Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Από προηγούμενη πασα....Όπου καταριπτονται τα πινακακια.....

Συνημμένα

• pokerstars.png
    pokerstars.png
    369,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • pokerstars.png
    pokerstars.png
    369,4 KB · Εμφανίσεις: 36

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ευχαριστω για την ψυχ.ενισχυση φιλε μου σωστοτατη η αναλυση σου αλλα αυτο ισχυει περισσοτερο για επαγγελματιες που παιζουν μινιμουμ 100 μεγαλα τουρνουα το χρονο! απο αυτον τον αριθμο 100+πανω φαινεται αν εισαι κερδισμενος παικτης ή εστω στα λεφτα σου..γι'αυτο κιολας το BR managment σου λεει να παιζεις παντα σε tournoua σε buy ins που ειναι το 1/100 του μπανγκ ρολ σου..!!!
εμεις πως ειναι δυνατον να παιξουμε 100 μεγαλα τουρ το χρονο λαιβ..;;???καθως δεν υφισταται πουθενα λαιβ τουρνουα κατω απο 150-200 ευρω..σε ολα τα μεγαλα τουρνουα που γινονται ανα την ευρωπη και τα βαλκανια ολα τα σαιντ εβετς ξεκινουν απο 200-300 ευρω μινιμουμ..! οποτε αναγκαστικα παιζοντας ευκαιριακα οποτε ερχονται στη γειτονια μας Λουτρακι,κτλ στηριζομαστε απολυτα στο βαριανς δηλαδη να τρεξουμε καλα..αλλιως δεν εχουμε καμια ελπιδα αφου δε μπορουμε να εχουμε το volume που απαιτειται για να ξεπερασουμε τα downswing.. :( :'( >:( >:(
εχεις δικιο.... οσο μεγαλυτερος ειναι ο αριθμος των παιχνιδιων που παιζεις τοσο πιο πολυ τεινεις στο μακροπροθεσμα αρα και στο κερδος.... εγω τι να πω που στο πρωτο μου λαιβ κερδισα το σατελαιτ και στο δευτερο θα παω να παιξω σε μπαι ιν 550 ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εχεις δικιο.... οσο μεγαλυτερος ειναι ο αριθμος των παιχνιδιων που παιζεις τοσο πιο πολυ τεινεις στο μακροπροθεσμα αρα και στο κερδος.... εγω τι να πω που στο πρωτο μου λαιβ κερδισα το σατελαιτ και στο δευτερο θα παω να παιξω σε μπαι ιν 550 ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

E αυτο δειχνει οτι τρεχεις καλα φιλε μου ;)!!! Απλα δες το σαν να αγορασες εναν λαχνο των 50 ευρω και να κερδισες τη συμμετοχη σε  μια λοτταρια των 550 οποτε δες το εντελως χαλαρα σαν φριρολ και παιξε απαλαγμενος απο καθε αγχος.. ;)
Παρεπιπτονως για ποια μερα απο τις 2 αρχικες εχεις κερδισει εισητηριο για τη Μερα1 τη πεμπτη 20/12 ή τη Παρασκευη στις 22;

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Από προηγούμενη πασα....Όπου καταριπτονται τα πινακακια.....

Δεν καταριφθηκαν τα πινακακια αφου πριφλοπ ησουν πολυ μπροστα με τις νταμες εναντιων του Α5ς εκ των προτερων ασχετα με το ποιο τροπο νικησες ποστ φλοπ τελικα το καλυτερο φυλλο κρατησε Ναυαρχε μου για ποια απ'τις δυο μερες του τουρνουα εχεις αγορασει το εισητηριο; για τη Μερα1 τη πεμπτη 20/12 ή τη Παρασκευη στις 22; ή μπορεις να πας σε οποια απ'τις 2 θελεις..;
ρωτω για αν και ποτε λεω ΄΄αν΄΄ αποφασισω να ρθω τελικα να ξερω ποια μερα να κλεισω για να μαστε ολοι μαζι η ΜπουΤημ να δωσει το παρων παρ'αυτα..(τα μπαντμπιτς που μας μαστιγωνουν αλυπητα.. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
και να σου πω και κατι ακομα... οσο διαβαζεις στο ποκερ μαθαινεις ... καποτε ενας φιλος που αυτος μου εξηγησε τι ειναι ποκερ πριν 3 χρονια και ειναι μεσα στους πρωτους 100 ελληνες στα κερδη μου ειχε πει το εξης: αν θες να αφιερωσεις Χ χρονο στο ποκερ θα διαβαζεις τα 3/4 του χρονου και θα παιζεις το 1/4.... στην αρχη τον εγραψα στα αρχιδια μου.... μετα απο καποιο καιρο και απο τις σφαλιαρες που εφαγα ειπα να ακολουθησω την συμβουλη του .... περασε 1 χρονος και κατι για να καταλαβω τι ειναι μπλαινγκ στιλινγκ, και ακομη περισσοτερο για να καταλαβω οτι θα υπαρξει καποια στιγμη που σε ρεστα απο εναν και μονο εναν θα πρεπει να παω πριν φλοπ πασο τους ασσαιους μου .... ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ  ΦΙΛΕ..... ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΑΣΣΑΙΟΥΣ ΣΕ ΡΕΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΛΟΠ.... αμα θες μπορω να στο εξηγησω και αμα θες μπορω να σου στειλω και με πμ ποιος ειμαι στην ποκερσταρς να τσεκαρεις το γραφημα μου και να δεις τις αρχικες σφαλιαρες και την ανοδο στη συνεχεια.....

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε "παιχτουρες" μιας k είμαστε αρκετοί γιατί δεν κάνουμε κάνα ιδιωτικό τραπέζι pokerstars να παίξουμε κάνα tournament αν μαζευτούμε καμια 30 θα έχει πολύ φάση και τρελό γέλιο  να το ονομάσουμε k "μπουρδέλο-τραπεζo" χάχα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
E αυτο δειχνει οτι τρεχεις καλα φιλε μου ;)!!! Απλα δες το σαν να αγορασες εναν λαχνο των 50 ευρω και να κερδισες τη συμμετοχη σε   μια λοτταρια των 550 οποτε δες το εντελως χαλαρα σαν φριρολ και παιξε απαλαγμενος απο καθε αγχος.. ;)
Παρεπιπτονως για ποια μερα απο τις 2 αρχικες εχεις κερδισει εισητηριο για τη Μερα1 τη πεμπτη 20/12 ή τη Παρασκευη στις 22;
εγω ειμαι στις 20-12 αλλα εχω την εντυπωση οτι ολα τα σατελαιτ θα ειναι στις 20

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
και να σου πω και κατι ακομα... οσο διαβαζεις στο ποκερ μαθαινεις ... καποτε ενας φιλος που αυτος μου εξηγησε τι ειναι ποκερ πριν 3 χρονια και ειναι μεσα στους πρωτους 100 ελληνες στα κερδη μου ειχε πει το εξης: αν θες να αφιερωσεις Χ χρονο στο ποκερ θα διαβαζεις τα 3/4 του χρονου και θα παιζεις το 1/4.... στην αρχη τον εγραψα στα αρχιδια μου.... μετα απο καποιο καιρο ειπα να ακολουθησω την συμβουλη του .... περασε 1 χρονος και κατι για να καταλαβω τι ειναι μπλαινγκ στιλινγκ, και ακομη περισσοτερο για να καταλαβω οτι θα υπαρξει καποια στιγμη που σε ρεστα απο εναν και μονο εναν θα πρεπει να παω πριν φλοπ πασο τους ασσαιους μου .... ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ  ΦΙΛΕ..... ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΑΣΣΑΙΟΥΣ ΣΕ ΡΕΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΛΟΠ.... αμα θες μπορω να στο εξηγησω και αμα θες μπορω να σου στειλω και με πμ ποιος ειμαι στην ποκερσταρς να τσεκαρεις το γραφημα μου και να δεις τις αρχικες σφαλιαρες και την ανοδο στη συνεχεια.....

Στειλε μου αν θες πμ με το φιλο σου xpapad πασο τους ασσους πριφλοπ το καταλαβαινω μονο αν ο ρεστος σε καλυπτει σε μαρκες εχεις υγιες στακ και βρισκεσται 1-2 θεσεις πριν το μπαμπλ και βαση το Μ σου ειναι απολυτως σιγουρο οτι θα επιβιωσεις το μπαμπλ..και καλα εννοειται να'ναι ακριβο τουρ και τα πρωτα επαθλα να αξιζουν απο αποδοση δηλαδη να μην ειναι απλως τα λεφτα σου πισω οπως αυτα του λουτρακιου..

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Στειλε μου αν θες πμ με το φιλο σου xpapad πασο τους ασσους πριφλοπ το καταλαβαινω μονο αν ο ρεστος σε καλυπτει σε μαρκες εχεις υγιες στακ και βρισκεσται 1-2 θεσεις πριν το μπαμπλ και βαση το Μ σου ειναι απολυτως σιγουρο οτι θα επιβιωσεις το μπαμπλ..και καλα εννοειται να'ναι ακριβο τουρ και τα πρωτα επαθλα να αξιζουν απο αποδοση δηλαδη να μην ειναι απλως τα λεφτα σου πισω οπως αυτα του λουτρακιου..
καπως ετσι ηταν σατελαιτ κερδιζαν εισητηριο οι 15 ειμουν 2ος σε μαρκες ειχαμε μεινει 19 και εκανε ρεστα ο 8ος σε μαρκες και πασσαρα......

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
21 ΔΕΚ 2012...μια μερα ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

ΩΧ!!! Ρε παιδες ειστε διαφορετικη μερα.. :o :huh:???!!! 20 και 21.. :(!!! Ποια να επιλεξω εγω τωρα..αν και εφοσον παρω τελικα το τικετ και αν και εφοσον αν και οταν θα το παρω θα μπορω να επιλεξω μερα...Κριμα παντως να μη συναντηθει ολη η Μπου Τημ απ'τη πρωτη μερα ολοι μαζι θα τυπωναμε και καπελακια με το σημα μας.. :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καπως ετσι ηταν σατελαιτ κερδιζαν εισητηριο οι 15 ειμουν 2ος σε μαρκες ειχαμε μεινει 19 και εκανε ρεστα ο 8ος σε μαρκες και πασσαρα......

Σωστος φιλε μου συμφωνουμε απολυτα απ'οτι εχω καταλαβει την ιδια ποκερικη γλωσσα μιλαμε ;) :) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Αυτο ηταν ονλαιν υποθετω καθως στο λαιβ του λουτρακιου της κυριακης παιρναν εισητηριο πολλοι λιγοτεροι απο τους 60 οι πρωτοι 6 ή ακομα λιγοτεροι..;;;

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Αυτο ηταν ονλαιν υποθετω καθως στο λαιβ του λουτρακιου της κυριακης παιρναν εισητηριο πολλοι λιγοτεροι απο τους 60 οι πρωτοι 6 ή ακομα λιγοτεροι..;;;
ποκερσταρς ηταν

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ε εκει λεει το πασο των ασσαιων οταν ειν'απολυτως σιγουρο μαθηματικα οτι θα επιβιωσεις του μπαμπλ και τα μινιμουμ επαθλα δε σου δινουν απλα τα λεφτα σου πισω αλλα ειναι τουλαχιστον 1,5 φορες παραπανω σε ακριβο τουρ εννοειται μην ανησυχεις για τη μικρη εμπειρια σου σε λαιβ φιλε μου εχεις μεγιστη ονλαιν οποτε θα τα καταφερεις μια χαρα ;)! μετρητα λαιβ στο καζινο εχεις παιξει καθολου..;

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ε εκει λεει το πασο των ασσαιων οταν ειν'απολυτως σιγουρο μαθηματικα οτι θα επιβιωσεις του μπαμπλ και τα μινιμουμ επαθλα δε σου δινουν απλα τα λεφτα σου πισω αλλα ειναι τουλαχιστον 1,5 φορες παραπανω σε ακριβο τουρ εννοειται μην ανησυχεις για τη μικρη εμπειρια σου σε λαιβ φιλε μου εχεις μεγιστη ονλαιν οποτε θα τα καταφερεις μια χαρα ;)! μετρητα λαιβ στο καζινο εχεις παιξει καθολου..;
οχι ρε συ 5-6 φορες μπλακ τζακ πριν 3-4 χρονια την τελευταια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
οχι ρε συ 5-6 φορες μπλακ τζακ πριν 3-4 χρονια την τελευταια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε δε πειραζει η μονη δυσκολια ισως να΄ναι το ''διαβασμα'' των παιχτων λαιβ..ειν'εντελως διαφορετικο απο οτι στο ονλαιν χρησιμοποιεις προγραμματα καταγραφης τρακερς,κτλ για να σου λενε τις πιθανοτητες σου για το καθε χερι και τα χαρακτηριστικα των αντιπαλων; αν ειναι Τ,Α,κτλ..ποσο συχνα πανε πασο σε c-μπετ,κλτ ωστε να κινεισαι αναλογα με τις πληροφοριες..;;

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ε δε πειραζει η μονη δυσκολια ισως να΄ναι το ''διαβασμα'' των παιχτων λαιβ..ειν'εντελως διαφορετικο απο οτι στο ονλαιν χρησιμοποιεις προγραμματα καταγραφης τρακερς,κτλ για να σου λενε τις πιθανοτητες σου για το καθε χερι και τα χαρακτηριστικα των αντιπαλων; αν ειναι Τ,Α,κτλ..ποσο συχνα πανε πασο σε c-μπετ,κλτ ωστε να κινεισαι αναλογα με τις πληροφοριες..;;

:rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν θες να αφιερωσεις Χ χρονο στο ποκερ θα διαβαζεις τα 3/4 του χρονου και θα παιζεις το 1/4.....

εγω δεν το καταλαβαινω αυτο. οπως τα περισσοτερα πραγματα στη ζωη, η εμπειρια ειναι στα τραπεζια και οχι στα βιβλια.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom