Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πες μου οτι ο παικτης που λεμε ειναι αριστερα του dealer κ απεναντι σου...???  :think:

φυσικα κ εκανα αναλυση ολων των χεριων που πηρα...κ εντοπισα το λαθος μου... :sunglasses:

βεβαια ενα μαθημα απο τον υπαρχηγο...δεν παει ποτε χαμενο...  :rockon:

Με τιμας αγαπητε και εκλεκτε μου φιλε cavo σε ευχαριστω :) :rockon: :rockon: :rockon:!!!
για τον παιχτη που λεμε αν τελικα εννοουμε τον ιδιο πως καταφερες ρε θηριο να τον δεις στη θεση 1 αριστερα απ'τον ντιλερ δεν διακρινεται σχεδον καθολου απ'τη φωτο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S!!!! ειναι ο αντιπαλος μου στη μονομαχια του χεντς απ που τερματισε στη δευτερη θεση του τουρνουα θα στον γνωρισω απο κοντα τη τεταρτη αν ειναι εκει αλλιως θα στον περιγραψω ;) :dancing: :dancing: :dancing:!!!! Οπως και να'χει τη τεταρτη θα γινει χαμος.. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αρχηγέ κ υπαρχηγέ εμείς θα είμαστε από νωρίς στο Λουτράκι(όχι αποκλειστικά στο ναό).
Πως θα βρεθούμε? Θέλετε να αλλάξουμε τηλ μέσο pm?

Τις καλημέρες μου γενικά..

Σου εχω στειλει πμ απο προχτες Σταυρο δεν τα εχεις κοιταξει γιατι δεν εχω παρει απαντηση... :huh: :huh: :think: :think: :( :(???!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παλι δεν βλεπω μηνυματα και απαντησεις απο κανενα μελος της ομαδας για ενα ολοκληρο 24ωρο ακριβως οπως και πριν λιγες μερες που μιλουσα και ανταπαντουσα στον εαυτο μου και ανησυχω για τα αφοσιωμενα μελη της ομαδας μας μηπως τους εχει παρει απο κατω.. :- :(Ουτε ακομα και απο τον ηρωικο και Μεγιστο Αρχηγο μας, που μας ενωνει ολους με το αστειρευτο πνευμα εμψυχωσης και ομαδικοτητας που διαθετει :rockon: :rockon: :rockon: δεν υπηρξε ουτε καν ενα ταπεινο ποστακι...δεν ειναι και ο ο καλυτερος οιωνος αυτος... :- :- :( :( :(

Για αυτο για να μη σας παρει απο κατω Αδελφια μου σας υπενθυμιζω!!!

[move]ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ Ή ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:! ΗΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.. :rockon: :rockon: :rockon: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..:dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Η Σημερινη Μεγαλη και Ιστορικη Συναντηση της Ομαδας μας σε πληρη απαρτια εχει οριστει για 5.30-6μμ στα τραπεζακια που ειναι στο μπαρ διπλα στο περιπτερο των τσιγαρων!!!ξερετε ακριβως που Καβο και Ναυαρχε 5.30-6 ετσι οχι 6.30-7.. :grin: :dancing: :s&m_2: για να προλαβουμε να πουμε και καμια κουβεντα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παλι δεν βλεπω μηνυματα και απαντησεις απο κανενα μελος της ομαδας για ενα ολοκληρο 24ωρο ακριβως οπως και πριν λιγες μερες που μιλουσα και ανταπαντουσα στον εαυτο μου και ανησυχω για τα αφοσιωμενα μελη της ομαδας μας μηπως τους εχει παρει απο κατω.. :- :(Ουτε ακομα και απο τον ηρωικο και Μεγιστο Αρχηγο μας δεν υπηρξε ουτε καν ενα ταπεινο ποστακι... :- :- :( :( :(

Για αυτο για να μη σας παρει απο κατω Αδελφια μου σας υπενθυμιζω!!!

[move]ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ Ή ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:! ΗΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... :rockon:ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..:dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move]

κ οπως παμε φιλτατε υπαρχηγε...

[move] :rockon:...θα σηκουσουμε το κυπελλο...ολους θα τους τρελανουμε... :rockon:[/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κ οπως παμε φιλτατε υπαρχηγε...

[move] :rockon:...θα σηκουσουμε το κυπελλο...ολους θα τους τρελανουμε... :rockon:[/move]

Τρισμεγιστε εισαι Θεος και παναξια και παμψηφει εκλεχθεις Ανθυπαρχηγος :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

Καλη ανταμωση 5.30-6 στο μπαρ που θα το'χει κλεισει για χαρη και για παρτη της ομαδας του ο πρωταθλητης της ;) :cheesy: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα σε ολα τα εκλεκτα μέλη της BOU POKER TEAM!!!Το ραντεβού μας κλείστηκε για το απόγευμα και θα είναι μαζί μας και τα παιδιά απο το παραρτημα της BOU POKER TEAM ΡΟΔΟΥ!!!!
[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!!Σαν Αρχηγός δίνω το σύνθημα ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!!!!![/size] :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολα τα εκλεκτα μέλη της BOU POKER TEAM!!!Το ραντεβού μας κλείστηκε για το απόγευμα και θα είναι μαζί μας και τα παιδιά απο το παραρτημα της BOU POKER TEAM ΡΟΔΟΥ!!!!
[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΜΑΣ!!!!Σαν Αρχηγός δίνω το σύνθημα ΕΠΙΘΕΣΗΣ!!!!!![/size] :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συγχαρητηρια σε ολα τα εκλεκτα μελη της BOU POKER TEAM που ριχτηκαν με θαρρος και αυταπαρνηση στον ιερο αγωνα
επι του αγιου Ναου και ειναι παναξιοι για την ηρωικη προσπαθεια που κατεβαλαν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
γι αυτο ελειπα...για να ειμαι την τεταρτη ετοιμοπολεμος...

οποτε το ρητο μας για αυριο ειναι...

[move]ιδου η ροδος...ιδου κ το πηδημα,που θα σας κανουμε... :rockon:[/move]

Ησουν και με το παραπανω ετοιμοπολεμος φιλτατε και εκλεκτε μου φιλε καβο και παλι συγχαρητηρια για
τον αγωνα τον καλο και την υπερπροσπαθεια που κατεβαλες παρ'ολη τη κουραση οπως και τα ηρωικα μελη (χαρηκα πολυ που σας γνωρισα παιδια :rockon: :rockon: :rockon:!!!!) απο το παραρτημα της Ροδου..  :rockon: :rockon: :rockon:(Σουπερ ατακα Ναυαρχε μου κοιτα τι ακολουθει για παρτη σου ;) :) :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αρχηγε μου οι φωτο ολες ειναι [size=20pt]ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ[/size] εχω παθει τη πλακα μου Ναυαρχε μου πραγματικα σου αξιζει το υπερτατο βραβειο για τις σουπερ αντερκαβεριες που κανεις ρε συ πως καταφερες να αιχμαλωτισεις τετοια ενσταντανε αδερφικε μου φιλε εισαι [size=30pt]ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΣΕ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και τωρα που εμαθα συμπτωματικα πως γινονται μεγαλα τα γραμματα.. :cheesy: :grin:(μεχρι τωρα παταγα ξανα και ξανα το κουμπι με το Α και το καθετο βελακι το παταγα συνεχεια αλλα αλλαζαν μονο στυλ γραμματοσειρας και μικραιναν ειχα απελπιστει.. :headbang: :headbang: :2funny: :2funny:
γι'αυτο σορρυ ειναι κατι που'χα απωθημενο να γραψω με μεγαλα γραμματα στην [size=30pt] Ιστορία...:dancing: :dancing: :dancing: με πορωσαν δεοντως και οι [size=40pt]εκπληκτικες[/size] σου φωτο [size=30pt]
[size=50pt] Αρχηγέ μας[/size]:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=50pt]ΤΟ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :booty: :booty: :booty: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :happy: :happy: :happy: :happy: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ετσι για να μη πεφτουμε καθως...[size=30pt]Παλι σε [size=20pt](λιγο.. ;)[/size])χρονο και καιρους...
(1-2 βδομαδες το πολυ.. :dancing: :dancing: :dancing:) παλι δικο μας θα'ναι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

[size=50pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Εκλεκτα και Αγαπητα μελη της Μπου Ποκερ Τημ ακουστε τι σκεφτηκα σημερα ειναι η πρωτη πραγματικα τεραστια και τελευταια ευκαιρια να ανοιξουμε τραπεζι 1-2 ευρω μπλαιντς με μπαι ιν 100 ευρουλακια μονο σημερα θα γινεται χαμος με τη κληρωση των δυο Σμαρτ θα γινεται το αδιαχωρητο οπως και σε ολες τις κληρωσεις αυτοκινητων οπως γινοταν και στη μηχανη Ντουκατι τις προαλλες οποτε αν κανουμε την αρχη εμεις και ανοιξουμε μεις θα γεμισει αμεσως ;) :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Και αυτη τη φορα ειναι στο χερι μας και μπορουμε να το ανοιξουμε καθως εχουμε στανταρ τα 6 ατομα που απαιτουνται ;) :dancing: :rockon:!!
Αρκει να ερθουμε ολοι οσοι ημεθα εκει χτες (5 ατομα!!!) και αν ο Αρχηγος και εγω καταφερουμε να φερουμε μαζι απο μινιμουμ ενα ατομο ο καθενας(εγω το'χω σιγουρο ελπιζω και για τον Ηρωικο Αρχηγο μας :rockon: :rockon: :rockon:!!!) τοτε το ανοιγουμε αμεσως στο πιτς φυτιλι μαγκες δε μπορουν να μας το αρνηθουν αυτη τη φορα θα παμε 6 ατομα ολοι μαζι σουμπιτοι στους μανατζαραιους που΄χουν δεσμευτει ουτως ή αλλως οτι με 6 ατομα το ανοιγουν αμεσως :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!!!!!!!!!!
και συν τις αλλοις απ'εξω θα γινεται χαμος απο ατομα που θα θελουν να παιξουν οποτε θα γεμισει αμεσως και παραυτα θα μας το ανοιξουν :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!

[size=20pt]ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΤΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ  ;) ;) ;):dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Παιδες γραφω αυτο το ποστ μονο και μονο λογω του αριθμου μηνυματων που κλεινει... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!! λετε να'ναι σημαδιακο και την επομενη φορα στο καζινο να κερδισω/ή το πιθανοτερο να χασω 666 ευρω... :huh: :think: :S :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:;;;??????Απαπαπαπαπαπαπα... :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οξω απο δω... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest::cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα αρχοντες...καταρχην χαρηκα πολυ που γνωρισα τα 2 παιδια απο ροδο κ τα ειπαμε απο κοντα... :rockon:

στα του αγωνα τωρα... :(

τερματισα 13ος...αφου ειχα παει στην εικοσαδα,με stack 25000 k blinds 2000-4000 k ante 500,φτανω stack 17500 κ μου ερχοντε jj...call απο το button,all-in εγω...πασο ολοι...ουτε ενας δεν εκανε call μηπως διπλασιασω  :(...

αφου συνεχιζεται το παιχνιδι κ τα blinds εχουν παει 3000-6000 με ante 800 k αφου ειμαι big blind ο διπλανος μου κανει call,all-in o αλλος 55000 μαρκες με ασσο νταμα σπαθι!!!...πασο ολοι,call o διπλανος μου με 54000 μαρκες κ ΑΑ κ φυσικα διπλασιαζει...αφου περνανε 4 χερια κ με μαρκες 15500 απο θεση button μου ερχετε ρηγας νταμα κουπα κ φυσικα all-in???(εδω θα η8ελα τα φωτα σας,αν επραξα σωστα)...all-in o διπλανος μου με ΑΑ!!!(προφανως ηταν η μερα του) κ φυσικα εκτος ο cavo... :(

δεν πειραζει...ανασυνταξη, περισυλλογη,διαβασμα κ παμε για αλλα...το νους σας...

[move]η bou poker team θα επιστρεψει ενωμενη δυνατη... :rockon:[/move]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρα συνποκεράδες..θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ηρωικής BOU POKER TEAM που δώσαμε χτες το βράδυ "καλόν κ'αγαθόν" αγώνα για την εκ νέου κατάκτηση της πρωτιάς..Το εκλεκτό παράρτημά μας της ΡΟΔΟΥ, εδωσε βροντερό παρόν και έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα μαζί μας..Δυστυχώς ο Υπαρχηγός ήταν εκτός λόγω κρυώματος,πλην όμως οργάνωνε την εξέδρα και μας ανέλυε συνεχώς την τακτική που θα ακολουθούσαμε..Γι'αυτό ακριβώς το λόγο, τον προσλαμβάνω σαν επισημο ΚΟΟΥΤΣ της BOY POKER TEAM...Στα του αγώνα τωρα...
-Κατσαμε στο ίδιο τραπέζι με τον stavros8 και μάλιστα ο φίλος κάθησε και στην 8 (!) θέση..Σημαδιακό λέμε..Επαιζε σωστά,συγκρατημένα αλλά έχασε ενα καλό κόλπο όταν σε φλοπ 10-J-A με δυο κούπες παίχτηκαν ρέστα και κρατούσε 10-J και φολνταρε,αλλά στο river βγηκε J κουπα και θα τους καθάριζε γιατί ο ενας ειχε φλοπάτη κέντα Q-K και ο άλλος δυο κουπες κι εκανε χρωμα και τα μαζεψε..Στη συνέχεια όμως πήρε τα πάνω του όταν με Α-10 κούπα κανει raise σε blinds 75-150, 300 κάνει call ο διπλανος μου κι εγω με J-J και ανοίγει κάτω Κ-3-5 με δυο κουπες..Κανει εκ νεου bet 500 και ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ κανει raise 1700 (!!), αναγκάζοντάς με σε πάσο καθότι σκεφτομαι ότι ενας από τους δυο και κυριως ο Αστρονάυτης παίζει το Ρηγα....Call ο Σταυρος, turn 5 κούπα, τσεκ ο Σταυρος 2500 ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ auto call ο Σταυρος,river J (!!!) check o Σταυρος, 2500 ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ, call o ΣΤΑΥΡΟΣ KAI ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ!!!!!!Τα μαζευει ο Σταυρος,του λεω "τι βαράς ετσι ρε φιλε και με βγαζεις εξω με βαλέδες"???και μου λεει μαλακια εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χτυπιόμουν εγώ γιατι στα 500 θα εμπαινα και μετα με τα 5αρια κάτω δε θα εφευγα..... :headbang: :headbang: :headbang:
-Εκεί ανεβηκε ο σταυρος αλλά δυστυχώς δεν επιασε τίποτε άλλο και φυσιολογικά λίγο αργότερα αποχωρησε όταν με J-Κ off μπηκε all in 7000 μαρκες και ακουσε call από 2-2 (!!!),ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ!!!!!
Εγω τωρα:
-Περα απο τους βαλέδες σ,στην αρχη επιανα σκουπίδια 9-3,8-2 κλπ μαλακίες.καποια στιγμη πιανω 7-7 παιρνω τα πάνω μου να παιξω, φλοπ Q-K-A (!!),ακουω 500 ,πάω για βρούβες....Το ίδιο και με 8-8, φλοπ 10-Q-A,ξαναπάβω για βρούβες..Σερβίρομαι 8-6 σπαθια σε blinds 100-200,ακούω 500 pre flop λέω τι να παιξω τωρα, παω πάσο ,φλοπ 8-J-K, περναει με 3 παικτες μεσα τσεκαριστό, turn 6(!) ψιλοχτυπάνε, river 8(!!!!!) και μπαινει ενας all in me 5000 μαρκες..Ειχε Κ-9,στα πατωματα εγω!!!!!! :headbang: :headbang:
Μετα το add on που εκανα ανεβηκα με κατι μπλοφες αφου δεν επιανα φυλλο και πηγα στις 30.000 μαρκες, ωσπου ηρθαν 2 παικτες καινουργιοι στο τραπέζι μας.Ο ενας μετα απο 5 λεπτα βγάζει το Σταυρο εξω με 2-2 (ειχε πολλές μαρκες),βρισκομαστε μαζι και κοντραριζόμαστε με Α-9 off εγω και μιλώντας πρωτος σε blinds 800-1600 τον αρχιζω στα raise preflop 2500,call αυτός,flop 3-4-7 c-bet εγω,εκ  νεου call αυτός,turn A,5000 εγω all in αυτός....Πασο εγω και μου δείχνει Α-3...Πάνε 10.000 μαρκες :headbang: :headbang: :headbang:
-Μετα από 5 λεπτα βρισκω Α-J off ειμαι ΒΒ και ακούω τον αλλον καινουργιο να μπαινει all in με 10.000 μαρκες-τον καλυπτα..κανω call,δειχνει 10-10, ενα ακόμα 10αρι στο φλοπ,πανε άλλες 10.000 μαρκες!! :headbang: :headbang:
-τέλος με 10.000 μαρκες υπόλοιπο, είμαι στο Button, και βρίσκω J-J..Αυτός με τα δεκαρια σε blinds 1000-2000 ,κανει raise 6.000 φευγουν όλοι,μπαινω all in εγω και ανοίγει Α-Q....ΔΥΟ ΑΣΣΟΙ στο φλοπ,αδιαφορα τα άλλα,τον πούλο ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ......... :headbang: :headbang: :headbang:
Εφυγα 30ος,ο CAVO επαιζε ακόμη με υγιές στακ, ελπίζω να τα πήγε καλά!!
[size=20pt]ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ, ΠΑΙΞΑΜΕ και ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ SATELITE!! [/size](εγω πάω για εξαργυρωση ticket,αφου το εχω ηδη πάρει..)
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ: Υπαρχηγέ δε γινεται για σημερα,εχουμε δουλειά αυριο..Σε περιμένουμε όταν γυρίσεις με το καλό...... ;) ;) ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλημερα αρχοντες...καταρχην χαρηκα πολυ που γνωρισα τα 2 παιδια απο ροδο κ τα ειπαμε απο κοντα... :rockon:

στα του αγωνα τωρα... :(

τερματισα 13ος...αφου ειχα παει στην εικοσαδα,με stack 25000 k blinds 2000-4000 k ante 500,φτανω stack 17500 κ μου ερχοντε jj...call απο το button,all-in εγω...πασο ολοι...ουτε ενας δεν εκανε call μηπως διπλασιασω  :(...

αφου συνεχιζεται το παιχνιδι κ τα blinds εχουν παει 3000-6000 με ante 800 k αφου ειμαι big blind ο διπλανος μου κανει call,all-in o αλλος 55000 μαρκες με ασσο νταμα σπαθι!!!...πασο ολοι,call o διπλανος μου με 54000 μαρκες κ ΑΑ κ φυσικα διπλασιαζει...αφου περνανε 4 χερια κ με μαρκες 15500 απο θεση button μου ερχετε ρηγας νταμα κουπα κ φυσικα all-in???(εδω θα η8ελα τα φωτα σας,αν επραξα σωστα)...all-in o διπλανος μου με ΑΑ!!!(προφανως ηταν η μερα του) κ φυσικα εκτος ο cavo... :(

δεν πειραζει...ανασυνταξη, περισυλλογη,διαβασμα κ παμε για αλλα...το νους σας...

[move]η bou poker team θα επιστρεψει ενωμενη δυνατη... :rockon:[/move]

:2funny: :2funny: :2funny: Μαζί γραφαμε ρε??????Μπράβο ρε φίλε,Την Κυριακή καλύτερα!!
ΥΓ: Σωστα μπηκες,με λιγο stack τι να περιμένεις.....
ΥΓ: Ηταν μαζί σας ενας πιτσιρικάς θηριώδης με μουσια και βροντερη φωνη???Αυτός πέταξε εξω το Stavros και γονατισε εμενα....

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: Μαζί γραφαμε ρε??????Μπράβο ρε φίλε,Την Κυριακή καλύτερα!!
ΥΓ: Σωστα μπηκες,με λιγο stack τι να περιμένεις.....
ΥΓ: Ηταν μαζί σας ενας πιτσιρικάς θηριώδης με μουσια και βροντερη φωνη???Αυτός πέταξε εξω το Stavros και γονατισε εμενα....

μαζι ειμασταν...οταν κατσαμε στο τραπεζι ειχε το μεγαλυτερο stack με περιπου 110000 μαρκες,μετα βεβαια τον περασε ο πιτσιρικας με τους 2 ΑΑ σε τεσσερα χερια...

υγ.κ εγω αρχικα πηρα 2 φορες συνεχομενες 77 κ αλλες 2 φορες 66 αλλα δεν σεταρα κανενα...κ αφου εβγαιναν flop 10 j q,k q a,το πασο ηταν ευκολο...

δεν μασαμε αρχηγε...

[move]Η BOU POKER TEAM ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ Κ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ[/move]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλα τα μέλοι της Bou Poker Team.
Χαρήκαμε πολύ για την γνωριμία κ ασχέτος με την κατάληξη του τουρνουά μπορώ να πω πως πέρασα ωραία.
Στα του τουρνουά όπως είπε κ ο αρχηγός καθόμασταν στο ιδιο τραπέζι.
Αρχικά έπιανα όλο σκουπίδια κ όποτε έβρισκα την ευκαιρία χτυπούσα. Στο τέλος του 6 level δηλ όταν κ μπορούσα να κάνω add on δεν έκανα έχοντας 18000 όταν κ το average ήταν στης 12000.
Βέβαια ο υπαρχηγός με συμβούλεψε να κάνω αλλά δεν τον άκουσα.
Τα blinds άρχισαν να γίνονται πολύ δολοφονικά. Από ante/small/big 150/600/1200 πήγανε αμέσως 300/1000/2000. Τότε είχα περιπού 12000. Έρχονται τα Blinds κ μένω με περιπου 7500.
Είμαι στο μπάτον με KJ off. Κολάρουν 2 κ έρχεται η σειρά μου. Το ποτ είχε μέσα 9700. Ανακοινώνω ALL IN κ μπαίνει μέσα μόνο ο καινούργιος του τραπεζιού κ chip leader(95000) με 22. Εκείνη τη στιγμή ο αρχηγος έλεγε το σύνθημα GO GO BOU TEAM.
Flop AAQ. Στο turn κ με 13 outs μαζι μου σκάει ενα 5. Πάμε στο river που έχω τώρα πια 16 outs σκάει ενα 8 κ bye bye στη θέση 34..
Έτσι πάνω κάτω έζησα το όλο τουρνουά.

Το άλλο μέλος μας από τη Ρόδο έφυγε σχετικά νωρίς κ μη κάνοντας add on με περιπου 9000 μαρκες ανακοίνωσε ALL IN 4500 με AK κ κόλαρε ένας με AQ. Σκάει Q κ ήρθε το τέλος.

Cavo ήσουν άτυχος φίλε μου. Την επόμενη σου εύχομαι να πάρεις το εισητήριο όπως έκανε κ ο αρχηγός.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Προδοσια στην ομαδα... :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup: :dancing: :dancing: :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Υπαρχηγος αφεθη ολομοναχος διχως καμια απολυτως βοηθεια,ενισχυση,υποστηριξη και καλυψη αποκρυψη απο τα υπολοιπα μελη της ομαδος ουτε ενα δεν του συμπαρασταθη να κατηφορισει εις τον Ναον εις την ημεραν της μεγαλης κληρωσεως οπου εγενετο απο απολυτος πανιξ πατης με πατω σε δεν υπηρχε χωρος ουτε να περπατησεις απο το κεντρικο μπαρ ως το εστιατοριο και την κατω αιθουσα.... :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!Ισως ηταν η δικαιη τιμωρια του υπαρχηγου που δεν συνεπαιξε τη τεταρτη... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :S :S :S :S :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να καταλαβετε περι τι πανικου μιλαμε φιλτατοι εις το ποκερ ρουμ σε καποια φαση υπηρχαν γυρω στα 8-10 ανοιγμενα τραπεζια ακριβως σαν τις μερες του τουρνουα εμοιαζε με τη διαφορα οτι υπηρχε τοσος πολυς κοσμος εκει οπου οι γεροι/τουριστες,κτλ καθοντουσαν στο τραπεζι που ειναι τερμα αριστερα απ'τις μηχανικες μπιλιες περιμενοντας να τους ανοιξουν νεο τραπεζι... :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταλαβαινετε λοιπον ποσο μα ποσο δικιο ειχα οταν επεμενα οτι ηταν η ιδανικοτερη ολων μερα
να ανοιγαμε τραπεζι 1-2...Κριμας...κριμας...:- :- :- :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :'( :'( :'( :'( :'(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom