Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εγω δεν το καταλαβαινω αυτο. οπως τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη, η εμπειρια ειναι στα τραπεζια και οχι στα βιβλια.

και τα δυο χρειαζοντε φιλε Εκτορα ειδικα στην αρχη πιστευω οτι απο ενα σημειο και μετα οι περισσοτεροι δε διαβαζουν και πολυ..δε προλαβαινουν κιολας ειδικα αν ειναι συνεχεια σε τραπεζια λαιβ ή ονλαιν..εσυ Εκτορα θα ερθεις Λουτρακι στο μεγαλο..;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και τα δυο χρειαζοντε φιλε Εκτορα ειδικα στην αρχη πιστευω οτι απο ενα σημειο και μετα οι περισσοτεροι δε διαβαζουν και πολυ..δε προλαβαινουν κιολας ειδικα αν ειναι συνεχεια σε τραπεζια λαιβ ή ονλαιν..εσυ Εκτορα θα ερθεις Λουτρακι στο μεγαλο..;;;

φιλε απο το σεπτεμβρη ολο λεω θα ερθω και δεν εχω πατησει το ποδι μου. κατι που βαριεμαι πλεον αφορητα τις αποστασεις, κατι που μπλεκω αλλου και δεν αδειαζω. θα κλεψω κανα δυωρακι να ανεβω στο βουνο να παιξω κανα cash τραπεζι να πω πως κατι εκανα.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
φιλε απο το σεπτεμβρη ολο λεω θα ερθω και δεν εχω πατησει το ποδι μου. κατι που βαριεμαι πλεον αφορητα τις αποστασεις, κατι που μπλεκω αλλου και δεν αδειαζω. θα κλεψω κανα δυωρακι να ανεβω στο βουνο να παιξω κανα cash τραπεζι να πω πως κατι εκανα.

A ναι Εκτορα θυμαμαι που μου λεγες και σ'αλλο μην οτι βαριεσαι να τρεχεις για λουτρακι η καλυτερη λυση ειναι το πουλμανακι πλεον εχει παει στα 8ευρω οσο κ εισοδος κ εχεις και φαι τσαμπα οτι μερα κ αν πας ενω κανονικα ο μπουφες ειναι δωρεαν μονο δευτερα-πεμπτη και αν το σκεφτεις φιλαρακι οσο κ αν σ'αρεσει η οδηγηση και η ανεση του να'σαι μεσα στ'αμαξι σου το εισητηριο του πουλμαν ειναι λιγοτερο κ απ'τη βενζινη ακομα κ αν εχεις τιποτα που καει τ'αντερα του σου'ρχεται μια περιουσια να πας λουτρακι συν τη τη κουραση,το φαι,και το οτι δε θα μπορεις να τα κοπανησεις,κανα ποτακι,κτλ να συνελθεις απ'την ενταση..οποτε πουλμαν και παλι πουλμαν φιλε :rockon: :rockon: :rockon:!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
A ναι Εκτορα θυμαμαι που μου λεγες και σ'αλλο μην οτι βαριεσαι να τρεχεις για λουτρακι η καλυτερη λυση ειναι το πουλμανακι πλεον εχει παει στα 8ευρω οσο κ εισοδος κ εχεις και φαι τσαμπα οτι μερα κ αν πας ενω κανονικα ο μπουφες ειναι δωρεαν μονο δευτερα-πεμπτη και αν το σκεφτεις φιλαρακι οσο κ αν σ'αρεσει η οδηγηση και η ανεση του να'σαι μεσα στ'αμαξι σου το εισητηριο του πουλμαν ειναι λιγοτερο κ απ'τη βενζινη ακομα κ αν εχεις τιποτα που καει τ'αντερα του σου'ρχεται μια περιουσια να πας λουτρακι συν τη τη κουραση,το φαι,και το οτι δε θα μπορεις να τα κοπανησεις,κανα ποτακι,κτλ να συνελθεις απ'την ενταση..οποτε πουλμαν και παλι πουλμαν φιλε :rockon: :rockon: :rockon:!!!

μπα εχει βαλει πουλμανακια τι μου λες? τεσπα το πουλμαν το βαριεμαι ακομα χειροτερα. εχω βαρυνει ασηκωτα πλεον, καποτε ανεβαινα θεσσαλονικη οδικως βραδυ για εξοδο και το πρωι γυρισμο, τωρα ακομα και για κηφισια να μου πουνε με πιανει πονοκεφαλος.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπα εχει βαλει πουλμανακια τι μου λες? τεσπα το πουλμαν το βαριεμαι ακομα χειροτερα. εχω βαρυνει ασηκωτα πλεον, καποτε ανεβαινα θεσσαλονικη οδικως βραδυ για εξοδο και το πρωι γυρισμο, τωρα ακομα και για κηφισια να μου πουνε με πιανει πονοκεφαλος.

Καλα ποσο ασηκωτα εχεις βαρυνει ρε συ Εκτωρ για ποσα κιλα μιλαμε.. :cheesy: :grin:??? Σοβαρα τωρα αν θες να'ρθεις Λουτρατσι ετσι για το χαβαλε ελα αυτη τη Κυριακη στο σατελαιτ των 3μμ εχει μονο 50 γιουρια και ειναι το τελευταιο για το μεγαλο τουρ λεω να παω αν ειμαι αθηνα θα σου στειλω πμ να βρεθουμε εκει αν ειναι θα'χει χαβαλε καθως με τον εκλεκτο φιλο Ναυαρχο προσπαθουμε να οργανωσουμε τη Μεγαλη του Μπουρδελα Σχολη του Ποκερ.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα ποσο ασηκωτα εχεις βαρυνει ρε συ Εκτωρ για ποσα κιλα μιλαμε.. :cheesy: :grin:??? Σοβαρα τωρα αν θες να'ρθεις Λουτρατσι ετσι για το χαβαλε ελα αυτη τη Κυριακη στο σατελαιτ των 3μμ εχει μονο 50 γιουρια και ειναι το τελευταιο για το μεγαλο τουρ λεω να παω αν ειμαι αθηνα θα σου στειλω πμ να βρεθουμε εκει αν ειναι θα'χει χαβαλε καθως με τον εκλεκτο φιλο Ναυαρχο προσπαθουμε να οργανωσουμε τη Μεγαλη του Μπουρδελα Σχολη του Ποκερ.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

φαση θαχει.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ρε "παιχτουρες" μιας k είμαστε αρκετοί γιατί δεν κάνουμε κάνα ιδιωτικό τραπέζι pokerstars να παίξουμε κάνα tournament αν μαζευτούμε καμια 30 θα έχει πολύ φάση και τρελό γέλιο  να το ονομάσουμε k "μπουρδέλο-τραπεζo" χάχα

Μεχρι να κανουμε το εικονικο τραπεζι φιλε kinkydreamer θα'ρθεις καθολου Λουτρατσι για κανα πραγματικο τραπεζι..;;??

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
η προταση μου για βιβλια ποκερ ειναι αυτη.... www.pokerbooks.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1]http://www.pokerbooks.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1[/url] ο τομος 1 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει για τουρνουα.... τωρα το διαβαζω 2η φορα και καταλαβαινω πραγματακια που την 1η τα ειχα περασει στα ψιλα....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Tελευταίο XXX WEDNESDAY'S σημερα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ..Το προσκλητηριο θα λάβει χωρα 18.00-18.30 στο μπαρ εξω από την αίθουσα ΠΟΚΕΡ!!!BE THERE!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
οποιος εχει χρονο και βαριεται να διαβασει εχω να του προτεινω να μπει στο www.pokerskills.net/videos/strategy/teo96-50$-rebuy-deutero-meros.html]http://www.pokerskills.net/videos/strategy/teo96-50$-rebuy-deutero-meros.html[/url] και να δει τα βιντεο που εχουν ανεβασει, στον σχολιασμο αηδονοπολυλος, σταυρος καλφας IDOLLS, σιμακος, χρηστος βλασσης.... θα διορθωσετε πολλες ατελειες στο παιξιμο σας..... το ποκερ θελει συνεχως μελετη........ καλη επιτυχια admiral για σημερα....

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου φιλε Νικο θα πας σε κανενα απ'τα τουρνουα του Λουτρακιου να τα πουμε και απο κοντα:)!
τωρα χανω το τελευταιο τεταρτιατικο αλλα ψηνομαι για το τσαλενζ με τα 550..δισταζω οχι τοσο για τα λεφτα αλλα γιατι δεν εχω συνελθει ακομα απ΄το μπαντ μπιτ του προηγουμενου τουρ οποτε με τι ψυχολογια να πας στο μεγαλο φοβουμενος μηπως συμβει κατι αντιστοιχο οταν εισαι τοσο κοντα στις πρωτες θεσεις.. :( :'( >:( :headbang: :headbang:

θα πάω !!!!!!!!!
έχω μάθει και για ένα άλλο τουρνουά στην παρνηθα με πιο μικρο buy inn  300 eyro  νομιζω

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
το χειρότερο μέρος που έπαιξα πόκερ ήταν το  monte carlo  στην Συγγρού πάλι καλά που έκλεισε  ρε παιδιά περνάνε από το ποτ 10%
δηλαδή μαθηματικά αν  πάιζαν 10 παίχτες για αρκετή ώρα τα πιο πολλά χρήματα  τα περνάνε το μαγαζί μεγάλη κοροϊδία + που πάιζαν και omaha  ενδιάμεσα

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
θα πάω !!!!!!!!!
έχω μάθει και για ένα άλλο τουρνουά στην παρνηθα με πιο μικρο buy inn  300 eyro  νομιζω

Ποια απ'τις δυο Day1 θα πας στο μειν εβεντ των 550 στο Λουτρακι φιλε Νικο στην Α τη Πεμπτη 20/12 ή τη Β τη Παρασκευη;
Αυτο που λες στη Παρνηθα με τα 300 eyro buy inn καθε ποτε γινεται; εχει καμια ενημερωση απο Παρνηθα στο ιντερνετ..;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Tελευταίο XXX WEDNESDAY'S σημερα στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ..Το προσκλητηριο θα λάβει χωρα 18.00-18.30 στο μπαρ εξω από την αίθουσα ΠΟΚΕΡ!!!BE THERE!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλη επιτυχια Ναυαρχε μου! Επαιρνα τηλ απο χτες για να κλεισω θεση καθως δε πηγα χωριο τελικα και ειχαν εξαντληθει ολες.. >:( >:( >:(!!!
Τωρα μενει μονο το μεγαλο.. :- ειναι τραγικα απιστευτο ρε εχουν εξαντληθει τα παντα ολες οι θεσεις απο τωρα ως και για το τελευταιο σατελαιτ της κυριακης.. >:( >:( >:( Αντε και παλι καλη τυχη σημερα σου ευχομαι να το σηκωσεις ;) :dancing:!!! ενημερωσε μας αμεσα :rockon:!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλη επιτυχια Ναυαρχε μου! Επαιρνα τηλ απο χτες για να κλεισω θεση καθως δε πηγα χωριο τελικα και ειχαν εξαντληθει ολες.. >:( >:( >:(!!!
Τωρα μενει μονο το μεγαλο.. :- ειναι τραγικα απιστευτο ρε εχουν εξαντληθει τα παντα ολες οι θεσεις απο τωρα ως και για το τελευταιο σατελαιτ της κυριακης.. >:( >:( >:( Αντε και παλι καλη τυχη σημερα σου ευχομαι να το σηκωσεις ;) :dancing:!!! ενημερωσε μας αμεσα :rockon:!!!
Καλημερα ποκεράδες...Δυστυχώς και χτες δεν το σήκωσα,εφυγα 17ος...Με 35.000 μαρκες απο cutoff σερβίρομαι A-Q, blinds 1.500-3.000.Raise στις 6.000 εγω, all in στις 18.000 μαρκες o BB με J-J, call μονο εγω..Δυστυχώς κρατησε και μετα τα δολοφονικά blinds σε συνδυασμό με τα κωλόφυλλα 7-3,9-3,8-2 με ριξανε στις 6.000 όπου σε blinds 2.000-4.000 επαιξα all in 9-10 κουπες, απέναντι σε ....Α-Α (!!)...Αυτά....Δυστυχώς για την κυριακή δεν εχει θέσεις,οπότε θα κατεβώ σαββατο για τη βραδινη κλήρωση, να παιξουμε και κανενα cash 1-2, να προθερμανθούμε για την ...ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ που αρχίζει το MAIN EVENT!!!!!!!
STAY TUNED!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εύχομαι την κυριακή να έχεις καλές χεριές

k να σ πάνε όλα πρίμα

εγώ κλασσικά ξεκολιαζομαι  στο pokerstars ...

πήρα και 1260$  να βγάλουμε κάνα έξοδο ...

πάρε k ένα χεράκι δεν ξέρω γιατί σήμερα τα τεσσάρια k τα πεντάρια μου έχουν κάτσει σχεδόν πάντα κατά περίεργο τρόπο

www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1460887_904C39FD1E]http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1460887_904C39FD1E[/url]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

k να σ πάνε όλα πρίμα

εγώ κλασσικά ξεκολιαζομαι  στο pokerstars ...

πήρα και 1260$  να βγάλουμε κάνα έξοδο ...

πάρε k ένα χεράκι δεν ξέρω γιατί σήμερα τα τεσσάρια k τα πεντάρια μου έχουν κάτσει σχεδόν πάντα κατά περίεργο τρόπο

www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1460887_904C39FD1E]http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1460887_904C39FD1E[/url]

Τι χαντ ριπλειερ ηταν αυτο ρε φιλε ελεος να πουμε πως το πηγατε ετσι με τα μιν ρειζισ.. :huh:  :S:χαχαχα :2funny:!!!
Καλα αν δεν ειχες ρεσταρει απ'το φλοπ οταν βγηκε ολη η κεντα κατω στο τερν δεν υπηρχε λεμε περιπτωση να νικαγε το σετ πενταρια..δεν υπηρχε λεμε... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

k να σ πάνε όλα πρίμα

εγώ κλασσικά ξεκολιαζομαι  στο pokerstars ...

πήρα και 1260$  να βγάλουμε κάνα έξοδο ...

Καινουριο κολπο ειναι αυτο της σταρς με τα ριπλειρς κατι σαν εκπαιδευτικο φορουμ οπου ανεβαζεις οποιο χερι θες για σχολιασμο..; καλα τα 1260$ τα βγαλες απ'αυτο το τουρνουα το μπιγκ 6.60 για να παρεις τοσα πρεπει να'ρθεις πρωτος στα 20 χιλιαδες ατομα που παιρνουν μερος συνηθως.. :2funny:

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ήτανε γολγοθάς 8 ώρες κράτησε big 3.30 αν θυμάμαι καλά η 4.40$

περίπου 9.000 άτομα k ήρθα δεύτερος ...

άστα να πάνε ας είναι καλά το μπουρδέλα που διαβάζω καμια ιστορία να περνάει η ώρα ...

πατάς να δεις replay το χέρι k έχει το boom που είναι site άλλο που βάζεις χερια για συζήτηση κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom