loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Με τον Ντικο μιλήσαμε λίγο...οπως σου εχω πει ειναι καλό κι ευγενικό παιδι και χαμηλών τόνων..οπως μου εξομολογήθηκε, δε νιώθει καλός παίκτης, απλά εχει ευνοηθεί σε μερικά κρισιμα τουρνουά.το δε GPC II που πηρε,όπως μας ελεγε και ο ιδιος "κοιμηθηκε ο ΘΕΟΣ" αφού εσπασε ΔΥΟ φορές Α-Α σε all in preflop και σε κρισιμα σημεία του τουρνουα, τη μια με 9-10 κι εκανε κεντα και την αλλη με J-J κι εκανε ΚΑΡΕ!Στο δε final εκαναν συμφωνια και πηρε ΛΙΓΟΤΕΡΑ αυτός και μετα βγηκε πρωτος...Τα 50.000€ που πηρε μου ειπε ότι τα χρωσταγε σε ενα φίλο ( ) και μετάνιωσε γιατι του εδωσε μονο τα 30.000 και τωρα δεν εχει τα υπολοιπα...Δεν στακαρεται-μου το ξεκαθαρισε- και τον ειδα και λιγο πεσμενο...
Ο δε Τασος είναι grinder κατω ,στα cash που εχει τα ψαρια..Μαζευεται με τους κολλητους και παιζουν σαν τους "ROUNDERS"..Δεν εχει και αναγκη απο φραγκα, εχει παρει και ενα Greek poker series περυσι,ενταξει..Μεροκαματακι να βγαινει..Και στο κατω κατω τι εκανε?ρισκαρε το πολύ 210€ για να παρει 2700€ περιπου..Μετα που τον εβγαλα ξαναπήγε στα cash... ;) ;)
Δες εδω τι εχουνε κερδισει..εσενα δε σε εχει μεσα όμως ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!!!!
ΥΓ:Ο δικός σου που ρωτησες εφυγε νωρις νωρίς....
Καλα ο φιλος μας ο Σωτηρακης ο Κουτουπας εγινε με τη μια τοπ οφ ντα τοπ οφ ντα λιστ με την ιστορικη δευτερη θεση που κατεκτησε χωρις να'χε κερδισει τιποτα αλλο στη ποκερικη καριερα του στο λαιβ τουλαχιστον καθως στο ιντερνετ ειχε παρει το ματι μου καπου οτι εχει παρει καποια χιλιαρικα σε επαθλα τουρνουα..καλα αυτος ο καπαλας ποσο καιρο εχει να κανει μεγαλη νικη και τον εχουν ακομα τοπ οφ ντα τοπ... :S;;;??? στα προσφατα ΕΡΤ Πραγας και Ντοβιλ εχασε τα παντα ολα τα μεγαλα τουρ και σαιντ ιβεντς που επαιξε...μεγαλα,μικρα,μειν,παραπλευρα,παραθαλιασια,κτλ..
πως αντεχει απο μπανκρολ αραγε καθως εχει δηλωσει ο ιδιος επανειλημενα οτι δεν ασχολειται καθολου μα καθολου με κας εδω και χρονια που βρισκει φραγκα να παιζει σε τοσο ακριβα τουρνουα πενταχιλιαρα και δεκαχιλιαρα χωρις να'χει παρει μεγαλα επαθλα χρονια τωρα απορω και ξυσταμαι τα μαλα πρεπει να τον στακαρουν αγρια στη σταρς σαν τον Τζονι τον Ταραμουα που ομολογει μοναχος του οτι αν δεν ειχε τα συμβολαια θα ειχε καταστραφει... :S :S :S!!!!