Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιατι με τε λες Εκτορα μου αφου σε ξεχωρισα και σε επιτημησα για τη σταθερη παρουσια και υποστηριξη σου στην ομαδα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon:!!!!
Υπαρχηγέ με ξαφνιάζεις...τετοια ωρα για σενα ειναι βαθιά μεσάνυχτα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

[size=50pt]ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Υπαρχηγέ με ξαφνιάζεις...τετοια ωρα για σενα ειναι βαθιά μεσάνυχτα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα πεφτω Αρχηγαρα μου τι τουρ ηταν αυτο που παιξες χτες βρε αθεοφοβε πως ειναι δυνατον να
το'χω γω το προαισθημα οπως σου'πα ρε συ ηταν παρα πολυ εντονο ημουν σιγουρος οτι κατι ξεχωριστο συνεβη χτες... ;) ;) ;) ;) :cool2: :cool2: :cool2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Φιλε δεν υπαρχουν αυτα τα χερια που παιχτηκαν χτες... :o :o :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Απο που να ξεκινησω ρε συ απ'το πρωτο απιστευτο που πηγες απ'τη κολαση στο παραδεισο οταν θα μακαρες το Κ 7 χρωμα εναντιων του αεριτζη μπλοφατζη αεροπορου χαβαλου νταμοβαλου... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!! Καλα ρε συ καλα που σου'πε ο διπλανος σου να δειξεις τα φυλλα σου τι θα γινοταν αν δε σου μιλαγε θα τα μακαρες ρε συ σε εσωσε ο ανθρωπας... ;) :cheesy: :grin: :dancing:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Που εισαι Αρχηγαρα μου δε βλεπω ανταπαντηση και θα τη πεσω σε λιγο ρε συ δε γινοντε αυτα χτες τι τελικο τραπεζι ηταν αυτο 5πλο ΑΛΛ ΙΝ και ολοι να'χουν ζευγη ρε συ και ΑΑ ο τσιπ λιντερ εννοειται οτι μονο ιντερνετ γινοντε αυτα τα πραματα και εκει σπανια και μολις παιχτει κατι τετοιο ολοι λενε οτι το νετ ειναι ριγκντ..στημενο,κτλ... :- :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Που εισαι Αρχηγαρα μου δε βλεπω ανταπαντηση και θα τη πεσω σε λιγο ρε συ δε γινοντε αυτα χτες τι τελικο τραπεζι ηταν αυτο 5πλο ΑΛΛ ΙΝ και ολοι να'χουν ζευγη ρε συ και ΑΑ ο τσιπ λιντερ εννοειται οτι μονο ιντερνετ γινοντε αυτα τα πραματα εκει σπανια και μολις παιχτει κατι τετοιο ολοι λενε οτι το νετ ειναι ριγκντ..στημενο,κτλ... :- :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ....Δυστυχώς, όπως με εσωσε η τράπουλα στην αρχή, μετά με καταδίκασε...Μιά μου και μία της ρε πούστη μου....Και βλέπεις τον ..Κουτούπα και περνάει σερί τους παίκτες, με 10αρια απέναντι σε Ρηγαδες, σπάει ασσους με 9-9 κλπ....Αμα δε σε γλείψει και λίγο το γαμώφυλλο.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλημερα συναγωνιστές..1 και σημερα μείνανε για τη μεγάλη συμμετοχή μας στο GREEK POKER CUP III στο Λουτράκι..Μετά από σκληρές μονομαχίες,υπενθυμίζω ότι ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΜΑΔΑ θα δώσει το παρόν στα τελικά και Side Events,ετσι ωστε καθε φορά να συμμετάσχουμε τουλάχιστον δυο εκπροσωποι σε κάθε event...Mετά από ατελείωτη βιντεοθεραπεία και εκμάθηση της θεωρίας, αλλα και πρακτική on line εξάσκηση, ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε τη θρυλική φανέλα, εκπροσωπώντας το site....Ετοιμαζουμε βαλίτσες, νερα, χυμούς,γουρια,ρούχα για τρεις μερες και την Πέμπτη κατηφορίζουμε προς το ΝΑΟ του ΠΟΚΕΡ.......
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστές..1 και σημερα μείνανε για τη μεγάλη συμμετοχή μας στο GREEK POKER CUP III στο Λουτράκι..Μετά από σκληρές μονομαχίες,υπενθυμίζω ότι ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΜΑΔΑ θα δώσει το παρόν στα τελικά και Side Events,ετσι ωστε καθε φορά να συμμετάσχουμε τουλάχιστον δυο εκπροσωποι σε κάθε event...Mετά από ατελείωτη βιντεοθεραπεία και εκμάθηση της θεωρίας, αλλα και πρακτική on line εξάσκηση, ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε τη θρυλική φανέλα, εκπροσωπώντας το site....Ετοιμαζουμε βαλίτσες, νερα, χυμούς,γουρια,ρούχα για τρεις μερες και την Πέμπτη κατηφορίζουμε προς το ΝΑΟ του ΠΟΚΕΡ....... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=25pt]ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Θεικη Γραφη ΑΡΧΗΓΑΡΑ μου πες μου οτι εγινε το θαυμα και σε μετεπεισα να μη κατεβεις ΧΧΧ σημερα αν εχες βγαλει τικετ μπορεις ακομα ανετα να τ'αλλαξεις σημερα το πρωι θα'χουν απειρη λιστα αναμονης και δε θα χασεις τιποτα Ναυρχε μου ισα ισα αν πας σημερα θα χασεις πολυ ενεργεια απο την αυριανη μερα που τη χρειαζεσαι στο ΜΑΧΙΜΟΥΜ... ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να'χει μεινει και λιγη ενεργεια για να γραφτεις στο 150αρι της Κυριακης να παιξουμε και μια φορα μαζι ΑΡΓΗΓΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ δεν εχουμε συνευρεθει ποτε επι της ιερης ποκερικης Αγιας Τραπεζας... ;) :cheesy: :priest: :priest: :priest: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ....Δυστυχώς, όπως με εσωσε η τράπουλα στην αρχή, μετά με καταδίκασε...Μιά μου και μία της ρε πούστη μου....Και βλέπεις τον ..Κουτούπα και περνάει σερί τους παίκτες, με 10αρια απέναντι σε Ρηγαδες, σπάει ασσους με 9-9 κλπ....Αμα δε σε γλείψει και λίγο το γαμώφυλλο.....

Tωρα που περασαν λιγες μερες και κλεισαμε μια βδομαδα απ'το τραγικο Bad Beat Αρχηγε μας ωρα να σου παραθεσω ενα βιντεακι που αν μη τι αλλο θα σε κανει να νοιωσεις καπως καλυτερα βλεποντας οτι αυτες οι τραγωδιες συμβαινουν και στας καλυτερας των οικογενιων... ;) :cheesy: :grin: :dancing:!!!

Βαλε να το δεις στο high definition 720p εχει πολυ καλη ποιοτητα Αρχηγαρα μου με το που διαβασα το τραγικο μπαντ μπιτ σου τη προηγουμενη βδομαδα θυμηθηκα αμεσως αυτο το βιντεακι που'χε παρει το ματι μου καποια στιγμη και το λεγα στον εκλεκτο Ανθυπαρχηγο οτι δειχνει κατι που θα το συναισθανθει πολυ ο Αρχηγος μας Ναυαρχε μου και εψαχνα να το βρω ειδικα για σενα εκανα αναζητηση απεγνωσμενα στα γιουτουμπια και το βρηκα επιτελους τωρα κοιτα τι παθανε εδω οι κακομοιροι η ξανθουλα Βανεσα Ρουσω οχι η καραλεσβια χοντρη η Βανεσα Σελμπστ.. :cheesy: :grin: :dancing: μαζι μ'εναν αλλο εχασαν στο Μπαμπλ για μινιμουμ επαθλο αξιας 40.000 ντολαρς σε χαι ρολερ τουρνουα των 25.000 μπαι ιν περικαλω και αν δεις τα φυλλα που κρατουσε εκαστος θα παρηγορηθεις λιγο εστω για τη προηγουμενη Τεταρτη... :- :( :( :(!!!!

Επι της ευκαιριας Αρχηγε μου σκεψου και εναν αλλο πολυ σοβαρο λογο περα της κουρασης για να μη παιξεις το ΧΧΧ σημερα οτι αν...
Ω μη γενητω σου τυχει κατι αντιστοιχο σκεψου με τι νταουν ψυχολογια και φουλ τιλταρισμα κινδυνευεις να κατεβεις στο μεγαλο τη Πεμπτη καθως θα'ναι λιγοτερες απο 12 ωρες απο το ΧΧΧ... :o :o :o :- :- :- :think: :think: :think: :S :S :S!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=25pt]ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Θεικη Γραφη ΑΡΧΗΓΑΡΑ μου πες μου οτι εγινε το θαυμα και σε μετεπεισα να μη κατεβεις ΧΧΧ σημερα αν εχες βγαλει τικετ μπορεις ακομα ανετα να τ'αλλαξεις σημερα το πρωι θα'χουν απειρη λιστα αναμονης και δε θα χασεις τιποτα Ναυρχε μου ισα ισα αν πας σημερα θα χασεις πολυ ενεργεια απο την αυριανη μερα που τη χρειαζεσαι στο ΜΑΧΙΜΟΥΜ... ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να'χει μεινει και λιγη ενεργεια για να γραφτεις στο 150αρι της Κυριακης να παιξουμε και μια φορα μαζι ΑΡΓΗΓΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ δεν εχουμε συνευρεθει ποτε επι της ιερης ποκερικης Αγιας Τραπεζας... ;) :cheesy: :priest: :priest: :priest: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα Υπαρχηγέ κι εκλεκτέ φίλε...ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα κατέβω σημερα..Κρατάμε δυνάμεις για το μεγάλο γεγονός....
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!! :S :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ: κυριακή δεν γινεται να παίξω, εχω κι εναν ...ΣΤΟΛΟ να διοικήσω τη Δευτέρα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα Υπαρχηγέ κι εκλεκτέ φίλε...ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα κατέβω σημερα..Κρατάμε δυνάμεις για το μεγάλο γεγονός....
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!! :S :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ: κυριακή δεν γινεται να παίξω, εχω κι εναν ...ΣΤΟΛΟ να διοικήσω τη Δευτέρα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευγε που δεν πηγες Ναυαρχε μου ευτυχως εισακουσθηκε η ευχη μου... ;) :cheesy: :grin: :priest: :priest: :priest: :2funny: :2funny: :2funny:!!!

Δε θα χρειαζεσαι να πας δουλεια τη Δευτερα γιατι μετα απο το τελικο τραπεζι του μεγαλου της Κυριακης...
τη Δευτερα θα αγορασεις εναν στολο για παρτη σου... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥ ΤΗΜ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ MAIN EVENT TOY GREEK POKER CUP KAI ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Κamikazi Αγαπη Μου.. :uzi::uzi: :uzi: και ΑΚ 47(aka The Big Slick... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:) :ak: :ak: :ak: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/size]

Περιμενω εναγωνιως hour by hour update σε καθε διαλειμμα... ;)  :cheesy: :sunglasses: :cool2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥ ΤΗΜ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ MAIN EVENT TOY GREEK POKER CUP KAI ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Κamikazi Αγαπη Μου.. :uzi::uzi: :uzi: και ΑΚ 47(aka The Big Slick... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:) :ak: :ak: :ak: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/size]

Περιμενω εναγωνιως hour by hour update σε καθε διαλειμμα... ;)  :cheesy: :sunglasses: :cool2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
καλη επιτυχια και απο μενα σε ολους σας.... ο μπραδερ θε ειναι εκει σημερα .... το κερδισε απο ποκερσταρς με μονοδολαρο σατελαιτ....εγω δεν ασχοληθηκα.....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλη επιτυχια και απο μενα σε ολους σας.... ο μπραδερ θε ειναι εκει σημερα .... το κερδισε απο ποκερσταρς με μονοδολαρο σατελαιτ....εγω δεν ασχοληθηκα.....

Που'σαι συ ρε ψυχη που χαθηκες ρε συ εχεις να συμμετασχεις στο φορουμ απο το προηγουμενο χρονο... :cheesy: :grin: :dancing:!!!
Καλη επιτυχια στον αδερφο σου σημερα ρε συ δε θα κατεβεις καθολου ουτε τις αλλες μερες για κανενα Side Event..;???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε καλη επιτυχια ρε.

λοχε τα ποστ σου με αγχωνουν πολυ σπιντα εισαι μονιμως  :grin:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Που'σαι συ ρε ψυχη που χαθηκες ρε συ εχεις να συμμετασχεις στο φορουμ απο το προηγουμενο χρονο... :cheesy: :grin: :dancing:!!!
Καλη επιτυχια στον αδερφο σου σημερα ρε συ δε θα κατεβεις καθολου ουτε τις αλλες μερες για κανενα Side Event..;???
σου χω πει ρε φιλε τη γνωμη μου για το λαιβ... δεν πολυγουσταρω.... την προηγουμενη φορα απο σποντα βρεθηκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τον ειχες γνωρισει τον μπραδερ??? δεν θυμαμαι....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
σου χω πει ρε φιλε τη γνωμη μου για το λαιβ... δεν πολυγουσταρω.... την προηγουμενη φορα απο σποντα βρεθηκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τον ειχες γνωρισει τον μπραδερ??? δεν θυμαμαι....

Mα δεν στην ειπα που δεν παιζεις λαιβ αλλα που δε συμμετεχεις στο φορουμ φιλε καθε συνεισφορα ειναι πολυτιμη.. ;) :cheesy: :dancing:!!!
Οχι δεν τον ειχα γνωρισει τον αδερφο σου δυστυχως... :- :(

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αντε καλη επιτυχια ρε.

λοχε τα ποστ σου με αγχωνουν πολυ σπιντα εισαι μονιμως  :grin:

Ετσι Εκτορα ετσι στη σπιντα πρεπει να'σαι και συ να σηκωθεις απο τον καναπε και να κατηφορισεις προς τον Ναο.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom