Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
θα ειδε ονειρο μαλλον ο τυπος

Ο τυπος ειναι απειρος λεφτας τυπε μου επαιζε για το χαβαλε του εντελως και μαλιστα ελεγε επανειλημενα χαριτολογοντας δηθεν εχω καταστραφει και αν με γυρισεις αναποδα οι τσεπες μου ειναι αδειες και σε μια φαση τον βλεπουμε να'χει βγαλει απ'τη τσεπη ενα ματσο με μωβ και πρασινα για να δωσει 2-3 στη γυναικα του που αποκλειστηκε νωρις να περασει την ωρα της στα φρουτακια οσο επαιζε αυτος αφου τον ειχε παει τραινο η ευνοια ειχε ξεκολωθει και το καλυτερο απ'ολα ελεγε πρωτη φορα στη ζωη μου παιζω λαιβ ενω ολα τα πσκ των γιορτων(χριστουγενα+πρωτοχρονια+φωτα!) που'μουν εκει 4-5 φορες συνολικα στο κας ηταν ολες εκει και εκανε συνεχεις καταθεσεις πολλων κατοσταρικων τη φορα για τη πλακα του με τη γυναικα του να χανει αμεσως το μπαι ιν της σε αλλο τραπεζι και να του'ρχεται για ανατροφοδοτηση και γενικα παμφτωχοι καταλαβαινεις δεν εχουν μια φτωχεια καταραμενη... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλα ρε υπαρχηγε μου...δεν σου ειπα να ξεκουραστεις για να τους μαμησουμε αυριο???  :s&m_2:

τι δουλεια εχεις τετοια ωρα στο νετ???  :s&m_1:

Ρε Ανθυπαρχηγε μου λες εσυ τι εκαμνες τετοια ωρα ξυπνιος πριν απο τον ΜΕγαλο Αγωνα δε μου τα πες αυτα οταν σου λεγα παγαινοντας οτι δειχνεις φρεσκαδουρα,κτλ μου κρυψες το οτι ησουν ξυπνιος στις 6... :cheesy: :grin: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αχ αρχηγε μου,που εχεις το μυαλο σου???...κ στην εδειξα... :knuppel:

μια ξανθια ψηλη με πρασινα γιαλακια... :kissass:

Πλακα με κανεις Ανθυπαρχηγε μου δεν ειναι δυνατον αυτο που βλεπω κατοπιν εορτης ησουν ξυπνιος διαρκως και συνομιλουσες με τον Αρχηγο απο της 6 τα ξημερωματα ως τις 11 το πρωι.... :huh: :huh: :huh: :o :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:;;;????!!!!!!!!!!! Ποτε κοιμηθηκες βρε αθεοφοβε... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :S :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:;;;;;;;;;;;;??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό λέω ρε συ...ειχε πάρει το εισητήριο από το νετ κι εδινε ΜΕΡΙΔΙΟ στα ΚΕΡΔΗ!!!Με 10%, δηλ 66€, τωρα θα είχαν εξασφαλισμένα 240ε και συνεχίζει...Αλλα τα μαλακισμένα μεσα στο ποκερλαντ πουλούσαν ειρωνεία και πνευμα...ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ, ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!
Από χτες τον εχω χρισει ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ -Με μεταγραφή τον αρπαξα τελευταία στιγμη!!!! :2funny: :2funny:-και θα τον βαλω να κανει κι εγγραφή εδω μεσα να τον αποθεώσουμε...Ετσι κι αλλιώς ΡΕΜΑΛΟΣ είναι σαν κι εμας!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ: Δεν κατεβαίνω κάτω, περιμένω κόσμο σπίτι το μεσημέρι..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ....
[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!![/size]
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα τακτικα ρεμαλια.. :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: σταθηκαν στο υψος των περιστασεων για αλλη μια φορα και προσπαθησαν να κρατησουν ψηλα την Τιμημενη Σημαια της Ηρωικης Ομαδας μας μεσα στη σφαγη και
στη κλαγγη του ατσαλιου που συγγρουεται εις τον καταιγισμο της μαχης... :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Συμφωνω απολυτα για επιτημο μελος Μητσο-Ποκερσταρ ειναι ηδη τιμημενος και επιτημος ουτε ο Μητσο-τακουρας να ηταν... :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:Μακρια απο μας... :booty: :booty: :booty: :booty:!!!!!!!!
Ηταν σε πανζουρλισμο και παραζαλη σημερα εκανε 2 φορες σπλιτ σε ρεστα πριφλοπ και τρελαθηκε απο νωρις τη μια against all odds dominated κρατοντας Α6 εναντιων Α 10 και τη δευτερη οντας highly favorite ειχε τρελαθει εντελως και δικαιως μετα απο αυτα που περασε το πρωι και τελικα τερματισε σε θεση 20κατι τρια τραπεζια πριν το τελικο παροτι οντας με λιγα περισσοτερα μπλαιντς απο μενα δεν αντεξε και τα καρφωσε σωστα μεν αλλα πολυ ατυχα δε με ασονταμο κουπες εναντιων ασσων... :- :( :- και μπαμ... :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:!!!! Αλλα κατα βαθος ανακουφιστηκε ειλικρινα δεν αντεχε αλλο φαινοταν οτι ειχε φτασει στα ορια σημερα... :blowup: :blowup: :blowup:
Λοιπον πρεπει να γινει Επιτημο και Επισημο μελος Παραυτα κανονιστε το Αρχηγε μας εσυ που'σαι συνεχεια μεσ'τη τεχνολογια και παιζεις στα δαχτυλα την διαδικτυακη επικοινωνια κανε του επισημη και επιτημη προσκληση να τρελαθουμε ολοι μαζι ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τα τακτικα ρεμαλια σταθηκαν στο υψος των περιστασεων για αλλη μια φορα και προσπαθησαν να κρατησουν ψηλα την Τιμημενη Σημαια της Ηρωικης Ομαδας μας μεσα στη σφαγη και
στη κλαγγη του ατσαλιου που συγγρουεται εις τον καταιγισμο της μαχης... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

Συμφωνω απολυτα για επιτημο μελος Μητσο-Ποκερσταρ ειναι ηδη τιμημενος και επιτημος ουτε ο Μητσο-τακουρας να ηταν... :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:Μακρια απο μας... :booty: :booty: :booty: :booty:!!!!!!!!
Ηταν σε πανζουρλισμο και παραζαλη σημερα εκανε 2 φορες σπλιτ σε ρεστα πριφλοπ και τρελαθηκε απο νωρις τη μια against all odds dominated κρατοντας Α6 εναντιων Α 10 και τη δευτερη οντας highly favorite ειχε τρελαθει εντελως και δικαιως μετα απο αυτα που περασε το πρωι και τελικα αντεξε με λιγα περισσοτερα μπλαιντς απο μενα ως 20κατι οπου ρεσταρε με ασονταμο κουπες εναντιων ασσων... :- :( :- και μπαμ... :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:!!!! Αλλα κατα βαθος ανακουφιστηκε ειλικρινα δεν αντεχε αλλο φαινοταν οτι ειχε φτασει στα ορια σημερα... :blowup: :blowup: :blowup:
Λοιπον πρεπει να γινει Επιτημο και Επισημο μελος Παραυτα κανονιστε το Αρχηγε μας εσυ που'σαι συνεχεια μεσ'τη τεχνολογια και τη παιζεις στα δαχτυλα κανε του επισημη και επιτημη προσκληση να τρελαθουμε ολοι μαζι ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Μητσταρ ειναι ''φτιαγμενος'' και ειδικα κατασκευασμενος με ολους του κανονες της συγχρονης χημικης μηχανικης για την ομαδα μας καθως απο τη προσφωνηση του και μονο που ξεκινα το ποστ του στο φορουμ της ποκερλαντ: [size=25pt]''ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...!!!!!!!!!!!..''[/size] ειναι πασιφανες οτι εδω ανηκει.. ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευγε για την Μεταγραφη που κονομησες Ναυαρχε μου εκτος απο Τιμημενος Αρχηγος μας οριζεσαι επισημα και υπευθυνα ως ο Προεδρας της Ομαδας μας ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!
Τα ψωνισμενα παιδακια των ''ποκερικων και καλα :jerking: :jerking: :jerking:'' φορουμ θα φανε τη σκονη της Ομαδας μας :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ο Μητσταρ ειναι ''φτιαγμενος'' και ειδικα κατασκευασμενος με ολους του κανονες της συγχρονης χημικης μηχανικης για την ομαδα μας καθως απο τη προσφωνηση του και μονο που ξεκινα το ποστ του στο φορουμ της ποκερλαντ: [size=25pt]''ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...!!!!!!!!!!!..''[/size] ειναι πασιφανες οτι εδω ανηκει.. ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευγε για την Μεταγραφη που κονομησες Ναυαρχε μου εκτος απο Τιμημενος Αρχηγος μας οριζεσαι επισημα και υπευθυνα ως ο Προεδρας της Ομαδας μας ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!
Τα ψωνισμενα παιδακια των ''ποκερικων και καλα :jerking: :jerking: :jerking:'' φορουμ θα φανε τη σκονη της Ομαδας μας :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα δοξασμένα και μπαρουτοκαπνισμένα μέλη της Θρυλικής BOU POKER TEAM!Μετα το κλείσιμο των φωτων της Ραμπας του GREEK POKER CUP III, ενα νέος αγωνιστικός μαραθώνιος μας περιμένει...Εκτος από τα Τεταρτιάτικα WEDNESDAYS τα οποία θα συνεχιστουν και το Μαρτιο στο Λουτράκι- και στα οποία θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν, μια ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
Προκειται για την ανακοίνωση διεξαγωγής του GREEK POKER MASTER ΙV στην Παρνηθα από 27-31/3!!!!

Μετα από την προσθήκη ενος ΠΟΚΕΡ MASTER παικτη στη θρυλική ομάδα -ο οποίος μπηκε φιναλίστ στο GPC III- η ομάδα γινεται πιο δυνατή και ετοιμάζεται να προσθέσει ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στο πλούσιο παλμαρέ της..
Την τετάρτη θα γίνει η πρωτη μας συναντηση σε πληρη απαρτία στο λουτρακι- πριν το τουρνουά- όπου και θα συζητήσουμε τη στρατηγική μας και τους τρόπους αντιμετώπισης των αμπαλων που ξεπετάγονται σα μετεωρίτες και μας φρενάρουν στην προσπάθειά μας να εδραιωθούμε στην κορυφή..Αρκει να σας πω ότι ο 5ος φιναλίστ του GPC III, απέφευγε να παίξει από φοβο μη φυγει, εβγαινε εξω για κανενα τεταρτο, εχανε τα antes και ξαναέμπαινε μέσα και όπου κάτσει....εκεί λοιπόν μπήκε all in σχεδον blind all inn, με 6-9 off, εναντι Κ-9 toy chip leader και του καθεται ΦΛΟΠ 2-4-6-6-9 (!!!) και πηρε ανασες μεχρι την πεμπτη θεση, οπου και καβάντζωσε 13.000 περιπου!!!!!!Ενα τυπάκι που στα τουρνουα, με χτυπαγε με 7-7 σε φλοπ 8-10-J , ενω κρατούσα J-A και χτυπαγε σαν τρελός για να με διώξει..Και οταν του ειπα "πού βαρας?" μου λεει "πηγαινα για την ..κατω κεντα!!!".Αυτοί παιρνουν τα φραγκα Κυριοι δυστυχώς..
Τέλος πάντων, με ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΕΝΟΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ στην ομάδα μας, σχεδιάζουμε την Τεταρτη τα επόμενα βήματά μας..Οσοι πιστοί ποκεράδες προσέλθετε....
ΥΓ: Επειδη κάτι υφερπουσες φήμες αναφέρουν πιθανή καθυστέρηση- ή και απουσία- του Υπαρχηγού την Τετάρτη, προειδοποιώ ότι απορρίπτεται εκ των προτέρων ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ/ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Αυτό λέω ρε συ...ειχε πάρει το εισητήριο από το νετ κι εδινε ΜΕΡΙΔΙΟ στα ΚΕΡΔΗ!!!Με 10%, δηλ 66€, τωρα θα είχαν εξασφαλισμένα 240ε και συνεχίζει...Αλλα τα μαλακισμένα μεσα στο ποκερλαντ πουλούσαν ειρωνεία και πνευμα...ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ, ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!
Από χτες τον εχω χρισει ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ -Με μεταγραφή τον αρπαξα τελευταία στιγμη!!!! :2funny: :2funny:-και θα τον βαλω να κανει κι εγγραφή εδω μεσα να τον αποθεώσουμε...Ετσι κι αλλιώς ΡΕΜΑΛΟΣ είναι σαν κι εμας!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ: Δεν κατεβαίνω κάτω, περιμένω κόσμο σπίτι το μεσημέρι..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ....
[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!![/size]
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size][/move]
αν θυμασαι καλα ο δημητρακης ειναι αυτος που σε ειχε αποκλεισει οταν παιζαμε satelait μαζι για το τουρνουα του δεκεμβριου.... κραταγες ρηγαδες και στο εσπασε με ασσο νταμα....  ;)

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:pipa1:
θα ειδε ονειρο μαλλον ο τυπος

χαχαχα καποια στιγμη εκει που εβλεπα το τελικο τραπεζι...ερχεται να δει τι γινεται...

του λεω...ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?...τι ονειρο ειδες???...

μου λεει ηταν πολλες οι μαρκες κ ειχα stack!!!...τι να πεις???...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Ανθυπαρχηγε μου λες εσυ τι εκαμνες τετοια ωρα ξυπνιος πριν απο τον ΜΕγαλο Αγωνα δε μου τα πες αυτα οταν σου λεγα παγαινοντας οτι δειχνεις φρεσκαδουρα,κτλ μου κρυψες το οτι ησουν ξυπνιος στις 6... :cheesy: :grin: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!

υπαρχηγε μου κ δασκαλε της εκλεκτης BOY TEAM...πως να σου κρυψω οτι ημουν ξυπνιος...αφου ειχα γραψει εδω μεσα???...

απλα ξυπνησα...(η δυναμη της συνηθειας)...κ λεω κατσε να δεις που ο υπαρχηγος μας θα ειναι μεσα...κ ετσι μπηκα...για κανα μισαωρο...μετα παλι νανι...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πλακα με κανεις Ανθυπαρχηγε μου δεν ειναι δυνατον αυτο που βλεπω κατοπιν εορτης ησουν ξυπνιος διαρκως και συνομιλουσες με τον Αρχηγο απο της 6 τα ξημερωματα ως τις 11 το πρωι.... :huh: :huh: :huh: :o :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:;;;????!!!!!!!!!!! Ποτε κοιμηθηκες βρε αθεοφοβε... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :S :S :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:;;;;;;;;;;;;??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ δασκαλε...ξεχνας οτι ειμαι παντρεμενος ανθρωπος...οι παντρεμενοι πανε νωρις για νανι... :-*

αλλωστε απο της 11 μεχρι τις 6 και μετα ενα διωρο ακομα ειναι υπερ αρκετο για μενα... :sunglasses:

υγ.εφτασα τα 69...ωραιο νουμερο...ας κανω μια παυση μεχρι την πεμπτη... :sunglasses:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης για το GREEK POKER MASTERS της Παρνηθας, τα satelites ξεκινάνε Πέμπτη 28/2 και καθε Πέμπτη -4 τον αριθμό-.ΩΡΑ 17.00,115€,Blinds 30λεπτα, 6000 μαρκες 40 παικτες, 10 παίρνουν εισητηριο..Υπάρχουν και satelites τις κυριακές, άλλα 4,170€, με μεγαλύτερο cap και πιο πολλα εισητήρια......Λέω να ανηφορίσω την Πέμπτη να δω τι παίζει...
KAI MHN ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗ!!!!ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!!!!!

[move][size=30pt]HERE COMES THE PAIN!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κι επειδη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στην Παρνηθα, τροποποιώ τα παραπάνω ως ακολούθως....
Πέμπτες 170€ 20 ατομα 5 εισητηρια..
Κυριακές 115€ 40 ατομα 6 εισητηρια
Ωρες,Blinds,μαρκες, τα ιδια.....Παρτε και κανενα τηλεφωνο πριν καλού κακού γιατί ειναι και ανοργάνωτοι...
Αρα Κυριακή με βλέπω.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
:pipa1:
χαχαχα καποια στιγμη εκει που εβλεπα το τελικο τραπεζι...ερχεται να δει τι γινεται...

του λεω...ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?...τι ονειρο ειδες???...

μου λεει ηταν πολλες οι μαρκες κ ειχα stack!!!...τι να πεις???...
λογικα πρεπει να πιστεψε οτι μπλοφαρεις και πας να κλεψεις το ποτ,(ευνοουσε για κατι τετοιο το φλοπ)κ υστερα του εκατσε η κεντα απο το πουθενα.κλασσικα δλδ.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ναι... :headbang2: το γεγονος που ολοι περιμενατε εγινε πραγματικοτητα... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!
Ο Υπαρχηγός μολις τωρα πριν λιγη ωρα μολις καταφερε να εξασφαλισει το τελευταιο εισητηριο για το σημερινο ιστορικο Loutraki WSOP (Wednesdays Series Of Poker :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!) Ηταν γραφτο να γινει αυτο Αδερφια Συναγωνιστες :dancing: :rockon:
ζουμε και αναπνεουμε για την ομαδα μας παμε γερα να το ξανασηκωσουμε σημερα ή τωρα ή ποτε... :rockon: :rockon: :rockon:!!!
ο Υπαρχηγός της Bou Poker Team και Loutraki WSOP Champion κατεβαινει μετα απο απουσια ενος μηνος να υπερασπιστει τον τιτλο του :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=95pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κι επειδη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στην Παρνηθα, τροποποιώ τα παραπάνω ως ακολούθως....
Πέμπτες 170€ 20 ατομα 5 εισητηρια..
Κυριακές 115€ 40 ατομα 6 εισητηρια
Ωρες,Blinds,μαρκες, τα ιδια.....Παρτε και κανενα τηλεφωνο πριν καλού κακού γιατί ειναι και ανοργάνωτοι...
Αρα Κυριακή με βλέπω.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Καλα δεν υπαρχει αυτο που διαβαζω Ναυαρχε μου θα με τρελανεις ρε συ φαινεται τελικα οτι πορωνεσαι να συμμετεχεις σε σατελατια δεν εξηγειται αλλιως το πως ειναι δυνατον να τσιγκουνευεσαι να παιξεις το 150αρι Side Event του Greek Poker Cup που εκτος απο ιστορικη διοργανωση που'χε δυο χρονια να γινει επισης ειχε και απιστευτο Value και σε καναμε χρυσο να μας κανεις τζόιν που ηταν ολη η ομαδα εκει και τωρα θα πας να σκασεις τα ιδια σε ενα-δυο(μινιμουμ ευχομαι..:priest: :priest:
υπερ τιμημενα σατελατια υπερ του δεοντος ακριβα... :- :- :- :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
λογικα πρεπει να πιστεψε οτι μπλοφαρεις και πας να κλεψεις το ποτ,(ευνοουσε για κατι τετοιο το φλοπ)κ υστερα του εκατσε η κεντα απο το πουθενα.κλασσικα δλδ.

Και να μπλοφαρε ρε φιλε πως τον κανει κωλ σε αυτο το μπορντ με ΑΚ δε νικα τιποτα απολυτως παρα μονο δυο τυχαια φυλλα 6-3, 5,2, κτλ..που δεν ειχε κανενα νοημα να τα'χει κανει ρειζ ο αντιπαλος πριφλοπ και ακομα και σε αδυναμο ασο να τον ειχε βαλει οι μονοι ασσοι που ηταν λιγο μπροστα απο το ασορηγο του αστροναυτη ηταν Α2-6 καθως το ασονταμο ηταν πολυ μπροστα αφου'χε πανω κατω κεντα και οι ασσοι με κικερ απο βαλε ως Α8 ηταν επισης πολυ μπροστα καθως ειχαν ειτε ζευγος ειτε πανω κατω κεντα με το 8 ακομα και το Α7 ειχε σχεδον τις ιδιες πιθανοτητες με τη κεντα σφηνα και αν ο καβο ειχε κανει ρειζ πριφλοπ με οποιοδηποτε ζευγος ακομα και με παπακια 2αρια και παλι ηταν μπροστα και απο 8αρια ως νταμες ηταν απειρως μπροστα για να μη πουμε για ΚΚ ή ΑΑ που δεν του περασαν καν απο το μυαλο οποτε που πας ρε Καραμητρο... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking::tickedoff:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Αναλυση αυτη ηταν προς τιμην του Εκλεκτου φιλου και Ανθυπαρχηγου που με τιμα αποκαλωντας με δασκαλο και για
αλλη μια φορα ηταν απιστευτα ατυχος με τα τρελα μπαντ μπητς που τον κυνηγανε γι'αυτο θα παρει το αιμα του πισω σημερα με μινιμουμ τελικο τραπεζι :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom