Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ήτανε γολγοθάς 8 ώρες κράτησε big 3.30 αν θυμάμαι καλά η 4.40$

περίπου 9.000 άτομα k ήρθα δεύτερος ...

άστα να πάνε ας είναι καλά το μπουρδέλα που διαβάζω καμια ιστορία να περνάει η ώρα ...

πατάς να δεις replay το χέρι k έχει το boom που είναι site άλλο που βάζεις χερια για συζήτηση κτλ

Πραγματικα Γκολγκόθα(οπως μου'λεγε και μια Ρωσιδα :tits: ;) :cheesy: :grin:) ρε φιλε 9000 ατομα και ηρθες δευτερος μπραβο ρε συ αυτο΄ναι once in a lifetime achievevement στατιστικα και μονο να το παρεις.. :o!!! Σκεψου να παιζες σε κανα WSOP τις εποχες που'χε κοντα στους 10000 συμμετεσχοντες θα βγαζες πανω απο 5μυρια εστω και σαν δευτερος..!!! Ακομα και ενα δεκαρι να παιζες στο σταρς θα βγαζες κανα πενταρι χιλιαδες με τοσες συμμετοχες.. :o!!!
Αλλα πολυ λοταρια ρε συ δε μπορουμε να στηριζομαστε σε τοσο μεγαλη τυχη να σου ανοιξει τοσο η  :kissass: για να πας ταμειο καλα ειναι εντελως τζοκερ ρε συ θελει αγιο.. :priest:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ήτανε γολγοθάς 8 ώρες κράτησε big 3.30 αν θυμάμαι καλά η 4.40$

περίπου 9.000 άτομα k ήρθα δεύτερος ...

άστα να πάνε ας είναι καλά το μπουρδέλα που διαβάζω καμια ιστορία να περνάει η ώρα ...

πατάς να δεις replay το χέρι k έχει το boom που είναι site άλλο που βάζεις χερια για συζήτηση κτλ

Το ειδα για το boom οτι δεν ειναι ακριβως το ιδιο σαιτ με τη σταρ αλλα εχει ακριβως τα ιδια χρωματα ρε συ γιαυτο υπεθεσα οτι ειναι κατι αντιστοιχο και παρεμφερες που δουλευει συνδιαστικα..καινουρια κολπα.. :dancing:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι χαντ ριπλειερ ηταν αυτο ρε φιλε ελεος να πουμε πως το πηγατε ετσι με τα μιν ρειζισ... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τι να τον κάνω αφού τα χρειαζόμουν τα chips του έβαζα - έβαζε . :bounce:  ..έβαζα έβαζε .. :bounce: λέω ας το πάω έτσι μπας και τα βάλει όλα , εντάξει νέος είμαι ακόμα έχω δρόμο όπως είπα αλλα δεν με χαλάει να βγάζω τέτοια ποσα στο δίμηνο απάνω p παίζω μια χαρά είναι ...θέλω να πιστεύω ...απλά θέλει τρομερή υπομονή k χρόνο ...
επίσης στα 6$ είναι περίπου 2.800 ο πρώτος k ο δεύτερος κάπου 2.600 .. θέλω αλλα δυο τέτοια να μου κάτσουν τώρα να πάρω καμια δασκάλα για το σάββατο χάχα έχω βάλει στο μάτι εκείνη την margo  :s&m_2:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικα Γκολγκόθα(οπως μου'λεγε και μια Ρωσιδα :tits: ;) :cheesy: :grin:)
Αλλα πολυ λοταρια ρε συ δε μπορουμε να στηριζομαστε σε τοσο μεγαλη τυχη να σου ανοιξει τοσο η  :kissass: για να πας ταμειο καλα ειναι εντελως τζοκερ ρε συ θελει αγιο.. :priest:

λοιπόν θα σ κάνω μια μικρή ανάλυση τι παίζει και τι έχω δει ...
γιατί λογισμικό είναι k έχω ρίξει πολλές ώρες ...
ανεξάρτητα από την υπομονή του tournament indicator που έχω και μαζεύω τα σταστιστικά όλων των παιχτών στην ουσία συγχρονίζει το κύριο lobby k σ μαζεύει όλα τα χερια k στατιστικά από κάθε παίχτη έχω μάη πιο ολοκληρομενη εικόνα για τον καθένα ποιος είναι aggresive . gambler .fish . κτλ έχει k κάποιες τρύπες η φάση τους p.x οποτε κάνω τρελα raise με καλο φύλλο δεν μου βγαίνει έχω προσέξει πως οταν απαντήσω σε raise αλλου μου κάθονται πιο εύκολα επίσης όταν αρχίζεις να ανεβαίνεις πάντα παίζουν κάνα δυο χερια p θα σ δώσει άσσους παγίδες η νταμες
συνήθως αφού κερδίσω σε σειρά κάνα 2-3 χερια μετά μπορεί να πάω πάσο k σε A.K  και σε άσσους αν δω παραπάνω από 3 παίχτες να μπαίνουν μέσα ...αποφεύγω μπλόφες σε ρώσους k άγγλους κάνουν πολλές φορες άλλην τρελαίνονται k με μαγικό τρόπο τους κάθονται απίστευτες μαλακίες τέσσρα αυτά μια μέρα από κοντά να κανονίσουμε να βρεθούμε και με άλλους να κάνουμε καμια παρτίδα να το διασκεδάσουμε μιας k live έχω παίξει πολύ λίγο που είναι εντελώς άλλο έργο

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
τι να τον κάνω αφού τα χρειαζόμουν τα chips του έβαζα - έβαζε . :bounce:  ..έβαζα έβαζε .. :bounce: λέω ας το πάω έτσι μπας και τα βάλει όλα , εντάξει νέος είμαι ακόμα έχω δρόμο όπως είπα αλλα δεν με χαλάει να βγάζω τέτοια ποσα στο δίμηνο απάνω p παίζω μια χαρά είναι ...θέλω να πιστεύω ...απλά θέλει τρομερή υπομονή k χρόνο ...
επίσης στα 6$ είναι περίπου 2.800 ο πρώτος k ο δεύτερος κάπου 2.600 .. θέλω αλλα δυο τέτοια να μου κάτσουν τώρα να πάρω καμια δασκάλα για το σάββατο χάχα έχω βάλει στο μάτι εκείνη την margo  :s&m_2:

1600 νομιζω εννοεις ο δευτερος φιλε αλλα νταξει ρε δε μπορει να περιμενεις να'ρθεις πρωτος και δευτερος σε τοσες χιλιαδες ατομα για να τα κονομησεις ρε αυτο'ν'εντελως λαχειο πια ρε και δε παιζει ρολο το οτι'σαι νεος απλα σου κατσαν αυτα τα καλα αποτελεσματα τωρα δε θελω να σε απογοητευσω το αντιθετο μαλιστα μακαρι να σου ρχοντε συνεχεια απλα ρεαλιστικα μιλαω ρε γω επαιζα πανω απο χρονο στο σταρς και τα μονα τουρ που'χα σοβαρο κερδος και οχι ψιχουλα ηταν στα μεγαλα απο 10-50$ μπαι ιν..και παλι δε μπορεις να περιμενεις να΄χεις συχνα αποτελεσματα χωρις απειρες ωρες παιχνιδιου αρκει να σκεφτεις οτι οι τουρναμεντ προ του ιντερνετ παιζουν πανω απο 1000(χιλια) τουρ το χρονο! δηλαδη καθε μηνα πρεπει να παιζεις τουλαχιστον 100 τουρνουα.. :o :o :o

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ανεξάρτητα από την υπομονή του tournament indicator που έχω και μαζεύω τα σταστιστικά όλων των παιχτών στην ουσία συγχρονίζει το κύριο lobby k σ μαζεύει όλα τα χερια k στατιστικά από κάθε παίχτη έχω μάη πιο ολοκληρομενη εικόνα για τον καθένα ποιος είναι aggresive . gambler .fish . κτλ έχει k κάποιες τρύπες η φάση τους p.x οποτε κάνω τρελα raise με καλο φύλλο δεν μου βγαίνει έχω προσέξει πως οταν απαντήσω σε raise αλλου μου κάθονται πιο εύκολα επίσης όταν αρχίζεις να ανεβαίνεις πάντα παίζουν κάνα δυο χερια p θα σ δώσει άσσους παγίδες η νταμες
συνήθως αφού κερδίσω σε σειρά κάνα 2-3 χερια μετά μπορεί να πάω πάσο k σε A.K  και σε άσσους αν δω παραπάνω από 3 παίχτες να μπαίνουν μέσα ...αποφεύγω μπλόφες σε ρώσους k άγγλους κάνουν πολλές φορες άλλην τρελαίνονται k με μαγικό τρόπο τους κάθονται απίστευτες μαλακίες τέσσρα αυτά μια μέρα από κοντά να κανονίσουμε να βρεθούμε και με άλλους να κάνουμε καμια παρτίδα να το διασκεδάσουμε μιας k live έχω παίξει πολύ λίγο που είναι εντελώς άλλο έργο

δε μου πολυαρεσουν τα λογισμικα φιλε γιατι σε καθιστουν ρομποτακι εντελως ανικανο να παιξεις λαιβ οπως πολυ σωστα λες το ζωντανο παιχνιδι ειναι ολοκληρωτικα αλλου παπα ευαγγελιο.. :priest:
και αν το σκεφτουμε σοβαρα αυτο που λες οτι το συστημα σου πετα ψηλα ζευγη παγιδες που εν γνωσει καποιου κεντρικου υπολογιστη/συντονιστη ειναι δεδομενο οτι θα στους σπασουν τοτε το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με ποκερ ποια γινεται battle of the hackers.. :hmm:!!! Δηλαδη απλουστατα οποιος εχει καλυτερο λογισμικο και ταχυτερο επεξεργαστη εχει το αβανταζ απεναντι στους αλλους..δηλαδη αν εχεις κερδισει 2-3 πασες σερι και πιασεις ασσους θα τους πεταξεις πριφλοπ σκεφτομενος οτι σου βαζει παγιδα το συστημα.. :huh: :think: :S????!!! Δε μιλω να πας πασο λογω της ροης του τουρνουα(να'σαι κοντα στο μπαμπλ με καλο στακ,κτλ) οπως θα παιζες και σ'ενα ζωντανο τουρ αλλα αν αρχησεις να σκεφτεσαι με ορους συστηματος και να κινεισαι αναλογα με το τι σου προσταζει το εκαστοτε λογισμικο τοτε φοβαμαι οτι μπαι μπαι ποκερ.. :dunno:

Τεσπα φιλε μου κατεβαινεις καθολου Λουτρακι για κανα λαιβ ελα στο μεγαλο τουρνουα Λουτρακι Τσαλενζ αυτη τη βδομαδα με μπαι ιν 550 ειναι λιγοτερο απ'τα μισα που κερδισες τωρα οποτε αξιζει να τα επενδυσεις σε ενα καλο λαιβ εβεντ.. :dancing: :rockon: :rockon:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα ποκεράδες...Δυστυχώς και χτες δεν το σήκωσα,εφυγα 17ος...Με 35.000 μαρκες απο cutoff σερβίρομαι A-Q, blinds 1.500-3.000.Raise στις 6.000 εγω, all in στις 18.000 μαρκες o BB με J-J, call μονο εγω..Δυστυχώς κρατησε και μετα τα δολοφονικά blinds σε συνδυασμό με τα κωλόφυλλα 7-3,9-3,8-2 με ριξανε στις 6.000 όπου σε blinds 2.000-4.000 επαιξα all in 9-10 κουπες, απέναντι σε ....Α-Α (!!)...Αυτά....Δυστυχώς για την κυριακή δεν εχει θέσεις,οπότε θα κατεβώ σαββατο για τη βραδινη κλήρωση, να παιξουμε και κανενα cash 1-2, να προθερμανθούμε για την ...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που αρχίζει το MAIN EVENT!!!!!!!
STAY TUNED!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλημερα Ναυαρχε μου ειχες ατυχια πραγματικα καθως με το ασονταμο εναντιων των βαλεδων ηταν το απολυτο κοιν φλιπ ελαχιστα ηταν μπροστα οι βαλεδες 55-45% και το 9-10 κουπες ειναι το ιδανικο φυλλο για να σπασει ασους,ρηγαδες,κτλ δηλαδη ολα τα μεγαλα ζευγη το μονο που χουν να φοβουντε απο αποψη πιθανοτητων ειναι οι σουτιντ κονεκτορς..οσο και αν δε φαινεται αμεσα αν δεις οι πιθανοτητες σου απεναντι στους ασαιους ηταν αρκετα καλες κοντα στο 35% οποτε καλο φτυαρισμα εκανες.. ;) δε σου κατσε απλα γιατι μας δερνει η ατυχια.. :tickedoff:  :headbang: ρε τη προηγουμενη Τεταρτη ειδα με τα ματια μου 2 ΦΟΡΕΣ απανωτα 8-9 ΟΦσουτ να σπαει ΡΗΓΑΔΕΣ.. :uglystupid:!!! και μαλιστα και τις δυο φορες ο ιδιοσ παιχτης(απ'το τραπεζι που καθομουν αρχικα θυμασαι)κρατουσε το οφ σουτ κονεκτορς!!!και οι αλλοι τα πηραν πραγματικα που καθως τη μια φορα εβγαλε κεντα στο ριβερ και την αλλη 2 ζευγη και ετσι μπαι μπαι ρηγαδουληδες.. :S αφου του λεω καλα ρε φιλε ποσες φορες εχεις σπασει ρηγαδες σημερα.. :idiot:Περιττο να αναφερουμε οτι και τις δυο φορες αυτοι που ρεσταρησαν με τους ρηγαδες ειχαν λιγοτερες μαρκες οποτε παει το μυαλο σου σε σατανικα σχεδια ιντερνετ στυλ μαικρο-γκειμινγ που λες και συ οπου πχ.τα μικροτερα στακ χανουνε παντα για να προχωρα το τουρνουα και να λιγοστευουν οι παιχτες,κτλ
ειδικα στα τουρμπο που βιαζοντε να τελειωσουν..Μηπως ειναι ολα στημενα και το online και το live ποκερ μηπως ειν'ολα μια τεραστια συνομωσια.. :huh: :huh: :huh: :think: :think: :S :S :headbang:???
εδω ο αλλος μου σπασε τις σφαιρες με το αχρωμο ασονταμο οταν ηταν πισω 95%..1 στις 20 πιθανοτητες δηλαδη.. :idiot: :uglystupid: :headbang: γι'αυτο λεω οτι παιζει τεραστιο ρολο η τυχη και το σπορ θελει πανω απ'ολα κωλο.. :kissass:
πχ.αν ημουν εγω στη θεση του αντιπαλου σου και τις δυο φορες δε θα'χαν κρατησει τα καλυτερα φυλλα πριφλοπ.. :headbang:
Τεσπα ας μη στενοχωριομαστε τωρα αγορινα μου παμε μια τελευταια φορα για το χαβαλε να δουμε τι θα δουμε και το κοβουμε μετα.. :dancing:με το μαχαιρι θα κοπει.. :uzi:
Καλα ρε συ γιατι πας στη κληρωση αφου το'χεις αγορασει το τικετ τωρα αν κερδισεις και δευτερο θα σου δωσουν πισω τα λεφτα του πρωτου.. :huh: :think: :S??? αν ειναι να κατεβεις στανταρ το σαββατο να'ρθω μια βολτα για τη κληρωση και για να εμπεξουμε κανα κας για πλακα τελευταια φορα που'ναι.. :s&m_2:αγορασα και γυαλι μαυρο απο μαυρο καθρεφτη σαν το δικο σου Ναυαρχε μου θα ριξουμε πολυ γελιο.. :sunglasses: :cool2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!
Καλα το Σαββατο μονο εχει τραπεζι cash με 1-2 ευρω τα μπλαιντς στανταρ..; :huh:???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα σε όλους...Φίλε μπραβο για τα φράγκα απο το νετ,καλοφάγωτα..Σε περιμένουμε κάτω για cash το σαββατο..Θα κατεβώ οπωσδήποτε γιατί αν κερδίσω ticket στην κλήρωση θα το πουλήσω σε κάποιον άλλον που θα θελει να παιξει στο main..ΠΡΟΣΟΧΗ; Την Tεταρτη μας είπαν ότι εχει καμια 15 αρια θεσεις ακόμα στην κάθε μερα,30 θεσεις ακόμα δηλαδή!!Προσέχτε μην μεινετε στη απ'έξω όσοι ετοιμαζεστε.....Τωρα ,για το Σαββατο θα παίξουμε cash AΛΛΑ ΜΟΝΟ 1-2..Είμαστε ΗΔΗ 3, οπότε αν ερθετε κι εσεις θα φτιάξουμε τραπεζακι BOU!!!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!21.30-22.00 θα είμαι στο κεντρικό μπαρ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλημερα σε όλους...Φίλε μπραβο για τα φράγκα απο το νετ,καλοφάγωτα..Σε περιμένουμε κάτω για cash το σαββατο..Θα κατεβώ οπωσδήποτε γιατί αν κερδίσω ticket στην κλήρωση θα το πουλήσω σε κάποιον άλλον που θα θελει να παιξει στο main..ΠΡΟΣΟΧΗ; Την Tεταρτη μας είπαν ότι εχει καμια 15 αρια θεσεις ακόμα στην κάθε μερα,30 θεσεις ακόμα δηλαδή!!Προσέχτε μην μεινετε στη απ'έξω όσοι ετοιμαζεστε.....Τωρα ,για το Σαββατο θα παίξουμε cash AΛΛΑ ΜΟΝΟ 1-2..Είμαστε ΗΔΗ 3, οπότε αν ερθετε κι εσεις θα φτιάξουμε τραπεζακι BOU!!!!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!21.30-22.00 θα είμαι στο κεντρικό μπαρ!

ρε κάθαρμα ναυτόπαιδα.. πάλι στο κουμάρι είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Καλησπερα ΝΑυαρχε μου αφου θα πας στανταρ θα'ρθω κ εγω ανυπομονω να σε δω :) :cheesy: :dancing: :rockon:!!!
Πηρα καζινο και μου παν οτι η κληρωση ειναι στις 12 και οχι 11 που'χαν γραψει αρχικα στο νετ οποτε συναντηση κατα τις εντεκα με και μιση υπολογιζω να'μ'εκει μολισ μπω θα σε παρω τηλ ρε ας φαμε κατι πρωτα μη χασουμε παλι το μπουφε 3 φορες σερι εχει παει χαμενο το δωρεαν γευμα γιατι δε το προλαβαινα οποτε τρωμε κατι μετα τη κληρωση και κατα τις 1 που κλεινει το εστιατοριο παιζουμε χορτατοι με την ησυχια μας.. :dancing: αντε μακαρι να΄χουν μαζευτει και αλλοι συναγωνιστες απο την ιερη αυτη σελιδα τοση προσπαθεια κανουμε οι δυο μας να οργανωσουμε τηn All Star Bourdela Poker Team :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon:!!! Εσυ εισαι ο αρχηγος Ναυαρχος της ομας κι'εγω ο ταπεινος υπαρχηγος αντιναυαρχος.. :dancing: :rockon: :police:  :sunglasses: :cool2: :bounce-glasses:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ήδη έχω μιλήσει  ;)

φιλε συναγωνιστη ποκερατζη με τρικυμια και τραμουντανα ερχεσαι καθολου Λουτρακι μιλατε δια ζωσης με το Ναυαρχο ή αντιπαρατιθεστε μονον διαδικτυακα..?

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
συνήθως αφού κερδίσω σε σειρά κάνα 2-3 χερια μετά μπορεί να πάω πάσο k σε A.K  και σε άσσους αν δω παραπάνω από 3 παίχτες να μπαίνουν μέσα ...αποφεύγω μπλόφες σε ρώσους k άγγλους κάνουν πολλές φορες άλλην τρελαίνονται k με μαγικό τρόπο τους κάθονται απίστευτες μαλακίες τέσσρα αυτά μια μέρα από κοντά να κανονίσουμε να βρεθούμε και με άλλους να κάνουμε καμια παρτίδα να το διασκεδάσουμε μιας k live έχω παίξει πολύ λίγο που είναι εντελώς άλλο έργο

Ελα το Σαββατο το βραδυ Λουτρακι φιλε Κινκι ονειρευτη αν μαζευτουμε αρκετα ατομα μπορουμε να ανοιξουμε τραπεζι με blinds 1-2 και buy in 100 μονο ουτε σε σπιτι να παιζαμε οποτε..The more the Merrier... :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φιλε συναγωνιστη ποκερατζη με τρικυμια και τραμουντανα ερχεσαι καθολου Λουτρακι μιλατε δια ζωσης με το Ναυαρχο ή αντιπαρατιθεστε μονον διαδικτυακα..?

μπααα... εγώ τις καταθέσεις μου προτιμώ να τις κάνω στην μούνα-μπανκ  ;)

ρώτα τον ναύαρχο να σου πεί τι κέρδισα στο βουνό σε μια εξόρμηση μαζί του  ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπααα... εγώ τις καταθέσεις μου προτιμώ να τις κάνω στην μούνα-μπανκ  ;)

ρώτα τον ναύαρχο να σου πεί τι κέρδισα στο βουνό σε μια εξόρμηση μαζί του  ;)

Κας φιλαρατσι μου τι κερδισες στο βουνο μια εξορμηση εχεις κανει μονο..;? αφου κερδιζεις γιατι δεν παιζεις συχνοτερα.. :huh: :think: :S???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Εχω απελπιστει αρχηγε μου προσπαθω απελπισμενα να οργανωσω ατομα για λουτρακι σαββατοβραδο ωστε να παιξουμε χομ γκειμ με 100 μπαι ιν αλλα ματαια.. :( :'( δεν ανταποκρινεται κανεις...εχω απηυδήσει.. :( :- :'( :< *P

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κας φιλαρατσι μου τι κερδισες στο βουνο μια εξορμηση εχεις κανει μονο..;? αφου κερδιζεις γιατι δεν παιζεις συχνοτερα.. :huh: :think: :S???

ρώτα τον ναύαρχο να σε πεί... από χρήμα πήρα δυό κατοστάρικα στην μπίλλια... από άλλα όμως όλα καλά  ;)

να σου πω... γενικά ο τζόγος μ'αρέσει αλλά μετά από μιά ώρα με κουράζει... οπότε καμμιά ψιλή ποκίτσα μετά από φαγητό, αντε κανένα μπλάκ τζάκ για κανένα μισάωρο, καμμιά ώρα στην ρουλέτα... και αυτό όχι αθροιστικά .. ή το ένα ή το άλλο... γενικά δεν χάνω στα χαρτιά γιατί ακριβώς παίζω για να σπρώξω την κάβα και να σηκωθώ να φύγω...

θυμάμαι μια δόση πρίν πολλά χρόνια σε ένα καζίνο στο Λονδίνο (στο Stakis Regency αν το έχεις ακουστά) στο οποίοι είμαι ακόμη μέλος αν και έχω να πάω χρόνια πήγα ένα βράδυ μετά την δουλειά με σκοπό να απολαύσω ένα καλό δείπνο, τρία τέσσερα ουισκάκια και ένα πούρο (όλα αυτά με 15 λιρίτσες) και για να τους κάνω το χατήρι είχα βάλει στην τσέπη και κάποιο χρήμα να χαβαλεδιάσω στην ρουλέτα.. τρώω ένα ξεγυρισμένο δείπνο με κρασάκι, πάω στο μπάρ και ο Τόνιο μου φέρνει τα ουίσκια μου, τα κατεβάζω και κατά τις 11.30 το βράδυ μπαίνω στην αίθουσα... στην τσέπη είχα 150 λίρες και κάτι ψιλά για το ταξί να πάω στο ξενοδοχείο (τα άλλα τα είχα αφήσει στο ξενοδοχείο για αυνόητους λόγους).. αρχίζω με ψιλα μαύρο-κόκκινο, μονά-ζυγά, μικρά-μεγάλα για τον χαβαλέ και στις 12.20 είχα φάει περίπου 30 λίρες ενώ είχα αρχίσει τα χασμουρητά από την κούραση... δεν μου κάθησε και η στήλη που είχα ποντάρει για τρίτη φορά ακουμπάω όλες τις μάρκες σε ένα νούμερο στην τύχη και γυρνάω να φύγω... ακούω τον γκρουπιέρη four-red... ρε αυτό το νούμερο το ξέρω... εκεί τα είχα χώσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου λέει ο γκρουπιέρης "sir cash or chips?" και φυσικά απαντώ "cash please" και μου δίνει το σημείωμα να πάω στο ταμείο ... κοντά στις 4000 λίρες .. εξαργυρώνω και την κάνω από την αίθουσα περνάω από το μπάρ ο Τόνιο μάζευε ... "Tonio my friend bring me one... no double.. no triple .."" του λέω "Sir we are closed.." μου λέει.. του αμολάω ένα εικοσάλιρο και μου φέρνει μια φλυτζάνα του τσαγιού γεμάτη ουίσκι και μου λέει "Sir drink it and go to sleep now.." "That's what I will do .. find me a good car".. μετά από πέντε λεπτά σκάει μύτη ένας τύπος με καπέλλο και ο Tonio "Sir your driver for you..." ββγαίνω στην είσοδο βλέπω μια μπέντλευ αράζω στο πίσω κάθισμα και με 30 λιρίτσες με πήγε στο ξενοδοχείο όπου ξεράθηκα... την επομένη, Σάββατο πρωί αναστέναξε το Χάροντς.. σαν σαουδάραβας σείχης έκανα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκείνο που δεν με κουράζει είναι η πρέφα που βαράμε με την παρέα κάτι πενηντάρες των μελλοθανάτων που πάει σύννεφο  :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ρώτα τον ναύαρχο να σε πεί... από χρήμα πήρα δυό κατοστάρικα στην μπίλλια... από άλλα όμως όλα καλά  ;)

να σου πω... γενικά ο τζόγος μ'αρέσει αλλά μετά από μιά ώρα με κουράζει... οπότε καμμιά ψιλή ποκίτσα μετά από φαγητό, αντε κανένα μπλάκ τζάκ για κανένα μισάωρο, καμμιά ώρα στην ρουλέτα... και αυτό όχι αθροιστικά .. ή το ένα ή το άλλο... γενικά δεν χάνω στα χαρτιά γιατί ακριβώς παίζω για να σπρώξω την κάβα και να σηκωθώ να φύγω...

θυμάμαι μια δόση πρίν πολλά χρόνια σε ένα καζίνο στο Λονδίνο (στο Stakis Regency αν το έχεις ακουστά) στο οποίοι είμαι ακόμη μέλος αν και έχω να πάω χρόνια πήγα ένα βράδυ μετά την δουλειά με σκοπό να απολαύσω ένα καλό δείπνο, τρία τέσσερα ουισκάκια και ένα πούρο (όλα αυτά με 15 λιρίτσες) και για να τους κάνω το χατήρι είχα βάλει στην τσέπη και κάποιο χρήμα να χαβαλεδιάσω στην ρουλέτα.. τρώω ένα ξεγυρισμένο δείπνο με κρασάκι, πάω στο μπάρ και ο Τόνιο μου φέρνει τα ουίσκια μου, τα κατεβάζω και κατά τις 11.30 το βράδυ μπαίνω στην αίθουσα... στην τσέπη είχα 150 λίρες και κάτι ψιλά για το ταξί να πάω στο ξενοδοχείο (τα άλλα τα είχα αφήσει στο ξενοδοχείο για αυνόητους λόγους).. αρχίζω με ψιλα μαύρο-κόκκινο, μονά-ζυγά, μικρά-μεγάλα για τον χαβαλέ και στις 12.20 είχα φάει περίπου 30 λίρες ενώ είχα αρχίσει τα χασμουρητά από την κούραση... δεν μου κάθησε και η στήλη που είχα ποντάρει για τρίτη φορά ακουμπάω όλες τις μάρκες σε ένα νούμερο στην τύχη και γυρνάω να φύγω... ακούω τον γκρουπιέρη four-red... ρε αυτό το νούμερο το ξέρω... εκεί τα είχα χώσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου λέει ο γκρουπιέρης "sir cash or chips?" και φυσικά απαντώ "cash please" και μου δίνει το σημείωμα να πάω στο ταμείο ... κοντά στις 4000 λίρες .. εξαργυρώνω και την κάνω από την αίθουσα περνάω από το μπάρ ο Τόνιο μάζευε ... "Tonio my friend bring me one... no double.. no triple .."" του λέω "Sir we are closed.." μου λέει.. του αμολάω ένα εικοσάλιρο και μου φέρνει μια φλυτζάνα του τσαγιού γεμάτη ουίσκι και μου λέει "Sir drink it and go to sleep now.." "That's what I will do .. find me a good car".. μετά από πέντε λεπτά σκάει μύτη ένας τύπος με καπέλλο και ο Tonio "Sir your driver for you..." ββγαίνω στην είσοδο βλέπω μια μπέντλευ αράζω στο πίσω κάθισμα και με 30 λιρίτσες με πήγε στο ξενοδοχείο όπου ξεράθηκα... την επομένη, Σάββατο πρωί αναστέναξε το Χάροντς.. σαν σαουδάραβας σείχης έκανα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκείνο που δεν με κουράζει είναι η πρέφα που βαράμε με την παρέα κάτι πενηντάρες των μελλοθανάτων που πάει σύννεφο  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Εισαι ΘΕος Τρικυμια και Τραμουντανα με εκανες και ελιωσα ρε εχεις απολυτο δικιο η πρεφα ειναι το περισσοτερο πνευματικο παιχνιδι απο ολα μαζι με το μπριτζ..αμα εισαι καλος σε αυτα και τα κατεεις η τυχη παιζει ελαχιστο ως ανυπαρκτο ρολο..ο Μεγας Stu Ungar o μεγαλυτερος παιχτης poker ολων των εποχων ο μονος που εχει κατακτησει το WSOP 3 φορες!!! ξεκινησε απο gin rummy(μια παραλαγη της πρεφας) και ηταν τοσο καλος οπου δεν εβρισκε ποια κανεναν να παιξει μαζι του στο Βεγκας δε τολμαγε κανεις γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να χασει ο Στουει κερδισε ΟΛΑ τα τουρνουα gin rummy που πηρε μερος!!!
Σχετικα με το Stakis Regency οχι δε το ξερω στο Λονδινο εγω ημουν μελος στο Γκαλα οπου επαιζα καμια ρουλετιτσα και μαυρο Ιακωβο για πλακα κυριως για να τρωω και να πινω οπως εσυ να'σαι καλα ρε με εκανες να σκασω στα γελια και μου θυμισες πανομοιοτυπη φαση που'χαμε ζησει στο καζινο του Αμστερνταμ με ενα φιλαρακι οπου χαμε παει για πλακα με 50 ευρω ο καθενας και παιζοντας τα βασικα συστηματα στη ρουλετα στο βιβλιαρακι που σου δινε το ιδιο το καζινο.. :o :o :o!!! καταληξαμε στο τελος της βραδιας αφου(ευτυχως!!!) εκλεινε 3πμ και μας πεταξαν εξω να χουμε φτασει πανω απο χιλια ευρωπουλα :dancing: :dancing: :dancing:!!! το θυμαμαι ακριβως οπως εσυ να πινουμε ουισκια,κτλ και μετα μας ανοιγαν τις πορτες απ'τη λιμουζινα του καζινου οι σωφερ και εμεις φοραγαμε χρυσα γυαλια ηλιου και ειχαμε λιωσει στο γελιο τοσο πολυ που ο ταξιμαν νομιζε οτι'μασταν λιωμα απο τα κοφι σοπ.. :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:!!! και ετσι μετα στο ξενοδοχειο την αλλη μερα πηρα για πρωτη και τελευταια φορα στη ζωη μου Σιτιτουριστρια των 500 ευρωπουλων περικαλω... :dancing: :dancing:!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom