loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
η αληθεια αρχηγε μου ειναι οτι την ωρα που εφευγα...ερχεται απο το γνωστο μερος(για γουρη το κανει...δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο εμενα)...το ειδα κουρασμενο κ απογοητευμενο κ αφου τον ρωτησα τι θα κανει την τεταρτη που μας ερχεται,αν θα κατεβει κατω η οχι...μου τα μασαγε για το stack κ οτι ηταν απογοητευμενος...του λεω
μην μασας ρε...φατους ολους...σας εχω για τελικο τραπεζι...
η ευχη μου κ η προσδοκια μου επιασε τοπο...
το πρωι αφου ξυπνησα τον πηρα τηλ κατα τις 11 κ το ειχε κλειστο...θελει πολλα ο ανθρωπος για να καταλαβει οτι τον πηρε το ξημερωμα?...
[move]ειναι loxxos...ειναι loxxos...o υπαρχηγοςςςςςςς...ειναι loxxos o υπαρχηγος...ειναι loxxos...ειναι loxxos...o υπαρχηγοςςςςςςςς[/move]
Ανθυπαρχηγε και εκλεκτε μου φιλε cavo καταρχην ηθελα να σου πω απ'τη στιγμη που επεστρεψα απο τον Ιερο Ναο του Αγωνος οτι αυτη η συντομοτατη αλλα ουσιαστικοτατη συνομιλια μας στο ενδιαμεσο του αγωνος μου εδωσε τα πανω μου και με στανιαρες με αυτο που μου ειπες και που με χτυπησες δυνατα στον ωμο για να ξαναπεσω με τα μουτρα στον αγωνα μεχρι τελικης πτωσεως.. !!!!! Η εκδηλη κουραση που παρατηρησες ωφειλοταν στο οτι ειχα αρχησει να ψιλοαρρωσταινω απο το πρωι της Τεταρτης ημουν ψιλολιωμα με πονοκεφαλο,λαιμα,ψιλοκομαρα,κτλ σε τετοιο βαθμο σχεδον οπου σκεφτομουν απο την αρχη του τουρνουα αντε να τα καρφωσω και να κατσω να ξεκουραστω... :- :- :- θυμαμαι τις πρωτες ωρες οπου υπηρχαν ακομα 50-40-30,κτλ ατομα σκεφτομουν αντε ποτε θα τελειωσει αυτο το τουρνουα δε προχωρουσε με τιποτα... :S :S :S!!!!
Η απογοητευση που παρατηρησες επισης ωφειλοταν στο οτι απ'τη μια σκεφτομουν πως θα αντεχα ψυχικα αν αποκλειομουν για τεταρτη φορα που επαιζα αυτο το τουρνουα οπως και σε ολες τις υπολοιπες στο προτελικο τραπεζι και δευτερον πως θα αντεχα σωματικα αν δεν αποκλειομουν... Πως θα αντεχα δηλαδη να παιξω το τελικο στη κατασταση που ημουν... :- :- :S :S :S!!!!!! Αλλα τελικα η αληθινη ευχη σου και η ειλικρινης προσδοκια σου επιασε τοπο και με το παραπανω... ;) ;) ;) Σε ευχαριστω Πολυ Φιλε μου!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.Γνωστο μερος εννοεις εκει που παω συχνα στο ''μερος''... :S :S???? ;)