Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1496.jpg
    Φωτογραφία1496.jpg
    166,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Φωτογραφία1497.jpg
    Φωτογραφία1497.jpg
    137,3 KB · Εμφανίσεις: 16

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1498.jpg
    Φωτογραφία1498.jpg
    163,4 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Φωτογραφία1499.jpg
    Φωτογραφία1499.jpg
    174 KB · Εμφανίσεις: 18

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1500.jpg
    Φωτογραφία1500.jpg
    137,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Φωτογραφία1504.jpg
    Φωτογραφία1504.jpg
    150,6 KB · Εμφανίσεις: 13

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Συνημμένα

• Φωτογραφία1512.jpg
    Φωτογραφία1512.jpg
    151 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Φωτογραφία1513.jpg
    Φωτογραφία1513.jpg
    144 KB · Εμφανίσεις: 14

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Συνημμένα

• Φωτογραφία1517.jpg
    Φωτογραφία1517.jpg
    112,4 KB · Εμφανίσεις: 21

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το καλό για το τέλος...Η αγαπημένη μου γκρουπιέρισα..Όταν ηρθε στο τραπέζι μας ,δεν μπορούσα να παίξω...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :tits2: :tits2: :tits2:

Συνημμένα

• GPC III (6).jpg
    GPC III (6).jpg
    138 KB · Εμφανίσεις: 17
  • GPC III (9).jpg
    GPC III (9).jpg
    154,7 KB · Εμφανίσεις: 18

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=35pt]ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ...[/size] :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:[size=40pt]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ναυρχε μου Αρχηγε μου και Αγαπημενε μου φιλε η Ιστορια χτες γραφτηκε με [size=25pt]ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΤΣΟΧΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα συναγωνιστές...Η θρυλική BOU POKER TEAM χτες βράδυ, δεν τα πήγε καλά...Εγω και ο Υπαρχηγός, συμμετείχαμε στο SIDE EVENT του GPC III αλλά...τον πούλο!!!Εγω κλασσικά, δε σταύρωσα παρτίδα και αποχώρησα σε 1 1/2 ωρα περίπου, ενω ο Υπαρχηγός, αφού προσήλθε κατά μια ωρα (!!!) αργοπορημένος, μόλις με είδε και σηκώθηκα, κάρφωσε με 6-6 3.500 μαρκες απέναντι σε Α-Q..Ενας Ασσος- κλασσικά, μας εχουνε βαλει στο ματι οι γαμημενοι Ασσοι- έδωσε τέλος και στην πορεία του Υπαρχηγού....Από τα δικά μου χαρτιά,αξιοσημείωτη παρτίδα,πού εχασα και το μεγαλύτερο στακ ήταν η παρακάτω:
-blinds 100-200, είμαι SB, σερβίρομαι Q-10 αχρωμα, κανω raise στα 400, ακολουθεί ο ΒΒ, φλοπ Q-9-10 rainbow, bet 1200 εγω, call o BB, turn 5, bet 1800 εγω, call o BB, river 2,check/check δειχνω τα ζευγαρια και ...τρωω στη μαπα μια λαχταριστη φλοπάτη κεντα με 8-J... :headbang: :headbang: :headbang:
ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, όπου ρίχνεται στη μαχη ο CAVO με τον Υπαρχηγό!!!
[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αρχηγος και Υπαρχηγος αποχωρησαν μαζι ταυτοχρονα ακριβως στο ιδιο χερι σε τιμητικη αποχωρηση του Υπαρχηγου προς Τιμην του Τιμημενου Αρχηγου... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Μπου Τημ επεσε εις το πεδιον της Μαχης ηρωικα μαχομενη εναντι υπερτερων δυναμεων... :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!

Η Τραγωδια και η Καταστροφη ειναι ανυπολογιστη... :< :< :< :< :- :- :- :( :( :( :( :'( :'( :'( :'( :'( :'(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μονο που θα ξεπλυνει την Τιμη της Ομαδος η τελευταια ευκαιρια ειναι αυριο με τον Εκλεκτοτατο Φιλτατο Ηρωικο Συναγωνιστη και Ανθυπατο Ανθυπαρχηγο Καβο να καταφερουμε να φτασουμε μινιμουμ ως το τελικο τραπεζι και να σηκωσουμε το επαθλο καθως η Μπου Τημ ΠΡΕΠΕΙ να αποκτησει και ενα επαθλο Greek Poker Cup και το Bracelet του νικητη της πρωτης θεσης να τιμησει και να διακοσμησει τον καρπο ενος μελους της Δοξασμενης Μπου Ποκερ Τημ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!! GOOGOOOGOOOOOOOOOOOOOOOOOO :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Το καλό για το τέλος...Η αγαπημένη μου γκρουπιέρισα..Όταν ηρθε στο τραπέζι μας ,δεν μπορούσα να παίξω...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :tits2: :tits2: :tits2:

Ωστε αυτη φταιει που δε σταυρωσες παρτιδα Αρχηγε μας The dealer is to blame... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!! Εμ που εχεις το μυαλο σου και εσυ αντι να κοιτας στο επιπεδο του τραπεζιου πανω στη τσοχα το φλοπ μηπως εστιαζες λιγο ψηλοτερα...;;; ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies: :tits::boobies: :boobies:????????????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Οπως παντα τελεια η φωτογραφικη καταγραφη των γεγονοτων αψογως επαγγελματικη με απιστευτα υψηλα στανταρ
Αρχηγε μας αν μη τι αλλο σου αξιζει το μεγαλυτερο βραβειο φωτογραφησης στη ζουλα υπο αντιξοοων συνθηκων εισαι...
[size=40pt]ΘΕΟΣ...:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

(Προσεξες τα χρωματα της Ομαδας σου Αρχηγε μου παντα προς τιμην σου.. :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!)

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Το μονο που θα ξεπλυνει την Τιμη της Ομαδος η τελευταια ευκαιρια ειναι αυριο με τον Εκλεκτοτατο Φιλτατο Ηρωικο Συναγωνιστη και Ανθυπατο Ανθυπαρχηγο Καβο να καταφερουμε να φτασουμε μινιμουμ ως το τελικο τραπεζι και να σηκωσουμε το επαθλο καθως η Μπου Τημ ΠΡΕΠΕΙ να αποκτησει και ενα επαθλο Greek Poker Cup και το Bracelet του νικητη της πρωτης θεσης να τιμησει και να διακοσμησει τον καρπο ενος μελους της Δοξασμενης Μπου Ποκερ
καλα τα επαθλα αλλα απο λεφτα τι παιζει  μαγκες ???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
:headbang2: :headbang2: :headbang2: σιγουρα καποια στιγμη θα δοκιμασω και εγω τις δυναμεις μου  :grin:

τι θες να πεις φιλε οτι δεν εχεις παιξει καθολου ποκερ μεχρι τωρα ή οτι θες να δοκιμασεις τις δυναμεις σου παιζοντας και με σοβαρα λεφτα και οχι για πλακα με φιλαρακια,συγγενεις,κτλ αν επαιζες μεχρι τωρα ή παιζεις στο ιντερνετ σε χαμηλα μπαι ιν και δεν εχει παιξει λαιβ σε καζινο... :huh: :huh: :huh:;;;???

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τι θες να πεις φιλε οτι δεν εχεις παιξει καθολου ποκερ μεχρι τωρα ή οτι θες να δοκιμασεις τις δυναμεις σου παιζοντας και με σοβαρα λεφτα και οχι για πλακα με φιλαρακια,συγγενεις,κτλ αν επαιζες μεχρι τωρα ή παιζεις στο ιντερνετ σε χαμηλα μπαι ιν και δεν εχει παιξει λαιβ σε καζινο... :huh: :huh: :huh:;;;???
φιλαρακια κιετσ!!  αυτο που λες θελω να δοκιμασω με πραγματικα λεφτα
μετα το rounders και τα wsop που εχω δει εφαγα και εγω κολλημα  :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
φιλαρακια κιετσ!!   αυτο που λες θελω να δοκιμασω με πραγματικα λεφτα
μετα το rounders και τα wsop που εχω δει εφαγα και εγω κολλημα  :grin:

Ωραιος φιλε ολοι καπως ετσι κολησαμε στην αρχη.. ;)!!! γιατι δεν ερχεσαι αυριο λουτρακι να συμμετασχεις στο τουρνουα που θα παιξουμε στις 5μμ εχει το μικροτερο μπαι ιν (150 ευρω) που μπορεις να βρεις σε τουρνουα οπουδηποτε σε ολοκληρη την Ευρωπη αυτη τη στιγμη ειναι φτηνοτερο ακομα και απο το μινιμουμ μπαι ιν σε παιχνιδι μετρητων που ξεκινα απο τα 200 ευρω.. :o :o :o!!! ελα αν θες θα'χει πλακα και θα'χει πολυ ενδιαφερον σαν πρωτη εμπειρια και θα'ναι και ευκαιρια να γνωριστουμε και να προστεθει και αλλο ενα μελος στη δοξασμενη ΒOU POKER TEAM GO GO GOOOOOOOOOOOOOOOO :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ωραιος φιλε ολοι καπως ετσι κολησαμε στην αρχη.. ;)!!! γιατι δεν ερχεσαι αυριο λουτρακι να συμμετασχεις στο τουρνουα που θα παιξουμε στις 5μμ εχει το μικροτερο μπαι ιν (150 ευρω) που μπορεις να βρεις σε τουρνουα οπουδηποτε σε ολοκληρη την Ευρωπη αυτη τη στιγμη ειναι φτηνοτερο ακομα και απο το μινιμουμ μπαι ιν σε παιχνιδι μετρητων που ξεκινα απο τα 200 ευρω.. :o :o :o!!! ελα αν θες θα'χει πλακα και θα'χει πολυ ενδιαφερον σαν πρωτη εμπειρια και θα'ναι και ευκαιρια να γνωριστουμε και να προστεθει και αλλο ενα μελος στη δοξασμενη ΒOU POKER TEAM GO GO GOOOOOOOOOOOOOOOO :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπα δεν εχω μια!!! καποια στιγμη στο μελλον....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom