Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά φίλε και πάντα επιτυχίες...Δυστυχώς το σαββατο δεν το βλέπω για κάθοδο καθότι εχουμε θέμα με το baby sitting..Την Κυριακή όμως αν θες ανεβαίνουμε ΒΟΥΝΟ για satelite στο birthday tour 2013...Buy in 115€ ,6000 μαρκες μισαωρα blinds,30 cap,οι 5 πρωτοι εισητηριο..
Δες εδω πληροφορίες και πες μου..

ΠΡΟΣΟΧΗ!Δεν δεχονται καταθεση αυτοί στην τραπεζα οπότε 4 το απόγευμα πρεπει να ειμαστε εκει..Ωρα εναρξης 5...

Χρονια Πολλα Ναυαρχε μου και παλι ευχαριστω για την απαντηση και τις ευχες επισης αντευχομαι να ειστε παντα καλα ολη η φαμιλια πανω απο ολα με υγεια και χαρα  :) !!! Δε ξερω για παρνηθα Ναυαρχε μου ειναι καπως δυσκολοπροσβασιμη και καθως εχω απογοητευτει πολυ απ'τα τουρ θα ανεβαινα για τη παρεα και το χαβαλε αντε και για κανα κας αλλα δε νομιζω να'χει τραπεζια κας των 1-2$ οπως το λουτρατσι στο βουνο ξερεις αν εχει..;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χρονια πολλα και καλα κερδη παιχτουρια. εγω εκτος τυχουσας επιπλοκης θα λειπω εκτος λεκανοπεδιου.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
χρονια πολλα και καλα κερδη παιχτουρια. εγω εκτος τυχουσας επιπλοκης θα λειπω εκτος λεκανοπεδιου.

Μετα την επιστροφη εν Αθηναις Εκτορα θα'χεις ''ελαφρυνει ;)'' καθολου ωστε να κατεβεις λουτρατσι κανα σαββατο για παιχνιδατσι :dancing: :rockon:;;!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Χρονια Πολλα αγαπητοι φιλοι συνποκερικοι αγωνιστες της ζωης και της πρασινης τσοχας.. :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!
Χpapad (οτι πρεπει για συνεχιση της καλης εμπειριας του λαιβ τουρ και για να τα ξαναπουμε απο κοντα φιλε :thumbsup:! kinkydreamer (καιρος να δοκιμασεις και το λαιβ ρε φιλε :thumbsup:!
Χρονια πολλα και καλα με υγεια και απο εμενα.... αυτο που εχω να πω για το τουρνουα  του λουτρακιου ειναι οτι ηταν πολυ καλυ εμπειρια για μενα απλα καποια πραγματακια που ειχα στο μυαλο μου να εφαρμοσω απλα δεν τα κανα.... αποχωρησα κατα τις 11.30 το βραδυ λιγο πριν το 9ο και τελευταιο επίπεδο.... σε αυτα τα τουρνουα πρεπει να παιξεις πολυ την μπλοφα.... απο τις 15000 μαρκες σου μετα το 1ο αναγνωριστικο τρίωρο πρεπει να ριξεις στη μαχη 3000-4000 μαρκες επενδύοντας στην μπλοφα.... θριμπενταροντας με αερα .... αν δεν παιξεις την μπλοφα καλα και αν δεν θριμπενταρεις με αερα τοτε θα πρεπει να σταθεις τυχερος ή να περιμενεις φυλλο για να πας καλα.... τα τουρνουα δεν κερδιζονται αν δεν μπλοφαρεις ....πρεπει να ξερεις ποτε θα μπλοφαρεις και ποτε θα πασαρεις οταν δεις τον κινδυνο.... ετυχα στο τραπεζι με τον πανταζιδη,αλεξανδριδη (τον οποιο τον θεωρω κορυφαιο, αποκλειστηκε απο μητσοπουλο στην 20η θεση ο οποιος  το σηκωσε στη συνεχεια και τον ειχε ντομινειτ βγαζοντας κεντα ο μητσοπουλος) και αλλον ενα που μου κολλαει το μυαλο τωρα ο οποιος 3 μερες πριν το τουρνουα ειχε σηκωσει ενα στη σταρς 30.000 ντολαρς....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χρονια Πολλα Ναυαρχε μου και παλι ευχαριστω για την απαντηση και τις ευχες επισης αντευχομαι να ειστε παντα καλα ολη η φαμιλια πανω απο ολα με υγεια και χαρα  :) !!! Δε ξερω για παρνηθα Ναυαρχε μου ειναι καπως δυσκολοπροσβασιμη και καθως εχω απογοητευτει πολυ απ'τα τουρ θα ανεβαινα για τη παρεα και το χαβαλε αντε και για κανα κας αλλα δε νομιζω να'χει τραπεζια κας των 1-2$ οπως το λουτρατσι στο βουνο ξερεις αν εχει..;;;
1-2 η Παρνηθα δεν εχει αλλά...τι 100€ ,τι 115ε και στανταρ,αφου είναι τουρνουα..Και χαβαλέ θα κάνουμε ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ!!!!!!
ΥΓ:Αμα θελεις σε παιρνουμε μαζί....ΠΜ και τα λεμε...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
1-2 η Παρνηθα δεν εχει αλλά...τι 100€ ,τι 115ε και στανταρ,αφου είναι τουρνουα..Και χαβαλέ θα κάνουμε ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ!!!!!!
ΥΓ:Αμα θελεις σε παιρνουμε μαζί....ΠΜ και τα λεμε...

Σ'ευχαριστω Ναυαρχε μου θα ανεβω μια βολτα λουτρατσι αυριο μηπως εχει τραπεζι 1-2 οπως το προηγουμενο σαββατο που'μασταν μαζι και αν δεν εχει θα γυρισω πισω νωρις για να ανεβουμε βουνο τη κυριακη μαζι :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Τι ωρα αναχωρηση τη κυριακη αν πρεπει να ημεθα εκει στις 4 ποση ωρα αποσταση ειναι το βουνο με το βουνο δε σμιγει.. :dancing: :dancing: :headbang2: :headbang2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σ'ευχαριστω Ναυαρχε μου θα ανεβω μια βολτα λουτρατσι αυριο μηπως εχει τραπεζι 1-2 οπως το προηγουμενο σαββατο που'μασταν μαζι και αν δεν εχει θα γυρισω πισω νωρις για να ανεβουμε βουνο τη κυριακη μαζι :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Τι ωρα αναχωρηση τη κυριακη αν πρεπει να ημεθα εκει στις 4 ποση ωρα αποσταση ειναι το βουνο με το βουνο δε σμιγει.. :dancing: :dancing: :headbang2: :headbang2:
Σε βλέπω να κατεβαίνεις τσάμπα κάτω...αυτες τις μερες θα εχει πολύ κόσμο και δε θα καιγονται να ανοίξουν 1-2...ισως αν πηγαιναμε 5-6 να γινοταν κάτι..Μην ξεχνας και τη γκανιοταπου θα χανουν τετοιες μερες..Καλη τυχη πάντως,αν και για τους τζογαδόρους ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΧΗΣ.... ;) ;) ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σε βλέπω να κατεβαίνεις τσάμπα κάτω...αυτες τις μερες θα εχει πολύ κόσμο και δε θα καιγονται να ανοίξουν 1-2...ισως αν πηγαιναμε 5-6 να γινοταν κάτι..Μην ξεχνας και τη γκανιοταπου θα χανουν τετοιες μερες..Καλη τυχη πάντως,αν και για τους τζογαδόρους ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΧΗΣ.... ;) ;) ;)
Νεοτερα από Παρνηθα..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΥΡΙΟ,πάλι στασεις εργασίας...ΚΑΙ δευτερα τριτη τεταρτη εκ νεου απεργια...ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙ ΝΑ κηρυχθεί παρανομη καταχρηστικη τη Δευτερα μεσημερι...ΟΠΟΤΕ LOXXE KATΣΕ ΚΑΤΩ.....:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παιδια Σηκωθειτε.. :rockon:! Να βγουμε στους δρομους.. :rockon:! Με Φυλλα στα χερια.. :rockon:! Με μαρκες στους ωμους.. :bounce-glasses::rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!

Καλημερα παιδες και καλη παραμουνη πρωτοχρουνιας :grin:!!! μολις επεστρεψον απο λουτρατσιν άρτι αφιχθείς οπου αγωνιστημεν σκληραν γκρινταρα στο κας 2-5 εκανα μπαι ιν 300(οσα εσυ μου δωσες την ιδεα για το ακριβες ποσο Ναυρχε μου :thumbsup: :cool2: :rockon:!) και σε τραπεζον με μπιγκ στακς ευκαταστατους μεσηλικας και 2 σορτ στακ νεαρους,και μια ομορφουλα ξανθουλα γυρω στα 30-5(οχι τη γνωστη προ Ναυαρχε.. :booty:) εκαταφερον να αποκομισον κερδος γυρω στο 1/2 του αρχικου μπαι ιν οριακαν εκατονπενηκοντα αργυρια και αποχωρησον λογω αποσυναρμολογησης του τραπεζιου του οποιου οι παικτας θα εμοιραζοντω στα παραπλησιαν τραπεζιαν.. :hmm:
Και ετσι αποχωρησον αλλα το αγωνιστικον πνευμα στην αρχη του μηνυματος μου ωφειλεται στην αγανακτησην που χουμε μοιραστει πολλακις με τον Ναυαρχο στο θεμα οτι οι μανατζαρεοι του ποκερ ρουμ δε γουσταρουν να ανοιξουν τραπεζι 1-2 λογω της γκανιοτας που θα χασουν.. :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :idiot: :idiot: δεν τους αδικω που θελουν να μεγιστοποιησουν το κερδος τους αλλα η μαλακια τους και απιστευτη κοντοφθαλμια ειναι που δεν καταλαβαινουν οτι αν ανοιξουν ενα δυο εστω τρια τραπεζια με 1-2 αυτες τις μερες που γινεται χαμος στο ναο κυριολεκτικα λαικο προσκυνημα σαν ταμα στη παναγια της τηνου το δεκαπενταυγουστο θα ειχαν πολυ περισσοτερο κοσμο(και κοσμακι ;)!!! αν ανοιγαν φτηνα τραπεζια.. :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!!!
Γι'αυτο αδερφια πιστευω ακραδαντα οτι πρεπει να οργανωθει η Μπου Τημ 2013 και να κατεβει συσσωμη για κινητοποιηση στο ναο ωστε να απαιτησουμε τα δικαια δικαιωματα μας και να μας ανοιχτει τραπεζι 1-2!!! Μολις γινει η αρχη εστω και με 5-6 ατομα(ολοι οι μανατζαρεοι που ρωτησα μου'παν οτι απο 6 και πανω το ανοιγουν στανταρ!!! θα δειτε ποσοι τουριστες και τζογαδοροι των εορτων θα αρχησουν να συρρεουν οσαν τις μυγες ωρε.. :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2:

Γι'αυτο αδερφια ας ενωθουμε ολοι σε μια γροθια ωστε να σταματησουμε το μονωπολιο του 2-5!!! Δε ξερω τι αλλο να κανουμε με τον Ναυαρχο μας ως αλλος ηρωικος αρχηγος της Επαναστασης του 1821-2 μπλαιντς.. :dancing: :dancing: :dancing:!!! και εγω ισως ταπεινα ως δευτερος υπαρχηγος της επαναστασεως αγωνιζομεθα ηρωικα αλλα χρειαζομεθα υποστηριξη απο τους αδερφους μας στη μαχη!!!Brothers in Arms all united we stand :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Η εκληση αυτη αφορα ειδικα τους αγαπητους φιλους: Χpapad (οτι πρεπει για συνεχιση της καλης εμπειριας του λαιβ τουρ και για να τα ξαναπουμε απο κοντα φιλε ! kinkydreamer (καιρος να δοκιμασεις και το λαιβ ρε φιλε !
Εκτορα Λοπεθ!(σηκως επιτελους απο τον καναπε ρε φιλε !! καθως και τιμημενοι μαστορες της πρεφας(Τρικυμια και Τραμουντανα !
Αδερφια χρειαζομεθα την υποστηριξη ολων για να παιξουμε το παιχνιδι που ολοι αγαπαμε χωρις τα βαρβαρα μονοπώλια πανω απο το κεφαλι μας ως αλλην δαμοκλειο σπαθη.. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3:

Επι του πρακτεου τωρα προτεινω αυτες τις μερες που λιγο πολυ ειμαστε ολοι χαλαρα να οργανωσουμε παρεακι ομας Μπου Τημ και να κατεβουμε ειτε τη πρωτοχρονια(θα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ!!! ειτε αυτο το ΣΚ των Φωτων(επισης θα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ!!!)
Παρεπιπτοντως συνεχιζω και επεκτεινω τον αγωνα και εκτος φορουμ και επιασα παρεα με δυο παιδια(σου'πα για το ενα Ναυαρχε μου ;)!) που λιωναν στα μπλιμπλικια,μπιλιες και μαυρους ιακωβους χωρις ελεος(και ελπιδα για κερδος με 100-150 τζιρο και μου λεγαν ποσο θα θελαν να παιξουν ποκερακι αν το μπαι ιν ηταν λιγοτερο..Οποια Εκπληξις :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!! Μα ποσο μαλακες ειναι εκει στο ποκερ ρουμ... :idiot: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:!!!

Τεσπα ας ανακεφαλαιωσουμε το τεραστιο και αχανες ποστ σορρυ παιδες αλλα η αγανακτηση βλεπετε μαζι με τον ενθουσιασμο για το τι μπορουμε να καταφερουμε ολοι μαζι ενωμενοι.. :grouphug: :grouphug: :rockon: :rockon:!!! Αρχιζουμε να παιρνουμε παρουσιες και να μαζευουμε υπογραφες εδω και τωρα πειτε ποσοι ειστε για Πρωτοχρονια ή ΣΚ Φωτων να οργανωθουμε!
Με τα παιδια που γνωρισα ανταλλαξαμε τηλ και μου'παν οτι θα κατεβουν παραυτα(μενουν κοντα Κορινθο,κτλ!) αν προκειται να ανοιξει τραπεζι 1-2!!!

Γι'αυτο λοιπον επαναλαμβανω ελαφρα τροποποιημενο το Μαντρα του αγωνα μας :headbang2: :headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon: :rockon:
Παιδια Σηκωθειτε.. :rockon:! Να βγουμε στους δρομους.. :rockon:! Με Rockets στα χερια.. :rockon:! Με Stackes στους ωμους.. :headbang2: :headbang2: :rockon:!!!  

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παιδια Σηκωθειτε.. :rockon:! Να βγουμε στους δρομους.. :rockon:! Με Φυλλα στα χερια.. :rockon:! Με μαρκες στους ωμους.. :bounce-glasses::rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!

Καλημερα παιδες και καλη παραμουνη πρωτοχρουνιας :grin:!!! μολις επεστρεψον απο λουτρατσιν άρτι αφιχθείς οπου αγωνιστημεν σκληραν γκρινταρα στο κας 2-5 εκανα μπαι ιν 300(οσα εσυ μου δωσες την ιδεα για το ακριβες ποσο Ναυρχε μου :thumbsup: :cool2: :rockon:!) και σε τραπεζον με μπιγκ στακς ευκαταστατους μεσηλικας και 2 σορτ στακ νεαρους,και μια ομορφουλα ξανθουλα γυρω στα 30-5(οχι τη γνωστη προ Ναυαρχε.. :booty:) εκαταφερον να αποκομισον κερδος γυρω στο 1/2 του αρχικου μπαι ιν οριακαν εκατονπενηκοντα αργυρια και αποχωρησον λογω αποσυναρμολογησης του τραπεζιου του οποιου οι παικτας θα εμοιραζοντω στα παραπλησιαν τραπεζιαν.. :hmm:
Και ετσι αποχωρησον αλλα το αγωνιστικον πνευμα στην αρχη του μηνυματος μου ωφειλεται στην αγανακτησην που χουμε μοιραστει πολλακις με τον Ναυαρχο στο θεμα οτι οι μανατζαρεοι του ποκερ ρουμ δε γουσταρουν να ανοιξουν τραπεζι 1-2 λογω της γκανιοτας που θα χασουν.. :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :idiot: :idiot: δεν τους αδικω που θελουν να μεγιστοποιησουν το κερδος τους αλλα η μαλακια τους και απιστευτη κοντοφθαλμια ειναι που δεν καταλαβαινουν οτι αν ανοιξουν ενα δυο εστω τρια τραπεζια με 1-2 αυτες τις μερες που γινεται χαμος στο ναο κυριολεκτικα λαικο προσκυνημα σαν ταμα στη παναγια της τηνου το δεκαπενταυγουστο θα ειχαν πολυ περισσοτερο κοσμο(και κοσμακι ;)!!! αν ανοιγαν φτηνα τραπεζια.. :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!!!
Γι'αυτο αδερφια πιστευω ακραδαντα οτι πρεπει να οργανωθει η Μπου Τημ 2013 και να κατεβει συσσωμη για κινητοποιηση στο ναο ωστε να απαιτησουμε τα δικαια δικαιωματα μας και να μας ανοιχτει τραπεζι 1-2!!! Μολις γινει η αρχη εστω και με 5-6 ατομα(ολοι οι μανατζαρεοι που ρωτησα μου'παν οτι απο 6 και πανω το ανοιγουν στανταρ!!! θα δειτε ποσοι τουριστες και τζογαδοροι των εορτων θα αρχησουν να συρρεουν οσαν τις μυγες ωρε.. :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2:

Γι'αυτο αδερφια ας ενωθουμε ολοι σε μια γροθια ωστε να σταματησουμε το μονωπολιο του 2-5!!! Δε ξερω τι αλλο να κανουμε με τον Ναυαρχο μας ως αλλος ηρωικος αρχηγος της Επαναστασης του 1821-2 μπλαιντς.. :dancing: :dancing: :dancing:!!! και εγω ισως ταπεινα ως δευτερος υπαρχηγος της επαναστασεως αγωνιζομεθα ηρωικα αλλα χρειαζομεθα υποστηριξη απο τους αδερφους μας στη μαχη!!!Brothers in Arms all united we stand :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Η εκληση αυτη αφορα ειδικα τους αγαπητους φιλους: Χpapad (οτι πρεπει για συνεχιση της καλης εμπειριας του λαιβ τουρ και για να τα ξαναπουμε απο κοντα φιλε ! kinkydreamer (καιρος να δοκιμασεις και το λαιβ ρε φιλε !
Εκτορα Λοπεθ!(σηκως επιτελους απο τον καναπε ρε φιλε !! καθως και τιμημενοι μαστορες της πρεφας(Τρικυμια και Τραμουντανα !
Αδερφια χρειαζομεθα την υποστηριξη ολων για να παιξουμε το παιχνιδι που ολοι αγαπαμε χωρις τα βαρβαρα μονοπώλια πανω απο το κεφαλι μας ως αλλην δαμοκλειο σπαθη.. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3:

Επι του πρακτεου τωρα προτεινω αυτες τις μερες που λιγο πολυ ειμαστε ολοι χαλαρα να οργανωσουμε παρεακι ομας Μπου Τημ και να κατεβουμε ειτε τη πρωτοχρονια(θα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ!!! ειτε αυτο το ΣΚ των Φωτων(επισης θα γινεται Ο ΧΑΜΟΣ!!!)
Παρεπιπτοντως συνεχιζω και επεκτεινω τον αγωνα και εκτος φορουμ και επιασα παρεα με δυο παιδια(σου'πα για το ενα Ναυαρχε μου ;)!) που λιωναν στα μπλιμπλικια,μπιλιες και μαυρους ιακωβους χωρις ελεος(και ελπιδα για κερδος με 100-150 τζιρο και μου λεγαν ποσο θα θελαν να παιξουν ποκερακι αν το μπαι ιν ηταν λιγοτερο..Οποια Εκπληξις :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!! Μα ποσο μαλακες ειναι εκει στο ποκερ ρουμ... :idiot: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:!!!

Τεσπα ας ανακεφαλαιωσουμε το τεραστιο και αχανες ποστ σορρυ παιδες αλλα η αγανακτηση βλεπετε μαζι με τον ενθουσιασμο για το τι μπορουμε να καταφερουμε ολοι μαζι ενωμενοι.. :grouphug: :grouphug: :rockon: :rockon:!!! Αρχιζουμε να παιρνουμε παρουσιες και να μαζευουμε υπογραφες εδω και τωρα πειτε ποσοι ειστε για Πρωτοχρονια ή ΣΚ Φωτων να οργανωθουμε!
Με τα παιδια που γνωρισα ανταλλαξαμε τηλ και μου'παν οτι θα κατεβουν παραυτα(μενουν κοντα Κορινθο,κτλ!) αν προκειται να ανοιξει τραπεζι 1-2!!!

Γι'αυτο λοιπον επαναλαμβανω ελαφρα τροποποιημενο το Μαντρα του αγωνα μας :headbang2: :headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon: :rockon:
Παιδιά Σηκωθείτε.. :rockon:! Να βγουμε στους δρομους.. :rockon:! Με Rockets στα χερια.. :rockon:! Με Stackes στους ώμους.. :headbang2: :headbang2: :rockon:!!! 
Χρόνια πολλά φίλε και καλή χρονιά με ΠΟΛΛΑ φράγκα!Όπως σου είπα και στο τφ η μάχη είναι χαμένη από χέρι, από τη στιγμή που η Πάρνηθα υπολειτουργεί, το Λουτράκι εχει το πάνω χερι και βαζει τους δικούς του κανόνες..Πριν ερθεις χτες,απο τις 17.00 που ημουν εγω ,ηρθαν τουλάχιστον 5 ζτομα για 1-2 και τους εδιωχναν με αστείες δικαιολογιες του στυλ "δεν εχουμε προσωπικο για να ανοίξουμε τραπέζι 1-2" -  2-5 όμως άνοιξαν μετα- "είναι 1 ατομο στη λίστα" - ενω είμασταν ηδη 5 (!!)- και εκανα ψιλομανούρα λόγω του ότι με ξέρουν κάτω..Αλλά τζίφος..τελικά κάθησα σε 2-5, κέρδισα 500€ μεν αλλά δεν στεκεσαι με με 600€-700€ και κάτω...και δεν ειναι εποχές τωρα για τετοια ρίσκα..
  Γι'αυτό λοιπόν προσαρμόσου στα παρακάτω:
-Satelite Παρνηθας κάθε Kυριακή με 115€ στις 17.00
-Wednwsday XXX Λουτράκι κάθε τεταρτη απο 9/1 με 80€ rebuy/addon
ΚΑΛΗ ΠΟΚΕΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά φίλε και καλή χρονιά με ΠΟΛΛΑ φράγκα!Όπως σου είπα και στο τφ η μάχη είναι χαμένη από χέρι, από τη στιγμή που η Πάρνηθα υπολειτουργεί, το Λουτράκι εχει το πάνω χερι και βαζει τους δικούς του κανόνες..Πριν ερθεις χτες,απο τις 17.00 που ημουν εγω ,ηρθαν τουλάχιστον 5 ζτομα για 1-2 και τους εδιωχναν με αστείες δικαιολογιες του στυλ "δεν εχουμε προσωπικο για να ανοίξουμε τραπέζι 1-2" -  2-5 όμως άνοιξαν μετα- "είναι 1 ατομο στη λίστα" - ενω είμασταν ηδη 5 (!!)- και εκανα ψιλομανούρα λόγω του ότι με ξέρουν κάτω..Αλλά τζίφος..τελικά κάθησα σε 2-5, κέρδισα 500€ μεν αλλά δεν στεκεσαι με με 600€-700€ και κάτω...και δεν ειναι εποχές τωρα για τετοια ρίσκα..
 Γι'αυτό λοιπόν προσαρμόσου στα παρακάτω:
-Satelite Παρνηθας κάθε Kυριακή με 115€ στις 17.00
-Wednwsday XXX Λουτράκι κάθε τεταρτη απο 9/1 με 80€ rebuy/addon
ΚΑΛΗ ΠΟΚΕΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Τι νεα απο Παρνηθα Ναυαρχε μου σταματησαν την απεργεια τη Κυριακη θα γινει το Satelite στις 17.00,,;;??
Οσο για το Wednwsday XXX στο Λουτράκι πηρα τικετ για τη τεταρτη 9/1 αφου με εψησες ατιμουλη.. ;)!!!

Αντε παιδες Ελλαδος επαναλαμβανω και παλι αυτο το Σαββατο παραμονη των Φωτων ειναι η τελευταια ευκαιρια λαστ τσανς για εορταστικο χοντρο παιχνιδι με τους τελευταιους χριστουγενιατικους παιχτες+τουριστες,κτλ οποτε οσοι πιστοι προσελθετε για να ανοιξουμε τραπεζι 1-2!!!
Εγω χω ηδη δυο ατομα σιγουρα και με Ναυαρχο ημεθα 4 οποτε αλλοι δυο να ρθουν απο δω μεσα ειναι υποχρεωμενοι να μας ανοιξουν τραπεζι αυτη τη φορα δεν μπορουν να το αρνηθουν!!!

Η προσκληση αυτη επαναλαμβανω αφορα ειδικα τους αγαπητους φιλους: Χpapad (οτι πρεπει για συνεχιση της καλης εμπειριας του λαιβ τουρ και για να τα ξαναπουμε απο κοντα φιλε ! kinkydreamer (καιρος να δοκιμασεις και το λαιβ ρε φιλε !

Και οσοι υπολοιποι πιστοι Π.Μ. και προσελθετε :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι νεα απο Παρνηθα Ναυαρχε μου σταματησαν την απεργεια τη Κυριακη θα γινει το Satelite στις 17.00,,;;??
Οσο για το Wednwsday XXX στο Λουτράκι πηρα τικετ για τη τεταρτη 9/1 αφου με εψησες ατιμουλη.. ;)!!!

Αντε παιδες Ελλαδος επαναλαμβανω και παλι αυτο το Σαββατο παραμονη των Φωτων ειναι η τελευταια ευκαιρια λαστ τσανς για εορταστικο χοντρο παιχνιδι με τους τελευταιους χριστουγενιατικους παιχτες+τουριστες,κτλ οποτε οσοι πιστοι προσελθετε για να ανοιξουμε τραπεζι 1-2!!!
Εγω χω ηδη δυο ατομα σιγουρα και με Ναυαρχο ημεθα 4 οποτε αλλοι δυο να ρθουν απο δω μεσα ειναι υποχρεωμενοι να μας ανοιξουν τραπεζι αυτη τη φορα δεν μπορουν να το αρνηθουν!!!

Η προσκληση αυτη επαναλαμβανω αφορα ειδικα τους αγαπητους φιλους: Χpapad (οτι πρεπει για συνεχιση της καλης εμπειριας του λαιβ τουρ και για να τα ξαναπουμε απο κοντα φιλε ! kinkydreamer (καιρος να δοκιμασεις και το λαιβ ρε φιλε !

Και οσοι υπολοιποι πιστοι Π.Μ. και προσελθετε :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!
Όπως πάμε θα βλεπόμαστε μόνο στα τουρνουά μου φαίνεται...Λοιπόν, τα τελευταία νέα:
-ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ SATELITE στην ΠΑΡΝΗΘΑ (!!!!) :jerking:
-Σαβατο δεν μπορώ να κατέβω, εχω παιδικό παρτυ να πάω με μαμάδες άλλες  :pipa1:
-Ραντεβού την Τετάρτη ΚΑΤΩ να το ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Όπως πάμε θα βλεπόμαστε μόνο στα τουρνουά μου φαίνεται...Λοιπόν, τα τελευταία νέα:
-ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΕΙ SATELITE στην ΠΑΡΝΗΘΑ (!!!!) :jerking:
-Σαβατο δεν μπορώ να κατέβω, εχω παιδικό παρτυ να πάω με μαμάδες άλλες  :pipa1:
-Ραντεβού την Τετάρτη ΚΑΤΩ να το ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατι δεν εχει SATELITE τη Κυριακη στην ΠΑΡΝΗΘΑ απεργια ακομα Ναυαρχε μου ωραια τωρα πως θα γινουμε τουρ προς  :dancing: :dancing: :dancing:;;!!!
Δε πειραζει για Σαββατο Ναυαρχε μου γουσταρεις να κατεβουμε λουτρατσι Κυριακη στανταρ ομως απο το απογεματακι να προσπαθησουμε σκληρα και για 1-2 να φερουμε οσα περισσοτερα ατομα μπορουμε αν και απο δω μεσα δεν απαντα κανεις κοιμουντε ολοι τον υπνο του αδικου.. :think: :think: :think: *P *P *P *P *P *P :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :tired: :tired: :tired: :tired: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιατι δεν εχει SATELITE τη Κυριακη στην ΠΑΡΝΗΘΑ απεργια ακομα Ναυαρχε μου ωραια τωρα πως θα γινουμε τουρ προς  :dancing: :dancing: :dancing:;;!!!
Δε πειραζει για Σαββατο Ναυαρχε μου γουσταρεις να κατεβουμε λουτρατσι Κυριακη στανταρ ομως απο το απογεματακι να προσπαθησουμε σκληρα και για 1-2 να φερουμε οσα περισσοτερα ατομα μπορουμε αν και απο δω μεσα δεν απαντα κανεις κοιμουντε ολοι τον υπνο του αδικου.. :think: :think: :think: *P *P *P *P *P *P :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :tired: :tired: :tired: :tired: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχεις λυσσαξει να παιξεις 1-2 αλλά κανείς δεν ανταποκρινεται!!!
α)ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΤΩ!Παρτο απόφαση, όσο εχουν απεργιες και στασεις στην Παρνηθα, όλο το ποκερ θα πηγαινει Λουτρακι, οπότε ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 1-2??ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ???
β)Κυριακη απογευμα δεν κατεβαινω καθοτι Δευτερα εχουμε και δουλεια..
γ)Κανε υπομονη και την Τεταρτη θα παίξουμε παρέα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Χρονια πολλα και καλα με υγεια και απο εμενα.... αυτο που εχω να πω για το τουρνουα  του λουτρακιου ειναι οτι ηταν πολυ καλυ εμπειρια για μενα απλα καποια πραγματακια που ειχα στο μυαλο μου να εφαρμοσω απλα δεν τα κανα.... αποχωρησα κατα τις 11.30 το βραδυ λιγο πριν το 9ο και τελευταιο επίπεδο.... σε αυτα τα τουρνουα πρεπει να παιξεις πολυ την μπλοφα.... απο τις 15000 μαρκες σου μετα το 1ο αναγνωριστικο τρίωρο πρεπει να ριξεις στη μαχη 3000-4000 μαρκες επενδύοντας στην μπλοφα.... θριμπενταροντας με αερα .... αν δεν παιξεις την μπλοφα καλα και αν δεν θριμπενταρεις με αερα τοτε θα πρεπει να σταθεις τυχερος ή να περιμενεις φυλλο για να πας καλα.... τα τουρνουα δεν κερδιζονται αν δεν μπλοφαρεις ....πρεπει να ξερεις ποτε θα μπλοφαρεις και ποτε θα πασαρεις οταν δεις τον κινδυνο.... ετυχα στο τραπεζι με τον πανταζιδη,αλεξανδριδη (τον οποιο τον θεωρω κορυφαιο, αποκλειστηκε απο μητσοπουλο στην 20η θεση ο οποιος  το σηκωσε στη συνεχεια και τον ειχε ντομινειτ βγαζοντας κεντα ο μητσοπουλος) [glow=red,2,300]και αλλον ενα που μου κολλαει το μυαλο τωρα ο οποιος 3 μερες πριν το τουρνουα ειχε σηκωσει ενα στη σταρς 30.000 ντολαρς....

[/glow]

με τον ταυρη ειμουνα στο ιδιο τραπεζι..... 30000 τοτε και 40000 χθες.... εχει εκτοξευθει το παιδι.... μπραβο ρε μαγκα [URL unfurl="true"]http://pokerlandgr.com/top-stories/stin-4i-thesi-tou-sunday-warm-%E2%80%93-up-o-aris-tairis-kerdizei-$40561[/url]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα ποκεράδες!Μεγάλη βραδιά χτες στο Λουτράκι, όπου στα εγκαίνια των νέων τουρνουα WEDNESDAYS κάθε Τετάρτη από εδώ και μπρος,παρευρεθήκαμε και συμμετάσχαμε με τον εκλεκτό συναγωνιστή και συμπαίκτη LOXXOS..Το δε καταπληκτικό είναι ότι ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ οπότε καταλαβαίνετε τι χαβαλές έγινε!!ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!! :2funny: :2funny: Το αποτέλεσμα της βραδιάς βρήκε τον LOXXOS να αποχωρεί 18ος μεσα σε γενική αποθέωση και μένα να αποχωρώ bubble του τελικού τραπεζιου, εν μέσω επευφημιών από την εξέδρα που είχε οργανώσει ο LOXXOS για μένα...Τέλεια βραδιά που θα επαναληφθεί την άλλη τετάρτη..ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ BOU POKER TEAM προσέλθετε...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα ποκεράδες!Μεγάλη βραδιά χτες στο Λουτράκι, όπου στα εγκαίνια των νέων τουρνουα WEDNESDAYS κάθε Τετάρτη από εδώ και μπρος,παρευρεθήκαμε και συμμετάσχαμε με τον εκλεκτό συναγωνιστή και συμπαίκτη LOXXOS..Το δε καταπληκτικό είναι ότι ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ οπότε καταλαβαίνετε τι χαβαλές έγινε!!ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥΤΑΝΑ!! :2funny: :2funny: Το αποτέλεσμα της βραδιάς βρήκε τον LOXXOS να αποχωρεί 18ος μεσα σε γενική αποθέωση και μένα να αποχωρώ bubble του τελικού τραπεζιου, εν μέσω επευφημιών από την εξέδρα που είχε οργανώσει ο LOXXOS για μένα...Τέλεια βραδιά που θα επαναληφθεί την άλλη τετάρτη..ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ BOU POKER TEAM προσέλθετε...

...να αποχωρεί μεσα σε γενική αποθέωση... :2funny:   :dancing:ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα Αγαπημενε και Ιερε φιλε Ναυαρχε μου εισαι ΘΕΟΣ 0:) 0:):rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι απιστευτη εμπειρια ζωης ηταν αυτη που ζησαμε προχτες στο ελληνικο μας WSOP!!!(Wednesdays Series of Poker :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!
Τι χαος ηταν αυτο που καναμε στο τραπεζι Ναυαρχε μου πως τη γλυτωσαμε και δε φαγαμε ποινη 3 αγωνιστικων.. :2funny: :2funny: :2funny:!!!
Μας την ελεγαν συνεχεια οι ντιλερς θυμασαι εκει που μας ελεγε Σουτ!! Σουτ!! αυστηρα εκεινη η καριολα και μετα με τον αλλο τον μακακα που μας την ειπε χοντρα θυμασαι Ναυαρχε μου εμπειριες ζωης ρε συ ακομα τα θυμαμαι μονος μου και δε μπορω να σταματησω να γελαω.. :2funny: :2funny:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και επειδη πρεπει να ενημερωνομαστε διαρκως ακαδημαικα και επιστημονικα ωστε να βελτιωνουμε την αγωνιστικη μας κατασταση.. :dancing: :rockon:
ιδου ενα νεο αρθρο οπου ερευνητες υποστηριζουν οτι παιχνιδια οπως το ποκερ και το σκακι ειναι παρα πολυ συνθετα για τον ανθρωπινο εγκεφαλο ωστε τις περισσοτερες φορες οι αποφασεις λαμβανοντε εντελως τυχαια... :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιδου και το οριτζιναλ αρθρο!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και οπως σου εταξα καλε μου φιλε ιδου τα βιντεακια με την αναλυτικη εκμαθηση των λεγομενων chip tricks..κολπακια με μαρκες που λεγαμε επι του τραπεζιου... ;) :thumbsup: :cool2: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σχετικα ασχετα με ποκερ αλλα σχετικο με το σαιτ ;) :cheesy: :grin: σε βιντεακια υπαρχει και η σειρα chick trick με φιλοδοξα πουτανακια οπου διαφοροι καλοθεληταδες τις εξαπατουν και τις ξεσκιζουν ον καμερα με φασιαλ καμσοτ παντα προκειμενου να της βγαλουν στο γυαλι και καλα να τις κανουν διασημες,κτλ..και στο τελος τους λενε παντα την αληθεια οτι τις δουλεψανε και εκεινες τα παιρνουν κρανιο και cum covered in the face and boobs ουρλιαζουν,τους βριζουν,κτλ.. :2on1: :2on1:!!!
Τρελη καφριλα... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :humpleg: :humpleg: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:!!!!!!!!!!!!

Ιδου τα chip tricks...
Και απο τον ''ελ μαγο'' the Magician Antonio Esfantiari ο οποιος στο φετινο WSOP κερδισε το One Million Drop για οσους παρακολουθουν τα τεκτενομενα στο χωρο το μεγαλυτερο τουρνουα ποκερ στην ιστορια εβερ το ακριβοτερο μπαι ιν ολων των εποχων ενα εκατομμυριο ντολαρς παρακαλω 1.000.000...$$$$$$$$$$$$$$$ :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom