Ειδες που σου λεω Αρχηγε μου οτι δεν αξιζουν αυτα σαιτελαιτς αφου απο την εμπερια σου και εσυ το διαπιστωνεις αφου επαιξες σε ΟΛΑ και δεν εφτασες στα επαθλα που'ναι στανταρ κιολας και δεν αξιζει να προσπαθησεις για ψηλα,κτλ αφου ολοι το ιδιο ακριβως επαθλο παιρνουνε..και αφου αγορασες και το κανονικο τικετ στο τελος το ειχεις πληρωσει διπλα το τουρνουα..
:-
:'( :'(!!!
Τεσπα τωρα σχετικα με μπλουζακια,καπελα,κλτ ωστε να κατεβη συσσωμη και απολυτα οργανωμενη η Μπου Τημ ειναι ευκολο τεχνικα τα φτιαχνουμε και τα τυπωνουμε ολα αμεσως απλα το θεμα οτι εδω δεν εχουμε στακ για να συνεχισουμε να πηγαινουμε στα τουρνουα..
:- :'( :'(!!
Για αυτο ακριβως μου'ρθε μια απιθανη ιδεα αυγο του Κολομβου
!!!!!
Αφου οπως μας τα εξηγησες αναλυτικα υπαρχει καλο και γερο μπατζετ και μπανκρολ πισω απ΄τη διαχειριση αυτου του φορουμ γιατι δεν μας στακαρουν ολοι οι μοντς,σουπερ μποντς,γκλομπαλ αντμινιστρειτορς και δε συμαζευται,κτλ,θα'ναι ψιχουλα για τον καθενα τους κανα 20ευρω..να κατεβαινουμε στακαρισμενοι στα τεταρτιατικα τουλαχιστον που'ναι και τα χαμηλοτερα οικονομικα και απομενουν και λιγα και εννοειται οτι τα κερδη απο τα επαθλα θα'ναι δια του δυο ακριβως 50/50 με οποιον μας στακαρησε ακριβως οπως κανουν ολοι οσοι στακαρον και στακαροντε στα τουρνουα και το καλυτερο απο ολα ειναι οτι θα κατεβουμε με φουλ αμφιεση Bourdela.com To Νο1 Sex Portal με σημα το γλομπαιο,κτλ ;)
!!!!!! εγω δεν εχω κανενα προβλημα να ειμαι ντυμενος απο τη κορφη ως τα νυχια με το ονομα και τα σηματα του σαιτ ως και με διαφημισεις μαγαζιων απο εδω ακομα και με κοριτσια να επιδικνυουν τα καλη τους..;)
!!!
Αφου στακαρισμενα αλογα θα κατεβαινουμε ωφειλουμε απολυτα να ντυθουμε οπως μας ντυσουν το πιστευω ακραδαντα και ειναι φοβερη ιδεα πιστευω ευκαιρια ζωης και για μας που ξεμειναμε απο στακ και για το σαιτ να διαφημιστει για πρωτη φορα εξω απ'το ιντερνετ λαιβ εκτος απ'τις εκθεσεις εροτικα,κτλ οπου οπως ειδαμε τα τελευταια χρονια γινοντε ολο και πιο αδειες με ελαχιστο κοσμο αν δε σταματησουν και τελειως στο τελος...ασε που στα τουρνουα στο λουτρακι με τα ατομα που γνωριζουμε με τη κοινωνικοτητα μας,κτλ φαντασου καθε φορα μιλαμε και γνωριζουμε και ανταλλασουμε τηλ,κτλ με πανω απο 10 ατομα ο καθενας φαντασου τη διαφημιση που θα γινει στο σαιτ οταν θα μας ρωτουν λογω της εμφανισης μας περι τινος προκειται και θα τους δινουμε λεπτομερειες καρτουλες,κτλ..
!!!!
Σκεψου το Ναυαρχε μου ειναι γαματη ιδεα ευκαιρια ζωης και αξιζει να τη παραθεσουμε και στους φιλους σου τους αντμιτορες που διαθετουν το στακ.. ;)
!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλη αναμονη μεχρι εις το απογευμαν τα σπουδαια...
!!!!!!!!!!!!