Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Νick τhe Greek o θρύλος...

Το όνομα του, έχει ακουστεί όσο λίγα στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Από τους πιο γνωστούς χαρτοπαίκτες, είναι ο Έλληνας ο οποίος έδωσε φαντασία στο μυθικό προφίλ του τυχοδιώκτη χαρτοπαίκτη και έμεινε στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος τζογαδόρος της Αμερικής.

O Nick the Greek, κατά κόσμον Νικόλας Δάνδολος κατάγονταν απ' την Σμύρνη και γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, στις 27 Απριλίου 1883. Γόνος εύπορης οικογένειας, με πατέρα έμπορο χαλιών και νονό εφοπλιστή, σπούδασε στο «Ευαγγελικό Ελληνικό Κολλέγιο» Σμύρνης με πτυχίο στη Φιλοσοφία. Δεν ήταν όμως γραφτό του να ακολουθήσει το δρόμο προς το Αγαθόν που δίδαξε ο Πλάτωνας.

Σε ηλικία 18 χρονών ο νονός του τον στέλνει στις ΗΠΑ, πράγμα σύνηθες για τα δεδομένα της τότε εποχής, προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες στον τομέα των επιχειρήσεων. Μετά από έναν αποτυχημένο έρωτα, ο Nick μεταναστεύει στο Μόντρεαλ όπου το 1911 γνωρίζει έναν πασίγνωστο αναβάτη ιπποδρομιών, τον Phil Musgrave. Ο Musgrave, τον φέρνει για πρώτη φορά σε επαφή με τον τζόγο, με τον Nick να κερδίζει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια σε έξι μήνες στοιχηματίζοντας στον ιππόδρομο. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο Σικάγο, όπου έχασε όλα του σχεδόν τα χρήματα στα χαρτιά μην έχοντας ουσιαστικά ιδέα από τυχερά παιχνίδια, δηλώνοντας όμως γοητευμένος από το ρίσκο. Είχε πλέον αποφασίσει ότι θα γινόταν επαγγελματίας τζογαδόρος.

Καθώς η φήμη του σαν χαρτοπαίκτη μεγάλωνε, τα καζίνο άρχισαν να του προσφέρουν κανονικό μισθό, προκειμένου να σταματήσει να παίζει εναντίον τους και να τους προκαλεί «ζημιές», όμως ο Nick απαντούσε ότι τον ενδιέφερε μόνο το ποντάρισμα και όχι τα χρήματα, με τον ίδιο να έχει χάσει πάνω από 100.000 δολάρια, σε ένα μόνο ποντάρισμα.

Με την εξάπλωση της φήμης του, άρχισαν να διαδίδονται παράξενες ιστορίες σχετικά με το πως έχανε ή κέρδιζε, όπως η ιστορία ότι πάνω από εβδομήντα φορές ξεκίνησε να παίζει ή έφτασε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς ούτε ένα δολάριο και έφυγε νικητής. Επίσης πασίγνωστες είναι οι ιστορίες όπου έπαιζε 10 μέρες χωρίς ύπνο, ενώ διαστάσεις θρύλου έχει πάρει η συνομιλία του με τον τότε αρχηγό της μαφίας Κοστέλο, ο οποίος έχοντας χάσει αρκετές χιλιάδες δολάρια αποκάλεσε τον Nick δειλό, με τον Nick τότε να τον προκαλεί να παίξουν 550.000 δολάρια και τον Κοστέλο να αποσύρεται. Αυτό το γεγονός, είχε ως αποτέλεσμα η φήμη του να φτάσει τις διαστάσεις του μεγαλύτερου τζογαδόρου του κόσμου, Johny Moss.

Ο Nick συνδέθηκε με ιστορικές προσωπικότητες της Αμερικής, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Φρανκ Σινάτρα ακόμα και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, όπου σε μια βραδινή έξοδό του που συνοδευόταν από το μεγάλο φυσικό, έγινε το ακόλουθο περιστατικό: Ο Nick παρ' όλο που ήθελε όλοι στον κύκλο του να δείξουν επίπεδο και να συμπεριφερθούν στο μορφωμένο φίλο του με σεβασμό γνώριζε πως οι άνθρωποι τους οποίους συνήθιζε να συναναστρέφεται δε γνώριζαν τίποτε από επιστήμες. Έτσι, για να αποφύγει κάποιο τυχόν μπέρδεμα αποφάσισε να τους συστήσει τον Αϊνστάιν ως «ο μικρός Al από το Princeton» (ο Einstein ήταν τότε μέλος του Ινστιτούτου Ανωτέρων Σπουδών στο πανεπιστήμιο αυτό). Τελικά ο Αϊνστάιν το διασκέδασε τόσο που το άλλο πρωί δυσκολευόταν να φύγει για το σπίτι του...

Η μεγαλύτερη παρτίδα πόκερ στον κόσμο- Η έμπνευση για τα World Series

Το καλοκαίρι του 1949, κι ενώ η πορεία του συνεχιζόταν, ο Δάνδολος πλησίασε τον Benny Binion, έναν ιδιοκτήτη καζίνο και φανατικό λάτρη του πόκερ, με το ασυνήθιστο για τα δεδομένα της εποχής αίτημα να του κλείσει αναμέτρηση με τον καλύτερο μέχρι τότε παίκτη πόκερ, ένα παιχνίδι που θα χαρακτηριζόταν ως «Μαραθώνιος πόκερ». Ο Binion συμφώνησε να οργανώσει την αναμέτρηση μεταξύ του Nick the Greek και του μυθικού Johnny Moss με τον όρο πως το παιχνίδι θα παιζόταν δημοσίως.
Σ' αυτό το γεγονός μάλιστα, πιστώνεται ευρέως ως η έμπνευση για τη σύγχρονη εποχή του «World Series of Poker», που καθιερώθηκε το 1970.

Το παιχνίδι αυτό, που έμεινε στην ιστορία ως η μεγαλύτερη παρτίδα πόκερ που παίχτηκε ποτέ, ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 1949 και τελείωσε τον Μάιο του ίδιου έτους.
Κατά τη διάρκεια του ιδιότυπου αυτού Μαραθώνιου που διήρκεσε πέντε μήνες με διαλείμματα μόνο για ύπνο και φαγητό, οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν κάθε παραλλαγή του πόκερ που υπήρχε.
Στο τέλος ο Moss κέρδισε το χαρακτηρισμένο ως «Μεγαλύτερο παιχνίδι της πόλης» κι ένα ποσό που έφτανε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Όταν ο Nick έχασε και την τελευταία του δεκάρα, σηκώθηκε αργά από την καρέκλα του, κινήθηκε αθόρυβα και είπε τη διάσημη φράση: «Κύριε Μος, θα πρέπει να σας αφήσω να φύγετε».

Ο «τζέντλεμαν της πράσινης τσόχας», πέθανε σε ηλικία 83 ετών, στις 25 Δεκεμβρίου του 1966, από καρδιακή προσβολή, αφού είχε προηγηθεί πνευμονία. Ήταν πλέον πάμφτωχος, αν και έμενε στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Ορισμένοι ονομαστοί φίλοι του συναντήθηκαν και φρόντισαν έτσι ώστε να έχει μια υπερπολυτελή κηδεία που να του αρμόζει, με χρυσό μάλιστα φέρετρο.
Τον έθαψε με μεγάλη πολυτέλεια ο Φρανκ Σινάτρα, ενώ το παρών έδωσαν, ηθοποιοί του Χόλιγουντ, σταρ και μαφιόζοι, και του εναπόθεσαν λουλούδια με τραπουλόχαρτα, κυρίως τον Ρήγα σπαθί, που τον αντιπροσώπευε στο χώρο του τζόγου.
Οι αμερικανικές εφημερίδες το γράψανε πρωτοσέλιδα και του αφιέρωσαν αρκετές σελίδες.
Όπως έλεγε ο Τέλης Σαβάλας, διάσημοι τζογαδόροι επιδιώκανε να βρεθούνε έστω για μια φορά αντίπαλοι του Νικ, για να διηγούνται, όπως στη κηδεία του, πως είχανε παίξει μαζί του, ενώ ο Φρανκ Σινάτρα αποχαιρετώντας τον, είπε: «Νικ, υπήρξες τόσο αγνός και έντιμος, ώστε η μόνη περιουσία που είχες ήταν οι αγαθοεργίας σου».

Δώρισε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, ποσό τεράστιο, όπως είπαμε, για την εποχή εκείνη. Είναι ο μοναδικός Έλληνας που μπήκε (το 1979) στη λίστα «Hall of Fame» των θρύλων του πόκερ μαζί με ακόμη 21 μεγάλους παίκτες πόκερ.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT
στην αρχη δεν του αρεσε το νικ δε γκρικ και δεν ηθελε να τον αποκαλουν ετσι αλλα οταν διαβασε σε μια εφημεριδα για τα κατορθωματα των ελληνων στο αλβανικο επος τοτε οταν τον αποκαλεσαν κυριε δανδολε απαντησε "οχι δανδολος νικ δε γκρικ με λενε".ο αντιπαλος του στο εν λογω παιχνιδι λεγεται οτι ηταν ο μεγαλυτερος παικτης ποκερ ολων των εποχων.και δευτερος λοιπον καλα ειναι...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλη επιτυχια σημερα στους συναγωνιστες που θα κατεβουν στο λουτρακι...

Ευχαριστούμε φίλε..Φεύγω με τον loxxos φορτωμένοι με τις ευχες σας....

[size=20pt]GO GO BOU TEAM!!!!![/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι εγινε βρε παιδια???

το κανατε το heads up στο τελικο τραπεζι???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τι εγινε βρε παιδια???

το κανατε το heads up στο τελικο τραπεζι???
Καλημέρα σε όλους...καταπληκτική βραδιά και σθες στο λουτράκι,όπου γνωρίσαμε και τον εκλεκτό φίλο cavo..Δυστυχώς δε βρήκες θέση φίλε,οπότε γράψου σημερα για Τεταρτη 23/1,όπως θα κάνω κι εγω σε λίγη ωρα..[size=12pt]update ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: 30 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΡΕΧΑ!!!!![/size]
Επί του παιγνίου τωρα....
Αφου ανεβοκατέβηκα αρκετές φορές και αφού πέρασα αρκετές μπλοφες,"εσπασα" 10αρια με Α-Κ,κέντα βαλέ με χρώμα και διπλοζευγαρα Q-6 με σετ 5αρια,τελικά μπηκα all in με Q-J μπαστούνια σε blind 4000-8000 ante 500, με 12.000 μαρκες από UTG...To button βρηκε 10αρια και εκανε call, οπου είδαμε φλοπ 4-6-8 με δυο μπαστουνια,turn 9 καρω,river 2 κουπα και ο Ναυαρχος πήγε σπίτι του 20ος!!!!!Ο LOXXOS συνεχιζε ακόμη αλλά με λίγες μαρκες,γυρω στις 15.000, αλλά ελπίζω να έκανε δυναμικό come back...
[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΘΡΥΛΙΚΗ BOU TEAM!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους...καταπληκτική βραδιά και σθες στο λουτράκι,όπου γνωρίσαμε και τον εκλεκτό φίλο cavo..Δυστυχώς δε βρήκες θέση φίλε,οπότε γράψου σημερα για Τεταρτη 23/1,όπως θα κάνω κι εγω σε λίγη ωρα..[size=12pt]update ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: 30 ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΡΕΧΑ!!!!![/size]
Επί του παιγνίου τωρα....
Αφου ανεβοκατέβηκα αρκετές φορές και αφού πέρασα αρκετές μπλοφες,"εσπασα" 10αρια με Α-Κ,κέντα βαλέ με χρώμα και διπλοζευγαρα Q-6 με σετ 5αρια,τελικά μπηκα all in με Q-J μπαστούνια σε blind 4000-8000 ante 500, με 12.000 μαρκες από UTG...To button βρηκε 10αρια και εκανε call, οπου είδαμε φλοπ 4-6-8 με δυο μπαστουνια,turn 9 καρω,river 2 κουπα και ο Ναυαρχος πήγε σπίτι του 20ος!!!!!Ο LOXXOS συνεχιζε ακόμη αλλά με λίγες μαρκες,γυρω στις 15.000, αλλά ελπίζω να έκανε δυναμικό come back...
[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΘΡΥΛΙΚΗ BOU TEAM!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

για την αλλη τεταρτη ειμαι ηδη μεσα...γραφτηκα πριν φυγω... :sunglasses:

δεν πειραζει θα τους τα παρουμε την επομενη φορα ολοι μαζι... :fuck1:

ισχύς εν τη ενώσει... ;) ;) ;)

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
για πείτε details μιας και εγώ live δεν έχω παίξει ακόμα ... τι ώρα πάτε εκεί μαζεύεστε κτλ ...με βλέπω να μπαίνω στην ομάδα δεν θα αντέξω και πολύ

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
για πείτε details μιας και εγώ live δεν έχω παίξει ακόμα ... τι ώρα πάτε εκεί μαζεύεστε κτλ ...με βλέπω να μπαίνω στην ομάδα δεν θα αντέξω και πολύ

κ εγω πρωτη φορα θα παρω μερος σε live...

χτες τα παιδια ηρθαν κατα τις 6...το τουρνουα αρχιζει 7...

για περισσοτερες πληροφοριες δες εδω...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τραβατε με κι ας κλαίω είσαι κι εσυ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:.Γραψου εγκαιρα γιατι οι θέσεις κλεινουν στο φτερο!!!Εγω μόλις γυρισα από την Πειραιώς οπότε.....
[size=20pt]GO GO POKER BOU TEAM ON NEXT WEDNESDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ: Ρίξτε ιδέες για ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΟΜΑΔΑΣ, να φτιάξουμε T-SHIRT!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ok οποτε εσείς πως το πάτε παίρνετε διπλό (ρε-buy)...
και είναι όντως μονο 60 άτομα ανά tournament ???
και με τα έπαθλα δεν έβγαλα άκρη βασικά ...
βλέπω να έρχομαι παραμάσχαλα με loxxo

άντε να μπει να μας πει και τι έφτιαξε ο άρχοντας

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τραβατε με κι ας κλαίω είσαι κι εσυ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:.Γραψου εγκαιρα γιατι οι θέσεις κλεινουν στο φτερο!!!Εγω μόλις γυρισα από την Πειραιώς οπότε.....
[size=20pt]GO GO POKER BOU TEAM ON NEXT WEDNESDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ: Ρίξτε ιδέες για ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΟΜΑΔΑΣ, να φτιάξουμε T-SHIRT!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αρχηγε τα ειπαμε...

POKER BOUR TEAM

:rockon: :rockon: :rockon:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• BOUR TEAM.jpg
    BOUR TEAM.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 18

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Κοίταξε, το re-buy είναι σχετικό..Αμα χασεις νωρίς και το αντεχεις (70€) το κανεις..Εγω εχω παιξει και τα 10 tour και δεν εχω κανει,εχω φτασει μεχρι το add-on με μαρκες,απο 5.000 -σε αρχικες 7.500- μεχρι 20.000.Τωρα το add-on (αλλα 70€) συμφερει κατα τον LOXXOS αλλα εγω το αποφευγω,εχω κανει 2 φορες μονο...Τα ατομα ειναι μεχρι 60 και παντα "καπαρει".Τα επαθλα διαμορφωνονται μετα τα add-on kai re-buy και ειναι απο 230-250€ ο 8ος-τελευταιος που πληρωνεται- μεχρι 2700-3200€ ο Πρωτος.... :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Καλησπερα αγαπητε φιλε κινκυ ονειρευτη και ολοι οι λοιποι συναγωνιστες της ηρωικης POKER BOUR TEAM με συγκινειτε με την αγαπη σας και σας ευχαριστω ολους εκ βαθους καρδιας :) :) :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Η προχθεσινη βραδια ηταν αλλη μια μερα αγωνα γεματου πονο+αιμα+ιδρωτα :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:!!!
Στο προτελικο τραπεζι οπου παραβρεθηκα για αλλη μια φορα οπως και ολες τις προηγουμενες εγινε η απολυτη σφαγη..αφου εφτασα για δευτερη φορα χθες τσιπ λιντερ στο τραπεζι μου(μετα την αρχη στο πρωτο τραπεζι της βραδιας :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:)
μετα που κρατησε το 55% των βαλεδων μου εναντι του 45% για το μπιγκ σλικ(ΑΚ) του αντιπαλου και τον πεταξα εξω μετα ημουν card dead for hours με τα blinds να με ματωνουν και να με πλησιαζουν απειλητικα.. :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Οχι οτι και στο υπολοιπο τουρνουα ειχα πιασει και τιποτα φοβερα φυλλα για την ακριβεια εφτασα οσο εφτασα με τα καλυτερα μου φυλλα να ειναι ακριβως 2 φορες ποκετ βαλεδες,μια φορα 7αρια,2-3 φορες 5αρια,ενα ασορηγο,δυο ασονταμα και απειρα computer random hands οπως τα λενε δηλαδη πρωτο φυλλο Q ή J με συνοδευτικο 4,5,6 τα απολυτα ραγκς δηλαδη σκουπιδια ωσπου επιασα 5αρια UTG και ρεσταρα εχοντας στακα 2-3 blinds με 3 κωλερς παρακαλω μπατον+τα 2 blinds αλλα απιστευτο και ομως αληθινο επεσε 5αρι στο φλοπ με δυο ιδιου suit και στο τερν εγινε 2 tone board(δυο καρτες απο καθε suit) και στο ριβερ ασσος κλασσικα τον οποιο κρατουσαν δυο απ'τους 3 κωλερς οι οποιοι θα μ'αποκλειαν κλασσικα αν δεν ειχα χτυπησει το σετ στο φλοπ και ετσι τετραπλασιασα αλλα και παλι δεν εφτασα πολυ πανω απ'τη στακα που ειχα αρκετα νωριτερα οταν ειχα αποκλεισει το μπιγκ σλικ με τους βαλεδες.. :((γυρω στις 40000 μαρκες αλλα μετα τα blinds εγιναν απιστευτα απειλητικα και εγω συνεχισα να'μ'ολοκληρωτικα νεκρος απο καρτες..(πως να ρεσταρω με 2-3+4-7 οφ και ουτω καθεξης ωσπου ημουν ΒΒ(μπλαιντ ωλ ιν) με 9-10 οφ(το καλυτερο χερι που'χα πιασει για ωρες!!!) και πηγαν ολοι πασο μεχρι τον ΣΒ το παιδι που το σηκωσε τη προηγουμενη ο μελαχρινος σπαρτιατης τον θυμασαι Ναυαρχε που τον φωναξα και τον χαιρετησα οταν τρωγαμε στο μπαρ..; ειχε ερθει στο τραπεζι πριν καποια ωρα με τεραστιο στακ πανω απο 100000 και του'πα αμεσως θα το σηκωσεις και παλι φιλαρακι(θα δειτε τι εγινε παρακατω.. :S) και του λοιπον του λεω πληζ ρε φιλε πηγαινε και εσυ πασο να επιβιωσω αλλον ενα γυρο(παρεπιπτοντως εκεινη τη στιγμη στο τουρνουα ειχαν μεινει 11 ατομα :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!
6 στο αλλο τραπεζι και 5 στο δικο μου ο ορισμος του short handed.. :( :'(!!!η απολυτη σφαγη για μενα αφου τα μπλαιντς με εκτελουσαν σε καθε γυρο με εστηναν στον τοιχο της Καισαριανης... :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :blowup:!!! κ εκεινος μου λεει δεν εχω δει τα φυλλα μου φιλε(συννονοματος παρεπιπτοντως :grin:) και κανει κωλ το μπλαιντ ωλ ιν μου και τα γυριζουμε και ειχε Α 7 οφ οχι οτι ηταν και το χειροτερο για το 9-10 μου 60-40% με ειχε αλλα ερχεται ασχετο εντελως μπορντ δε με βοηθησε καθολου και αποκλειομαι ετσι αδοξα final table bubble... :( :( :( :'( :'( :'( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!
ακριβως οπως εσυ τη προηγουμενη Τεταρτη 9/1 Ναυαρχε μου θυμασαι που σου λεγα οταν σε συνοδευα προς το αμαξι πως το αντεχεις,κτλ εγω στη θεση σου θα'χα αυτοκτονησει,κτλ.. :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup:!!!
Παρεπιπτοντως γιατι δεν εμεινες να με δεις αφου πηρες αδεια την επομενη ρε Ναυαρχε και να οργανωσεις rail υποστηριξης αν δεν εφευγες μολις αποκλειστηκες ισως να μ'ειχες βοηθησει ν'αντεξω ψυχικα τουλαχιστον καθως μετα που φυγες ειχα γινει κουρελι εντελως δεν ειχα ουτε μαρκες,ουτε φυλλα ουτε ψυχη να παιξω... :( :( :(αφου ο χοντρουλης με τη καραφλα και τα γυαλια που καθοταν αριστερα μου(τον θυμασαι? λεει οταν δεν ρεσταρησα πριν το μπλαιν ωλ ιν στο προηγουμενο χερι UTG ειχα 8-5 οφ (μπορουσα να ρεσταρω οταν θα με βλεπαν ολοι εχοντας 1 μπλαιντ+2 αντε πισω μου.. :huh: :think: :S :headbang:;;;) λεει λοιπον χωρις καμια ειρωνια ειλικρινα παει το παλικαρι εμεινε απο βενζινη.. :2funny: :2funny: :2funny:!!!
τεσπα εν κατακλειδι το θεμα ειναι οτι εχοντας παιξει το συγκεκριμενο τουρνουα 3 φορες ακριβως και εχω ερθει και τις 3 φορες σε θεσεις απο 11ος τη τελευταια ως 18ος τη προτελευταια δηλαδη ολες τις φορες εφτασα προτελικο τραπεζι και επικρατησα στα 3/4-4/5 του field(συνολο αριθμου παιχτων) αλλα χωρις κανενα πρακτικο αποτελεσμα μηδεν κερδος εις το πηλικον.. :( :'(!!! και αυτη τη στιγμη ειμαι out of reserves απο μπανκρολ αλλα κυριως ψυχικα για να συνεχισω τα τουρνουα.. :- :- :huh: :huh: :think: :think: :S :S ισως ειναι ηττοπαθες αλλα πως να συνεχισεις να αγωνιζεσαι εχοντας δωσει τον καλυτερο εαυτο σου ολες τις φορες με μηδενικο αποτελεσμα και οταν πανε τελικο τραπεζι(και μαλιστα φάιναλ 4+5 που'ναι και τα μεγαλα επαθλα ατομα που το παιζουν για πρωτη φορα.. :huh: :huh: :think: :think: :S :S??? Επανερχομαι τωρα σε αυτο που ανεφερα νωριτερα λοιπον το παιδι ο συνονοματος Σπαρτιατης που το πηρε τη προηγουμενη Τεταρτη 9/1 εχοντας συμμετασχει για πρωτη φορα παρακαλω :o :o :o!!!! αυτη τη Τεταρτη οπου επαιζε επαναλαμβανω μολις για δευτερη φορα ηταν τσιπ λιντερ απ'το μεσον σχεδον του τουρνουα και σταθερα ολη την ωρα που καθοταν διπλα μου στο προτελικο τραπεζι επιανε απιστευτα φυλλα ολο εδειχνε μεγαλα και μικρα pairs και μεγαλους ασσους και στο τελικο τραπεζι φιλτατοι εφτασε στο heads up παρακαλω και τερματισε 2oς εχοντας ισες σχεδον μαρκες με τον αλλο οπου ηταν ο χοντρουλης με τα γυαλια και τη καραφλα που ανεφερα νωριτερα οτι καθοταν διπλα μου και αυτος στο προτελικο τραπεζι ημουν αναμεσα απο δυο βουνα με κολοσιαια στακς :dancing: :dancing: :dancing:!!! και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι αυτος ηρθε απ'τη Πατρα με τη παρεα του για να μεινουν Αθηνα για βολτα και να παιξει το τουρνουα για χαβαλε παρακαλως πρωτη φορα και το σηκωσε ο αστροναυτης  :kenny: :kenny: :kenny::dancing: :dancing: :dancing: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!
Πως και που λοιπον να βρουμε κουραγιο εμεις να συνεχισουμε ερωτω σας... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S
οποτε η επομενη Τεταρτη 23/1 πιθανοτατα θα ειναι και η τελευταια για αυτο αγαπητε φιλε kinkydreamer σου κρουω το κωδωνα του κινδυνου και σε εκλιπαρω αν θες να γνωριστουμε απο κοντα το οποιο περιμενω και θα χαρω πολυ οπως χαρηκαμε που γνωρισαμε τον φιλτατο καβο για αυτο φιλε σημερα Παρασκευη με το που ξυπνησεις παρε τηλ το καζινο και κλεισε θεση(αν εχει μεινει μακαρι ευχομαι καθως εξαντλουντε απιστευτα γρηγορα οπως ειπε και ο Ναυαρχος κλεινουν αμεσως!!! φαντασου οτι για το προηγουμενο τουρνουα ημουν λουτρακι κυριακη βραδη και πηγαμε δια ζωσης με ενα παιδι να κλεισει θεση για τη Τεταρτη και ειχαν εξαντληθει απο Κυριακη ξημερωματα Δευτερας!!! οποτε φιλε kinkydreamer αν δε κλεισεις θεση+να πας Πειραιως σημερα κιολας αμεσως μολις μιλησεις με καζινο να καταθεσεις τα 80 αν το αφησεις για Δευτερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙΣ και θα χασουμε ετσι την ευκαιρια να γνωριστουμε και να προστεθει αλλο ενα ηρωικο μελος στη τιμημενη Μπου Τημ :( :(  :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.για το ρε-buy και το αντονι(που μαλιστα γιορταζε σημερα :dancing: :dancing: :dancing:) θα σας αναλυσω την αποψη μου ασαπ στο αμεσως επομενο ποστ σημερα το βραδυ παραυτα καθως ειμαι απιστευτα λιωμα τωρα καταρεω απ'τη κουραση και την εξαντληση(ψυχικη κυριως μου κοστισε πολυ το final table bubble... :( :( :'( :'( :'( :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:!!!!!!!!!!!!!!

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πωπω έπεσες σε σφαγή και σε σπάσιμο ειδικά αν δεν είχες και χαρτιά για τόση ώρα όπως λες είναι τρελό σπάσιμο ... το θετικό είναι πως έφτασες πολύ κοντά και όσο να είναι αυτό είναι εμπειρία ... πως και δεν μπλόφαρες μου κάνει εντύπωση ώστε να τους τους φας chips  ειδικά όταν ήσουν ανάμεσα στα θηρία και οι δυο δεν θα θέλανε να χάσουν το stack τους ...θέλει να είσαι k aggresive μερικές φορες και ειδικά αν έχεις και μικρά φύλλα τύπου 3-5 4-6 και εφόσον είχαν δει πως παίζεις σοβαρά θα τους τα "παιρνες" πιστεύω μάλλον έφυγε το  σου γούρι ...ο ναύαρχος ...και έπεσες σε ψυχολογία ....
θα δοκιμάσω να πάρω τηλέφωνο όπως μου είπες και άμα προλάβω καλώς αλλιώς στο επόμενο στάνταρ

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πω-πω ρε φίλε Υπαρχηγέ...Μιλάμε για απίστευτη γκινια ρε γμτ.. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:Μην απελπίζεσαι όμως..Η ισχυς εν τη ενώσει..Παμε γερά την άλλη Τεταρτη όλη η bOU TEAM κατω να το σηκώσουμε το ΓΑΜΗΜΕΝΟ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Εφυγα ρε φίλε γιατί εχω και οικογενεια πίσω..Αδεια μπορεί να είχα , αλλά τα παιδιά πώς θα πάνε σχολείο ρε???Μόνα τους??Αμα ξενυχτούσα περαν τις 2 θα το επαιρνα σερί, αλλά ετσι κοιμηθηκα κι ενα 5ωρο..Δεν είμαι αγριο γεράκι την νύχτας πια..Αυτά που κάνεις τωρα εσυ, εγω τα περασα προ δεκαετίας Υπαρχηγέ μου!!!! ;) ;) ;)Την τεταρτη όμως σου υπόσχομαι ότι Θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
μην μασας υπαρχηγε,καθε εμποδιο για καλο...

την τεταρτη δεν θα εισαστε μεχρι το τελος...ολοι θα ειμαστε μεχρι το τελος...

κ ολοι θα παμε τελικο τραπεζι να τους τα παρουμε...

:rockon: :rockon: :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η ομάδα μεγαλώνει.

Τετάρτη 30/01/13 μαζί με ένα φίλο θα είμαστε στο ναό.

Oι θέσεις κλεισμένες εδώ κ μέρες, όχι μόνο για το τουρνουά, αλλά κ για το Final Table..  :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom