loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
λοχε μη γκρινιαζεις. η γκρινια ειναι γκινια
Γιατι με τε λες Εκτορα μου αφου σε ξεχωρισα και σε επιτημησα για τη σταθερη παρουσια και υποστηριξη σου στην ομαδα... ;) !!!!
λοχε μη γκρινιαζεις. η γκρινια ειναι γκινια
Υπαρχηγέ με ξαφνιάζεις...τετοια ωρα για σενα ειναι βαθιά μεσάνυχτα!!!!Γιατι με τε λες Εκτορα μου αφου σε ξεχωρισα και σε επιτημησα για τη σταθερη παρουσια και υποστηριξη σου στην ομαδα... ;) !!!!
Υπαρχηγέ με ξαφνιάζεις...τετοια ωρα για σενα ειναι βαθιά μεσάνυχτα!!!!
Υπαρχηγέ με ξαφνιάζεις...τετοια ωρα για σενα ειναι βαθιά μεσάνυχτα!!!!
AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ....Δυστυχώς, όπως με εσωσε η τράπουλα στην αρχή, μετά με καταδίκασε...Μιά μου και μία της ρε πούστη μου....Και βλέπεις τον ..Κουτούπα και περνάει σερί τους παίκτες, με 10αρια απέναντι σε Ρηγαδες, σπάει ασσους με 9-9 κλπ....Αμα δε σε γλείψει και λίγο το γαμώφυλλο.....Που εισαι Αρχηγαρα μου δε βλεπω ανταπαντηση και θα τη πεσω σε λιγο ρε συ δε γινοντε αυτα χτες τι τελικο τραπεζι ηταν αυτο 5πλο ΑΛΛ ΙΝ και ολοι να'χουν ζευγη ρε συ και ΑΑ ο τσιπ λιντερ εννοειται οτι μονο ιντερνετ γινοντε αυτα τα πραματα εκει σπανια και μολις παιχτει κατι τετοιο ολοι λενε οτι το νετ ειναι ριγκντ..στημενο,κτλ... :- :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα συναγωνιστές..1 και σημερα μείνανε για τη μεγάλη συμμετοχή μας στο GREEK POKER CUP III στο Λουτράκι..Μετά από σκληρές μονομαχίες,υπενθυμίζω ότι ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΜΑΔΑ θα δώσει το παρόν στα τελικά και Side Events,ετσι ωστε καθε φορά να συμμετάσχουμε τουλάχιστον δυο εκπροσωποι σε κάθε event...Mετά από ατελείωτη βιντεοθεραπεία και εκμάθηση της θεωρίας, αλλα και πρακτική on line εξάσκηση, ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε τη θρυλική φανέλα, εκπροσωπώντας το site....Ετοιμαζουμε βαλίτσες, νερα, χυμούς,γουρια,ρούχα για τρεις μερες και την Πέμπτη κατηφορίζουμε προς το ΝΑΟ του ΠΟΚΕΡ....... ;)
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size][/move]
AΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ....Δυστυχώς, όπως με εσωσε η τράπουλα στην αρχή, μετά με καταδίκασε...Μιά μου και μία της ρε πούστη μου....Και βλέπεις τον ..Κουτούπα και περνάει σερί τους παίκτες, με 10αρια απέναντι σε Ρηγαδες, σπάει ασσους με 9-9 κλπ....Αμα δε σε γλείψει και λίγο το γαμώφυλλο.....
Καλημερα Υπαρχηγέ κι εκλεκτέ φίλε...ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα κατέβω σημερα..Κρατάμε δυνάμεις για το μεγάλο γεγονός....[size=25pt]ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Θεικη Γραφη ΑΡΧΗΓΑΡΑ μου πες μου οτι εγινε το θαυμα και σε μετεπεισα να μη κατεβεις ΧΧΧ σημερα αν εχες βγαλει τικετ μπορεις ακομα ανετα να τ'αλλαξεις σημερα το πρωι θα'χουν απειρη λιστα αναμονης και δε θα χασεις τιποτα Ναυρχε μου ισα ισα αν πας σημερα θα χασεις πολυ ενεργεια απο την αυριανη μερα που τη χρειαζεσαι στο ΜΑΧΙΜΟΥΜ... ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και να'χει μεινει και λιγη ενεργεια για να γραφτεις στο 150αρι της Κυριακης να παιξουμε και μια φορα μαζι ΑΡΓΗΓΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ δεν εχουμε συνευρεθει ποτε επι της ιερης ποκερικης Αγιας Τραπεζας... ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα Υπαρχηγέ κι εκλεκτέ φίλε...ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα κατέβω σημερα..Κρατάμε δυνάμεις για το μεγάλο γεγονός....
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!! :S
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!![/size][/move]
ΥΓ: κυριακή δεν γινεται να παίξω, εχω κι εναν ...ΣΤΟΛΟ να διοικήσω τη Δευτέρα!!!!!
καλη επιτυχια και απο μενα σε ολους σας.... ο μπραδερ θε ειναι εκει σημερα .... το κερδισε απο ποκερσταρς με μονοδολαρο σατελαιτ....εγω δεν ασχοληθηκα.....[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥ ΤΗΜ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ MAIN EVENT TOY GREEK POKER CUP KAI ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑ !!!
Κamikazi Αγαπη Μου.. και ΑΚ 47(aka The Big Slick... ;) ) [/size]
Περιμενω εναγωνιως hour by hour update σε καθε διαλειμμα... ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move][size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
καλη επιτυχια και απο μενα σε ολους σας.... ο μπραδερ θε ειναι εκει σημερα .... το κερδισε απο ποκερσταρς με μονοδολαρο σατελαιτ....εγω δεν ασχοληθηκα.....
σου χω πει ρε φιλε τη γνωμη μου για το λαιβ... δεν πολυγουσταρω.... την προηγουμενη φορα απο σποντα βρεθηκα τον ειχες γνωρισει τον μπραδερ??? δεν θυμαμαι....Που'σαι συ ρε ψυχη που χαθηκες ρε συ εχεις να συμμετασχεις στο φορουμ απο το προηγουμενο χρονο... !!!
Καλη επιτυχια στον αδερφο σου σημερα ρε συ δε θα κατεβεις καθολου ουτε τις αλλες μερες για κανενα Side Event..;???
σου χω πει ρε φιλε τη γνωμη μου για το λαιβ... δεν πολυγουσταρω.... την προηγουμενη φορα απο σποντα βρεθηκα τον ειχες γνωρισει τον μπραδερ??? δεν θυμαμαι....
αντε καλη επιτυχια ρε.
λοχε τα ποστ σου με αγχωνουν πολυ σπιντα εισαι μονιμως