Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
...να αποχωρεί μεσα σε γενική αποθέωση... :2funny:   :dancing:ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα Αγαπημενε και Ιερε φιλε Ναυαρχε μου εισαι ΘΕΟΣ 0:) 0:):rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι απιστευτη εμπειρια ζωης ηταν αυτη που ζησαμε προχτες στο ελληνικο μας WSOP!!!(Wednesdays Series of Poker :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!
Τι χαος ηταν αυτο που καναμε στο τραπεζι Ναυαρχε μου πως τη γλυτωσαμε και δε φαγαμε ποινη 3 αγωνιστικων.. :2funny: :2funny: :2funny:!!!
Μας την ελεγαν συνεχεια οι ντιλερς θυμασαι εκει που μας ελεγε Σουτ!! Σουτ!! αυστηρα εκεινη η καριολα και μετα με τον αλλο τον μακακα που μας την ειπε χοντρα θυμασαι Ναυαρχε μου εμπειριες ζωης ρε συ ακομα τα θυμαμαι μονος μου και δε μπορω να σταματησω να γελαω.. :2funny: :2funny:!!!
Δε μασάμε ρε!!Αστους να μας τη λένε..Την άλλη φορά θα τους την πω εγώ!!!!!!Και η άλλη φορά είναι η Τετάρτη 16/1!!!
ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΗΔΗ!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΩ HEADS UP FINAL TABLE!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δε μασάμε ρε!!Αστους να μας τη λένε..Την άλλη φορά θα τους την πω εγώ!!!!!!Και η άλλη φορά είναι η Τετάρτη 16/1!!!
ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΗΔΗ!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΩ HEADS UP FINAL TABLE!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AXAXAXAAAAAAAAAAA :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εισαι ΘΕΟΣ Ναυαρχε μου σε αγαπαω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδες τα βιντεακια με τα chip tricks αλλα και τα Chick Tricks... ;) :cheesy: :grin: :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1: :rockon: :rockon: :rockon:??????????????????????????????????????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
προσεξες την αλλαγη στο αβαταρι ετσι καταλαβαινεις ποσο φτιαγμενος ειμαι απο τωρα για την Τεταρτη που μας ερχεται :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Που εισαι Ναυαρχε μου εχουν αναψει τα αιματα σε αλλο θρεντ που ανοιξε λιαν προσφατως με τη λεξη καζινο στο τιτλο του και εσυ εισαι αφαντος :huh: :huh: :o :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενουμε τα φωτα σου παραυτα ολο το θρεντ κρεμεται απο το πληκτρολογιο σου:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Που εισαι Ναυαρχε μου εχουν αναψει τα αιματα σε αλλο θρεντ που ανοιξε λιαν προσφατως με τη λεξη καζινο στο τιτλο του και εσυ εισαι αφαντος :huh: :huh: :o :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!

Περιμενουμε τα φωτα σου παραυτα ολο το θρεντ κρεμεται απο το πληκτρολογιο σου:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβαζω θεμα με τη λεξη Καζινο στο τιτλο του και απ'το πρωτο Καζ..περιμενα να διαβασω αναλυτικη εκθεση και διατριβη του εκλεκτου μου φιλου Αντμιραλ που εισαι Ναυαρχε μου τοποθετησου επι του θεματος αμεσα και παραυτα επρεπε να κυριαρχεις ηδη επι του θεματος    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
θα συμβουλευα τους περισσοτερους που θελουν να βγαλουν λεφτα να κρατηθουν μακρια απο το ποκερ

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει παρακαλώ.

Θα είμαι Αθήνα(από Ρόδο) τέλος του μήνα κ λέω την Τετάρτη 30 του μήνα να κατεβώ στο Ναό(Λουτράκι) για το τουρνουά.

1. Πότε ανοίγουν οι εγγραφές?
2. Ξέρετε αν μπορεί να μου κάνει εγγραφή κάποιος άλλος? Φυσικά κ θα μου πληρώσει το "buy in".
3. Τις Τετάρτες γεμίζουν τα τραπέζια?

Ευχαριστώ..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει παρακαλώ.

Θα είμαι Αθήνα(από Ρόδο) τέλος του μήνα κ λέω την Τετάρτη 30 του μήνα να κατεβώ στο Ναό(Λουτράκι) για το τουρνουά.

1. Πότε ανοίγουν οι εγγραφές?
2. Ξέρετε αν μπορεί να μου κάνει εγγραφή κάποιος άλλος? Φυσικά κ θα μου πληρώσει το "buy in".
3. Τις Τετάρτες γεμίζουν τα τραπέζια?

Ευχαριστώ..

Γιατι να ασχοληθεις με ποκερ φιλε Σταυρο αφου ο εμπειρος γνωστης κρις συμβουλευει τους περισσοτερους που θελουν να βγαλουν λεφτα να κρατηθουν μακρια απο το ποκερ.. :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:!!!!!!
Γιατι αραγε το λεει αυτο με τοση σιγουρια... :huh: :think: :think: :think: :S :S :S????!!!!

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι να ασχοληθεις με ποκερ φιλε Σταυρο αφου ο εμπειρος γνωστης κρις συμβουλευει τους περισσοτερους που θελουν να βγαλουν λεφτα να κρατηθουν μακρια απο το ποκερ.. :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:!!!!!!
Γιατι αραγε το λεει αυτο με τοση σιγουρια... :huh: :think: :think: :think: :S :S :S????!!!!

Φιλαράκι ας λέει ότι θέλει. Δε θα παίξουμε κ μια περιουσία!!

Όποιος ξέρει ας απαντήσει.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ως μεσο διασκεδασης καλο ειναι ως μεσο πλουτισμου κακιστο

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι θες να σου πει φίλε loxxos?
Ότι είναι παθών από το πόκερ ο ίδιος ή κάποιος δικός του άνθρωπος?

Φιλικά πάντα..

Να μας πει για ποιο λογο επιμενει φανατικα οτι απο το ποκερ δεν μπορεις να εχεις κερδος... :huh: :think: :think:
Γιατι το υποστηριζει αυτο με τα τοσης βδελιγμιας... :huh: :idiot: :think: :think: :S :S????!!!!!!

Σε ποια στοιχεια στηριζει τους ισχυρισμους του... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S????

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να μας πει για ποιο λογο επιμενει φανατικα οτι απο το ποκερ δεν μπορεις να εχεις κερδος... :huh: :think: :think:
Γιατι το υποστηριζει αυτο με τα τοσης βδελιγμιας... :huh: :idiot: :think: :think: :S :S????!!!!!!

Σε ποια στοιχεια στηριζει τους ισχυρισμους του... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S????

ΟΚ.. Για το δικό μου θέμα ξέρεις?

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6

δεν εχει ποκερ face φιλε και τον καταλαβαινουνε  :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ΟΚ.. Για το δικό μου θέμα ξέρεις?

Ναι ρε φιλαρα Σταυρο μιλας στον ειδικο ;) :rockon:! Οι εγγραφες ειναι ανοιχτες απο τωρα για οποια ημερα του Γεναρη θελεις εκ των προτερων μπορεις να προπληρωσεις τη συμμετοχη σου καθως αν το αφησεις για τις τελευταιες μερες πριν το τουρνουα το πιθανοτερο ειναι να μη βρεις θεση..!!! για να πληρωσεις τα 80 ευρω της συμμετοχης δε χρειαζεται καν να παει καποιος αλλος εκ μερους σου στο λουτρακι για να πλερωσει αλλα μπορεις να το κανεις εσυ απο οποιοδηποτε υποκαταστημα της Τραπεζας Περαιως αρκει πρωτα να εχεις τηλεφωνησει στο καζινο ωστε να σου κλεισουν θεση και να σου πουν σε ποιο λογαριασμο θα βαλεις τα χρηματα,και οτι αλλες λεπτομερειες θες να ρωτησεις,κτλ..Τηλ καζινου και λεπτομερεις για το τουρνουα εδω:
Τωρα τι εννοεις αν γεμιζουν τα τραπεζια τις Τεταρτες αν ενοεις για το τουρνουα ειναι φισκα παντα υπαρχει και λιστα αναμονης!!!
Οσο για το αν εννοεις για τα τραπεζια μετρητων για να παιξεις μετα το τουρνουα εννοειται γεμιζουν και αυτα ειναι ανοιχτα 24ωρο και εκει ναι υπαρχει πολυς κοσμοσ ειδικα τις μερες των τουρνουα!!!

Ελπιζω να βοηθησα.. :)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν εχει ποκερ face φιλε και τον καταλαβαινουνε  :grin:

καλα φιλε πιτ αυτος δεν εχει καν face αφου ως και το αβαταρ του ειναι κενο..χαρακτηριστικο δειγμα ατομων μηδαμινης αυτοπεποιθησης..αλλα αυτο οπου ανατωτιεμαι εγω ειλικρινα ειναι αν ειναι παθων ο ιδιος απο το ποκερ ή ακολουθει το κλασσικο συντηριτικο μαντρα που'χουμε ακουσει ξανα και ξανα απο κυρατσες στη κενωνια που λενε ο τζογος ειναι κακος,κτλ :jerking: :jerking:!!! Η' πιθανον καποιος γνωστος,συγγενης, του κτλ να'χει ακουστει οτι εχασε σπιτια στα χαρτια και ο ιδιος το επαναλαμβαει σαν παπαγαλακι... :jerking: :jerking: :jerking:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλαρα Σταυρο μιλας στον ειδικο ;) :rockon:! Οι εγγραφες ειναι ανοιχτες απο τωρα για οποια ημερα του Γεναρη θελεις εκ των προτερων μπορεις να προπληρωσεις τη συμμετοχη σου καθως αν το αφησεις για τις τελευταιες μερες πριν το τουρνουα το πιθανοτερο ειναι να μη βρεις θεση..!!! για να πληρωσεις τα 80 ευρω της συμμετοχης δε χρειαζεται καν να παει καποιος αλλος εκ μερους σου στο λουτρακι για να πλερωσει αλλα μπορεις να το κανεις εσυ απο οποιοδηποτε υποκαταστημα της Τραπεζας Περαιως αρκει πρωτα να εχεις τηλεφωνησει στο καζινο ωστε να σου κλεισουν θεση και να σου πουν σε ποιο λογαριασμο θα βαλεις τα χρηματα,και οτι αλλες λεπτομερειες θες να ρωτησεις,κτλ..Τηλ καζινου και λεπτομερεις για το τουρνουα εδω:
Τωρα τι εννοεις αν γεμιζουν τα τραπεζια τις Τεταρτες αν ενοεις για το τουρνουα ειναι φισκα παντα υπαρχει και λιστα αναμονης!!!
Οσο για το αν εννοεις για τα τραπεζια μετρητων για να παιξεις μετα το τουρνουα εννοειται γεμιζουν και αυτα ειναι ανοιχτα 24ωρο και εκει ναι υπαρχει πολυς κοσμοσ ειδικα τις μερες των τουρνουα!!!

Ελπιζω να βοηθησα.. :)

Βοήθησες κ μάλιστα πολύ.
Ευχαριστώ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom