Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
χαχαχαχαχαα :cheesy: :grin: :2funny: :2funny:!!! Εισαι Θεος ρε ΝΑυαρχε σ'αγαπαως ολοψυχα :rockon: :rockon: :rockon:!!!!
Θα πας στο τελευταιο τουρμπο αυτη τη τεταρτη αν και δεν εχω ξεπερασει ακομα το σοκ του μπαντ μπιτ των ασσων θα ερχομουν για τη παρεα κυριως να κανουμε χαβαλε αλλα δυστυχως θα'μαι χωριο για ελιες φευγω αυριο.. :(
καλυτερα ισως γλιτωσω και το εγκεφαλικο αν ξαναδεχτω τετοιο σακ αουτ.. :pipa2: :pipa2: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Eννοείται ότι θα είμαι..Εδωσα το παρόν σε όλα τα τουρνουά,μέχρι και ΜΟΥΓΓΟΣ πήγα, το τελευταίο θα χάσω???και μετά της ΚΥΡΙΑΚΗΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΙΝ EVENT όπου και θα συναντηθούμε εκ νέου όλα τα εκλεκτα μέλη της BOU TEAM με στόχο να ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!!!!!
YΓ:ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πριν 10 μέρες παω λουτρακι
2 χέρι μου σκάει Α 5
μπαίνω και γραφεί κατω  2 5 5
λεω ασ μην μπω δυνατά και με πάρουν γραμμή
κανει μπετ ο πρωτοσ και βγαίνουν όλοι εκτός από εμένα
το ακολουθώ ποντάρει από ,πίσω εγώ χωρίς ραισε λέω αν είναι θα τον πάρω στο ριβερ
ανοίγει 2 ποντάρει πάλι του κάνω ραισ μου κάνει πάλι ραισ και είμαι σίγουρος πως έχει 2 η 5
ανοίγει τελευταίο φύλο 5 κάνει τσεκ μπαίνω αλλ ιν και τελικά δεν ακολουθεί και ξενέρωσα
καρέ του 5 και δεν πληρώθηκα όπως επρεπε
Πληρώθηκες πάντως....Για φαντασου να εσκαγε 2...

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο
αλλά ήταν το πρώτο επίσημο καρέ και είχα παραπάνω προσδοκίες      :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
να ενα καρε          πατουσακια βυζακια κωλος μουνι μια φωτο για 4 θρεντακια + για το ποκερ θρεντ
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• καρε.png
    καρε.png
    121,1 KB · Εμφανίσεις: 26

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πριν 10 μέρες παω λουτρακι
2 χέρι μου σκάει Α 5
μπαίνω και γραφεί κατω  2 5 5
λεω ασ μην μπω δυνατά και με πάρουν γραμμή
κανει μπετ ο πρωτοσ και βγαίνουν όλοι εκτός από εμένα
το ακολουθώ ποντάρει από ,πίσω εγώ χωρίς ραισε λέω αν είναι θα τον πάρω στο ριβερ
ανοίγει 2 ποντάρει πάλι του κάνω ραισ μου κάνει πάλι ραισ και είμαι σίγουρος πως έχει 2 η 5
ανοίγει τελευταίο φύλο 5 κάνει τσεκ μπαίνω αλλ ιν και τελικά δεν ακολουθεί και ξενέρωσα
καρέ του 5 και δεν πληρώθηκα όπως επρεπε

πολυ περιεργο πασο φιλε νικο αν ειχε 2αρι η μεγαλυτερο ζευγος δεν υπηρχε περιπτωση να παει πασο φοβουμενος μηπως εχεις 5αρι σε μπορντ με 3 ιδια κατω οι πιθανοτητες να κανει καποιος καρε με τεταρτο στο χερι ειναι 1/4000 :o :o :o!!!
οποτε το ρειζ του στο τερν σημαινε οτι δεν ειχε ουτε 2αρι,ουτε 5αρι αλλα δε πιστεψε οτι τα εχεις ουτε εσυ..θα μπορουσε να κρατα ενα μεγαλο ζευγος στο τερν και σου κανε ρελανς γιατι δε σε πιστευε αλλα με το πασο του στο ριβερ ουτε αυτο μπορει αν ισχυει διοτι κανενας δε πετα γεματη βαρκα(φουλ μποατ:) φοβουμενος μηπως εχεις πιασει καρε..οποτε το πιθανοτερο μαλλον σε μεγαλο ασο τον βαζω σε κανα μπιγκ σλικ ΑΚ,ασονταμο,κτλ..

duracel45athens

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ!!!!!
όπως παίχτηκε για ΑΚ νομίζω η ΑJ h AQ
μακάρι να είχε φουλ

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ!!!!!
όπως παίχτηκε για ΑΚ νομίζω η ΑJ h AQ
μακάρι να είχε φουλ

Χαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου φιλε Νικο θα πας σε κανενα απ'τα τουρνουα του Λουτρακιου να τα πουμε και απο κοντα:)!
τωρα χανω το τελευταιο τεταρτιατικο αλλα ψηνομαι για το τσαλενζ με τα 550..δισταζω οχι τοσο για τα λεφτα αλλα γιατι δεν εχω συνελθει ακομα απ΄το μπαντ μπιτ του προηγουμενου τουρ οποτε με τι ψυχολογια να πας στο μεγαλο φοβουμενος μηπως συμβει κατι αντιστοιχο οταν εισαι τοσο κοντα στις πρωτες θεσεις.. :( :'( >:( :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ρε συ φιλε μεγαλη ηττα να σου σπανε οι ασσοι με εναν αντιπαλο, ειδικα σε εκεινο το σημειο.... δεν θελω να το ζησω, ανατριχιασα μονο απο την περιγραφη...

θελω να αναφερω κατι, δεν ξερω αν εχει γραφτει στις προηγουμενες σελιδες... σημαντικο στο ποκερ ειναι ο πινακας σκλανσκη-τσιμπουκοβ οπου σου δειχνει την ισχυ του φυλλου σου και τα κατατασει με σειρα δυναμικοτητας..... ετσι μπορεις να βαλεις σε μια ζυγαρια την ισχυ του φυλου σου, την θεση σου, την θεση αυτου που εχει κανει raise (αν εχει κανει καποιος) το στακ αυτου, το στακ των επομενων απο εσενα και να κρινεις αν πρεπει να ανεβασεις να κολαρεις ή να φολνταρεις...

Σε ευχαριστω πολυ για τη παρηγορια φιλε xpapad ανυπομονω να τα πουμε και απο κοντα Λουτρακι στο μεγαλο ισως αν εχω καταφερει να συνελθω απο το σοκ.. :helpplea:  :'( :'( Ενδιαφερον ο πινακας του τσιμπουκοβ(χαχαχα :2funny:) αλλα μηπως μπορεις να μας τον εξηγησεις λιγο τι σημαινει η καθε στηλη καθως ειναι αρκετα μπερδεμενος δε ειναι προφανες τι σημαινουν τα: 
N_call N_fold P|call Max Stack for EV > 0

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Πολυ καλό...Για κανε μας και μια εξηγηση των στηλών αν μπορεις..
θα στο πω περιληπτικα γιατι απο ενα φορουμ ειναι δυσκολο να αποδωσεις την πραγματικη εικονα....ολοι οι πιθανοι συνδιασμοι των φυλλων μιας τραπουλας ειναι 1225, (για παραδειγμα  καθε ζευγαρι εχουν 6 πιθανους συνδιασμους) ας παρουμε το Α-Α που ειναι στην πρωτη σειρα, οταν ανοιξουν τα φυλλα πριν φλοπ υπαρχει περιπτωση να βρεθεις αντιμετωπος με το αλλο ζευγαρι ασσαιων ή με 1224 φυλλα που εισαι μπροστα στις πιθανοτητες.... παντως το κυριο στοιχειο αυτο του πινακα ειναι ή σειρα των φυλλων βασει δυναμικοτητας, στις στηλες παιζει και αρκετα μαθηματικα που δεν εχω δωσει και πολυ βαση και κραταω μονο την ουσια....

υ.γ. οταν σου ειπα πριν 3-4 μερες οτι θα πηγαινα πασο και δεν θα εμπλεκα με K Q s ειχα στο μυαλο μου οτι το φυλλο αυτο ειναι μετα την εικοσαδα σε δυναμικοτητα....σε συνδιασμο με την θεση μου και το πανταρισμα καποιου απο αρχικη θεση εκλεινα προς το πασο....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
θα στο πω περιληπτικα γιατι απο ενα φορουμ ειναι δυσκολο να αποδωσεις την πραγματικη εικονα....ολοι οι πιθανοι συνδιασμοι των φυλλων μιας τραπουλας ειναι 1225, (για παραδειγμα  καθε ζευγαρι εχουν 6 πιθανους συνδιασμους) ας παρουμε το Α-Α που ειναι στην πρωτη σειρα, οταν ανοιξουν τα φυλλα πριν φλοπ υπαρχει περιπτωση να βρεθεις αντιμετωπος με το αλλο ζευγαρι ασσαιων ή με 1224 φυλλα που εισαι μπροστα στις πιθανοτητες.... παντως το κυριο στοιχειο αυτο του πινακα ειναι ή σειρα των φυλλων βασει δυναμικοτητας, στις στηλες παιζει και αρκετα μαθηματικα που δεν εχω δωσει και πολυ βαση και κραταω μονο την ουσια....

υ.γ. οταν σου ειπα πριν 3-4 μερες οτι θα πηγαινα πασο και δεν θα εμπλεκα με K Q s ειχα στο μυαλο μου οτι το φυλλο αυτο ειναι μετα την εικοσαδα σε δυναμικοτητα....σε συνδιασμο με την θεση μου και το πανταρισμα καποιου απο αρχικη θεση εκλεινα προς το πασο....

Συμφωνω με το πασο του K Q s απο αρχικη θεση φιλε xpapad αν και για την ακριβεια ο Ναυαρχος τις προαλλες ειχε QJs ακομα λιγοτερες πιθανοτητες δηλαδη αν και τι σημαινουν ολα αυτα στη τελικη εδω ο αλλος μετα απο σεβαστο ρειζ αρχικης θεσης μπηκε ρεστα με ασονταμο αχρωμο(ελεος :uglystupid:) που'ναι κατω απο τη πρωτη δεκαδα στο πινακακι και εσπασε τα ασπαστα.. :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ετσι οπως παιζεται τωρα το παιχνιδι στη τελικη γινεται λοττο και μπινκγο και εμεις που παιζουμε ΤΑ χανουμε καθε πλεονεκτημα.. :idiot: :uglystupid: :headbang:
Τεσπα σχετικα με το πινακακι γινεται πιο μπερδεμενο με τους 1225 πιθανουν συνδιασμων χεριων καθως αυτο το νουμερο παιρνει υποψη τα σουτς του καθε φυλλου και την αντιστρεπτοτητα που δε μετρα στο χολντεμ! δηλαδη αν εχεις στο χερι πχ.. ΑΚ ή ΚΑ αναλογα με το ποιο φυλλο σου ηρθε πρωτο! αυτο μετρα πολυ σε παιχνιδια οπως διαφορες ποκες, σταντ ποκερ,κτλ που εχεις το πρωτο ή δευτερο κλειστο,κτλ..αλλα στο χολντεμ που δε μετρα καθολου αν βγαλουμε επισης και τις παραλλαγες των χρωματων τα αρχικα φυλλα που μενουν ειναι ακριβως 169(νουμερο σπεσιαλ για το μπουρδελα.. :pipa1: :pipa2: :2on1: :fuck1: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Συμφωνω με το πασο του K Q s απο αρχικη θεση φιλε xpapad αν και για την ακριβεια ο Ναυαρχος τις προαλλες ειχε QJs ακομα λιγοτερες πιθανοτητες δηλαδη αν και τι σημαινουν ολα αυτα στη τελικη εδω ο αλλος μετα απο σεβαστο ρειζ αρχικης θεσης μπηκε ρεστα με ασονταμο αχρωμο(ελεος :uglystupid:) που'ναι κατω απο τη πρωτη δεκαδα στο πινακακι και εσπασε τα ασπαστα.. :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ετσι οπως παιζεται τωρα το παιχνιδι στη τελικη γινεται λοττο και μπινκγο και εμεις που παιζουμε ΤΑ χανουμε καθε πλεονεκτημα.. :idiot: :uglystupid: :headbang:
Τεσπα σχετικα με το πινακακι γινεται πιο μπερδεμενο με τους 1225 πιθανουν συνδιασμων χεριων καθως αυτο το νουμερο παιρνει υποψη τα σουτς του καθε φυλλου και την αντιστρεπτοτητα που δε μετρα στο χολντεμ! δηλαδη αν εχεις στο χερι πχ.. ΑΚ ή ΚΑ αναλογα με το ποιο φυλλο σου ηρθε πρωτο! αυτο μετρα πολυ σε παιχνιδια οπως διαφορες ποκες, σταντ ποκερ,κτλ που εχεις το πρωτο ή δευτερο κλειστο,κτλ..αλλα στο χολντεμ που δε μετρα καθολου αν βγαλουμε επισης και τις παραλλαγες των χρωματων τα αρχικα φυλλα που μενουν ειναι ακριβως 169(νουμερο σπεσιαλ για το μπουρδελα.. :pipa1: :pipa2: :2on1: :fuck1: :2funny:
φιλε για παραδειγμα οταν απεναντι σου ξερεις οτι καποιος εχει πενταρια υπαρχουν εξι ζευγαρια πενταρια που μπορει να εχει .... αρα ο πινακας αυτο λαμβανει υποψη (κουπα-μπαστουνι, κουπα-καρο, κουπα-σπαθι, μπαστουνι-καρο, μπαστουνι-σπαθι, καρο-σπαθι) τελος παντων με τα νουμερα μπλεκει πολυ το μαθηματικο και οσο και να μου αρεσουν τα βαριεμαι τα βαρια μαθηματικα... η ουσια ειναι η σειρα η οποια σειρα ειναι τα 169 που λες και η οποια σειρα αποδεικνυεται με αυτο που σου λεω....  ;)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
το ποκερ φιλε ειναι να ακολουθεις το πιθανο.... αμα ακολουθεις το πιθανο μακροπροθεσμα θα βρεθεις νικητης.... οποτε μην σου πεφτει το ηθικο με το σπασιμο των ασσσαιων, αυτα συμβαινουν, ειναι στεναχωρο γεγονος αλλα ενας παιχτης παντα κοιταει μπροστα.... γιατι ενας παιχτης που ακολουθει το πιθανο ξερει πως θα κερδισει.... εσυ το παιξες μια χαρα αλλα τελικα εγινε το απιθανο, αλλα καμια φορα συμβαινει και αυτο, και πρεπει να το δεχτουμε γιατι ειναι μες στους κανονες του παιχνιδιου....

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετώ τους συντρόφους - "παικτουρες"

όχι πως έχει ιδαίτερη σημασία παραθέτω μερικά χεράκια από pokerstars που τα διασκέδασα πολύ
βεβαια παίζω με tournament indicator (πρόγραμμα που σ βγάζει στατιστικά για κάθε παίχτη κτλ κτλ ) η σε συνδυασμό με table ninja (πρόγραμμα για πολλά τραπέζια ) μερικές φορες όταν έχω πολλά τραπέζια παίζω μονο 2 μήνες αρχάριος πολύ είμαι οποτε έχω δρόμο ακόμα ...

www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1400290_52B12AEF24]http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1400290_52B12AEF24[/url]

www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1400290_52B12AEF24]http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1400290_52B12AEF24[/url]

www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1422186_BEECA7291F]http://www.boomplayer.com/poker-hands/Boom/1422186_BEECA7291F[/url]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
το ποκερ φιλε ειναι να ακολουθεις το πιθανο.... αμα ακολουθεις το πιθανο μακροπροθεσμα θα βρεθεις νικητης.... οποτε μην σου πεφτει το ηθικο με το σπασιμο των ασσσαιων, αυτα συμβαινουν, ειναι στεναχωρο γεγονος αλλα ενας παιχτης παντα κοιταει μπροστα.... γιατι ενας παιχτης που ακολουθει το πιθανο ξερει πως θα κερδισει.... εσυ το παιξες μια χαρα αλλα τελικα εγινε το απιθανο, αλλα καμια φορα συμβαινει και αυτο, και πρεπει να το δεχτουμε γιατι ειναι μες στους κανονες του παιχνιδιου....
Ετσι ειναι....Γι αυτό παντα θυμόμαστε τις ήττες μας και ΠΟΤΕ τα suckouts που εχουμε κανει στους άλλους...
ΥΓ:Μπειτε Pokerstars να με δειτε..SnG 45 3,5$ εχουμε μεινει 18 και ειμαι 7ος... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
παιδες ψυχολογικο παιχνιδι καθαρα δε πα να πεζεις με πιθανοτητες ο καλος ο παιχτης θα σε κανει να νομιζεις οτι παντα κραταει τα νατς γι αυτο θα κερδιζει παντα δεν ειναι παιχνιδι για πολους μη κοιτατε τωρα που παιζει και η κουτση μαρια

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ετσι ειναι....Γι αυτό παντα θυμόμαστε τις ήττες μας και ΠΟΤΕ τα suckouts που εχουμε κανει στους άλλους...
ΥΓ:Μπειτε Pokerstars να με δειτε..SnG 45 3,5$ εχουμε μεινει 18 και ειμαι 7ος... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τι ηθελα και το εγραψα?Α-Q d μπαινω all in και πεφτω σε ...ΝΤΑΜΕΣ!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ευχαριστω για την ψυχ.ενισχυση φιλε μου σωστοτατη η αναλυση σου αλλα αυτο ισχυει περισσοτερο για επαγγελματιες που παιζουν μινιμουμ 100 μεγαλα τουρνουα το χρονο! απο αυτον τον αριθμο 100+πανω φαινεται αν εισαι κερδισμενος παικτης ή εστω στα λεφτα σου..γι'αυτο κιολας το BR managment σου λεει να παιζεις παντα σε tournoua σε buy ins που ειναι το 1/100 του μπανγκ ρολ σου..!!!
εμεις πως ειναι δυνατον να παιξουμε 100 μεγαλα τουρ το χρονο λαιβ..;;???καθως δεν υφισταται πουθενα λαιβ τουρνουα κατω απο 150-200 ευρω..σε ολα τα μεγαλα τουρνουα που γινονται ανα την ευρωπη και τα βαλκανια ολα τα σαιντ εβετς ξεκινουν απο 200-300 ευρω μινιμουμ..! οποτε αναγκαστικα παιζοντας ευκαιριακα οποτε ερχονται στη γειτονια μας Λουτρακι,κτλ στηριζομαστε απολυτα στο βαριανς δηλαδη να τρεξουμε καλα..αλλιως δεν εχουμε καμια ελπιδα αφου δε μπορουμε να εχουμε το volume που απαιτειται για να ξεπερασουμε τα downswing.. :( :'( >:( >:(

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom