Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο ρε φιλε Σταυρακα χαιρομαι πολυ που θα σας εχουμε στο ναο ως Υπαρχηγος της Μπου Τημ σας καλοσωριζω και σας ευχομαι καθε επιτυχια ;) :cheesy: :) :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!
Μια ερωτηση μονο που κλεινεις θεσεις για το τελικο τραπεζι ρε Σταυρακα να παω να κλεισω και γω να ουμε γιατι μεχρι τωρα ολες τις φορες παω στο προτελικο μια χαρα και λιγο πριν το τελικο μου λενε φυγε κυριος δεν εχει ουτε μια θεση στον ηλιο... :( :huh: :- :P :'( :dancing: :dancing:

Υπαρχηγέ εγώ να δεις πως χαίρομαι. Καιρό τώρα παλεύουμε με το φίλο να πάμε στο ναό. Βλέπεις από Ρόδο είναι λίγο δύσκολο, οπότε συνδυάσαμε διακοπες, σεξ κ πόκερ.
Οπότε με τέτοια ψυχολογία πως να μην έχουμε κλείσει θέση στο final table?  :dancing:  :rockon:

30/01 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
τι γινεται  με δαυτον ρε εσεις? Ποσα θα χασει ακομα?  και τον ειχα σε εκτιμηση σαν παιχτη ..

Ρεφαρησε ο Χανσεν φιλε οπως λεει εδω οποτε το μαντρα του σωστου ποκερατζη πρεπει να ειναι...
Οσα και αν χανεις ακομα και ενα μυρριο ντολαρς μη φοβασαι και προχωρα μεχρι να ρεφαρεις.. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Υπαρχηγέ εγώ να δεις πως χαίρομαι. Καιρό τώρα παλεύουμε με το φίλο να πάμε στο ναό. Βλέπεις από Ρόδο είναι λίγο δύσκολο, οπότε συνδυάσαμε διακοπες, σεξ κ πόκερ.
Οπότε με τέτοια ψυχολογία πως να μην έχουμε κλείσει θέση στο final table?  :dancing:  :rockon:

30/01 ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..

Ωραιος φιλε Σταυρακα μακαρι να υπαρχει μπανκρολι για να'ρθω και την αλλη Τεταρτη αν και καπως δυσκολο το βλεπω αν δε φτασουμε κανα επαθλο μεθαυριο ή δε βρεθει κανας στακερ..τεσπα χαιρομεθα πολυ που θα γνωριστουμε απο κοντα αλλα δε με λες καλη η βολτα εν Αθηναις αλλα γιατι χρειαζεται να ερθετε εδω για τουρνουα ποκερ αφου στο αριστοκρατικο καζινο σας το βενετσιανικο Grande Albergo delle Rose εχει χολντεμ και μαλιστα πολυ ενδιαφεροντα τουρνουα παρομοια με του ναου αλλα ακομα φτηνοτερα.. :rockon: :rockon: :rockon: Και οσο για τις διακοπες και το σεξ φιλε Σταυρακα που καλυτερα απο το πανεμορφο νησι σας το καλοκαιρακι στο Φαληρακι,κτλ εχω ακουσει οτι γινονται οργια παντου και παντα γαμιουντε αβερτα οι τσιτσιδες και λιωμενες απ'το πιοτι αγγλιδες,κτλ :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :tits: :tits: :tits: :2on1: :2on1: :2on1: :pipa3: :pipa3: :pipa3:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρεπιπτοντως Αρχηγε το ξερες αυτο για το καζινο της Ροδου οτι παιζουν τοσα τουρνουα ποκερ καθε βδομαδα στο εκπληκτικο Grande Albergo delle Rose εχεις παει..:huh:;;??
Παμε το καλοκαιρακι να επισκεφτουμε τους φιλους μας
και να συνδιασουμε το τερπνον με τα του ωφελιμου.. :boobies: :boobies::rockon:  :tits: :tits: :knockinb: :pipa1::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
βλέπω να έρχομαι παραμάσχαλα με loxxo

άντε να μπει να μας πει και τι έφτιαξε ο άρχοντας

Που εισαι ρε συνονοματε φιλε λοξε ονειρευτη γιατι εξαφανιστηκες απο προχτες και δε μας ειπες τι εγινε τη παρασκευη το πρωι πηρες τηλ στο καζινο για να κλεισεις την υπερπολυτμη θεση στον ηλιο που χουμε κανει τοσο αγωνα να συναντηθουμε φιλε εκλεισες θεση να παμε παραμασχαλα στο λουτρατσι πηρες τηλ να κλεισεις και να την πλερωσεις Περαιως
ή το αφησες και δε πηρες και χασαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα.. :( :- :'( :'( :s&m_3: :s&m_1:

αν με πεις οτι πηρες παρασκευη πρωι και σου ειπαν οτι ειχαν εξαντληθει ηδη 2 μερες μολις μετα το προηγουμενο τουρνουα θα χτυπαω το κεφαλι μου εις τον τοιχον... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωραιος φιλε Σταυρακα μακαρι να υπαρχει μπανκρολι για να'ρθω και την αλλη Τεταρτη αν και καπως δυσκολο το βλεπω αν δε φτασουμε κανα επαθλο μεθαυριο ή δε βρεθει κανας στακερ..τεσπα χαιρομεθα πολυ που θα γνωριστουμε απο κοντα αλλα δε με λες καλη η βολτα εν Αθηναις αλλα γιατι χρειαζεται να ερθετε εδω για τουρνουα ποκερ αφου στο αριστοκρατικο καζινο σας το βενετσιανικο Grande Albergo delle Rose εχει χολντεμ και μαλιστα πολυ ενδιαφεροντα τουρνουα παρομοια με του ναου αλλα ακομα φτηνοτερα.. :rockon: :rockon: :rockon: Και οσο για τις διακοπες και το σεξ φιλε Σταυρακα που καλυτερα απο το πανεμορφο νησι σας το καλοκαιρακι στο Φαληρακι,κτλ εχω ακουσει οτι γινονται οργια παντου και παντα γαμιουντε αβερτα οι τσιτσιδες και λιωμενες απ'το πιοτι αγγλιδες,κτλ :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :tits: :tits: :tits: :2on1: :2on1: :2on1: :pipa3: :pipa3: :pipa3:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρεπιπτοντως Αρχηγε το ξερες αυτο για το καζινο της Ροδου οτι παιζουν τοσα τουρνουα ποκερ καθε βδομαδα στο εκπληκτικο Grande Albergo delle Rose εχεις παει..:huh:;;??
και να συνδιασουμε το τερπνον με τα του ωφελιμου.. :boobies: :boobies::rockon:  :tits: :tits: :knockinb: :pipa1::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Ποιο καλοκαίρι??Ισα που με βλέπω σε καμια βδομαδα-που εχω και αδεια- να κατεβώ κατω με την οικογένεια!!!!!Θα μείνω και στη Ναυτική βαση....Μια χαρά το κόβω..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και να συνδιασουμε το τερπνον με τα του ωφελιμου.. :boobies: :boobies::rockon:  :tits: :tits: :knockinb: :pipa1::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!

Υπαρχηγέ έχουμε πάει πολλες φορές στα τουρνουά που γίνονται στη Ρόδο. Εκτός από το site που έγραψες υπάρχει κ το κ  για οτιδήποτε άλλο θες απλά ρώταμε.
Όσον αφορά το ότι ανεβαίνουμε για το ναό, είναι πως θέλουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Νέο περιβάλλον, νέο κόσμο, μεγαλύτερα κέρδοι..  :grin:
Άλλη φάση..
Μπροστά στο ναό, όλα τα άλλα είναι εξωκλήσια..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε κουφαλα λοχχε λεξικο ορολογιας ποκερ εισαι σουχει ξεφυγει κανα βιβλιο ή μπα  :grin:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εν τω μεταξύ και παράλληλα με τις εξορμησεις μας,ρίχνω στο τραπέζι την ιδεα των HOME GAMES μεταξύ μας.....
Θα βάζουμε 50€  και θα παιζουμε τουρνουά με το νικητή και -ισως- το δευτερο να παιρνουν τα χρήματα.Προτείνω τα ακόλουθα:
-Aρχικό στακ 6.000 μαρκες
-30λεπτα blinds
-1 re buy 25€ στις πρωτες 2 ωρες οταν εχουμε κατω απο 3.000 μαρκες
-1 add on 25€ μετα τη ληξη του rebuy για 6.000 μαρκες
-9 παικτες max
- Dealing εμεις
Τα παραπάνω στοιχεία ειναι συζητησιμα. Μαρκες υπάρχουν, τράπουλες ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ υπάρχουν,τσόχα υπάρχει,ο χώρος είναι προς διερευνηση. Προτείνω επισης να μην κρατάμε μαζί μας πάνω από 100 ευρω για ασφάλεια-ποτέ δεν ξερεις-.Θα πίνουμε τα ποτάκια μας,θα κάνουμε καλαμπούρι και μαζί και practice..Ακούω γνώμες...

καλη σκεψη αρχηγε...αλλα για περισσοτερα...καλυτερα απο κοντα  ;)

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι Ετσι Ετσι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!! Φιλε cavo ντορο..; ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Χαιρομαι πολυ που γνωριστηκαμε και που επισερχεσαι δυναμικα στον αγωνα των λαιβ τουρνουα μετα απο τα παχυλα ιντερνετικα κερδη και σεβαστοτατες τουρναμετικες επιτυχιες που μας παρεθεσες θα σου φανει παιχνιδακι το ζωντανο τουρ ειδικα αν τυχεις σε κανα σοφτ τραπεζι με παπουδια,κτλ... :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:
Ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια ρε παιδες αν σας περιγραψω πασα που παιχτηκε στο πρωτο τραπεζι που καθομουν εκει που'χα καταστει τσιπ λιντερ σχετικα ευκολα και γρηγορα(θυμασαι που στο λεγα στο διαλειμα Αρχηγε μου :rockon: :rockon: :rockon:) λοιπον σε τραπεζι με 3-4 παπουδια απο μεσηλιξ ως βαθια γηρασμενους τους εβλεπες να κολαρουν τα παντα οποοιοδηποτε ρειζ και ενοειται ποτε οπεν ρειζ μονο λιμπ και κωλ σε ρειζ και σε μια φαση ενας ψιλο ταιτ παιχτης στην θεση 1 κανει μεγαλο ρειζ πριφλοπ και τον κωλαρει ενας μεσηλιξ (συνηθης φατσα στο κας Αρχηγε θα τον ξερεις σιγουρα ;)!) με τον παππου να του μενει ενα μπλαιντ πισω για αρχη μιλαμε νωρις πολυ οπου τα μπλαιντς ηταν ψιχουλα και ο μεσηλιξ νομιζω δεν ειχε κανει καν το ριμπαι του οποτε γιατι δε ρεσταρε εξ'αρχης πριφλοπ και ερχεται φλοπ με τρια καρα και εναν ρηγα και τσεκαρει ο μεσηλιξ και πονταρει ο αλλος ισα ισα το ταπι του μεσηλικα και αυτος το σκεφτεται λιγο και μετα παει πασο :idiot: :uglystupid:  :headbang: :headbang: :headbang::headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για ενα πονταρισμα που ηταν το 1/10 του ποτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μαλιστα το δικαιολογει λεγοντας..χμμμ...εχεις ρηγα σιγουρα σε κοβω...και το καλυτερο...δειχνει δεκαρια... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εννοειται ο αλλος δεν εδειξε ουτε ειπε τιποτα απολυτως απλα πηρε το μεγαλο για το λεβελ ποτ και ο μεσηλιξ εμεινε με ψιχουλα που κολαρε στον επομενο γυρο πριν κανει ριμπαι αλλα εκεινη τη στιγμη μολις εδειξε τα δεκαρια και πηγε πασο ολο το τραπεζι εκανε εναν αναστεναγμο απογοητευσης σχεδον στα ορια της λυπησης.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

cavo paradiso... :sunglasses:

τετοιους θελουμε να πετυχαινουμε στα τουρνουα...

η χαρα μας ειναι  :rockon: :rockon: :rockon:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εν τω μεταξύ και παράλληλα με τις εξορμησεις μας,ρίχνω στο τραπέζι την ιδεα των HOME GAMES μεταξύ μας.....

μμεεεσαααα  κοιτα μπορουμε να το κανονισουμε σιγουρα καλο θα κανει

σε ολους αν ειχαμε κ λεφτα οπωσ παλια θα βαζαμε

και κανα ξετσιπωτο ξεβυζο να εχουμε να λεμε

αλλα το πολυ πολυ να πεταξουμε τα βυζια μας εξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παιδες ειμαι μεσα ....ειδικα αν τα κανουμε παρασκευες και σαββατα perfect !!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ρε κουφαλα λοχχε λεξικο ορολογιας ποκερ εισαι σουχει ξεφυγει κανα βιβλιο ή μπα  :grin:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ;) :cheesy: :grin: :2funny: εισαι Θεος ¨Εκτορα σε αγαπαω :):rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!
παιζει να μου εχουν ξεφυγει δυο τρια απο τη παγκοσμια βιβλιογραφια αλλα τα κυνηγαω... :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:
Και για να χουμε καλο ρωτημα αγαπητε μου φιλε ποτε θα'ρθεις να γνωριστουμε και απο κοντα;; :rockon: :rockon:!!!
Αν βαριεσαι να'ρχεσαι ως το ναο ελα τουλαχιστον αμα οργανωθει κανα χομ γκειμι που λεμε τωρα :) ;) :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

μμεεεσαααα  κοιτα μπορουμε να το κανονισουμε σιγουρα καλο θα κανει

σε ολους αν ειχαμε κ λεφτα οπωσ παλια θα βαζαμε

και κανα ξετσιπωτο ξεβυζο να εχουμε να λεμε

αλλα το πολυ πολυ να πεταξουμε τα βυζια μας εξω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παιδες ειμαι μεσα ....ειδικα αν τα κανουμε παρασκευες και σαββατα perfect !!!

Που εισαι συ ρε παιδι συννονοματε εισαι μεσα για χομ γκεμια αλλα δεν μας ειπες τοσες μερες που αγωνιουμε να μαθουμε τι εγινε τελικα τη παρασκευη πηρες να κλεισεις για το τουρνουα της τεταρτης θα ερθεις ή οχι.. :huh: :huh: :think: :think: :S :S???!!!!
Πες μας επιτελους μη μας κρατας αλλο σε αγωνια... :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ρεφαρησε ο Χανσεν φιλε οπως λεει εδω οποτε το μαντρα του σωστου ποκερατζη πρεπει να ειναι...
Οσα και αν χανεις ακομα και ενα μυρριο ντολαρς μη φοβασαι και προχωρα μεχρι να ρεφαρεις.. :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Πριν προλαβει να τα χαρει τα ξαναεχασε ο Χανσεν ολα τα κερδη του.. :2funny: :2funny: :2funny:!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φοβερο παιδες ουτε καν ο Ταραμας μπορει να νικησει στο ιντερνετικο ποκερ το ομολογει ο ιδιος οτι ειναι μεγαλος χαμενος... :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :S :S :S :S :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να μας πει και ο Γιαννακης μωρε..Στακαρισμένος παιζει συνέχεια και νομιζει οτι το ποκερ ειναι BJ..Ενας μετριος παικτης ειναι που νομισε οτι βρηκε το καινουργιο ELDORADO..μαζι εχουμε παιξει κάμποσες φορες, τιποτα τι ιδιαιτερο..Και μπλοφες ετρωγε και  συντηρητικα επαιζε.Ευγενεστατος σαν ανθρωπος αλλά όχι και pro στο ποκερ...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τι να μας πει και ο Γιαννακης μωρε..Στακαρισμένος παιζει συνέχεια και νομιζει οτι το ποκερ ειναι BJ..Ενας μετριος παικτης ειναι που νομισε οτι βρηκε το καινουργιο ELDORADO..μαζι εχουμε παιξει κάμποσες φορες, τιποτα τι ιδιαιτερο..Και μπλοφες ετρωγε και  συντηρητικα επαιζε.Ευγενεστατος σαν ανθρωπος αλλά όχι και pro στο ποκερ...

κ οπως λεμε αρχηγε...μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες... :s&m_2:

η μαγκια η μεγαλη στο ποκερ ειναι να μην μπορει να σε ψυχολογησει ο αλλος...κ δυστηχως γι αυτον,τον εχουν παρει χαμπαρι... :s&m_2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και τι σας εχω εγω για τη συνεχεια...

[size=30pt]GREEK POKER CUP 3 στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!![/size]

[size=20pt]21-24/2/13  Buy in 600+60€!!!!!

SATELITES 27/1 -3-10-15-17/2 80+10€ buy in  21/2 SUPER SATELITE 100+15€  [/size]
ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ BANKROLL ΣΑΣ!!!!

[size=20pt]ΟΛΗ Η BOU POKER TEAM ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AthensShade

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Και τι σας εχω εγω για τη συνεχεια...

[size=30pt]GREEK POKER CUP 3 στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!![/size]

[size=20pt]21-24/2/13   Buy in 600+60€!!!!!

SATELITES 27/1 -3-10-15-17/2 80+10€ buy in  21/2 SUPER SATELITE 100+15€  [/size]
ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ BANKROLL ΣΑΣ!!!!

[size=20pt]ΟΛΗ Η BOU POKER TEAM ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ωραία...  :thumbsup: :rockon:  που μπορούμε να δούμε σχετικά πληροφορίες για αυτό??

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδες θελω βοηθεια

εγω απο τι εχετε καταλαβει παιζω ιντερνετικα πολυ ...

εχω 3 acount μεσα σε 4 μηνες και δεν παινευομαι εχω μαζεψει απο 2000-2500 στο καθενα

αποψε μου κατσε μια στραβη απο τις σπανιες

και θελω την βοηθεια σας

επαιζα σε τραπεζι με 8500 παιχτες ειμαι ΙTM  απο νωρις εχω αποφυγει riggarismata ουκ ολιγα ...

στο βασικο θεμα μας παιζει καποιος να σε hackarei και να σου παγωνει το net

δλδ να χανεις το σημα σε στο δικτυο σου γιατι επεσα σε μια τετοια φαση εφτασα στους 18 ...

τα 4500 τα λιγουρευομουν σαν παλαβος εχω φτασει ξανα σε τετοιο σημειο ...και οταν δεν εχω φορτωσει τρελα chips μου αρκει να μπω 12 αδα να παρς κανα 400 -
600 αναλογα κ ειχαμε ενα μουνι ολλανδο που εκανε κατι κολπα εβριζε κ γελαγε πηρε ενα game ετσι απο αλλον παιχτη δλδ dissconected με allin αυτος ενω ειχε βαλει 140.000 ο αλλος οκ κερδιζει αυτο μετα σε 3 παρτιδες σε μενα εχω ΑΚ σπαθια τι καλυτερο ειδικα για stars ...μου κολαει εμενα εχω κανει call με 120.000 και αυτος ρε ραισε και χανω επειδη απλα δεν εκανα call to reraise tou επειδη ημουν εκτος εχασα 3 γυρους μεχρι να επανελθει το συστημα και μετα ξανα το ιδιο παιζει κατι τετοιο και αν οχι πως μπορω να ειμαι οκ με την γραμμη ωστε να μην πεσει ποτε ....οποια βοηθεια ....και γνωμη  θα την εκτιμησω πολυ καθως ψαχνομαι να στησω κ ενα μηαχανακι τουμπανο με 2 οθονες ισως 3 μιας και παιζω με table ninza kai poker isntractor καιρο τωρα κ εχω συνηθισει το multitabling ...

loxxos oxi δεν τα καταφερα να παω επαιζα χαχα και δεν βρηκα χρονο

θα το κανω ομως μιας και θελω εμπειριες σε live

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωραία...  :thumbsup: :rockon:  που μπορούμε να δούμε σχετικά πληροφορίες για αυτό??

Φίλε από σημερα το μεσημέρι στις δυο αρχίζουν οι εγγραφές..Πάρε τφ στο Καζίνο 27440-60300 για περαιτερω πληροφορίες, αν και αυτα θα βγουν και στα ποκερικά site.....

παιδες θελω βοηθεια

εγω απο τι εχετε καταλαβει παιζω ιντερνετικα πολυ ...

εχω 3 acount μεσα σε 4 μηνες και δεν παινευομαι εχω μαζεψει απο 2000-2500 στο καθενα

αποψε μου κατσε μια στραβη απο τις σπανιες

και θελω την βοηθεια σας

επαιζα σε τραπεζι με 8500 παιχτες ειμαι ΙTM  απο νωρις εχω αποφυγει riggarismata ουκ ολιγα ...

στο βασικο θεμα μας παιζει καποιος να σε hackarei και να σου παγωνει το net

δλδ να χανεις το σημα σε στο δικτυο σου γιατι επεσα σε μια τετοια φαση εφτασα στους 18 ...

τα 4500 τα λιγουρευομουν σαν παλαβος εχω φτασει ξανα σε τετοιο σημειο ...και οταν δεν εχω φορτωσει τρελα chips μου αρκει να μπω 12 αδα να παρς κανα 400 -
600 αναλογα κ ειχαμε ενα μουνι ολλανδο που εκανε κατι κολπα εβριζε κ γελαγε πηρε ενα game ετσι απο αλλον παιχτη δλδ dissconected με allin αυτος ενω ειχε βαλει 140.000 ο αλλος οκ κερδιζει αυτο μετα σε 3 παρτιδες σε μενα εχω ΑΚ σπαθια τι καλυτερο ειδικα για stars ...μου κολαει εμενα εχω κανει call με 120.000 και αυτος ρε ραισε και χανω επειδη απλα δεν εκανα call to reraise tou επειδη ημουν εκτος εχασα 3 γυρους μεχρι να επανελθει το συστημα και μετα ξανα το ιδιο παιζει κατι τετοιο και αν οχι πως μπορω να ειμαι οκ με την γραμμη ωστε να μην πεσει ποτε ....οποια βοηθεια ....και γνωμη  θα την εκτιμησω πολυ καθως ψαχνομαι να στησω κ ενα μηαχανακι τουμπανο με 2 οθονες ισως 3 μιας και παιζω με table ninza kai poker isntractor καιρο τωρα κ εχω συνηθισει το multitabling ..
Όταν παίζεις στο νετ φίλε,ΟΛΑ είναι δυνατα..Κι εγω παίζω και απλώς εύχομαι να μη μου τυχει...Και το νετ θα πεσει και το μοναδικό φύλλο που χανεις θα ερθει κλπ κλπ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom