ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλημερα συναγωνιστές...Η θρυλική BOU POKER TEAM χτες βράδυ, δεν τα πήγε καλά...Εγω και ο Υπαρχηγός, συμμετείχαμε στο SIDE EVENT του GPC III αλλά...τον πούλο!!!Εγω κλασσικά, δε σταύρωσα παρτίδα και αποχώρησα σε 1 1/2 ωρα περίπου, ενω ο Υπαρχηγός, αφού προσήλθε κατά μια ωρα (!!!) αργοπορημένος, μόλις με είδε και σηκώθηκα, κάρφωσε με 6-6 3.500 μαρκες απέναντι σε Α-Q..Ενας Ασσος- κλασσικά, μας εχουνε βαλει στο ματι οι γαμημενοι Ασσοι- έδωσε τέλος και στην πορεία του Υπαρχηγού....Από τα δικά μου χαρτιά,αξιοσημείωτη παρτίδα,πού εχασα και το μεγαλύτερο στακ ήταν η παρακάτω:
-blinds 100-200, είμαι SB, σερβίρομαι Q-10 αχρωμα, κανω raise στα 400, ακολουθεί ο ΒΒ, φλοπ Q-9-10 rainbow, bet 1200 εγω, call o BB, turn 5, bet 1800 εγω, call o BB, river 2,check/check δειχνω τα ζευγαρια και ...τρωω στη μαπα μια λαχταριστη φλοπάτη κεντα με 8-J...
ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, όπου ρίχνεται στη μαχη ο CAVO με τον Υπαρχηγό!!!
[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!![/size][/move]
Το καλό για το τέλος...Η αγαπημένη μου γκρουπιέρισα..Όταν ηρθε στο τραπέζι μας ,δεν μπορούσα να παίξω...
καλα τα επαθλα αλλα απο λεφτα τι παιζει μαγκες ???Το μονο που θα ξεπλυνει την Τιμη της Ομαδος η τελευταια ευκαιρια ειναι αυριο με τον Εκλεκτοτατο Φιλτατο Ηρωικο Συναγωνιστη και Ανθυπατο Ανθυπαρχηγο Καβο να καταφερουμε να φτασουμε μινιμουμ ως το τελικο τραπεζι και να σηκωσουμε το επαθλο καθως η Μπου Τημ ΠΡΕΠΕΙ να αποκτησει και ενα επαθλο Greek Poker Cup και το Bracelet του νικητη της πρωτης θεσης να τιμησει και να διακοσμησει τον καρπο ενος μελους της Δοξασμενης Μπου Ποκερ
καλα τα επαθλα αλλα απο λεφτα τι παιζει μαγκες ???
καλα τα επαθλα αλλα απο λεφτα τι παιζει μαγκες ???
σιγουρα καποια στιγμη θα δοκιμασω και εγω τις δυναμεις μουΚανα πεντοχιλιαρο ο πρωτος... ;)
σιγουρα καποια στιγμη θα δοκιμασω και εγω τις δυναμεις μου
φιλαρακια κιετσ!! αυτο που λες θελω να δοκιμασω με πραγματικα λεφτατι θες να πεις φιλε οτι δεν εχεις παιξει καθολου ποκερ μεχρι τωρα ή οτι θες να δοκιμασεις τις δυναμεις σου παιζοντας και με σοβαρα λεφτα και οχι για πλακα με φιλαρακια,συγγενεις,κτλ αν επαιζες μεχρι τωρα ή παιζεις στο ιντερνετ σε χαμηλα μπαι ιν και δεν εχει παιξει λαιβ σε καζινο... ;;;???
φιλαρακια κιετσ!! αυτο που λες θελω να δοκιμασω με πραγματικα λεφτα
μετα το rounders και τα wsop που εχω δει εφαγα και εγω κολλημα
μπα δεν εχω μια!!! καποια στιγμη στο μελλον....Ωραιος φιλε ολοι καπως ετσι κολησαμε στην αρχη.. ;)!!! γιατι δεν ερχεσαι αυριο λουτρακι να συμμετασχεις στο τουρνουα που θα παιξουμε στις 5μμ εχει το μικροτερο μπαι ιν (150 ευρω) που μπορεις να βρεις σε τουρνουα οπουδηποτε σε ολοκληρη την Ευρωπη αυτη τη στιγμη ειναι φτηνοτερο ακομα και απο το μινιμουμ μπαι ιν σε παιχνιδι μετρητων που ξεκινα απο τα 200 ευρω.. :o :o :o!!! ελα αν θες θα'χει πλακα και θα'χει πολυ ενδιαφερον σαν πρωτη εμπειρια και θα'ναι και ευκαιρια να γνωριστουμε και να προστεθει και αλλο ενα μελος στη δοξασμενη ΒOU POKER TEAM GO GO GOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπα δεν εχω μια!!! καποια στιγμη στο μελλον....