ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τι πρόγραμμα ρε???ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!!!!
με αναρρωτικη εισαι ρε κουναβι?
Τι πρόγραμμα ρε???ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!!!!
Έσω πάντα έτοιμος....;) ;) ;) ;)με αναρρωτικη εισαι ρε κουναβι?
Καλά εσύ όταν έβρεχε χιούμορ κρατούσες ομπρέλα, ή μάλλον σημαία.
Σας εφτιαξα πάλι...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΝΗΘΑ Από τωρα μέχρι ΓΕΝΑΡΗ...ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
LOXXOOOOOOOOOS!!!!XPAPAD!!!!ECTOR LOPEEEEEZ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε γερα η BOU TEAM να το σηκώσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Και που ξέρεις ρε κολλημένε αν και πόσο έχω ζήσει τους Άγγλους ή άλλο λαό; Αλλά εσύ σκατό έφυγες σκατό γύρισες. Τι έγινε σου έλειψε η φραπεδιά και ο μουσακάς της μαμάς;Τι μαλακας.. Και εσυ οταν εβρεχε σεβασμο και θαυμασμο για τη πατριδα σου και ελαχιστη εθνικη
(οχι εθνικιστικη) αξιοπρεπεια εγλυφες τον κωλο του καθε ευρωπαιου εταιρου..
Αν ειχες ζησει τους αγγλους τοσα χρονια οσο εγω θα ηξερες ποτε κανουν χιουμορ και ποτε βγαζουν ειρωνια και κακια..
Ακόμα δεν το ανακοινώσανε και αρχίσανε ...απεργία!!!!!πόσο μαλάκες είναι εκεί στο βουνό.......Σας εφτιαξα πάλι...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΝΗΘΑ Από τωρα μέχρι ΓΕΝΑΡΗ...ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
LOXXOOOOOOOOOS!!!!XPAPAD!!!!ECTOR LOPEEEEEZ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε γερα η BOU TEAM να το σηκώσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Και που ξέρεις ρε κολλημένε αν και πόσο έχω ζήσει τους Άγγλους ή άλλο λαό; Αλλά εσύ σκατό έφυγες σκατό γύρισες. Τι έγινε σου έλειψε η φραπεδιά και ο μουσακάς της μαμάς;
Έτσι μιλάνε οι Άγγλοι, η μία στις δύο προτάσεις είναι ειρωνία και σαρκασμός είτε για τους ίδιους είτε για τους άλλους, κι εσύ νόμιζες ότι έχουν πρόβλημα μ' εσένα; Καλό κουτορνίθι είσαι.
Δε θα σου απαντούσα σ' αυτό το ύφος αλλά φαίνεται μόνο από γνήσια ελληνική ψευτομαγκιά και ψωροπερηφάνια καταλαβαίνεις. Άντε και καλή τύχη στο τουρνουά, να βγάλεις τουλάχιστον τις εγκυκλοπαίδειες που πήρες απ' τον Άδωνι και τις ελληνικές σημαίες.
Εφτασε η μεγάλη μερα..Σημερα ο εκλεκτός φίλος loxxos ριχνεται στη μαχη του "Loutraki Poker Challenge"..Οι ευχές της BOU POKER TEAM σε συνοδεύουν για ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..Και σε όποιον άλλον φιλο μπαινει στη μαχη σημερα...Εγω αύριο....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!Θέλω τελικό τραπέζι με 8 BOU TEAM POKER μελη να το κάνουμε ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!
καλημέρα φίλε...Μια από τα ίδια κι εγω..Blinds 50-100 (!!), σερβίρομαι Α καρο-Α μπαστούνι...Δυνατό τραπέζι με Γρηγορόπουλο μέσα...UTG εγω ,limpαρω raise o UTG+2 150 πασο μεχρι το Button που λεει 750...re-raise 1500 εγω πάσο ο διπλα call to button...Σε ευχαριστω παρα πολυ Ναυαρχε μου με συγκινεις ειλικρινα εισαι εκλεκτος ανθρωπος αλλα εχω στενοχωρηθει πολυ ρε συ..τι ελπιδες μπορεις να'χεις σε ενα τουρνουα ειδικα τετοιου βεληνεκους οταν εχεις τις σφαιρες και βαρα ρεστα ο αλλος με 3/4 του στακ σου στο τερν να κρατα 4-5 οφ χωρις καμια απολυτως επαφη και να του ρχεται η κεντα σφηνα στο ριβερ ρε συ ολο το τραπεζι αντεδρασε ταυτοχρονα ολοι εκαναν μορφασμο τρομαχτικης εκπληξης και ειπαν ο,ποοο,κτλ μιλαμε για λιγοτερο απο 3% πιθανοτητες.. !!! Και οταν σου σπανε ρηγαδες ασσομαγνητες κλασσικα με σκουπιδοασσο απ'το φλοπ.. :S
Πως να παραμεινεις ζωντανος και να συνεχισεις ετσι πες μου τι ελπιδες να'χεις αν τα δυο καλυτερα ζευγη που μπορεις να δεις αν εισαι τυχερος απο μια φορα το καθενα σε καθε μερα του τουρνουα στα στελνει ο ποκερικος θεος/ντιλερ μονο και μονο για να σε αποκλεισει με αυτα.. :S :S
Ποσα μπαντ μπιτ να αντεξει κανεις ρε Ναυαρχε μου πες μου ποσα... :S :'( :'( :'(
Τεσπα ελπιζω να τα πηγες καλυτερα εσυ και να παραμενεις ζωντανος στο τουρνουα αλλα και σωματικα και πανω απ'ολα ψυχικα..
δειτε αντιδραση αυου του ηθοποιου οταν εσκασε το φιλο του καρτας
το ποκερ θελει μπλοφα
Χρονια Πολλα αγαπητοι φιλοι συνποκερικοι αγωνιστες της ζωης και της πρασινης τσοχας.. !!!!
Χτες παραμονη μου την εδωσε ξαφνικα το βραδυ και πηγα λουτρατσι για ρεβεγιον καθοτι τιλταρισμενος ακομα μεχρι θανατου απ'τα προσφατα μπαν μπιτ στα τουρνουα και ετσι ηλπιζα οτι θα'χει ανοιχτο τραπεζι 1-2 οπως το σαββατο που γινοταν χαμος αλλα παρολο που στο καζινο γινοταν της πουτανας κυριολεκτικα δεν εχω ξαναδει τοσο κοσμο στην εισοδο(οπου ειχε ζωντανη μουσικη τζαζ διπλα στο βεστιαριο και κερνουσαν σαμπανιες δωρεαν !) μεχρι στα φρουτακια και στα λοιπα τραπεζια γινοταν πανικος εκτος απ'το ποκερ ρουμ οπου δυστυχως ειχε μονο δυο τραπεζια 2-5 και οχι φουλ γεματα εξ'αρχης αν και στη συνεχεια ερχοντουσαν συνεχεια ατομα που'χαν προτεραιοτητα οποτε βαρεθηκα και εφυγα..
Γι'αυτο λοιπον πρεπει παραυτα αυτο το Σαββατο 29/12 το περισσοτερο εορταστικο απο ολα να οργανωθει η Μπου Ποκερ Τημ και να κατηφορισουμε ολοι μαζι προς το λουτρατσι να παιξουμε στο τραπεζι 1-2 !!!
Το ακουτε φιλτατοι ADMIRAL (δε χρειαζονται περισσοτερα λογια για τον εκλεκτο μας Ναυαρχο !,
Χpapad (οτι πρεπει για συνεχιση της καλης εμπειριας του λαιβ τουρ και για να τα ξαναπουμε απο κοντα φιλε ! kinkydreamer (καιρος να δοκιμασεις και το λαιβ ρε φιλε !
Εκτορα Λοπεθ!(σηκως επιτελους απο τον καναπε ρε φιλε !! καθως και τιμημενοι μαστορες της πρεφας(Τρικυμια και Τραμουντανα ;)!
Προς ολους λοιπον αποστελω εορταστικη προσκληση για Χριστουγενιατικο ποκερατσι στο λουτρατσι το Σαββατο 29 Δεκεμβρη!!!!!
Οσοι πιστοι ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ..
Χρόνια πολλά φίλε και πάντα επιτυχίες...Δυστυχώς το σαββατο δεν το βλέπω για κάθοδο καθότι εχουμε θέμα με το baby sitting..Την Κυριακή όμως αν θες ανεβαίνουμε ΒΟΥΝΟ για satelite στο birthday tour 2013...Buy in 115€ ,6000 μαρκες μισαωρα blinds,30 cap,οι 5 πρωτοι εισητηριο..Καθως δεν εχω λαβει καμια απαντηση μεχρι τωρα με γραψαν ολοι οι ποκερικοι συναγωνιστες.. :S :- :'( :'(
επαναλαμβανω 24 ωρες ακριβως μετα απο τον χθεσινο εορταστικο χαιρετισμο και παλι Χρονια Πολλα..