ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
εχεις δικιο.... οσο μεγαλυτερος ειναι ο αριθμος των παιχνιδιων που παιζεις τοσο πιο πολυ τεινεις στο μακροπροθεσμα αρα και στο κερδος.... εγω τι να πω που στο πρωτο μου λαιβ κερδισα το σατελαιτ και στο δευτερο θα παω να παιξω σε μπαι ιν 550 ????Ευχαριστω για την ψυχ.ενισχυση φιλε μου σωστοτατη η αναλυση σου αλλα αυτο ισχυει περισσοτερο για επαγγελματιες που παιζουν μινιμουμ 100 μεγαλα τουρνουα το χρονο! απο αυτον τον αριθμο 100+πανω φαινεται αν εισαι κερδισμενος παικτης ή εστω στα λεφτα σου..γι'αυτο κιολας το BR managment σου λεει να παιζεις παντα σε tournoua σε buy ins που ειναι το 1/100 του μπανγκ ρολ σου..!!!
εμεις πως ειναι δυνατον να παιξουμε 100 μεγαλα τουρ το χρονο λαιβ..;;???καθως δεν υφισταται πουθενα λαιβ τουρνουα κατω απο 150-200 ευρω..σε ολα τα μεγαλα τουρνουα που γινονται ανα την ευρωπη και τα βαλκανια ολα τα σαιντ εβετς ξεκινουν απο 200-300 ευρω μινιμουμ..! οποτε αναγκαστικα παιζοντας ευκαιριακα οποτε ερχονται στη γειτονια μας Λουτρακι,κτλ στηριζομαστε απολυτα στο βαριανς δηλαδη να τρεξουμε καλα..αλλιως δεν εχουμε καμια ελπιδα αφου δε μπορουμε να εχουμε το volume που απαιτειται για να ξεπερασουμε τα downswing.. :'( > >
εχεις δικιο.... οσο μεγαλυτερος ειναι ο αριθμος των παιχνιδιων που παιζεις τοσο πιο πολυ τεινεις στο μακροπροθεσμα αρα και στο κερδος.... εγω τι να πω που στο πρωτο μου λαιβ κερδισα το σατελαιτ και στο δευτερο θα παω να παιξω σε μπαι ιν 550 ????
Από προηγούμενη πασα....Όπου καταριπτονται τα πινακακια.....
εγω ειμαι στις 20-12 αλλα εχω την εντυπωση οτι ολα τα σατελαιτ θα ειναι στις 20E αυτο δειχνει οτι τρεχεις καλα φιλε μου ;)!!! Απλα δες το σαν να αγορασες εναν λαχνο των 50 ευρω και να κερδισες τη συμμετοχη σε μια λοτταρια των 550 οποτε δες το εντελως χαλαρα σαν φριρολ και παιξε απαλαγμενος απο καθε αγχος.. ;)
Παρεπιπτονως για ποια μερα απο τις 2 αρχικες εχεις κερδισει εισητηριο για τη Μερα1 τη πεμπτη 20/12 ή τη Παρασκευη στις 22;
και να σου πω και κατι ακομα... οσο διαβαζεις στο ποκερ μαθαινεις ... καποτε ενας φιλος που αυτος μου εξηγησε τι ειναι ποκερ πριν 3 χρονια και ειναι μεσα στους πρωτους 100 ελληνες στα κερδη μου ειχε πει το εξης: αν θες να αφιερωσεις Χ χρονο στο ποκερ θα διαβαζεις τα 3/4 του χρονου και θα παιζεις το 1/4.... στην αρχη τον εγραψα στα αρχιδια μου.... μετα απο καποιο καιρο ειπα να ακολουθησω την συμβουλη του .... περασε 1 χρονος και κατι για να καταλαβω τι ειναι μπλαινγκ στιλινγκ, και ακομη περισσοτερο για να καταλαβω οτι θα υπαρξει καποια στιγμη που σε ρεστα απο εναν και μονο εναν θα πρεπει να παω πριν φλοπ πασο τους ασσαιους μου .... ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΕ..... ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΑΣΣΑΙΟΥΣ ΣΕ ΡΕΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΛΟΠ.... αμα θες μπορω να στο εξηγησω και αμα θες μπορω να σου στειλω και με πμ ποιος ειμαι στην ποκερσταρς να τσεκαρεις το γραφημα μου και να δεις τις αρχικες σφαλιαρες και την ανοδο στη συνεχεια.....
21 ΔΕΚ 2012...μια μερα ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!I'll ΒΕ THERE........
καπως ετσι ηταν σατελαιτ κερδιζαν εισητηριο οι 15 ειμουν 2ος σε μαρκες ειχαμε μεινει 19 και εκανε ρεστα ο 8ος σε μαρκες και πασσαρα......Στειλε μου αν θες πμ με το φιλο σου xpapad πασο τους ασσους πριφλοπ το καταλαβαινω μονο αν ο ρεστος σε καλυπτει σε μαρκες εχεις υγιες στακ και βρισκεσται 1-2 θεσεις πριν το μπαμπλ και βαση το Μ σου ειναι απολυτως σιγουρο οτι θα επιβιωσεις το μπαμπλ..και καλα εννοειται να'ναι ακριβο τουρ και τα πρωτα επαθλα να αξιζουν απο αποδοση δηλαδη να μην ειναι απλως τα λεφτα σου πισω οπως αυτα του λουτρακιου..
21 ΔΕΚ 2012...μια μερα ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!
καπως ετσι ηταν σατελαιτ κερδιζαν εισητηριο οι 15 ειμουν 2ος σε μαρκες ειχαμε μεινει 19 και εκανε ρεστα ο 8ος σε μαρκες και πασσαρα......
καπως ετσι ηταν σατελαιτ κερδιζαν εισητηριο οι 15 ειμουν 2ος σε μαρκες ειχαμε μεινει 19 και εκανε ρεστα ο 8ος σε μαρκες και πασσαρα......
ποκερσταρς ητανΑυτο ηταν ονλαιν υποθετω καθως στο λαιβ του λουτρακιου της κυριακης παιρναν εισητηριο πολλοι λιγοτεροι απο τους 60 οι πρωτοι 6 ή ακομα λιγοτεροι..;;;
οχι ρε συ 5-6 φορες μπλακ τζακ πριν 3-4 χρονια την τελευταιαΕ εκει λεει το πασο των ασσαιων οταν ειν'απολυτως σιγουρο μαθηματικα οτι θα επιβιωσεις του μπαμπλ και τα μινιμουμ επαθλα δε σου δινουν απλα τα λεφτα σου πισω αλλα ειναι τουλαχιστον 1,5 φορες παραπανω σε ακριβο τουρ εννοειται μην ανησυχεις για τη μικρη εμπειρια σου σε λαιβ φιλε μου εχεις μεγιστη ονλαιν οποτε θα τα καταφερεις μια χαρα ;)! μετρητα λαιβ στο καζινο εχεις παιξει καθολου..;
οχι ρε συ 5-6 φορες μπλακ τζακ πριν 3-4 χρονια την τελευταια
Ε δε πειραζει η μονη δυσκολια ισως να΄ναι το ''διαβασμα'' των παιχτων λαιβ..ειν'εντελως διαφορετικο απο οτι στο ονλαιν χρησιμοποιεις προγραμματα καταγραφης τρακερς,κτλ για να σου λενε τις πιθανοτητες σου για το καθε χερι και τα χαρακτηριστικα των αντιπαλων; αν ειναι Τ,Α,κτλ..ποσο συχνα πανε πασο σε c-μπετ,κλτ ωστε να κινεισαι αναλογα με τις πληροφοριες..;;
αν θες να αφιερωσεις Χ χρονο στο ποκερ θα διαβαζεις τα 3/4 του χρονου και θα παιζεις το 1/4.....
οχι ρε συ 5-6 φορες μπλακ τζακ πριν 3-4 χρονια την τελευταια