πωπω έπεσες σε σφαγή και σε σπάσιμο ειδικά αν δεν είχες και χαρτιά για τόση ώρα όπως λες είναι τρελό σπάσιμο ... το θετικό είναι πως έφτασες πολύ κοντά και όσο να είναι αυτό είναι εμπειρία ... πως και δεν μπλόφαρες μου κάνει εντύπωση ώστε να τους τους φας chips ειδικά όταν ήσουν ανάμεσα στα θηρία και οι δυο δεν θα θέλανε να χάσουν το stack τους ...θέλει να είσαι k aggresive μερικές φορες και ειδικά αν έχεις και μικρά φύλλα τύπου 3-5 4-6 και εφόσον είχαν δει πως παίζεις σοβαρά θα τους τα "παιρνες" πιστεύω μάλλον έφυγε το σου γούρι ...ο ναύαρχος ...και έπεσες σε ψυχολογία ....
θα δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο όπως μου είπες και άμα προλάβω καλώς αλλιώς στο επόμενο στάνταρ
καλησπερα και παλι αγαπητε μου φιλε λοξέ ονειρευτή(kinky=λοξός:-)!!! ειδες που΄μαστε συννονοματοι; ;)
???? Αχ φιλε μου θα σε μαλωσω..
..Τι διαλεξεις και παραθεσεις δινω τοσο καιρο απο το διαδικτυακο αυτο ζωντανο σεμιναριο... ;)
!!! Η ενοια της μπλοφας ειναι εντελως παρεξηγημενη,υπερεκτιμημενη και ο καθενας αναφερεται σε αυτην εννοοντας αλλα ντ'αλλων αναλογα με τη περισταση,κτλ..τεσπα λοιπον για να επικεντρωθουμε στη συγκεκριμενη περισταση θα σε ρωτησω πολυ απλα πως ειναι δυνατον να μπλοφαρεις οταν εισαι προτελικο τραπεζι και εχεις το 1/10 σε μαρκες απο τις στακες των 2 θηριων διπλα σου που οπως υπερανελυσα τη βραδια φτασανε στο heads up..για να μην παραθετω τωρα ολη τη στρατηγικη βιβλιογραφια της επιτυχημενης μπλοφας να σημειωσουμε πολυ απλα οτι η πιθανοτητα επιτυχιας μιας μπλοφας ειναι απολυτως αναλογη με το μεγεθος των στακς και των δυο παιχτων οπου θα εμπλακουν στο χερι!!! Δηλαδη οσο πιο μεγαλα τα στακς και το δικο σου αλλα και του αντιπαλου τοσο πιο πετυχημενη η πιθανοτητα να τον μπλοφαρεις αφου ειναι απολυτως λογικο και αναμενομενο ο αλλος να μην θελει να ρισκαρει πολλες απο τις μαρκες του χωρις να κρατα καποιο φυλλο οσο δυνατοτερα πιο close to the nuts..!!! Α!!! Επισης υπαρχει και μια τριτη μεταβλητη εκτος απ'το μεγεθος του στακ σου και του στακ του αντιπαλου οπου ειναι η αναλογια των μπλαιντς σε σχεση με τα στακς!!! οπως καταλαβαινεις για αυτο ακριβως το λογο οι μπλοφες ειναι ακρως επικερδεις σε deep stacked καταστασεις οπου τα μπλαιντς ειναι ελαχιστα σε σχεση με τα στακς η αναλογια ειναι μινιμουμ 100/1,κτλ..για αυτο ακριβως οι μπλοφες συνηθιζοντε περισσοτερο σε cash games εκει οπου θα δεις πχ.σε βιντεακια τους γνωστους και μη εξαιρετεους
Ρhil Ιvey,Tom Dwan,κτλ να θρι και 4-5μπεταρουν με αερα 5-2 οφ σουτ,κτλ σε ποτ δεκαδων χιλιαδων δολαριων,κτλ!!! Και για αυτο ακριβως η μπλοφα στα late stages close to the bubble σε ενα τουρνουα αποκτα παντελως διαφορετικο νοημα! Εκει ποια η μπλοφα για τα μεσαια και μικρα στακς εξαφανιζεται απ'τη ποκερικη φαρετρα σου καθως το στακ σου δε μπορει να τρομαξει παρα καποιο μικροτερο(αν υπαρχει..) ενω αντιθετα ενα ρεσταρισμα σου θα το δουν με χαρα τα μεγαλυτερα/μεγαλα/τεραστια/monster,κτλ στακς με medium/low holdings οχι μονο για να παρουν τις μαρκες σου αλλα επισης και πολυ σημαντικο στο μυαλο του καθενος για να ελλατωσουν το φιελντ(ατομα) και να προχωρησουν προς τα επαθλα! Πολλοι παιχτες οταν ειναι τσιπ λιντερς τους πιανει μια μανια να εξαφανισουν ολους τους μικρους να τους αποκλεισουν οι ιδιοι σαν επιδειξη δυναμης και επιτυχιας..φαντασου οτι ετσι ακριβως αισθανοταν ο προηγουμενος τσαμπ που καθησε διπλα μου που σας διηγομουν που γνωριζομασταν απ'τη προηγουμενη φορα και προχτες μου περηφανευοταν ποσους ειχε αποκλεισει ο ιδιος πανω απο 10 παιχτες,κτλ..και του πα αν ηταν bounty terminator αυτο το τουρνουα θα'χες γινει πλουσιος αλλιως δεν εχει και πολυ νοημα..
!!! εκτος αν το κανεις σαν στρατηγικη Big stack bully να τραμπουκιζεις ολα τα μικρα στακς για να τους κλεβεις τα μπλαιντς,αντε,κτλ οπου στα late stages οπως βρισκομουν καθε φορα εγω ειναι τεραστια τα ποτς πριφλοπ ακομα και κανεις δε θα τα παρατησει ευκολα..γιαυτο ακριβως εκει γνωριζοντας οτι θα με δουν και οι πετρες δε μπορουσα να ρεσταρω/μπλοφαρω οπως λες με σκουπιδια..δηλαδη το μινιμουμ κατα τη γνωμη μου ειναι οπως ελεγα και στο ναυαρχο και Αρχηγο μας;) οταν ειχε βρεθει στην αντιστοιχη θεση στο προηγουμενο τουρ ακριβως στο προτελικο τραπεζι με 11 ατομα να απομενουν οταν ερχοταν στο διαλειμα για Pit stop/Refresh και τον coachara και ενθαρυννα οπως οι προπονητες των πυγμαχων στις γωνιες του ρινγκ στα καρεκλακια που τους συνεφερνουν
του λεγα πρωτα απ'ολα ψυχραιμια,κτλ εισαι πολυ κοντα και μη χανεις το κουραγιο σου και με μισο αντε ακομα εισαι μεσα στο παιχνιδι και μπορεις να το σηκωσεις!(θα παραθεσω σε αλλο ποστ την θρυλικη ιστορια A chip and a chair!!!) για αυτο του λεγα οτι μπορεις να ρεσταρεις ή να κολαρεις αν σε βαλουν ωλ ιν εννοειται με οποιοδηποτε ζευγος ακομα και παπιες(22
) οποιοδηποτε ασσο,μικρο μεγαλο,οφ ον,κτλ,οποιοδηποτε ρηγα απο Κ8 και πανω,σουτιντ ή οφ κονεκτορς απο 89 και πανω,κτλ..οτιδηποτε μπιλοου δατ ειναι καθαρα λαχειο οπου αγοραζεις αρνητικες πιθανοτητες και περιμενεις να σου ανοιξει..
ενα τετοιο φυλλο περιμενα απεγνωσμενα οσο ματωνα μπλαιντς και αντε αλλα δεν ειχα δει οχι εστω κατι κλοουζ του δατ αλλα σε ολοκληρο το προτελικο τραπεζι δεν επιασα ουτε καν εναν οποιοδηποτε ασσο ρε φιλε ουτε καν Α6(ο χειροτερος καθως δε βγαζει κεντα ροδα οπως οι μικροι και εχει το χειροτερο κικερ!) αφου σου λεω το 9-10 οφ που ειχα στο μπιγκ μπλαιντ ωλ ιν ηταν συμπτωματικα το καλυτερο φυλλο που χα δει σε ολο το τελευταιο λεβελ απ'την ωρα που γυρισαμε απ'το τελευταιο διαλειμα! και το Α7 του ΣΒ δεν ηταν παρα ελαχιστα μπροστα..
>
:-
!!!! οπως και στην αντιστοιχη περιπτωση του Αρχηγου μας(Ναυαρχου
;)!) οταν αποκλειστηκε ακριβως στην ιδια θεση 11ος στο μπλαιντ ωλ ιν του ηταν με Κ3 σπαθια καταπληκτικο φυλλο συμπτωματικα αν το ΣΒ δεν κραταγε Α3 κουπες..τον ειχε ντομινετιντ και σουτιντ..
:'( :'(