Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι ετσι ειναι  ....ολα παιζουν ....για αυτο πρεπει να γινουν τα home games ....

αν ειναι για αυτη τη Παρασκευη να κανονισουμε κατι ειμαι μεσα 100%

θα σου στειλω σε πμ τηλ. αντε καλη μερα να εχουμε αν και η κινηση σημερα θα μας ταραξει ολους στους δρομους  :(

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιατι Αρχηγε μου πως ειναι οι "τράπουλες" του φιλτατου Τρικυμια και Τραμουντανα σε τι κατασταση βρισκονται.. :huh: :huh: :think: :think: :S :S;;;???
Μηπως ειναι ''σημαδεμενες''.. :huh: :P :P :P :think: :dancing:????

οι δικές μου που είναι λίγο πεπαλαιωμένες είναι καταπληκτικές μπροστά στην τράπουλα του ναυάρχου η οποία έχει κάλους από την πολύ χρήση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
οι δικές μου που είναι λίγο πεπαλαιωμένες είναι καταπληκτικές μπροστά στην τράπουλα του ναυάρχου η οποία έχει κάλους από την πολύ χρήση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Την εχεις δει ρε την "τράπουλά" μου και ξέρεις???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
παιδες θελω βοηθεια

εγω απο τι εχετε καταλαβει παιζω ιντερνετικα πολυ ...

εχω 3 acount μεσα σε 4 μηνες και δεν παινευομαι εχω μαζεψει απο 2000-2500 στο καθενα

αποψε μου κατσε μια στραβη απο τις σπανιες

και θελω την βοηθεια σας

επαιζα σε τραπεζι με 8500 παιχτες ειμαι ΙTM  απο νωρις εχω αποφυγει riggarismata ουκ ολιγα ...

στο βασικο θεμα μας παιζει καποιος να σε hackarei και να σου παγωνει το net

δλδ να χανεις το σημα σε στο δικτυο σου γιατι επεσα σε μια τετοια φαση εφτασα στους 18 ...

τα 4500 τα λιγουρευομουν σαν παλαβος εχω φτασει ξανα σε τετοιο σημειο ...και οταν δεν εχω φορτωσει τρελα chips μου αρκει να μπω 12 αδα να παρς κανα 400 -
600 αναλογα κ ειχαμε ενα μουνι ολλανδο που εκανε κατι κολπα εβριζε κ γελαγε πηρε ενα game ετσι απο αλλον παιχτη δλδ dissconected με allin αυτος ενω ειχε βαλει 140.000 ο αλλος οκ κερδιζει αυτο μετα σε 3 παρτιδες σε μενα εχω ΑΚ σπαθια τι καλυτερο ειδικα για stars ...μου κολαει εμενα εχω κανει call με 120.000 και αυτος ρε ραισε και χανω επειδη απλα δεν εκανα call to reraise tou επειδη ημουν εκτος εχασα 3 γυρους μεχρι να επανελθει το συστημα και μετα ξανα το ιδιο παιζει κατι τετοιο και αν οχι πως μπορω να ειμαι οκ με την γραμμη ωστε να μην πεσει ποτε ....οποια βοηθεια ....και γνωμη  θα την εκτιμησω πολυ καθως ψαχνομαι να στησω κ ενα μηαχανακι τουμπανο με 2 οθονες ισως 3 μιας και παιζω με table ninza kai poker isntractor καιρο τωρα κ εχω συνηθισει το multitabling ...

loxxos oxi δεν τα καταφερα να παω επαιζα χαχα και δεν βρηκα χρονο

θα το κανω ομως μιας και θελω εμπειριες σε live

φιλε αυτα τα πραγματα που λες δε γινονται. να σου κοψει δηλαδη ο αλλος το ιντερνετ απο αλλη χωρα. πιο πιθανο ειναι να σου κοπηκε απο μαλακια του provider σου. καλο ειναι εφοσον παιζεις σοβαρα φραγκα να μην χρησιμοποιεις random ιντερνετ ωστε να αποφευγεις τετοιους κινδυνους(πχ να κλεβεις απ το γειτονα, το ιντερνετ της καθε καφετεριας κλπ.) ειδικα το 2ο ειναι παρα πολυ επικινδυνο ακομα και για υποκλοπη στοιχειων. το καλυτερο ειναι να εχεις δικια σου συνδεση στο σπιτι και να παιζεις με την ηρεμια σου. οταν λες οτι απεφυγες ριγκαρισματα τι ακριβως εννοεις? αμα πιστευεις οτι το online ειναι rigged γιατι εχεις 6-7 χηνες μεσα?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=20pt]BOU POKER TEAM GET READY!!!!![/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• SATELITE GREEK POKER CUP.jpg
    SATELITE GREEK POKER CUP.jpg
    109,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • GREEK POKER CUP.jpg
    GREEK POKER CUP.jpg
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 21

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αυτα τα πραγματα που λες δε γινονται. να σου κοψει δηλαδη ο αλλος το ιντερνετ απο αλλη χωρα.
απο δικη μου συνδεση παιζω στην ουσια αυτο θα θελα να ξερω τι μπορω να κανω να μην μεφτει ποτε ...
τα χρηματα δεν τα εχω μεσα τα μεταφερω στο λογαριασμο μου μεσω ΙΒΑΝ αφηνω μεσα παντα κανα 200 οχι παραπανω ...
στην ουσια ειναι ο τροπος παιξιματος μερικων που ειναι σαν να riggaroun  π.χ  2 σπαθια κατω στο φλοπ με allin στο turn  πολλες φορες το βοηθαει το λογισμικο και στο δινει στο river  , αυτα οταν ειναι στο ανεβασμα ο αλλος και πολλα αλλα τετοια παραδειγματα ειδικα απο ρωσους χαχα  γενικα στο stars αν παιζεις ωρες θα παρατηρησεις κατι κουλα που γινονται ...με allin χωρις να εχουν φυλλα να τους φτιαχνει κεντα στο turn και στο  river ... βεβαια δεν ειναι εκει το θεμα μας αν παιζει να σου κανει καποιος την φαση με το νετ ....μου εκανε πολυ εντυπωση , καθως ετυχε σε μενα και σε αλλο ατομο .... ενταξει θα μου πεις κανω θεωριες  στο μυαλο μου επειδη εχασα  :blowup:

τεσπα ποσοι απο εδω μεσα εχουν λογαριασμο στο ποκερσταρς μηπως κανουμε κανα τουρνουα να παιζουμε εκει μεσα ???

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
τις Κυριακες μας βλεπω να κατηφοριζουμε ,,,ναυαρχε τις Κυριακες εσυ που τα ξερεις

γινεται χαμος 'η ειναι λογικα τα πραγματα ???
κοιτα φιλε, με το stacking που αρχίζουμε -5.000 μαρκες- είναι λιγο ρουλέττα το τουρ..Αρχίζουν και τα δολοφονικά blinds μετα και ειναι να μη σε παρει από κατω..Εγω που επαιξα όλα τα POKER CHALLENGER τερματιζα απο 44 εως 10.Τωρα που ειναι και 80 ατομα-αντι 60 που ηταν στο CHALLENGER- γινεται ακόμα πιο ρουλέτα..Ειναι και τι φυλλα θα εχεις,πώς θα το παίξεις- aggresive or tight-τι suckout θα φας και θα ριξεις...Καταλαβαίνεις..Το καλό ειναι πως οι εγγραφες γινονται και απο την πειραιώς οπότε δε χρειάζεται να τρεχεις κατω και να μην ξερεις αν θα κάτσεις..
ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Κανονιστε για μπλουζακια βρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!με το σημα μας!Αντε πια, θα πάρω το μαστίγιο!!Ναύαρχος διατάζει και τον γράφετε ρε????Τρελλαθηκατε??????
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1394.jpg
    Φωτογραφία1394.jpg
    129,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Φωτογραφία1395.jpg
    Φωτογραφία1395.jpg
    142,8 KB · Εμφανίσεις: 18

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ρε Ναυαρχε του γλυκου νερου εδω χανεις στην δηλωτη θα κερδίσεις στο ποκερ?
:2funny: :2funny: :2funny:

Καλα κερδη φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα φιλε, με το stacking που αρχίζουμε -5.000 μαρκες- είναι λιγο ρουλέττα το τουρ..Αρχίζουν και τα δολοφονικά blinds μετα και ειναι να μη σε παρει από κατω..Εγω που επαιξα όλα τα POKER CHALLENGER τερματιζα απο 44 εως 10.Τωρα που ειναι και 80 ατομα-αντι 60 που ηταν στο CHALLENGER- γινεται ακόμα πιο ρουλέτα..Ειναι και τι φυλλα θα εχεις,πώς θα το παίξεις- aggresive or tight-τι suckout θα φας και θα ριξεις...Καταλαβαίνεις..Το καλό ειναι πως οι εγγραφες γινονται και απο την πειραιώς οπότε δε χρειάζεται να τρεχεις κατω και να μην ξερεις αν θα κάτσεις..
ΥΓ:Κανονιστε για μπλουζακια βρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!με το σημα μας!Αντε πια, θα πάρω το μαστίγιο!!Ναύαρχος διατάζει και τον γράφετε ρε????Τρελλαθηκατε??????
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

χχααχαχαχχαχαχα γαμησε η μπλουζα τυπε μου!

για home game στην σταρς ειμαι μεσα και γω

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και τι σας εχω εγω για τη συνεχεια...

[size=30pt]GREEK POKER CUP 3 στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!![/size]

[size=20pt]21-24/2/13   Buy in 600+60€!!!!!

SATELITES 27/1 -3-10-15-17/2 80+10€ buy in  21/2 SUPER SATELITE 100+15€  [/size]
ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ BANKROLL ΣΑΣ!!!!

[size=20pt]ΟΛΗ Η BOU POKER TEAM ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλημερα Αρχηγε μου και εκλεκτε μου φιλε Ναυαρχε μου δε θελω να σε απογοητευσω ή να φανω υπερβολικα απαισιοδοξος με αυτο που θα πω αλλα δεν αξιζει ρε συ να παρεις μερος σε αυτα τα σατελαιτς οπως ακριβως λες και εσυ αλλα απο την αντιστροφη φυλαξε το μπανκρολ σου για κατι καλυτερο..(πχ.αντωνι στα ΧΧΧ ;)!!!) αφου τα σατελελαιτς αυτα κοστιζουν 5Χ90+115= 565 ευρωπουλα ακριβως δηλαδη οσο το κανονικο τουρνουα σχεδον..φαντασου δηλαδη να τα παιξεις ολα και να μη κερδισεις θεση οπως στο προηγουμενο του δεκεμβρη το μειν οπου θα ηταν καλυτερα να επαιρνες ενα εισητηριο εξ'αρχης θα γλιτωνες και ολη τη ταλαιπωρια και το αγχος καθε κυριακης..επισης αυτα τα τουρνουα εχουν αρνητικο εχπεκτανσι λογω στρακτιουρ σε σχεση με το μπαι ιν οπως σου τα βαλα κατω και στα ανελυα για τα σατελαιτς στη παρνηθα και σε επεισα να μη πας και ειναι τιμη μου που με ακουσες :)! ετσι και τωρα με ολη την αγαπη και την εκτιμηση που τρεφω για σενα προσπαθως να σε αποτρεψω.. :booty: :booty: :booty:!!! Σκεψου μονο και μονο οτι με τα €565 που κοστιζουν τα σατελαιτ μπορεις να κανεις αντονι σε ΟΛΑ ΤΑ Τεταριατικα ΧΧΧ που απομενουν :o :o :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:!!! Δεν ειναι πολυ καλυτερο σαν επενδυση αυτο οπου πληρωνεις για ενα ποιο αμεσο και ορατο αποτελεσμα.. :think: :S :huh:???
Εκτος αν θες να παιξεις το πρωτο ετσι για το χαβαλε μηπως κατσει η θεση αρκει να'σ'απολυτα πειθαρχημενος οτι και αν γινει εκει δεν θα παιξεις τα υπολοιπα :booty: :booty: :booty:!!!!

Πολυ Φιλικες Συμβουλες ;)!!!
Ο Υπαρχηγος σου :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ειδες που σου λεω Αρχηγε μου οτι δεν αξιζουν αυτα σαιτελαιτς αφου απο την εμπερια σου και εσυ το διαπιστωνεις αφου επαιξες σε ΟΛΑ και δεν εφτασες στα επαθλα που'ναι στανταρ κιολας και δεν αξιζει να προσπαθησεις για ψηλα,κτλ αφου ολοι το ιδιο ακριβως επαθλο παιρνουνε..και αφου αγορασες και το κανονικο τικετ στο τελος το ειχεις πληρωσει διπλα το τουρνουα.. :huh: :- :( :'( :'(!!!

Τεσπα τωρα σχετικα με μπλουζακια,καπελα,κλτ ωστε να κατεβη συσσωμη και απολυτα οργανωμενη η Μπου Τημ ειναι ευκολο τεχνικα τα φτιαχνουμε και τα τυπωνουμε ολα αμεσως απλα το θεμα οτι εδω δεν εχουμε στακ για να συνεχισουμε να πηγαινουμε στα τουρνουα.. :( :- :'( :'(!!

Για αυτο ακριβως μου'ρθε μια απιθανη ιδεα αυγο του Κολομβου :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!
Αφου οπως μας τα εξηγησες αναλυτικα υπαρχει καλο και γερο μπατζετ και μπανκρολ πισω απ΄τη διαχειριση αυτου του φορουμ γιατι δεν μας στακαρουν ολοι οι μοντς,σουπερ μποντς,γκλομπαλ αντμινιστρειτορς και δε συμαζευται,κτλ,θα'ναι ψιχουλα για τον καθενα τους κανα 20ευρω..να κατεβαινουμε στακαρισμενοι στα τεταρτιατικα τουλαχιστον που'ναι και τα χαμηλοτερα οικονομικα και απομενουν και λιγα και εννοειται οτι τα κερδη απο τα επαθλα θα'ναι δια του δυο ακριβως 50/50 με οποιον μας στακαρησε ακριβως οπως κανουν ολοι οσοι στακαρον και στακαροντε στα τουρνουα και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι θα κατεβουμε με φουλ αμφιεση Bourdela.com To Νο1 Sex Portal με σημα το γλομπαιο,κτλ ;) :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!! εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ειμαι ντυμενος απο τη κορφη ως τα νυχια με το ονομα και τα σηματα του σαιτ ως και με διαφημισεις μαγαζιων απο εδω ακομα και με κοριτσια να επιδικνυουν τα καλη τους..;) :rockon: :rockon:!!!

Αφου στακαρισμενα αλογα θα κατεβαινουμε ωφειλουμε απολυτα να ντυθουμε οπως μας ντυσουν το πιστευω ακραδαντα και ειναι φοβερη ιδεα πιστευω ευκαιρια ζωης και για μας που ξεμειναμε απο στακ και για το σαιτ να διαφημιστει για πρωτη φορα εξω απ'το ιντερνετ λαιβ εκτος απ'τις εκθεσεις εροτικα,κτλ οπου οπως ειδαμε τα τελευταια χρονια γινοντε ολο και πιο αδειες με ελαχιστο κοσμο αν δε σταματησουν και τελειως στο τελος...ασε που στα τουρνουα στο λουτρακι με τα ατομα που γνωριζουμε με τη κοινωνικοτητα μας,κτλ φαντασου καθε φορα μιλαμε και γνωριζουμε και ανταλλασουμε τηλ,κτλ με πανω απο 10 ατομα ο καθενας φαντασου τη διαφημιση που θα γινει στο σαιτ οταν θα μας ρωτουν λογω της εμφανισης μας περι τινος προκειται και θα τους δινουμε λεπτομερειες καρτουλες,κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Σκεψου το Ναυαρχε μου ειναι γαματη ιδεα ευκαιρια ζωης και αξιζει να τη παραθεσουμε και στους φιλους σου τους αντμιτορες που διαθετουν το στακ.. ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη αναμονη μεχρι εις το απογευμαν τα σπουδαια... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
Καλά τα λες Υπαρχηγέ αλλά.... αντε να πείσεις τον Αντισθένη να σε στακάρει!Εχω ακούσει ότι είναι Μεγάααααααλος ..ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
[size=30pt]ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Η BOU POKER TEAM ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Καλημέρα ποκεράδες!!Σε μια ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΗ βραδιά χτες βράδυ,η BOU POKER TEAM πιστή στις αρχές της,δόξασε τα μέλη της και ολους εσάς που μας στηρίξατε ηθικά!!!!Μετά από 8 ωρες παιχνιδιού ,η λήξη του LOUTRAKI WEDNESDAYS βρήκε τον εκλεκτό ΦΙΛΟ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ και ΥΠΑΡΧΗΓΟ της ΟΜΑΔΑΣ ,LOXXOS στην ΚΟΡΥΦΗ του τουρνουα,ενω βρεθήκαμε και οι δυο στο ΤΕΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...
Μετα απο ενα συγκλονιστικό αγώνα με σκαμπανεβάσματα και αγωνίες, ο εκλεκτός φίλος CAVO αποχωρησε γυρω στην 35η θέση.Όσο για μενα,αφού επεσα σε Α-Α με Q-Q, και στη συνέχεια "εσπασα" βαλέδες με 7-7, "πέρασα" 4-4 σε Α-10 και αρκετές μπλοφες,ηρθα και συνάντησα το LOXXOS στο FINAL TABLE του τουρνουα!!!!!!!!Η συγκίνηση εκδηλη αφού εκπληρώθηκε το ονειρό μας ,να κάτσουμε μαζί στο FINAL και να διεκδικήσουμε τα 3 χιλιάρικα του επάθλου.Τελικά αποχώρησα ΙΤΜ με 230 ευρω ογδοος και παρακολούθησα τον αγώνα του Υπαρχηγού για την κατάκτηση της κορυφής..
Ο LOXXOS σαν αξιος Υπαρχηγός, με τρομερη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ καθάριζε εναν εναν τους εναπομείναντες παίκτες με σε ντελίριο πανηγυρισμών από την εξεδρα που οργάνωσα...Και φτανουμε στο HEADS UP, με το LOXXOS δευτερο σε μαρκες αλλα ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ DEAL και να παίζει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!ΌΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ σε εναν επαγγελματία POKER PLAYER!!!!!
Μετά από ενα συναρπαστικό 45λεπτο heads up με αγωνίες και ανατροπές ,η κατασταση αρχιζε να ξεκαθαρίζει υπέρ μας..Ωσπου στα τελευταία φύλλα ο LOXXOS αρχικά με 2-6 OFF (!!!!) και στη συνέχεια με 4-10 ΠΑΛΙ OFF (!!!!!) βρήκε κάτω τις απαραίτητες επαφές και ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αυτή είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=20pt]ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗ BOU POKER TEAM ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Συνημμένα

• Φωτογραφία1419.jpg
    Φωτογραφία1419.jpg
    128,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Φωτογραφία1420.jpg
    Φωτογραφία1420.jpg
    121,8 KB · Εμφανίσεις: 35

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.053
Πόντοι
1.486
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ FINAL TABLE και ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ..Συγνωμη για το κουνημα αλλά τραβήχτηκαν στη ζούλα καθότι απαγορεύονται οι φωτο.....

Συνημμένα

• Φωτογραφία1400.jpg
    Φωτογραφία1400.jpg
    163,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Φωτογραφία1399.jpg
    Φωτογραφία1399.jpg
    201,5 KB · Εμφανίσεις: 37

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
[size=30pt]ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Η BOU POKER TEAM ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Καλημέρα ποκεράδες!!Σε μια ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΗ βραδιά χτες βράδυ,η BOU POKER TEAM πιστή στις αρχές της,δόξασε τα μέλη της και ολους εσάς που μας στηρίξατε ηθικά!!!!Μετά από 8 ωρες παιχνιδιού ,η λήξη του LOUTRAKI WEDNESDAYS βρήκε τον εκλεκτό ΦΙΛΟ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ και ΥΠΑΡΧΗΓΟ της ΟΜΑΔΑΣ ,LOXXOS στην ΚΟΡΥΦΗ του τουρνουα,ενω βρεθήκαμε και οι δυο στο ΤΕΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...
Μετα απο ενα συγκλονιστικό αγώνα με σκαμπανεβάσματα και αγωνίες, ο εκλεκτός φίλος CAVO αποχωρησε γυρω στην 35η θέση.Όσο για μενα,αφού επεσα σε Α-Α με Q-Q, και στη συνέχεια "εσπασα" βαλέδες με 7-7, "πέρασα" 4-4 σε Α-10 και αρκετές μπλοφες,ηρθα και συνάντησα το LOXXOS στο FINAL TABLE του τουρνουα!!!!!!!!Η συγκίνηση εκδηλη αφού εκπληρώθηκε το ονειρό μας ,να κάτσουμε μαζί στο FINAL και να διεκδικήσουμε τα 3 χιλιάρικα του επάθλου.Τελικά αποχώρησα ΙΤΜ με 230 ευρω ογδοος και παρακολούθησα τον αγώνα του Υπαρχηγού για την κατάκτηση της κορυφής..
Ο LOXXOS σαν αξιος Υπαρχηγός, με τρομερη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ καθάριζε εναν εναν τους εναπομείναντες παίκτες με σε ντελίριο πανηγυρισμών από την εξεδρα που οργάνωσα...Και φτανουμε στο HEADS UP, με το LOXXOS δευτερο σε μαρκες αλλα ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ DEAL και να παίζει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!ΌΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ σε εναν επαγγελματία POKER PLAYER!!!!!
Μετά από ενα συναρπαστικό 45λεπτο heads up με αγωνίες και ανατροπές ,η κατασταση αρχιζε να ξεκαθαρίζει υπέρ μας..Ωσπου στα τελευταία φύλλα ο LOXXOS αρχικά με 2-6 OFF (!!!!) και στη συνέχεια με 4-10 ΠΑΛΙ OFF (!!!!!) βρήκε κάτω τις απαραίτητες επαφές και ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αυτή είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=20pt]ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗ BOU POKER TEAM ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
μπραβο ρε μαγκες... τι buy in ειχε ποσοι συμμετειχαν και ποσοι πληρωθηκαν ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom