Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
η αληθεια αρχηγε μου ειναι οτι την ωρα που εφευγα...ερχεται απο το γνωστο μερος(για γουρη το κανει...δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο εμενα)...το ειδα κουρασμενο κ απογοητευμενο κ αφου τον ρωτησα τι θα κανει την τεταρτη που μας ερχεται,αν θα κατεβει κατω η οχι...μου τα μασαγε για το stack κ οτι ηταν απογοητευμενος...του λεω

μην μασας ρε...φατους ολους...σας εχω για τελικο τραπεζι...

η ευχη μου κ η προσδοκια μου επιασε τοπο...

το πρωι αφου ξυπνησα τον πηρα τηλ κατα τις 11 κ το ειχε κλειστο...θελει πολλα ο ανθρωπος για να καταλαβει οτι τον πηρε το ξημερωμα?...

[move]ειναι loxxos...ειναι loxxos...o υπαρχηγοςςςςςςς...ειναι loxxos o υπαρχηγος...ειναι loxxos...ειναι loxxos...o υπαρχηγοςςςςςςςς[/move]

Ανθυπαρχηγε και εκλεκτε μου φιλε cavo καταρχην ηθελα να σου πω απ'τη στιγμη που επεστρεψα απο τον Ιερο Ναο του Αγωνος οτι αυτη η συντομοτατη αλλα ουσιαστικοτατη συνομιλια μας στο ενδιαμεσο του αγωνος μου εδωσε τα πανω μου και με στανιαρες με αυτο που μου ειπες και που με χτυπησες δυνατα στον ωμο για να ξαναπεσω με τα μουτρα στον αγωνα μεχρι τελικης πτωσεως.. :rockon: :rockon: :rockon:!!!!! Η εκδηλη κουραση που παρατηρησες ωφειλοταν στο οτι ειχα αρχησει να ψιλοαρρωσταινω απο το πρωι της Τεταρτης ημουν ψιλολιωμα με πονοκεφαλο,λαιμα,ψιλοκομαρα,κτλ σε τετοιο βαθμο σχεδον οπου σκεφτομουν απο την αρχη του τουρνουα αντε να τα καρφωσω και να κατσω να ξεκουραστω... :- :- :- θυμαμαι τις πρωτες ωρες οπου υπηρχαν ακομα 50-40-30,κτλ ατομα σκεφτομουν αντε ποτε θα τελειωσει αυτο το τουρνουα δε προχωρουσε με τιποτα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S!!!!
Η απογοητευση που παρατηρησες επισης ωφειλοταν στο οτι απ'τη μια σκεφτομουν πως θα αντεχα ψυχικα αν αποκλειομουν για τεταρτη φορα που επαιζα αυτο το τουρνουα οπως και σε ολες τις υπολοιπες στο προτελικο τραπεζι και δευτερον πως θα αντεχα σωματικα αν δεν αποκλειομουν... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Πως θα αντεχα δηλαδη να παιξω το τελικο στη κατασταση που ημουν... :- :- :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S!!!!!! Αλλα τελικα η αληθινη ευχη σου και η ειλικρινης προσδοκια σου επιασε τοπο και με το παραπανω... ;) ;) ;) Σε ευχαριστω Πολυ Φιλε μου!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Γνωστο μερος εννοεις εκει που παω συχνα στο ''μερος''... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :S :S???? ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
σε συνγχωρουμε αρχηγε...

αραγε ο παικτης που σχεδον με εβγαλε με τα δεκαρια κ ενω εγω ειχα βαλεδες... :(  :(  :( τι εκανε???

Χμμμ... :- :- :huh: :huh: :think: :think: :think:???!!! Ποιος ηταν αυτος ο παιχτης Ανθυπαρχηγε μου μπορεις να τον διακρινεις καθολου στο περιπου στο σωματοτυπο εστω απ'τη φωτο του τελικου τραπεζιου που παρεθεσε ο Αρχηγος μας.. :rockon:?!!! Αλλιως θα μας τον δειξεις τη Τεταρτη αν ειναι εκει αλλα μεχρι τοτε επειδη δε θα προλαβαινουμε με τα απειρα που θα χουμε να πουμε και να κανουμε.. ;) ;) ;)(βαλε μεσα και το ποτακι εννοειται που θα΄χαμε παει παραυτα αμεσως μετα το τελικο αν ειχες παραμεινει μεσα στη παραζαλη της νικης φαντασου οτι πιεζα αφορητα και το Ναυαρχο να παμε και μου λεγε πως θα ξυπνησουν τα παιδια μου ρεεε... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:???!!!! Μεγαλες στιγμες τεραστιας συγκινησης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!)
κλεινει η παρενθεση και επιστρεφω στο προηγουμενο οπου ηθελα να σε ρωτησω για αυτη τη πασα που αναφερεις τι ακριβως εγινε με τα δεκαρια επιασαν σετ εναντιων το βαλεδων σου.. :o :o :o :o???!!! Και επισης οποια στιγμη δε βαριεσαι κανε χαλαρα μια παραθεση των κυριοτερων και κρισιμοτερων χεριων που συμμετειχες να σου παρασχω(οπως και σε ολα τα μελη της Μπου Ποκερ Τημ :rockon:) υπερεπιστημονικη και υπερπροσεκτικη hand to hand analysis and coaching :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ελπιζειςςςςς....???  :think:

καταρχην δεν γινεται,να ειναι ο αρχηγος εκει χωρις το δεξι του χερι... :s&m_2:

καταδευτερον εμας μας ρωτησες,αν κανουμε χωρις εσενα...??? :s&m_2:

κατατριτονποτε θα σε δοξασω...???δεν πρεπει να σε υποδεχτουμε,με ολες τις τιμες...??? :s&m_2:

κατατεταρτον δεν πρεπει να κερασεις κανα ποτακι...??? :dancing: :sunglasses: :dancing:

καταπεμπτονπως θα την σηκωσουμε την κουπα...χωρις εσενα...??? :s&m_2:

αυτα που ξερεις αστα...σηκω,ξεκινα βασιλικους πολτους,βιταμινες c b κ ω ...σε θελουμε την τεταρτη σε τελεια φυσικη κατασταση...δεν μπορεις να μας αφησεις μονους...

[move]ειναι loxxos...ειναι loxxos...o υπαρχηγοςςςς...ειναι loxxos ο υπαρχηγος...ειναι loxxos...ειναι loxxos...o υπαρχηγος[/move]

:rockon: :rockon: :rockon:

CAVO ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ+ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΕΚΛΕΧΘΗΣ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

[move]Ειναι Θεος...ειναι Θεος...ειναι Θεος...ειναι Θεος...ειναι Θεος...ειναι Θεος...ο Cavoooooooooooooooooos... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Εν τω μεταξύ και παράλληλα με τις εξορμησεις μας,ρίχνω στο τραπέζι την ιδεα των HOME GAMES μεταξύ μας.....
Θα βάζουμε 50€  και θα παιζουμε τουρνουά με το νικητή και -ισως- το δευτερο να παιρνουν τα χρήματα.Προτείνω τα ακόλουθα:
-Aρχικό στακ 6.000 μαρκες
-30λεπτα blinds
-1 re buy 25€ στις πρωτες 2 ωρες οταν εχουμε κατω απο 3.000 μαρκες
-1 add on 25€ μετα τη ληξη του rebuy για 6.000 μαρκες
-9 παικτες max
- Dealing εμεις
Τα παραπάνω στοιχεία ειναι συζητησιμα. Μαρκες υπάρχουν, τράπουλες ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ υπάρχουν,τσόχα υπάρχει,ο χώρος είναι προς διερευνηση. Προτείνω επισης να μην κρατάμε μαζί μας πάνω από 100 ευρω για ασφάλεια-ποτέ δεν ξερεις-.Θα πίνουμε τα ποτάκια μας,θα κάνουμε καλαμπούρι και μαζί και practice..Ακούω γνώμες...

Απο που ειναι αυτη η φωτο Αρχηγε μου απο χομ γκειμ οπου συμμετειχες... :huh: :think :huh::;;;????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδια γιατι δε μπηκε κανεις στο φορουμ μας σημερα περονοσπορος επεσε Σαββατιατικα κανει αποχη απ'το ποκερ η Μπου Ποκερ Τημ.. :huh: :huh: ;) :cheesy: :grin: :dancing:  :booty: :think: :think: :S :S :S???!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα φιλε, με το stacking που αρχίζουμε -5.000 μαρκες- είναι λιγο ρουλέττα το τουρ..Αρχίζουν και τα δολοφονικά blinds μετα και ειναι να μη σε παρει από κατω..Εγω που επαιξα όλα τα POKER CHALLENGER τερματιζα απο 44 εως 10.Τωρα που ειναι και 80 ατομα-αντι 60 που ηταν στο CHALLENGER- γινεται ακόμα πιο ρουλέτα..Ειναι και τι φυλλα θα εχεις,πώς θα το παίξεις- aggresive or tight-τι suckout θα φας και θα ριξεις...Καταλαβαίνεις..Το καλό ειναι πως οι εγγραφες γινονται και απο την πειραιώς οπότε δε χρειάζεται να τρεχεις κατω και να μην ξερεις αν θα κάτσεις..
ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Κανονιστε για μπλουζακια βρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!με το σημα μας!Αντε πια, θα πάρω το μαστίγιο!!Ναύαρχος διατάζει και τον γράφετε ρε????Τρελλαθηκατε??????
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υπαρχει στη πραγματικοτητα αυτο το μπλουζακι Ναυαρχε μου μη μου πεις οτι το εχεις τυπωσει και σταμπαρει κανονικα εισαι Θεος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ρε Ναυαρχε του γλυκου νερου εδω χανεις στην δηλωτη θα κερδίσεις στο ποκερ?
:2funny: :2funny: :2funny:

Καλα κερδη φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

Γιατι τοσο κενο σε αυτο το μηνυμα υπηρχε καποια φωτο/εικονα,κτλ αναμεσα στις δυο φρασεις στο πανω και κατω μερος... :huh: :think: :think: :S :S;;;???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδια και δεν εχει μπει ψυχη ζωσα απο τη Μπου Τημ απεχει ολοκληρωτικα εδω και μιαμιση μερα σχεδον 36 ωρες
δεν εχει γραφτει ουτε ενα ποστ μετα απο τα δικα μου... :- :- :- :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S!!!!!!

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αρχηγέ κ υπαρχηγέ εμείς θα είμαστε από νωρίς στο Λουτράκι(όχι αποκλειστικά στο ναό).
Πως θα βρεθούμε? Θέλετε να αλλάξουμε τηλ μέσο pm?

Τις καλημέρες μου γενικά..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αρχηγέ κ υπαρχηγέ εμείς θα είμαστε από νωρίς στο Λουτράκι(όχι αποκλειστικά στο ναό).

Στείλε pm σε μενα..Εγω θα ειμαι και σημερα κάτω....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Καλημερα Σταυρο εχεις μηνυμα :) πμ  ;)!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι εγινε σημερα στο σατελατι Αρχηγε μου ελπιζω να το κερδισες... :rockon: :rockon: :rockon:;;;???!!!!!!
[size=20pt]ADMIRAL PROUDLY PRESENT THE TICKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Καλημέρα εκλεκτά μέλη της BOU POKER TEAM!Το Σερί μας συνεχίζετα...Μετά από 5 ωρες καταιγιστικού ποκερ,άλλη μια επιτυχία προστίθεται στο πλούσιο παλμαρέ μας,αυτή τη φορά από μενα...Σε field 53 παικτών και με 6 εισητήρια για το GREEK POKER CUP III by POKERSTARS.NET, το ενα εισητηριο ανήκει ηδη στην ομάδα μας!Για να φτάσω στην κατάκτηση του επάθλου:
-φόλνταρα A-A σε φλοπ Q-7-3 (δυο καρα) , όταν σε blinds 75-150 και μετα απο preflop raise δικό μου 450 ,άκουσα sto flop,στα 700 raise δικα μου αλλ ιν 4500 μαρκες
-εβγαλα δυο παικτες εξω όταν με 9-9 εναντι Q-J off και 3-3 σε blinds 200-400 και raise preflop δικό μου 800 από buton ,σε φλοπ Q-9-3,ακούω raise 1200, call δυο παικτες, 2400 εγω, all in δυο που τους κάλυπτα, showdown, turn 9 (!!!!!) ,river 10 και καρε ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ!!!!!!
-Σε blinds 500-1000 ante 100 sb εγω με 12.000 μαρκες σε average 16.000 σερβίρομαι  K-4 καρα,πάσο ολοι μεχρι εμένα raise 2500 εγω call o BB, flop 10-8-7 (δυο σπαθια),c- bet εγω call o BB, turn 6 off check check,river A κουπα,3500 εγω ,μετα από σκεψη ο ΒΒ δείχνει ενα 7 και κάνει πάσο!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
-Στα δυο τελευταια τραπέζια εχουμε μεινει 16 παικτες και σερβίρομαι Α-Κ off,ειμαι UTG κανω raise στις 6000 (blinds 1000-2000)και ακούω   all in ενος παικτη με short stack αλλά και all in από το button σε σχεδόν ιδιες μαρκες με μενα..Τον κάλυπτα οριακα...Σκέπτομαι "τωρα ειναι take it or leave it" και κανω call me 19000 μαρκες .Showdown 4-4 o shortstacker ,A-J καρα ο button..Ανοίγει φλοπ Α-9-10 off turn 5 river 7, στα ουράνια ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ!!!!
-Final table μπαινω με 38.000 μαρκες average 32.000..Θέση cut off... blind all in μια κοπέλα, all in o BB στις 19.000 μαρκες,εχω Α-Κ μπαστουνια.Σκέφτομαι "τους πεταω εξω και τους δυο,και μενουμε 6,ο εδομος 280€ και το bubble.."Kανω call,showdown, η κοπελα 8-10 off, o ΒΒ 9-J κούπες...Φλοπ 9-J-7 (!!!!)turn river αδιαφορα., τον πούλο ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ....Μνω με 19.000 :S :S
-μετα απο λίγο, σε θεση SB σερβιρομαι Α-Α, blinds 3000-6000 call ενας παικτης μεχρι εμενα, κανω all in πασο ο ΒΒ και ...[size=15pt]ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!.[/size] :headbang: :headbang: :headbang: Ο τυπος που εκανε call ζηταει muck- κι εγω ετσι θα εκανα- αλλα επειδη ειχαμε μεινει δυο παικτες θεωρηθηκε OPEN CARDS SHOW GAME και φυσικα εκανε πασο..Μου δειχνει Q-K off και μου λεει "το σκεφτομουνα εστω και ανοικτα να μπω".....Λεω απο μεσα μου οχι αλλες μαλακιες!!!
Ε, μετα απο λίγο αφου σταματησα να παιζω περιμενοντας τα μικροτερα στακς τελειώσαμε και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1438.jpg
    Φωτογραφία1438.jpg
    160,6 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Φωτογραφία1434.jpg
    Φωτογραφία1434.jpg
    109,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα εκλεκτά μέλη της BOU POKER TEAM!Το Σερί μας συνεχίζετα...Μετά από 5 ωρες καταιγιστικού ποκερ,άλλη μια επιτυχία προστίθεται στο πλούσιο παλμαρέ μας,αυτή τη φορά από μενα...Σε field 53 παικτών και με 6 εισητήρια για το GREEK POKER CUP III by POKERSTARS.NET, το ενα εισητηριο ανήκει ηδη στην ομάδα μας!Για να φτάσω στην κατάκτηση του επάθλου:
-φόλνταρα A-A σε φλοπ Q-7-3 (δυο καρα) , όταν σε blinds 75-150 και μετα απο preflop raise δικό μου 450 ,άκουσα sto flop,στα 700 raise δικα μου αλλ ιν 4500 μαρκες
-εβγαλα δυο παικτες εξω όταν με 9-9 εναντι Q-J off και 3-3 σε blinds 200-400 και raise preflop δικό μου 800 από buton ,σε φλοπ Q-9-3,ακούω raise 1200, call δυο παικτες, 2400 εγω, all in δυο που τους κάλυπτα, showdown, turn 9 (!!!!!) ,river 10 και καρε ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ!!!!!!
-Σε blinds 500-1000 ante 100 sb εγω με 12.000 μαρκες σε average 16.000 σερβίρομαι  K-4 καρα,πάσο ολοι μεχρι εμένα raise 2500 εγω call o BB, flop 10-8-7 (δυο σπαθια),c- bet εγω call o BB, turn 6 off check check,river A κουπα,3500 εγω ,μετα από σκεψη ο ΒΒ δείχνει ενα 7 και κάνει πάσο!!!!! :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
-Στα δυο τελευταια τραπέζια εχουμε μεινει 16 παικτες και σερβίρομαι Α-Κ off,ειμαι UTG κανω raise στις 6000 (blinds 1000-2000)και ακούω   all in ενος παικτη με short stack αλλά και all in από το button σε σχεδόν ιδιες μαρκες με μενα..Τον κάλυπτα οριακα...Σκέπτομαι "τωρα ειναι take it or leave it" και κανω call me 19000 μαρκες .Showdown 4-4 o shortstacker ,A-J καρα ο button..Ανοίγει φλοπ Α-9-10 off turn 5 river 7, στα ουράνια ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ!!!!
-Final table μπαινω με 38.000 μαρκες average 32.000..Θέση cut off... blind all in μια κοπέλα, all in o BB στις 19.000 μαρκες,εχω Α-Κ μπαστουνια.Σκέφτομαι "τους πεταω εξω και τους δυο,και μενουμε 6,ο εδομος 280€ και το bubble.."Kανω call,showdown, η κοπελα 8-10 off, o ΒΒ 9-J κούπες...Φλοπ 9-J-7 (!!!!)turn river αδιαφορα., τον πούλο ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ....Μνω με 19.000 :S :S
-μετα απο λίγο, σε θεση SB σερβιρομαι Α-Α, blinds 3000-6000 call ενας παικτης μεχρι εμενα, κανω all in πασο ο ΒΒ και ...[size=15pt]ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!.[/size] :headbang: :headbang: :headbang: Ο τυπος που εκανε call ζηταει muck- κι εγω ετσι θα εκανα- αλλα επειδη ειχαμε μεινει δυο παικτες θεωρηθηκε OPEN CARDS SHOW GAME και φυσικα εκανε πασο..Μου δειχνει Q-K off και μου λεει "το σκεφτομουνα εστω και ανοικτα να μπω".....Λεω απο μεσα μου οχι αλλες μαλακιες!!!
Ε, μετα απο λίγο αφου σταματησα να παιζω περιμενοντας τα μικροτερα στακς τελειώσαμε και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

τι λες τωρα...γι αυτο εισαι αρχηγος... :rockon:

δυστηχως ελειπα εκτος αττικης κ δεν μπορεσα να παρω μερος....την κυριακη ομως θα τους τσακισω κ εγω... :rockon:

[move]ειναι τρελος...ειναι τρελος...ο αρχηγοςςςς...ειναι τρελος ο αρχηγος...ειναι τρελος...ειναι τρελος...ο αρχηγοςςςς[/move]

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χμμμ... :- :- :huh: :huh: :think: :think: :think:???!!! Ποιος ηταν αυτος ο παιχτης Ανθυπαρχηγε μου μπορεις να τον διακρινεις καθολου στο περιπου στο σωματοτυπο εστω απ'τη φωτο του τελικου τραπεζιου που παρεθεσε ο Αρχηγος μας.. :rockon:?!!! Αλλιως θα μας τον δειξεις τη Τεταρτη αν ειναι εκει αλλα μεχρι τοτε επειδη δε θα προλαβαινουμε με τα απειρα που θα χουμε να πουμε και να κανουμε.. ;) ;) ;)(βαλε μεσα και το ποτακι εννοειται που θα΄χαμε παει παραυτα αμεσως μετα το τελικο αν ειχες παραμεινει μεσα στη παραζαλη της νικης φαντασου οτι πιεζα αφορητα και το Ναυαρχο να παμε και μου λεγε πως θα ξυπνησουν τα παιδια μου ρεεε... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:???!!!! Μεγαλες στιγμες τεραστιας συγκινησης :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!)
κλεινει η παρενθεση και επιστρεφω στο προηγουμενο οπου ηθελα να σε ρωτησω για αυτη τη πασα που αναφερεις τι ακριβως εγινε με τα δεκαρια επιασαν σετ εναντιων το βαλεδων σου.. :o :o :o :o???!!! Και επισης οποια στιγμη δε βαριεσαι κανε χαλαρα μια παραθεση των κυριοτερων και κρισιμοτερων χεριων που συμμετειχες να σου παρασχω(οπως και σε ολα τα μελη της Μπου Ποκερ Τημ :rockon:) υπερεπιστημονικη και υπερπροσεκτικη hand to hand analysis and coaching :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

πες μου οτι ο παικτης που λεμε ειναι αριστερα του dealer κ απεναντι σου...???  :think:

φυσικα κ εκανα αναλυση ολων των χεριων που πηρα...κ εντοπισα το λαθος μου... :sunglasses:

βεβαια ενα μαθημα απο τον υπαρχηγο...δεν παει ποτε χαμενο...  :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
τι λες τωρα...γι αυτο εισαι αρχηγος... :rockon:

δυστηχως ελειπα εκτος αττικης κ δεν μπορεσα να παρω μερος....την κυριακη ομως θα τους τσακισω κ εγω... :rockon:

[move]ειναι τρελος...ειναι τρελος...ο αρχηγοςςςς...ειναι τρελος ο αρχηγος...ειναι τρελος...ειναι τρελος...ο αρχηγοςςςς[/move]
Δε θα σε αφήσω μόνο...Θα είμαι ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Για τεταρτη ειμαστε οκ???Θα εχουμε και τα παιδια από τη Ρόδο μαζί μας....

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δε θα σε αφήσω μόνο...Θα είμαι ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Για τεταρτη ειμαστε οκ???Θα εχουμε και τα παιδια από τη Ρόδο μαζί μας....

γι αυτο ελειπα...για να ειμαι την τεταρτη ετοιμοπολεμος...

οποτε το ρητο μας για αυριο ειναι...

[move]ιδου η ροδος...ιδου κ το πηδημα,που θα σας κανουμε... :rockon:[/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ετσι Ετσι Ετσι Ετσι ''αγαπαει'' :dancing: :dancing: :dancing: ο Αργηγος μας :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon::rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
την αναλυση των χεριων ειμαι πολυ λιωμα για να τη διαβασω με προσοχη τωρα θα τα αναλυσουμε ολα ομως τη τεταρτη απο κοντα θα γινει της πουτανας το καγκελο.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :s&m_2: :s&m_2:  :dancing: :dancing: :dancing::rockon: :rockon: :rockon:!!!!
Και παλι Θερμα Συγχαρητηρια Ναυαρχε μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom