Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Εισαι ΘΕος Τρικυμια και Τραμουντανα με εκανες και ελιωσα ρε εχεις απολυτο δικιο η πρεφα ειναι το περισσοτερο πνευματικο παιχνιδι απο ολα μαζι με το μπριτζ..αμα εισαι καλος σε αυτα και τα κατεεις η τυχη παιζει ελαχιστο ως ανυπαρκτο ρολο..ο Μεγας Stu Ungar o μεγαλυτερος παιχτης poker ολων των εποχων ο μονος που εχει κατακτησει το WSOP 3 φορες!!! ξεκινησε απο gin rummy(μια παραλαγη της πρεφας) και ηταν τοσο καλος οπου δεν εβρισκε ποια κανεναν να παιξει μαζι του στο Βεγκας δε τολμαγε κανεις γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να χασει ο Στουει κερδισε ΟΛΑ τα τουρνουα gin rummy που πηρε μερος!!!
Σχετικα με το Stakis Regency οχι δε το ξερω στο Λονδινο εγω ημουν μελος στο Γκαλα οπου επαιζα καμια ρουλετιτσα και μαυρο Ιακωβο για πλακα κυριως για να τρωω και να πινω οπως εσυ να'σαι καλα ρε με εκανες να σκασω στα γελια και μου θυμισες πανομοιοτυπη φαση που'χαμε ζησει στο καζινο του Αμστερνταμ με ενα φιλαρακι οπου χαμε παει για πλακα με 50 ευρω ο καθενας και παιζοντας τα βασικα συστηματα στη ρουλετα στο βιβλιαρακι που σου δινε το ιδιο το καζινο.. :o :o :o!!! καταληξαμε στο τελος της βραδιας αφου(ευτυχως!!!) εκλεινε 3πμ και μας πεταξαν εξω να χουμε φτασει πανω απο χιλια ευρωπουλα :dancing: :dancing: :dancing:!!! και ετσι στο ξενοδοχειο πηρα για πρωτη και τελευταια φορα στη ζωη μου Σιτιτουριστρια των 500 ευρωπουλων περικαλω... :dancing: :dancing:!!!!

πρέφα και πάσης ελλάδος να πούμε...

που να δείς τι μου κάνανε στο Λάγκος... το ξενοδοχείο είχε και καζίνο (βρώμα και δυσωδία η τσόχα δεν ήταν πλέον πράσινη)... ένα βράδυ κέρδισα στην μπίλλια γύρω στις 350.000 νάιρα (περίπου 3000 δολλάρια).. πάω στο ταμείο να εξαργυρώσω τις μάρκες (μέσα σε σακούλα  :2funny: :2funny: :2funny:) και βγάζει ο πούστης ο ταμίας και μου δίνει το ποσό σε χαρτια των 5,10,20 και 50 νάιρα.... ένα σκασμό τούβλα μές την βρώμα χαρτία... τα παίρνω και γώ στο κρανίο διαλέγω ένα τούβλο των 10 και ένα τούβλο των 50 του τα πετάω πίσω και του λέω... άλλαξε μου τα υπόλοιπα σε πεντακοσάρικα (το μεγαλύτερο χαρτονόμισμα)... πρίν του τα δώσω βουτάω και τρία τούβλα τάλληρα και τα δίνω στις γκρουπιέρισες για πουρμπουάρ... στραβομουτσουνιάσανε αλλά στα παπάρια
μου... μου έδωσε ο ταμίας 260.000 νάιρα σε πεντακοσάρικα (πέρα από τα τούβλα πρέπει να έκλεψε καμμιά δεκαριά χιλιάδες ακόμη αλλά προκειμένου να κουβαλάω μαζί μου την λίγδα πάει στο διάολο έτσι και αλλιώς ένα τράβελερς των 100 είχα χαλάσει όλο κι όλο)..

το στάκις ήταν στην russel square κάτω από ένα ξενοδοχείο (τώρα είναι holiday inn)...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φυγε απο το thread ρε!!!!ΑΣΧΕΤΕ!ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ!!!ΜΠΑΖΟΣΥΛΛΕΚΤΗ!!!!
Για τους υπόλοιπους...Αν μαζευτούμε 5 ατομα ανοίγουμε 1-2.Εγω θα πάω από νωρίς να κάνω κράτηση,ουτως ωστε να μπουνε κι αλλοι και κατα τις 11.00 να αρχίσουμε!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!! :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Φυγε απο το thread ρε!!!!ΑΣΧΕΤΕ!ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ!!!ΜΠΑΖΟΣΥΛΛΕΚΤΗ!!!!
Για τους υπόλοιπους...Αν μαζευτούμε 5 ατομα ανοίγουμε 1-2.Εγω θα πάω από νωρίς να κάνω κράτηση,ουτως ωστε να μπουνε κι αλλοι και κατα τις 11.00 να αρχίσουμε!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!! :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ζουλέυεις ναυαρχιδούλη????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πολύ με τσιγκλάς για τα live διάβασα k το story tou φίλου που μου άρεσε ιδαίτερα και με άναψες τώρα
για τα καλά δεν υπόσχομαι αλλα μέσα στην ημερα θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω στάνταρ ...
αν θες δώσε μου λίγες πληροφορίες κάνουμε δικό μας τραπέζι εκεί με ποσα άτομα b in και μάρκες ???

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν μαζευτούμε 5 ατομα ανοίγουμε 1-2.Εγω θα πάω από νωρίς να κάνω κράτηση,ουτως ωστε να μπουνε κι αλλοι και κατα τις 11.00 να αρχίσουμε!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!

το τρελό της υπόθεσης ναύαρχε φιλε έμαθα poker διπλα σε ένα τύπο με nickname taksiaxrxos (οχι απο εδω μεσα ) αυτά είναι !!!!  μηνύματα της φύσης !!!! τωρα με καλει και εκ θαλασσης το πνευμα τι να πω  :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πολύ με τσιγκλάς για τα live διάβασα k το story tou φίλου που μου άρεσε ιδαίτερα και με άναψες τώρα
για τα καλά δεν υπόσχομαι αλλα μέσα στην ημερα θα το σκεφτώ και θα σου απαντήσω στάνταρ ...
αν θες δώσε μου λίγες πληροφορίες κάνουμε δικό μας τραπέζι εκεί με ποσα άτομα b in και μάρκες ???
Οταν λεω δικό μας εννοώ 1-2..5 θα ειμαστε γνωστοί, ε, οι άλλοι από το καζίνο.....100 ευρω buy in και blinds 1-2 ευρω...
ΥΓ:δειτε LIVE EPT ΠΡΑΓΑ ΤΩΡΑ...Ο ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ CHEAP LEADER 6 παικτες μείνανε...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Συνημμένα

• POKER.png
    POKER.png
    382,4 KB · Εμφανίσεις: 39

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

χαχαχα :)Να'σαι καλα φιλε χαιρομαι που αποδιδει η πιεση  ;)Λοιπον ανακεφαλαιωνουμε αν καταφερουμε να μαζευτουμε απο 5 ατομα και πανω οπως λεει ο αρχηγος/Ναυαρχος μας ανοιγουν τραπεζι με blinds 1-2 και buy in το ταπεινο ποσο των 100 ευρωπουλων.. :P
ψιχουλα δηλαδη για καζινο ειναι ελαχιστο ποσο ουτε home game να παιζαμε στο σπιτι για Χριστουγενα παιζοντε πολυ μεγαλυτερα ποσα.. :cool2: Κοιτα φιλε μου ειλικρινα λεει να το αποφασισεις ως μια αρχικη και σμουθ επαφη με το λαιβ να φανταστεις εγω πρωτη φορα που επαιξα σε καζινο στο λουτρακι επεσα κατευθειαν στο 150αρι οπως ηταν αρχικα οποτε τα 100 ειναι ακομα λιγοτερα λοιπον αν το αποφασισεις στειλε οπωσδηποτε πμ να σου πω λεπτομερειες για τη συναντηση και για το πως θα πας λουτρατσι αν δεν εχεις ξαναπαει..
Μακαρι να τα πουμε απο κοντα φιλε μου ειθε καλη μας ανταμωση :rockon: :rockon: :rockon:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
το τρελό της υπόθεσης ναύαρχε φιλε έμαθα poker διπλα σε ένα τύπο με nickname taksiaxrxos (οχι απο εδω μεσα ) αυτά είναι !!!!  μηνύματα της φύσης !!!! τωρα με καλει και εκ θαλασσης το πνευμα τι να πω  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny:!!!!!!!!!! Εισαι ΘΕος ρε φιλε πρεπει να'ρθεις Λουτρατσι οπως και δηποτε το Σαββατο για το χαβαλε και μονο σου λεω γω το'χω πει και γραψει τοσες φορες εδω μεσα οτι απ'τις καλυτερες στιγμες που'χα στη ποκερικη ζωη μου εβερ ηταν οταν καθησα μαζι με τον Ναυαρχο μας στο τουρνουα ριξαμε απιστευτο γελιο ρε και φαντασου ηταν τουρνουα οπου δεν ειναι και πολυ χαλαρα τα πραγματα..φαντασου ποσο θα γελασουμε σε κας με χαλαρα ποτακια,κτλ..αξιζει φιλε τελευταια ευκαιρια αυτο το σαββατο γιατι μετα το μεγαλο τουρνουα αν αποκλειστω παλι με παρομοιο τροπο θα αυτοκτονησω.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :ak: :uzi: :hammer: :blowup: :blowup:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
live stream ειναι αυτο παιζεται τωρα ακριβως αυτη τη στιγμη Ναυαρχε μου αντε και στα δικα μας.. :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!
Αμην ρε φίλε...Φαντασου ότι ο τελευταίος ΤΩΡΑ παίρνει 160.000€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αμην ρε φίλε...Φαντασου ότι ο τελευταίος ΤΩΡΑ παίρνει 160.000€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωπω πολυ χρημα ρε φιλε φαντασου ομως οτι αρχικα ηταν πανω απο 20 ελληνες σε αυτο το τουρνουα και οι περισσοτεροι πηραν τα τρια τους ή κατι μιν κασις σαν τον ταραμας,κτλ..οποτε θελει πολυ... :kissass: τεσπα παντως πολυ καλη ποιοτητα αυτη για live stream ειναι high definition και μαζι με τη ζωντανη αναλυση το κανουν πολυ εθιστικο... :happy: :happy: :happy:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ειδατε τι εγινε τωρα??????????All in  A-2 ο ενας Κ-Κ ο άλλος, ΦΛΟΠ     

[size=30pt]2-2-2 (!!!!!!!!!) [/size]
παει για βρούβες ο Ρωσος!!!!!!!!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Οταν λεω δικό μας εννοώ 1-2..5 θα ειμαστε γνωστοί, ε, οι άλλοι από το καζίνο.....100 ευρω buy in και blinds 1-2 ευρω...
ΥΓ:δειτε LIVE EPT ΠΡΑΓΑ ΤΩΡΑ...Ο ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ CHEAP LEADER 6 παικτες μείνανε...
τι εκανε ο κουτουπας τελικα??? τελειωσανε ή συνεχιζουν και σημερα??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Δεν μ'απαντησες ακομα φιλε kinkydreamer τι θα κανεις τελικα σημερα θα'ρθεις Λουτρατσι να σου πω λεπτομερειες για τη συναντηση,κτλ.. :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παρτε φάτσα τον Ισπανο με ..στολή Λιονταριού!!!!!!!!Διπλα του ο δικός μας.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• FINAL TABLE EPT PRAGUE 2012.jpg
    FINAL TABLE EPT PRAGUE 2012.jpg
    263,1 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom