Καλημέρα συνποκεράδες..θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ηρωικής BOU POKER TEAM που δώσαμε χτες το βράδυ "καλόν κ'αγαθόν" αγώνα για την εκ νέου κατάκτηση της πρωτιάς..Το εκλεκτό παράρτημά μας της ΡΟΔΟΥ, εδωσε βροντερό παρόν και έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα μαζί μας..Δυστυχώς ο Υπαρχηγός ήταν εκτός λόγω κρυώματος,πλην όμως οργάνωνε την εξέδρα και μας ανέλυε συνεχώς την τακτική που θα ακολουθούσαμε..Γι'αυτό ακριβώς το λόγο, τον προσλαμβάνω σαν επισημο ΚΟΟΥΤΣ της BOY POKER TEAM...Στα του αγώνα τωρα...
-Κατσαμε στο ίδιο τραπέζι με τον stavros8 και μάλιστα ο φίλος κάθησε και στην 8 (!) θέση..Σημαδιακό λέμε..Επαιζε σωστά,συγκρατημένα αλλά έχασε ενα καλό κόλπο όταν σε φλοπ 10-J-A με δυο κούπες παίχτηκαν ρέστα και κρατούσε 10-J και φολνταρε,αλλά στο river βγηκε J κουπα και θα τους καθάριζε γιατί ο ενας ειχε φλοπάτη κέντα Q-K και ο άλλος δυο κουπες κι εκανε χρωμα και τα μαζεψε..Στη συνέχεια όμως πήρε τα πάνω του όταν με Α-10 κούπα κανει raise σε blinds 75-150, 300 κάνει call ο διπλανος μου κι εγω με J-J και ανοίγει κάτω Κ-3-5 με δυο κουπες..Κανει εκ νεου bet 500 και ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ κανει raise 1700 (!!), αναγκάζοντάς με σε πάσο καθότι σκεφτομαι ότι ενας από τους δυο και κυριως ο Αστρονάυτης παίζει το Ρηγα....Call ο Σταυρος, turn 5 κούπα, τσεκ ο Σταυρος 2500 ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ auto call ο Σταυρος,river J (!!!) check o Σταυρος, 2500 ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ, call o ΣΤΑΥΡΟΣ KAI ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ!!!!!!Τα μαζευει ο Σταυρος,του λεω "τι βαράς ετσι ρε φιλε και με βγαζεις εξω με βαλέδες"???και μου λεει μαλακια εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χτυπιόμουν εγώ γιατι στα 500 θα εμπαινα και μετα με τα 5αρια κάτω δε θα εφευγα.....
-Εκεί ανεβηκε ο σταυρος αλλά δυστυχώς δεν επιασε τίποτε άλλο και φυσιολογικά λίγο αργότερα αποχωρησε όταν με J-Κ off μπηκε all in 7000 μαρκες και ακουσε call από 2-2 (!!!),ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ!!!!!
Εγω τωρα:
-Περα απο τους βαλέδες σ,στην αρχη επιανα σκουπίδια 9-3,8-2 κλπ μαλακίες.καποια στιγμη πιανω 7-7 παιρνω τα πάνω μου να παιξω, φλοπ Q-K-A (!!),ακουω 500 ,πάω για βρούβες....Το ίδιο και με 8-8, φλοπ 10-Q-A,ξαναπάβω για βρούβες..Σερβίρομαι 8-6 σπαθια σε blinds 100-200,ακούω 500 pre flop λέω τι να παιξω τωρα, παω πάσο ,φλοπ 8-J-K, περναει με 3 παικτες μεσα τσεκαριστό, turn 6(!) ψιλοχτυπάνε, river 8(!!!!!) και μπαινει ενας all in me 5000 μαρκες..Ειχε Κ-9,στα πατωματα εγω!!!!!!
Μετα το add on που εκανα ανεβηκα με κατι μπλοφες αφου δεν επιανα φυλλο και πηγα στις 30.000 μαρκες, ωσπου ηρθαν 2 παικτες καινουργιοι στο τραπέζι μας.Ο ενας μετα απο 5 λεπτα βγάζει το Σταυρο εξω με 2-2 (ειχε πολλές μαρκες),βρισκομαστε μαζι και κοντραριζόμαστε με Α-9 off εγω και μιλώντας πρωτος σε blinds 800-1600 τον αρχιζω στα raise preflop 2500,call αυτός,flop 3-4-7 c-bet εγω,εκ νεου call αυτός,turn A,5000 εγω all in αυτός....Πασο εγω και μου δείχνει Α-3...Πάνε 10.000 μαρκες
-Μετα από 5 λεπτα βρισκω Α-J off ειμαι ΒΒ και ακούω τον αλλον καινουργιο να μπαινει all in με 10.000 μαρκες-τον καλυπτα..κανω call,δειχνει 10-10, ενα ακόμα 10αρι στο φλοπ,πανε άλλες 10.000 μαρκες!!
-τέλος με 10.000 μαρκες υπόλοιπο, είμαι στο Button, και βρίσκω J-J..Αυτός με τα δεκαρια σε blinds 1000-2000 ,κανει raise 6.000 φευγουν όλοι,μπαινω all in εγω και ανοίγει Α-Q....ΔΥΟ ΑΣΣΟΙ στο φλοπ,αδιαφορα τα άλλα,τον πούλο ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ.........
Εφυγα 30ος,ο CAVO επαιζε ακόμη με υγιές στακ, ελπίζω να τα πήγε καλά!!
[size=20pt]ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ, ΠΑΙΞΑΜΕ και ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ SATELITE!! [/size](εγω πάω για εξαργυρωση ticket,αφου το εχω ηδη πάρει..)
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!![/size]
ΥΓ: Υπαρχηγέ δε γινεται για σημερα,εχουμε δουλειά αυριο..Σε περιμένουμε όταν γυρίσεις με το καλό...... ;) ;) ;)