loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αυτά να τα βλέπεις εσύ άχρηστε....
Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος αδερφοι μου.. ;) ;;???
αυτά να τα βλέπεις εσύ άχρηστε....
Παρτε φάτσα τον Ισπανο με ..στολή Λιονταριού!!!!!!!!Διπλα του ο δικός μας.....
Αστον μωρε τον αχρηστο..Μια φορά τον πηρα μαζί στην παρνηθα και καμακωνε τις παικτριες......Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος αδερφοι μου.. ;) ;;???
Αστον μωρε τον αχρηστο..Μια φορά τον πηρα μαζί στην παρνηθα και καμακωνε τις παικτριες......
ναι αλλά στο καμάκι κέρδισα
ενω στο ποκερ.. ;;???
στην μπίλια τα σπρώχανμε... πήρα 200 και ο ναύαρχος πάνω από χίλια.. ;)
ΕΠΑΙΖΑ!Μέχρι το 2010 που ηρθε το TEXAS στο λουτράκι...Παιζει ο Ναυαρχος μας και εκλεκτος μου φιλος το τζογαδορικο,κουμαρικο και εντελως τυχερο επιτραπεζιο παιγνιο της μπιλιας.. :S???
ΕΠΑΙΖΑ!Μέχρι το 2010 που ηρθε το TEXAS στο λουτράκι...
είσαστε ρε κουφάλες για μια πρέφα πενηντάρα να σας πάρω και τα σώβρακα στα καπίκια ???
Τι εστι το πενηνταρα φιλτατε τρικυμια και τραμουντανα εχω αγνοια για το ευγενεστατο αθλημα της πρεφας δυστυχως... :'( :'( :'(
ξεκινάει η κάσα από 50 και προοδευτικά σβήνεις... αναλόγως το φύλλο, αν αγοράσεις κλπ... φυσικά αν αγοράσεις και δεν το βγάλεις αυξάνεις... και σε κάθε σβήσιμο πληρώνεις κάτι στους άλλους...
πολυ συνθετο παιγνιο η πρεφα θελει πολυ σκεψη..καμια σχεση με το κουμαρικο ποκερακι μας.. ;)
Παρτε φάτσα τον Ισπανο με ..στολή Λιονταριού!!!!!!!!Διπλα του ο δικός μας.....
είναι όντως σύνθετο...
στο ΑΠΘ στο οποίο και εσπούδασα μεταξύ των σωτηρίων ετών 1974-1978 υπήρχε ένα καφενείο το ΑΛΦΑ (μετά έγινε Goody's)...
τα μαθήματα κατ έτος ήτο ώς ακολούθως
1ο έτος
Τάβλι, ξερή, κουμκάν, θανάση και συναφή
2ο έτος
Πόκερ, πόκα, μπιλιάρδο
3ο έτος
Πρέφα
4ο έτος
Πρέφα ή πόκα ή μπιλιάρδο....
εγώ έκανα major στην πρέφα... ;)