Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Προδοσια στην ομαδα... :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup: :dancing: :dancing: :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Υπαρχηγος αφεθη ολομοναχος διχως καμια απολυτως βοηθεια,ενισχυση,υποστηριξη και καλυψη αποκρυψη απο τα υπολοιπα μελη της ομαδος ουτε ενα δεν του συμπαρασταθη να κατηφορισει εις τον Ναον εις την ημεραν της μεγαλης κληρωσεως οπου εγενετο απο απολυτος πανιξ πατης με πατω σε δεν υπηρχε χωρος ουτε να περπατησεις απο το κεντρικο μπαρ ως το εστιατοριο και την κατω αιθουσα.... :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!Ισως ηταν η δικαιη τιμωρια του υπαρχηγου που δεν συνεπαιξε τη τεταρτη... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3::tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :S :S :S :S :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:
Και για να καταλαβετε περι τι πανικου μιλαμε φιλτατοι εις το ποκερ ρουμ σε καποια φαση υπηρχαν γυρω στα 8-10 ανοιγμενα τραπεζια ακριβως σαν τις μερες του τουρνουα εμοιαζε με τη διαφορα οτι υπηρχε τοσος πολυς κοσμος εκει οπου οι γεροι/τουριστες,κτλ καθοντουσαν στο τραπεζι που ειναι τερμα αριστερα απ'τις μηχανικες μπιλιες περιμενοντας να τους ανοιξουν νεο τραπεζι... :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταλαβαινετε λοιπον ποσο μα ποσο δικιο ειχα οταν επεμενα οτι ηταν η ιδανικοτερη ολων μερα
να ανοιγαμε τραπεζι 1-2...Κριμας...κριμας...:- :- :- :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :'( :'( :'( :'( :'(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τουλάχιστον 10 ΦΟΡΕΣ σε πηρα τηλ. και όπως πάντα ήταν...κλειστό!!!Δε σε ειδοποιεί το καρούλι για τις χαμενες κλήσεις????και τα ποστ εδώ δεν τα ειδες που σου λεω ότι δεν μπορώ????Ήθελές τα κι επαθές τα..... :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τουλάχιστον 10 ΦΟΡΕΣ σε πηρα τηλ. και όπως πάντα ήταν...κλειστό!!!Δε σε ειδοποιεί το καρούλι για τις χαμενες κλήσεις????και τα ποστ εδώ δεν τα ειδες που σου λεω ότι δεν μπορώ????Ήθελές τα κι επαθές τα..... :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Το καρουλι... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!
Μη συγχιζεσαι Ναυαρχε μου τα ποστ σου τα ειδα το βραδυ της πεμπτης απο το καζινο οπου εχει δωρεαν ιντερνετ στους υπολογιστες το ηξερες οτι το καναν δωρεαν ενω παλια ηταν πανακριβο 4-5 ευρω η ωρα,κτλ.. :huh: :idiot: :uglystupid: :S;;; τεσπα λοιπον Αρχηγε μου μπηκα ιντερνετ απο κει καθως οπως σας εστειλα ολους με μηνυματα στο κινητο να σας ενημερωσω οτι δεν ειχα μπει καθολου φορουμ απ'το πρωι 8πμ της πεμπτης που γραψα τα τελευταια μου ποστ καθως το ιντερνετ μου το μεσημεροαπογεμα της πεμπτης ειχε κολησει και εφυγα απτο σπιτι για λουτρακι χωρις να'χω μπει ιντερνετ.. :- :( :'( :'( :'(!!! και ετσι μπηκα απο κει αν και βεβαια με ενημερωσαν και τα εκλεκτα μελη της ομας Σταυρακας εκ Ροδου μου στειλε μην στο κιν το βρηκα μολις τ'ανοιξα και ο εκλεκτος και εκπληκτικος παιχτης Καβο με πηρε τηλ λιγο πριν απο τη μεγαλη κληρωση... :dancing: :dancing: :dancing:!!!
το κριμας βασικα το ειπα οχι επειδη δεν ηρθατε αλλα επειδη χασαμε την ευκαιρια να παιξουμε κας 1-2 με απειρο κοσμο γερους και παιχτες των κληρωσεων που παιζουν μια φορα στο τοσο σε καθε κληρωση και τη πρωτοχρονια(που επισης ειχε απειρο κοσμο και ειχε ανοιξει 1-2 στο οποιο γινοταν χαμος οπως μου ειπε ο γκρεγκορι τοτε στις γιορτες που πηγαινα συνεχεια σας το'χα πει..!) οι οποιοι παιχτες της συμφορας θα μας χαριζαν τις μαρκες τους και θα σηκωνοντουσαν για να καθησουν στη θεση τους καινουριοι... :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!! Χασαμε πολυ βαλιου παιδες σαν να ερχοντουσαν σε εμας τα ΑΤΜ για να κανουμε αναληψη θα ηταν... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang2: :headbang2: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αρχηγε μου εχεις πιέμι... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ποκεράδες καλησπέρα..Εστω κι ελλιπής η BOU POKER TEAM -αφού ελειπε ο Υπαρχηγός- δώσαμε το παρόν το μεσημέρι στον Ιερό Ναο Λουτρακίου!!Εγω σαν καλή και Οσία ΠΑΡΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ και φυσιολογικά μετά από 2 ωρες αποχώρησα 65ος..
-Πιάνω Κ-Κ στα blinds 50-100 απο θεση Button, raise στα 400, με ακολουθεί ο SB, φλοπ 3-5-Α, check αυτός. 700 εγω, auto call εκείνος,turn 9,700 εκ νεου εγω, call ξανα αυτός, river 7, check/check και μου δεινει Α-7.....
-Ξαναπιάνω Q-Q απο button blinds 75-150, raise o UTG 600,2 call,call κι εγω (Μαλακία μου,μη χτυπιέστε!)Φλοπ 6-9-10, 1800 ο UTG ,πασο ολοι και δειχνει 6-6....
-Και τελος , με 1300 μαρκες all in με 10-10, πεφτω σε Κ-Κ και αποχώρησις....
Ο CAVO πηγαινε καλύτερα και σε νεότερη ανταποκριση εμαθα ότι εστειλε εναν με Κ-Κ, ενω ο CAVO ειχε 9-10 suited σε φλοπ J-Q-K !!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:Ελπίζω να πήγε καλύτερα.....
[size=20pt]ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ!!!!GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=20pt]UPDATE:  TΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο CAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!![/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=20pt]UPDATE:  TΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο CAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!![/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ευγε σε ολα τα παιδια για τον καλο και αγαθο ;) ;) ;) Αγωνα!!!!!!! Συγχαρητηρια στον εκλεκτο φιλο Καβο με ενημερωσε νωριτερα αναλυτικοτατα εις μακρον δια τηλεφωνικης επικοινωνιας ;)!!! Εισαι μεγαλος παιχτης Ανθυπαρχηγε και φιλε μου στο'χα πει απο το πρωτο τουρνουα που επαιξες παρολο που ειχες απογοητευτει λογω του αποκλεισμου εγω στο ειπα και τοτε και στο ξαναλεω και τωρα οτι εισαι πολυ δυνατος παιχτης και το απεδειξες που επαιξες στο σατελαιτ κυριακατικα λιωμα οντας ουσιαστικα αγρυπνος και παρολα αυτα αντεξες μεχρι το τελος εισαι διπλά ηρωας ;) :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!

[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ποκεράδες καλησπέρα..Εστω κι ελλιπής η BOU POKER TEAM -αφού ελειπε ο Υπαρχηγός- δώσαμε το παρόν το μεσημέρι στον Ιερό Ναο Λουτρακίου!!Εγω σαν καλή και Οσία ΠΑΡΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ και φυσιολογικά μετά από 2 ωρες αποχώρησα 65ος..
-Πιάνω Κ-Κ στα blinds 50-100 απο θεση Button, raise στα 400, με ακολουθεί ο SB, φλοπ 3-5-Α, check αυτός. 700 εγω, auto call εκείνος,turn 9,700 εκ νεου εγω, call ξανα αυτός, river 7, check/check και μου δεινει Α-7.....
-Ξαναπιάνω Q-Q απο button blinds 75-150, raise o UTG 600,2 call,call κι εγω (Μαλακία μου,μη χτυπιέστε!)Φλοπ 6-9-10, 1800 ο UTG ,πασο ολοι και δειχνει 6-6....
-Και τελος , με 1300 μαρκες all in με 10-10, πεφτω σε Κ-Κ και αποχώρησις....
Ο CAVO πηγαινε καλύτερα και σε νεότερη ανταποκριση εμαθα ότι εστειλε εναν με Κ-Κ, ενω ο CAVO ειχε 9-10 suited σε φλοπ J-Q-K !!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:Ελπίζω να πήγε καλύτερα.....
[size=20pt]ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ!!!!GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

...σαν καλή και Οσία ΠΑΡΘΕΝΑ... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!! Εισαι Θεος Αρχηγε μου εχεις μεγαλο πιέμι.. ;) :dancing: και παλι μπραβο για την προσπαθεια [size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))[/size]
Τα χρωματα της αγαπημενης σου ομαδας ειδικα αφιερωμενα για σενα.. ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και τωρα η ανακοινωση που ολοι περιμενατε... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

Ο Υπαρχηγος σημερα μολις εκλεισε θεση για δυο (2 ;)) Side Events του Greek Poker Cup :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι τα Side Event 1 τη Παρασκευη 22/2 buy in 200+20, και το  Side Event 4 τη Κυριακη 24/2 buy in 150+15!!! το δευτερο μπορει να'ναι μεν λιγο τουρμπιλα αν και πολυ λιγοτερο απ'τα ΧΧΧ της τεταρτης εννοειται αλλα μαζι με το πρωτο που ειναι αργο με ωραιο στρακτριουρ ειναι τα δυο καλυτερα value for money side events ολης της διοργανωσης :rockon: :rockon:!!! σκεφτομαι και για το Side Event 2 με 330 το Σαββατο αλλα ειναι διημερο και η μαλακια ειναι οτι τη μια μερα θα παιζεις απ'τις 5 ως τις 1-2-3πμ μεχρι να σπασει το μπαμπλ και την αλλη μερα θα ξεκινας απο το μεσημερι...μαλακια no doubt και οτι πρεπει να μεινεις εκει και οτι θα'σαι λιωμα απο τη κουραση και την υπερανταση της προηγουμενης βραδιας δε θα μπορεις να παιξεις τη τελικη μερα που ειναι και η πιο κρισιμη.. :- :( :'(!!!
Αυτο λεγαμε και με τον Ανθυπαρχηγο στο τηλ οτι η μεγαλυτερη δυσκολια του μεγαλου ειναι οτι πρεπει να παιζεις απο νωρις στις 12 το μεσημερι για συνεχομενες 3 μερες σερι(αν ξεκινησεις απο Παρασκευη ως τη Κυριακη και τις δυο και ειδικα τη τελευταια που ειναι και η πιο κρισιμη για τα χοντρα λεφτα ειναι σχεδον σιγουρο οτι εισαι κοματια απ'τη κουραση και την υπερενταση των προηγουμενων ημερων...μαλακια... :- :( :'( :think: :- Τεσπα αγαπητοι και εκλεκτοι φιλοι και συναγωνιστες της Ομαδας οσοι εχετε εξασφαλισει τικετ για το μεγαλο προς το παρων Αρχηγε και Ανθυπαρχηγε ;) :rockon: αν παιζετε πρωτη μερα του μεγαλου Day1A τη Πεμπτη κλειστε θεση και για το Side Event 1 τη Παρασκευη 22/2 καθως το καπ ειναι μονο 100 ατομα και στο τηλ μου παν οτι εχει ηδη αρχησει να γεμιζει και σε λιγο δε θα βρειτε και αν με το καλο εχετε επιβιωσει απο τη πρωτη μερα του μεγαλου (το ευχομεθα ολοι :rockon: :rockon: :rockon:!) και εχετε ορεξη παιζετε το Παρεσκευιατικο στις 5 ετσι για χαλαρωση ;) :cheesy: :dancing: ή για εκτονωση αν κατι πηγε στραβα στο μεγαλο ή στη τελικη αν δε θελετε να χαλασετε δυναμεις πριν τη δευτερη μερα του μεγαλου το σαββατο ακυρωνετε τη θεση σας στο μικρο τη πεμπτη το βραδυ θα σας το δεχτουν και θα σας επιστρεψουν το μπαι ιν αμεσως καθως θα υπαρχει απειρη λιστα αναμονης.. ;)! εγω προτεινως να κλεισετε απο τωρα και για τα δυο που εκλεισα και εγω ειδικα για το τελευταιο Side Event 4 τη Κυριακη 24/2 στις 5μμ ειναι και φτηνουλι.. ;) :dancing:!!!
δεν χανετε τιποτα αν το μετανιωσετε,ειστε κουρασμενοι,κτλ τα ακυρωνετε αλλα αν θελησετε να κλεισετε τοτε ειναι κατα 99% σιγουρο οτι δε θα βρειτε τη τελευταια μια θεση γιατι εχει καπ αυστηρα 100... :( :( :(!!!

Και για να μη σας φανει βουνο ή υπερβολη το να παιξετε και σε αλλο παραπλευρο μικρουλι τουρνουα στην ιδια διοργανωση με το μεγαλο σας λεω απλως οτι ο greg merson που πηρε το WSOP Main Event φετος το καλοκαιρι ταυτοχρονα επαιζε και σε πολλα αλλα WSOP Side Events και εφτασε σε υψηλες θεσεις σε αρκετα απο αυτα και δυο μαλιστα τα σηκωσε και αυτα ταυτοχρονα με το μεγαλο το θηριο πηγε τραινο.. :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :happy: :happy: :happy: :happy:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τι σας εχω για τη συνεχεια στο επομενο ποστ καθως αυτο εγινε τεραστιο... :cheesy: :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ο φιλος μας ο Κουτουπας που ιδρωναμε στο ραιλ (sweat in the rail.. ;) :cheesy: :grin: :dancing:) να τον παρακολουθουμε live streaming στο τελικο τραπεζι του EPT Prague δινει συνεντευξη στο τελευταιο card player το αγορασα σημερα τα λεγαμε και στο τηλ με τον Ανθυπαρχηγο και τι εχει το περιοδικο μεσα παιδες.. :huh: :huh: :think: :think: :S :S???
Αφιερωμα στο ποκερ ρουμ στο Λουτρακι με σουπερ Ιλουστρασιον φωτο του Γρηγορη τον δειχνουν τουλαχιστον 10 χρονια νεωτερο και 30 κιλα λεπτοτερο... :dancing: :dancing: :dancing:!!! φοβεροι αυτοι οι φωτογραφοι ή αυτα τα φωτοσοπ... :huh: :think: ;) :cheesy: :grin:???
Τεσπα το θεμα ειναι οτι δινει αναλυτικη συνεντευξη και σε καποια φαση τον ρωτα ο δημοσιογραφος απ'το ποκερ λομπυ:
''Πολλοι αναγνωστες μας εχουν παρει τηλεφωνο και εχουν παραπονεθει οτι δεν υπαρχει τραπεζι μετρητων με χαμηλα στεικς για πιο προσιτο μπαι ιν..!!! και τι απαντα ο Γκρεγκορι...''δεν πρεπει να ειναι καλα ενημερωμενοι οι αναγνωστες σας δεν θα ξερουν οτι στο ποκερ ρουμ του Λουτρακιου λειτουργει[size=40pt] ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ [/size]τραπεζι μετρητων με blinds με 1-2 και buy in 100 ευρω που νομιζω οτι ειναι προσιτο σε ολους... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!! Τι τους λες τωρα Αρχηγε μου μετα την καταπληκτικη τοποθετηση που εκανες στον γενικο υπευθυνο και προισταμενο παιγνιων αυτος ο ψηλος ειναι ο τοπ οφ δε τοπ που ηρθε ειδικα να υπογραψει το επαθλο μου ;) :dancing: :rockon:! θυμασαι τι ωραια του τα ειπες εξω απ'τα δοντια επωνυμα,κτλ και στο τελος του ειπες τουλαχιστον μη το διαφημιζεται ρε παιδια και αυτος κουναγε το κεφαλι του χωρις να βγαζει μιλια και τωρα στο περιοδικο υπονοουν οτι το τραπεζι 1-2 ειναι ανοιχτο καθε μερα αλλα δεν το ξερει ο κοσμος.... :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βγαινω απ'τα ρουχα μου ρε συ δε μπορουμε να το αφησουμε ετσι αυτο πρεπει να κανουμε κατι να παμε εκει με το περιοδικο και να τους το τριψουμε στη μουρη... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλα που δεν ημαστε στη Ρωσια Ναυαρχε μου θα μας ειχαν κλεισει στη στενη χωρις κανενα δικαιωμα
με στερηση μισθου,εργασιας και ολων των νομικων δικαιωματων και περιουσιακων στοιχειων... :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
σε γκουλαγκ θα καταληγαμε... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!

Αντιμετωπιζουν τους τζογαδορους σαν να ειναι αρρωστοι ψυχοπαθεις σχιζοφρενεις ψυχωτικοι χωρις κανενα ελεγχο πανω στις πραξεις τους επικινδυνοι για τον εαυτο τους και την κοινωνια και η απολυτη ειρωνεια ειναι απλα το να σκεφτεις οτι μερικοι απ'τους μεγαλυτερους και διασημοτερους παιχτες ποκερ παγκοσμιως ειναι Ρωσοι οχι μονο στη καταγωγη αλλα γενημενοι στη Ρωσια που ομως ''δραστηριοποιουνται'' σε αλλα πιο φιλικα για τον τζογο περιβαλλοντα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ετσι θα ερθω στο Greek Poker Cup θα κανω [size=20pt]Ηρωική Είσοδο [size=10pt]ως[/size] Bou Poker Team Champion[/size] ακριβως σαν τον Phil Hellmuth στο WSOP ντυμενος Καισαρας να κανει θριαμβο πανω σε αρμα που το κουβαλουν ρωμαλεοι βασταζοι και θα με περιμενουν παραταγμενες στη σειρα να με υποδεχτουν οι ωραιοτατες δεσποινιδες με ελαφροτατη περιβολη... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!
Αξιζει να δειτε ολο το βιντεακι με προσοχη και ειδικα για τους λατρεις των οπισθιων κρατηστε τη προσοχη σας εκει που εστιαζει η καμερα κανει ζουμ στα εντυπωσιακοτατα σχεδια πισω και χαμηλα ;) :dancing: στις στολες των κορασιδων και αυτες ντρεπονται που φαινεται το στριγκακι σαν να ειναι ξεβρακωτες και προσπαθουν να το κρυψουν με τις ασπιδες για μωρα... ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:!!!
Τα δες Ναυαρχε μου ειναι ειδικα για σενα αφιερωμενο εξαιρετικα... :huh: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Και τωρα η ανακοινωση που ολοι περιμενατε... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

Ο Υπαρχηγος σημερα μολις εκλεισε θεση για δυο (2 ;)) Side Events του Greek Poker Cup :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι τα Side Event 1 τη Παρασκευη 22/2 buy in 200+20, και το  Side Event 4 τη Κυριακη 24/2 buy in 150+15!!! το δευτερο μπορει να'ναι μεν λιγο τουρμπιλα αν και πολυ λιγοτερο απ'τα ΧΧΧ της τεταρτης εννοειται αλλα μαζι με το πρωτο που ειναι αργο με ωραιο στρακτριουρ ειναι τα δυο καλυτερα value for money side events ολης της διοργανωσης :rockon: :rockon:!!! σκεφτομαι και για το Side Event 2 με 330 το Σαββατο αλλα ειναι διημερο και η μαλακια ειναι οτι τη μια μερα θα παιζεις απ'τις 5 ως τις 1-2-3πμ μεχρι να σπασει το μπαμπλ και την αλλη μερα θα ξεκινας απο το μεσημερι...μαλακια no doubt και οτι πρεπει να μεινεις εκει και οτι θα'σαι λιωμα απο τη κουραση και την υπερανταση της προηγουμενης βραδιας δε θα μπορεις να παιξεις τη τελικη μερα που ειναι και η πιο κρισιμη.. :- :( :'(!!!
Αυτο λεγαμε και με τον Ανθυπαρχηγο στο τηλ οτι η μεγαλυτερη δυσκολια του μεγαλου ειναι οτι πρεπει να παιζεις απο νωρις στις 12 το μεσημερι για συνεχομενες 3 μερες σερι(αν ξεκινησεις απο Παρασκευη ως τη Κυριακη και τις δυο και ειδικα τη τελευταια που ειναι και η πιο κρισιμη για τα χοντρα λεφτα ειναι σχεδον σιγουρο οτι εισαι κοματια απ'τη κουραση και την υπερενταση των προηγουμενων ημερων...μαλακια... :- :( :'( :think: :- Τεσπα αγαπητοι και εκλεκτοι φιλοι και συναγωνιστες της Ομαδας οσοι εχετε εξασφαλισει τικετ για το μεγαλο προς το παρων Αρχηγε και Ανθυπαρχηγε ;) :rockon: αν παιζετε πρωτη μερα του μεγαλου Day1A τη Πεμπτη κλειστε θεση και για το Side Event 1 τη Παρασκευη 22/2 καθως το καπ ειναι μονο 100 ατομα και στο τηλ μου παν οτι εχει ηδη αρχησει να γεμιζει και σε λιγο δε θα βρειτε και αν με το καλο εχετε επιβιωσει απο τη πρωτη μερα του μεγαλου (το ευχομεθα ολοι :rockon: :rockon: :rockon:!) και εχετε ορεξη παιζετε το Παρεσκευιατικο στις 5 ετσι για χαλαρωση ;) :cheesy: :dancing: ή για εκτονωση αν κατι πηγε στραβα στο μεγαλο ή στη τελικη αν δε θελετε να χαλασετε δυναμεις πριν τη δευτερη μερα του μεγαλου το σαββατο ακυρωνετε τη θεση σας στο μικρο τη πεμπτη το βραδυ θα σας το δεχτουν και θα σας επιστρεψουν το μπαι ιν αμεσως καθως θα υπαρχει απειρη λιστα αναμονης.. ;)! εγω προτεινως να κλεισετε απο τωρα και για τα δυο που εκλεισα και εγω ειδικα για το τελευταιο Side Event 4 τη Κυριακη 24/2 στις 5μμ ειναι και φτηνουλι.. ;) :dancing:!!!
δεν χανετε τιποτα αν το μετανιωσετε,ειστε κουρασμενοι,κτλ τα ακυρωνετε αλλα αν θελησετε να κλεισετε τοτε ειναι κατα 99% σιγουρο οτι δε θα βρειτε τη τελευταια μια θεση γιατι εχει καπ αυστηρα 100... :( :( :(!!!

Και για να μη σας φανει βουνο ή υπερβολη το να παιξετε και σε αλλο παραπλευρο μικρουλι τουρνουα στην ιδια διοργανωση με το μεγαλο σας λεω απλως οτι ο greg merson που πηρε το WSOP Main Event φετος το καλοκαιρι ταυτοχρονα επαιζε και σε πολλα αλλα WSOP Side Events και εφτασε σε υψηλες θεσεις σε αρκετα απο αυτα και δυο μαλιστα τα σηκωσε και αυτα ταυτοχρονα με το μεγαλο το θηριο πηγε τραινο.. :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :happy: :happy: :happy: :happy:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τι σας εχω για τη συνεχεια στο επομενο ποστ καθως αυτο εγινε τεραστιο... :cheesy: :grin:
Γεια σου τρελέ σπινταριστέ Υπαρχηγέ κι επισημε ΚΟΟΥΤΣ της BOU POKER TEAM!!!Μόλις εκλεισα [size=15pt]θέση για το side event 22/2[/size]...ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΦΙΛΕ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυριο θα πείσω και τον CAVO....Με τρεις πρωταθλητές δεν τη γλυτώνουνε...... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!![/size]

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευγε σε ολα τα παιδια για τον καλο και αγαθο ;) ;) ;) Αγωνα!!!!!!! Συγχαρητηρια στον εκλεκτο φιλο Καβο με ενημερωσε νωριτερα αναλυτικοτατα εις μακρον δια τηλεφωνικης επικοινωνιας ;)!!! Εισαι μεγαλος παιχτης Ανθυπαρχηγε και φιλε μου στο'χα πει απο το πρωτο τουρνουα που επαιξες παρολο που ειχες απογοητευτει λογω του αποκλεισμου εγω στο ειπα και τοτε και στο ξαναλεω και τωρα οτι εισαι πολυ δυνατος παιχτης και το απεδειξες που επαιξες στο σατελαιτ κυριακατικα λιωμα οντας ουσιαστικα αγρυπνος και παρολα αυτα αντεξες μεχρι το τελος εισαι διπλά ηρωας ;) :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!

[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

πολυ καλησπερα στην ηρωικη BOU POKER TEAM...

φιλε μου συναγωνιστη κ υπαρχηγε μου...δυστηχως ειμαι ακομα μετριος παικτης κ εξηγουμε...

στο σατελαιτ της κυριακης κ ενω ειχα μεινει με 3 big blinds με blinds 1000-2000 αποφασιζω με k j αχρωμα να κανω διπλασιασμο(ειχα παρα πολυ ωρα να δω καλο φυλο κ ελεγα στον dealer χαριτολογωντας αντε ποτε θα σε αλλαξουνε να δουμε ασπρη μερα...πριν παιξω το k j τον ειχαν αλλαξει...) πασο ολοι call o big blind αφου ηταν κ chip leader του τραπεζιου...flop νταμα εφτα εφτα...πονταρει 2000 κ με εχει στην σκεψη(σημειωση εκανε αρκετες εμφανεις μπλοφες...)σκεφτομε κ λεω μπλοφα κανει παλι δεν γινεται...βλεπω οτι μου εχουν μεινει 2500 μαρκες κ οτι ουσιαστικα μου μενουν να δω 2 χερια με τα ante κ στο τριτο θα ειμαι υποχρεωτικα all-in...κ λεω all-in κ βαζω κ τις 2500 μαρκες,λεει call κ μου εμφανιζει νταμα εξι...ωρα να παρω τον δρομο για το σπιτι σκεφτομαι...εκτος αν???...turn 10 river 9...απλα δεν γινοντε αυτα...ολοι βοηθησαν,ο χριστος,η παναγια,ο βουδας,ο μωαμεθ,οι 12 θεοι του ολυμπου ολοι...

αμεσως επομενο φυλο Α J κουπες...all-in εγω,πασο ολοι,call o ιδιος απο το small blind τωρα με Α Q...flop J J 10...σ ευχαριστω παναγια μου...διαλειμα,ωρα για μερικες ανασες κ δεηση στην παναγια...

γυρναμε στο τραπεζι,2 φυλο big blind εγω με ΑΚ...all-in o ιδιος με 9500 μαρκες κ 33 call εγω...flop K 3 5...τα παιρνει αλλα δεν μασαω,εχω ανεβασει ψυχολογια κλεβω κατι pot...κανει 2 γυρους κ ειμαι παλι big blind με ΑΑ...all-in o ιδιος με Α6 καρο...call εγω κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...(ειχε φανερα χασει την ψυχραιμια του...)

αμεσως μετα κ ενω ειμαι small blind κ εφτιαχνα τις μαρκες ακουω απο απεναντι 3-bet,ερχεται η σειρα μου να μιλησω κ βλεπω παλι  ΑΑ(2 φορες σερι!!!...η δεηση στην παναγια που λεγαμε...)φυσικα all-in,call αυτος με ΚΚ!!! κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...CHIP LEADER o cavo του τουρνουα με 15 ακομα στα τραπεζια, με τους 9 απο αυτους να παιρνουν αμεσως εισιτηριο για το GREEK POKER CUP...

υ.γ το σεντονι εχει κ συνεχεια...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
κ παμε στα χοντρα λαθη μου φιλε,συναγωνιστη κ υπαρχηγε μου...

1ο λαθος κ μεγαλο αφου ειχα αποφασισει να ρισκαρω τις μαρκες μου με ΚJ αχρωμο επρεπε να παω all-in το οποιο ηταν κ 3-bet κ θα ηταν αδυνατο να κανει call o αλλος με νταμα εξι...με διπλασιασμο που εκανα αφου ηταν big blind κ chip leader του τραπεζιου τον υποχρεωσα να τα βαλει...σωστα???...

2ο λαθος κ πολυ σημαντικο...αφου εγινα chip leader του τουρνουα κ εμεναν 6 παικτες να φυγουν για να μπω στα εισιτηρια υπηρχε λογος να μπω αλλες 4 φορες all-in???...την πρωτη βεβαια για 1,5 big blind κ με ΑΚ εγω κ Q 10 αυτος αλλα flop K Q Q κ φυσικα το εχασα οπως κ τα αλλα τρια με AJ κουπες Α6 καρο κ ΑΚ...υπηρχε λογος να μπω σε τετοια κατασταση???...κανονικα επρεπε να περιμενω κ ας πηγαινα πασο σε ολα....σωστα?????

3ο λαθος με ΑΚ υπαρχει κ το πασο,κατι που κανω στο online poker...δεν το εκανα ομως στο σατελαιτ...καλα δεν το συζηταω για AJ κ λοιπα...σωστα υπαρχηγε μου κ δασκαλε μου???

για αυτα τα πολυ σημαντικα λαθη λεω οτι ειμαι μετριος παικτης,αν οχι πολυ μετριος παικτης...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου τρελέ σπινταριστέ Υπαρχηγέ κι επισημε ΚΟΟΥΤΣ της BOU POKER TEAM!!!Μόλις εκλεισα [size=15pt]θέση για το side event 22/2[/size]...ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΦΙΛΕ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυριο θα πείσω και τον CAVO....Με τρεις πρωταθλητές δεν τη γλυτώνουνε...... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!![/size]

αρχηγε μου την παρασκευη πρεπει να ξεκουραστουμε...μας περιμενει δυσκολο ΣΚ...οσο για τον υπαρχηγο,να αφησει αυτα που ξερει κ να παρει μερος σε κανα σατελαιτ ωστε στο GREEK POKER CUP να ειναι συσσωμη η θρυλικη BOU POKER TEAM...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0

ειναι τα Side Event 1 τη Παρασκευη 22/2 buy in 200+20, και το  Side Event 4 τη Κυριακη 24/2 buy in 150+15!!! το δευτερο μπορει να'ναι μεν λιγο τουρμπιλα αν και πολυ λιγοτερο απ'τα ΧΧΧ της τεταρτης εννοειται αλλα μαζι με το πρωτο που ειναι αργο με ωραιο στρακτριουρ ειναι τα δυο καλυτερα value for money side events ολης της διοργανωσης :rockon: :rockon:!!! σκεφτομαι και για το Side Event 2 με 330 το Σαββατο αλλα ειναι διημερο και η μαλακια ειναι οτι τη μια μερα θα παιζεις απ'τις 5 ως τις 1-2-3πμ μεχρι να σπασει το μπαμπλ και την αλλη μερα θα ξεκινας απο το μεσημερι...μαλακια no doubt και οτι πρεπει να μεινεις εκει και οτι θα'σαι λιωμα απο τη κουραση και την υπερανταση της προηγουμενης βραδιας δε θα μπορεις να παιξεις τη τελικη μερα που ειναι και η πιο κρισιμη.. :- :( :'(!!!

εγω λεω να πεισω τον αρχηγο να παρουμε μερος στο side event της κυριακης...αν κ ειμαι σιγουρος οτι απο το σαββατο θα το ακυρωσουμε γιατι την κυριακη εχουμε αγωνα με τα επαθλα...!!!

[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM[/size]

:rockon: :rockon: :rockon:

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εγω λεω να πεισω τον αρχηγο να παρουμε μερος στο side event της κυριακης...αν κ ειμαι σιγουρος οτι απο το σαββατο θα το ακυρωσουμε γιατι την κυριακη εχουμε αγωνα με τα επαθλα...!!!

[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM[/size]

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Όχι ρε τρελέ!!Ειναι και ακριβό και την άλλη μερα δουλεύουμε..Αντιθετα στο της Παρασκευής εκτος του οτι ειναι πιο λιγα τα φραγκα,θα κάνουμε και προπόνηση εν'οψη DAY 2 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!
Όπως και να'χει θα τα πούμε διεξοδικότερα αύριο..5-5.30 στο γνωστό ...μπαρ!!!!!! Ούτε ραντεβού να κλέιναμε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Όχι ρε τρελέ!!Ειναι και ακριβό και την άλλη μερα δουλεύουμε..Αντιθετα στο της Παρασκευής εκτος του οτι ειναι πιο λιγα τα φραγκα,θα κάνουμε και προπόνηση εν'οψη DAY 2 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!
Όπως και να'χει θα τα πούμε διεξοδικότερα αύριο..5-5.30 στο γνωστό ...μπαρ!!!!!! Ούτε ραντεβού να κλέιναμε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μπερδευτικα...της κυριακης δεν ειναι ποιο φτηνο,με 150 κ της παρασκευης με 200??? :think:

καλα...με βλεπω να κλεινω δωματιο ππσκ να προλαβαινω να κοιμαμαι κ λιγο... :sunglasses:

αρχηγε μου τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται... :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ δουλευεται αρχηγε μου...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κ παμε στα χοντρα λαθη μου φιλε,συναγωνιστη κ υπαρχηγε μου...

1ο λαθος κ μεγαλο αφου ειχα αποφασισει να ρισκαρω τις μαρκες μου με ΚJ αχρωμο επρεπε να παω all-in το οποιο ηταν κ 3-bet κ θα ηταν αδυνατο να κανει call o αλλος με νταμα εξι...με διπλασιασμο που εκανα αφου ηταν big blind κ chip leader του τραπεζιου τον υποχρεωσα να τα βαλει...σωστα???...

2ο λαθος κ πολυ σημαντικο...αφου εγινα chip leader του τουρνουα κ εμεναν 6 παικτες να φυγουν για να μπω στα εισιτηρια υπηρχε λογος να μπω αλλες 4 φορες all-in???...την πρωτη βεβαια για 1,5 big blind κ με ΑΚ εγω κ Q 10 αυτος αλλα flop K Q Q κ φυσικα το εχασα οπως κ τα αλλα τρια με AJ κουπες Α6 καρο κ ΑΚ...υπηρχε λογος να μπω σε τετοια κατασταση???...κανονικα επρεπε να περιμενω κ ας πηγαινα πασο σε ολα....σωστα?????

3ο λαθος με ΑΚ υπαρχει κ το πασο,κατι που κανω στο online poker...δεν το εκανα ομως στο σατελαιτ...καλα δεν το συζηταω για AJ κ λοιπα...σωστα υπαρχηγε μου κ δασκαλε μου???

για αυτα τα πολυ σημαντικα λαθη λεω οτι ειμαι μετριος παικτης,αν οχι πολυ μετριος παικτης...

Αγαπητε φιλε μου Καβο καταρχας σε ευχαριστω για την εκτιμηση που μου δειχνεις να με αποκαλεις δασκαλο ειναι συγκινητικο καλε μου φιλε :)!!! κατα δευτερον μην αυτομαστιγωνεσαι αλλο γιατι δε χρειαζεται :s&m_1: :s&m_3: :booty: :cheesy: ;)!!! για να σε βοηθησω ειλικρινα σου λεω τη γνωμη μου οτι πολυ καλα εκανες και επαιξες ετσι στο σατελατι απ'τη στιγμη κιολας που ησουν chip leader πολυ καλα εκανες και επαιξες LAG(loose aggressive ;)) για να δεις πως ειναι το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου που λογικα δε θα μπορεις να το κανεις σε κανονικο τουρνουα και απ'τη στιγμη που στο σατελατι ειχες εξασφαλισει το επαθλο και δεν διακυβευοταν τιποτα καθως θα φτανες σιγουρα τελικο τραπεζι σωστα επαιξες και εκανες χαλαρα κωλ στα ρεστα των μικρων στακς γιατι και να χανες λιγες μαρκες δεν επαιζει κανενα ρολο ποια τελικη καταταξη θα φτανες.. ;)! οποτε μην κατηγορεις αλλο τον ευατο σου αλλα επιβραβευσε τον ;) :thumbsup: :rockon:!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom