Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα δοξασμένα και μπαρουτοκαπνισμένα μέλη της Θρυλικής BOU POKER TEAM!Μετα το κλείσιμο των φωτων της Ραμπας του GREEK POKER CUP III, ενα νέος αγωνιστικός μαραθώνιος μας περιμένει...Εκτος από τα Τεταρτιάτικα WEDNESDAYS τα οποία θα συνεχιστουν και το Μαρτιο στο Λουτράκι- και στα οποία θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν, μια ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ...
Προκειται για την ανακοίνωση διεξαγωγής του GREEK POKER MASTER ΙV στην Παρνηθα από 27-31/3!!!!

Μετα από την προσθήκη ενος ΠΟΚΕΡ MASTER παικτη στη θρυλική ομάδα -ο οποίος μπηκε φιναλίστ στο GPC III- η ομάδα γινεται πιο δυνατή και ετοιμάζεται να προσθέσει ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στο πλούσιο παλμαρέ της..
Την τετάρτη θα γίνει η πρωτη μας συναντηση σε πληρη απαρτία στο λουτρακι- πριν το τουρνουά- όπου και θα συζητήσουμε τη στρατηγική μας και τους τρόπους αντιμετώπισης των αμπαλων που ξεπετάγονται σα μετεωρίτες και μας φρενάρουν στην προσπάθειά μας να εδραιωθούμε στην κορυφή..Αρκει να σας πω ότι ο 5ος φιναλίστ του GPC III, απέφευγε να παίξει από φοβο μη φυγει, εβγαινε εξω για κανενα τεταρτο, εχανε τα antes και ξαναέμπαινε μέσα και όπου κάτσει....εκεί λοιπόν μπήκε all in σχεδον blind all inn, με 6-9 off, εναντι Κ-9 toy chip leader και του καθεται ΦΛΟΠ 2-4-6-6-9 (!!!) και πηρε ανασες μεχρι την πεμπτη θεση, οπου και καβάντζωσε 13.000 περιπου!!!!!!Ενα τυπάκι που στα τουρνουα, με χτυπαγε με 7-7 σε φλοπ 8-10-J , ενω κρατούσα J-A και χτυπαγε σαν τρελός για να με διώξει..Και οταν του ειπα "πού βαρας?" μου λεει "πηγαινα για την ..κατω κεντα!!!".Αυτοί παιρνουν τα φραγκα Κυριοι δυστυχώς..
Τέλος πάντων, με ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΕΝΟΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ στην ομάδα μας, σχεδιάζουμε την Τεταρτη τα επόμενα βήματά μας..Οσοι πιστοί ποκεράδες προσέλθετε....
ΥΓ: Επειδη κάτι υφερπουσες φήμες αναφέρουν πιθανή καθυστέρηση- ή και απουσία- του Υπαρχηγού την Τετάρτη, προειδοποιώ ότι απορρίπτεται εκ των προτέρων ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΥΣΙΑΣ/ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

''πηγαινα για την ..κατω κεντα!!!''...ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cheesy: :grin:  :jerking: :jerking: :jerking::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχηγε μας και Προεδραρα μας ο Υπαρχηγος οπως προαναφερθη θα'ναι παρων παραυτα ελπιζουμε το ιδιο και για το νεο πουλεν της ομαδας που κονομησες :dancing: :rockon:!!! ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αχ δασκαλε...ξεχνας οτι ειμαι παντρεμενος ανθρωπος...οι παντρεμενοι πανε νωρις για νανι... :-*

αλλωστε απο της 11 μεχρι τις 6 και μετα ενα διωρο ακομα ειναι υπερ αρκετο για μενα... :sunglasses:

υγ.εφτασα τα 69...ωραιο νουμερο...ας κανω μια παυση μεχρι την πεμπτη... :sunglasses:

Ανθυπαρχηγε μου μη μου πεις οτι και σημερα εχεις κοιμηθει απο 11 ως 6 γιατι τοτε προκειται να μπεις φορουμ ανα πασα στιγμη και θα κατσω να σε περιμενω να μπεις να απαντησεις στα ποστ και θα'μαστε και οι δυο λιωμα στο ιστορικο τουρ σημερα εχε υποψην οτι παει πολυ πιο αργα απο του Καπ γι'αυτο αν ξυπνησεις νωρις ξαναπεσε για ν'αντεξεις σημερα ειναι νυν υπερπαντων ο αγων... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι εννοεις εφτασες τα 69... :huh: :huh: :huh: :S :S :S;;;???? θεση στο τουρνουα...;;;??? Απο τι θα κανεις παυση ως τη πεμπτη.. :huh:;?
τι θα γινει τη πεμπτη τι εννοεις το σατελαιτ στη Παρνηθα... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think:;;;????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΡΤΙΑ Η ΘΡΥΛΙΚΗ BOU POKER TEAM ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!!!!!
[size=20pt]LOXXOS  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEE!!!!
CAVO    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEE!!!!
JIM POKERSTARS OOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEE!!!!
ADMIRAL OOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEE!!!!
[/size]
Δίνουμε σήμερα τον αγώνα καταξίωσης και κατάκτησης για δευτερη φορά της κορυφής....
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!
[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα συν-ποκεράδες..Σε μια απο τις πιο συγκλονιστικές βραδιές των Τεταρτιάτικων τουρνουα του Lουτρακίου,η BOU POKER TEAM ΣΥΣΣΩΜΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ, εδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμή της..Ο LOXXOS,O CAVO,O JIM/POKERSTARS κι εγώ,δωσαμε τη μαχη, απέναντι σε ενα πολύ δυνατό χτεσινό field και τερματισαμε ΟΛΟΙ ΨΗΛΑ!
Ας τα πάρουμε από την αρχή..
Στην κλήρωση των θέσεων, η τύχη εφερε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ εμένα με τον CAVO και τον JIM με το LOXXOS!Με στρωτό παιχνίδι η ομάδα κατάπινε τις μάρκες των αντιπάλων και αν και η τυχη γυρισε την πλάτη στον JIM αφου εξαναγκαστηκε σε rebuy νωρίς αφου σε σετ Q, ο άλλος πάικτης εκανε φουλ στην NTAMA,φτασαμε σχετικά ευκολα στο break του φαγητού...
Μετά το breakκι ενω είχα αρχίσει να πεφτω σε μαρκες εγω,"σπαει" το τραπέζι εμενα και του CAVO η τυχη με στέλνει ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ LOXXOS και JIM!!!θεσεις 2-3-4 για την bOU POKER TEAM..Το τι εγινεστο τραπέζι απλά δεν περιγράφεται..Σε καθε κερδισμένο ποτ της ομάδας, οι αλλοι δυο παικτες αποθέωναν μεσα σε ντελίριο χειροκροτημάτων και πανηγυρισμών, με τον CAVO από μακριά να αναρωτιέται τι σκατα κάνουμε στο χαβαλοτράπεζο...
Κάπως έτσι ο LOXXOS πήρε με Α-J preflop all in εναν παικτη με J-K, o JIM "εσπασε" με all in εννιάρια με Α-5 κουπες κι εγω με Α-Κ preflop all in, εναν παικτη με J-K...
To αποκορύφωμα βεβαια ήταν όταν με 7.000 μαρκες, μπηκα σε τριπλό all in με 7-7 απέναντι σε δυο παίκτες που κρατούσαν και οι δυο Α-Q!!!
Τα εφταρια κρατησαν, εγω εκτοξευτηκα στις 25.000 μαρκες και η ομάδα στα ΟΥΡΑΝΙΑ!!!!Ο LOXXOS σε αλαλάζουσα κατάσταση να φωναζει [size=15pt]"SHOVAREI Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ BOU POKER TEAM ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ RAIL REEEEEEEEEEEEEE!!!" "ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΑΡΧΗΓΟ"[/size] και διάφορα αλλα με τα γελια να μη μας αφηνουν να δουμε καν τα χαρτιά μας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νεο break,νεο σπάσιμο τραπεζιων, εχουμε μεινει 30 παικτες και η τυχη στελνει JIM και LOXXOS μαζί, κι εμενα με τον CAVO ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ!!!!
Κάπου εκει ερχονται δυο Παπάδες σε θέση button και μου λένε: "Θα μας παιξεις Ναυαρχε?"Ε, να μην τους χαλάσω το χατηρι, σε blinds 2000-4000 ante 500, πονταρω 12.000, με γυρίζει ενας παππούς all in με 25.000,auto call εγω ,κρατάνε οι Παπάδες, στο rail  o παππούς να κλαιγεται ότι ειναι πολύ καλός παίκτης,60.000 μαρκες εγω,[size=15pt]ΝΕΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ BOU POKER TEAM!!!!Μόνο καπνογόνα δε ρίξαμε!!!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μετά και το νέο break,ειχαμε τις πρωτες αποχωρήσεις της ομαδας, 29 εφυγε ο JIM,γυρω στους 24 ο LOXXOS και μετά εγω, όταν τα εσπρωξα μεσα με 7-7 σε blinds 4.000-8.000 από button. Βet 12.000 εγω , all in ο SB- τον καλυπτα για λίγο-πάσο ολοι,τον βαζω σε A-K εγ ω και μπαίνω και ανοίγει Α-Α...Κρατησαν οι Ασσοι αν και ανοιξε φλοπ 6-8-9 και τον επιασε πανικός,και τελικά μετα απο λίγο εφυγα κι εγω στη 15 θεση...
Ο CAVO επαιζε ακόμη, οπότε η BOU POKER TEAM εκπροσωπείτο επάξια και μετά τη δική μου αποχώρηση.......
Συμπερασματικά ,χτες ηταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ομάδας αφού συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζι, κατσαμε και παρέα κι επιβάλλαμε το παιχνίδι μας!
Περιμένω τα νεα του CAVO...
[move][size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρες από ΡOΔΟ..

Μπράβο παίδες, η στιγμή που το Final Table θα απαρτίζεται από όλη την ομάδα δεν αργεί.

Το παράρτημα της ομάδας στη Ρόδο αύριο θα αγωνιστεί στο Texas Hold'em Tournament 50(rebuy+ADD ON) max entries 40

Ας ελπίσουμε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του άλλου φίλου-μέλους της ομάδας μας να τον επιτρέψουν να έρθει, αλλιώς θα πρέπει να σηκώσω μόνος το βάρος της φανέλας μας..

Stay Tuned..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Update από τον CAVO..
11η θέση για το δοξασμένο μέλος μας με "πούλημα" στο γαμο-ρίβερ...blinds 4.000-8.000 ante 1000, UTG raise 20.000,CAVO all in με 8-8,ΒΒ με K-Q off all in με 25.000,UTG μετα από πολλή σκεψη call με J-10 off....
FLOP 
[size=15pt]7-2-3[/size]
TURN
[size=15pt]3[/size]
[size=15pt]ΓΑΜΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ RIVER[/size]
[size=15pt] J !!!![/size]
[size=15pt]ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!!!!
GO GO BOU POKER TEAM!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φωτο από τη χθεσινή ΙΣΤΟΡΙΚΗ βραδιά μας....
Φωτο 1: μετά το τριπλό all in με 7-7 εναντίον Α-Q,A-Q...
Φωτο 2:Το στακ μου μετά το διπλασιασμό με Κ-Κ....

Η BOU TEAM ΕΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΧΤΕΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Συνημμένα

• Φωτογραφία1561.jpg
    Φωτογραφία1561.jpg
    341,8 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Φωτογραφία1564.jpg
    Φωτογραφία1564.jpg
    363,6 KB · Εμφανίσεις: 13

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φωτο 1: HUGE STACK..
Φωτο 2: Τα Δοξασμένα μέλη μας!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1566.jpg
    Φωτογραφία1566.jpg
    248,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Φωτογραφία1565.jpg
    Φωτογραφία1565.jpg
    346,3 KB · Εμφανίσεις: 51

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημέρες από ΡOΔΟ..

Μπράβο παίδες, η στιγμή που το Final Table θα απαρτίζεται από όλη την ομάδα δεν αργεί.

Το παράρτημα της ομάδας στη Ρόδο αύριο θα αγωνιστεί στο Texas Hold'em Tournament 50(rebuy+ADD ON) max entries 40

Ας ελπίσουμε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του άλλου φίλου-μέλους της ομάδας μας να τον επιτρέψουν να έρθει, αλλιώς θα πρέπει να σηκώσω μόνος το βάρος της φανέλας μας..

Stay Tuned..
Τις πιο θερμές ευχες της Ομαδας μας,είμαι σίγουρος για την επικράτησή σας...Μακάρι να ήμουν μαζί σας.....
[size=20pt]ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!!!!
GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!
[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Update από τον CAVO..
11η θέση για το δοξασμένο μέλος μας με "πούλημα" στο γαμο-ρίβερ...blinds 4.000-8.000 ante 1000, UTG raise 20.000,CAVO all in με 8-8,ΒΒ με K-Q off all in με 25.000,UTG μετα από πολλή σκεψη call με J-10 off....
FLOP  
[size=15pt]7-2-3[/size]
TURN
[size=15pt]3[/size]
[size=15pt]ΓΑΜΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ RIVER[/size]
[size=15pt] J !!!![/size]
[size=15pt]ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!!!!
GO GO BOU POKER TEAM!!!!![/size]

[move][size=40pt]ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟΟΟΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρες από ΡOΔΟ..

Stay Tuned..

Ευχαριστουμε Σταυρακα πως πηγε το Ροδιτικο Τουρ σημερα εκπροσωπηθηκε πληρως απο ολα τα μελη του παραρτηματος;?! Ευχομαστε ολοψυχα να το σηκωσατε το τιμημενο ;) :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=95pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστουμε Σταυρακα πως πηγε το Ροδιτικο Τουρ σημερα εκπροσωπηθηκε πληρως απο ολα τα μελη του παραρτηματος;?! Ευχομαστε ολοψυχα να το σηκωσατε το τιμημενο ;) :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=95pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

Αγαπητέ φίλε μου, υπαρχηγέ, καλή σου μέρα, όπως κ καλημέρες σε όλους.

Μήπως έχεις χάσει την αίσθηση του χρόνου?  :grin: :dancing: :P(Πλάκα κάνω)
Σήμερα είναι το τουρνουά στις 19:00

Μακάρι να το σηκώσουμε.
Αν θα είναι πλήρης η ομάδα, άγνωστο για την ώρα..

Τα λέμε παίδες..

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Last update before the war.

Η ομάδα μας κατεβαίνει πλήρης στη μάχη.  :ak: :uzi: :ak: :uzi:

Πάμε να το σηκώσουμε  :dancing: :dancing:

:priest: :priest:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Last update before the war.

Η ομάδα μας κατεβαίνει πλήρης στη μάχη.  :ak: :uzi: :ak: :uzi:

Πάμε να το σηκώσουμε  :dancing: :dancing:

:priest: :priest:

μια ενημερωση ρε παιδιαιαιαιαιαιαιαιαααα....!!!!!

[move][size=30pt]ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΟΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟΟΟΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΝΝΩΩΩΩ[/size][/move]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητά μέλη, φίλοι.
Πριν λίγο επιστρέψαμε από το τουρνουά κ είπα να κάνω το αναμενόμενο update διότι από την υπερένταση, νεύρα κτλ δεν μπορώ να κλείσω μάτι.

Ας τα πάρουμε απ' την αρχή.
Εγγραφές μόλις 18 και οι πληρωμές 3 μετά από συμφωνία διότι κανονικά πληρώνονταν 4 θέσεις.

Θα σας ενημερώσω πρώτα για τον φίλο Αντώνη κ μετά για μένα.
Καθόμασταν σε διαφορετικό τραπέζι οπότε θα σας πω τι μου είπε για την μάχη που έδωσε.
Στην πρώτη ώρα(περίοδος που υπήρχαν rebuy) είδε ελάχιστα flop στα οποία όποτε είχε καλό χέρι πήγαιναν πάσο ή δεν πατούσε πουθενά κ φόλνταρε. Μένει με περίπου 2500 μάρκες κ blinds 100/200 κάνει ALL IN με 7-7 κ πέφτει πάνω σε Q-Q. REBUY ο Αντώνης αλλά δεν πτοείται.
Μετά πήρε κάτι ψιλά από blinds κτλ κ τελειώνει η πρώτη ώρα βρίσκοντας τον με 6100 μάρκες. Δεν έκανε Add on.
Κάποια στιγμή πέρνει Α-Α, διπλασιάζει κ φτάνει περίπου 15000 μάρκες.
Αργότερα με Α-Κ οφ, βλέπει φλοπ Κ κ αλλα 2 σκουπιδια καρά. Ακούει ένα ALL IN από κάποιον με λιγότερες μάρκες, κάνει call κ στο γαμώ-river σκάει καρο. Πέφτει σε μάρκες ο φίλος μας ο Αντώνης κ από εκέινη τη στιγμή κ μετά τπτ. Το χάος. Από 2-7 σε 3-6 κτλ. Τα blinds να ανεβαίνουν επικίνδυνα οπότε με ελάχιστες μάρκες κάνει ALL IN με A-Q off. Τον κολλάρει ένας με Q-J off. Flop σκουπίδια, turn γαμώ-J κ ο Αντώνης φεύγει στην 11 θέση.

Πάμε κ σε μένα τώρα.
Στην πρώτη ώρα αν είδα 5 φλοπ είναι ζήτημα. Το καλό είναι πως σε όσα είδα δεν εφαγα καμιά σφαλιάρα. Λιγο από εδώ λίγο από εκεί τελείωσε η πρώτη ώρα βρίσκοντας με, με 7500 μάρκες. Δεν κάνω Add on.
Τα σκουπίδια συνέχιζαν να έρχονται αλλά με υπομονή κ πίστη περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσω. Να κολλάρω σε raise με λοζέ στο χέρι αλλά σετ πουθενά. Με τα πολλά κ τα blinds να γίνονται θηρία μένω με 3500 μάρκες περίπου όπου είμαι big blind με 9-Κ κούπες. UTG raise 3700, call μόνο το button κ εγώ ALL IN με 3500. Οι αντίπαλοι ήταν κ οι 2 οι chip leader του τραπεζιού.
Φλοπ Α-3-7 με μία κούπα. Λέω από μέσα μου Καληνύχτα. Turn 9 κούπα, River 5 κούπα κ τους τα πέρνω. Φτάνω κάπου στις 13000. Ωραία λέω ανάσανα. Μετά από αυτό, πάλι στα ίδια για να μην ξεχνιόμαστε. Σκουπίδια κ πάλι σκουπίδια.
Με το που φεύγει ο Αντώνης(11) γινόμαστε ένα τραπέζι, το λεγόμενο final table πανάθεμα μας.
Είχα το πιο μικρό στακ κάπου 9500 κ αν αναλογιστείτε ότι to average ήταν 25000 κ με ante/blinds 100/800/1600 ήμουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκής(Α ρε Μακρόπουλε)
Περίμενα να πιάσω κάτι μήπως κ 2πλασιάσω αλλά πως? Αυτό το 2-3 πρέπει να το παντρεύτηκα.
Υπομονή κ πάλι υπομονή λέω.
Με τα πολλά φεύγουν 3 κ μένουμε 7.
Δεν έχει πια call λέω, μονο ALL IN με στακ περίπου 6500(γαμώ τα blinds γαμώ).
Ώσπου έρχετε η στιγμή που πιάνω 8-8 κ τα σπρώχνω. 200/1000/2000 Κολλάρει μόνο αυτός που είχε λίγες μάρκες αλλά με κάλυπτε. Κρατούσε 7-7. Τα 8-8 μου κράτησαν κ double up.. YES λέω.
Στο καπάκι πιάνω 10-10 ALL IN εγώ. Με βλέπει πάλι μόνο αυτός που είχε πριν τα 7-7 κ του είχαν μείνει 3500.
Δείχνει 8-J off. Flop 8-Α-3 Turn 9 River γαμωωωωωωω J κ παραμένει στο παιχνίδι.
Στο καπάκι 3 συνεχόμενη παρτίδα σε θέση big blind 200/1000/2000 Call το μπάτον(cheep leader), to small blind raise 5000, ALL IN 12500 εγώ με Α-Q σπαθιά. Πάσο το μπάτον κ μετά από λίγη σκέψη call το small blind (είχε περιπου 30000) με  Q-J off.
Flop το ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ J με σκουπίδια κ κανένα σπαθί. Α δεν ήρθε οπότε κ απόχώρησα στην 6 θέση με μια μεγάλη δόση πίκρας σε μια δύσκολη μάχη όπως καταλάβατε.

ΥΓ. Παρατηρήσατε ότι κ εγώ κ ο Αντώνης χάσαμε με το ίδιο χέρι? Α-Q vs J-Q. ΓΑΜΩ ΤΟΝ JACK (J)

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜA σε όλους..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα στο ΗΡΩΙΚΟ παραρτημα της ΡΟΔΟΥ και σε ΟΛΑ τα παιδιά που μας διαβάζουν εδω...
Σας αξίζουν συγχαρητήρια Σταύρο και Αντώνη, παρόλα τα γαμω-suckouts που φαγατε...
Εχω να προτείνω κάτι:
Όταν θα πιανουμε Α-Α, J-J ή θα κινδυνεύουμε από J, να φολνταρουμε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει καταντήσει ΜΑΛΑΚΙΑ πια να τρωμε bad beats από αυτα τα ΚΩΛΟΦΥΛΛΑ!!!
Μην απογοητεύεστε,όπως λέει και ο JIM/POKERSTARS, "DEN EINAI H DOKSA…DEN EINAI TA LEFTAAA…EINAI TOU DROMOU H XARA"
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πότε θα κατέβετε να τους πάρουμε κούρσα στο Λουτρακι??
Με 6 ατομα η ομάδα θα εξαφανίσει τα επαθλα!!!!!!
[size=30pt] GO GO BOU POKER TEAM!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητά μέλη, φίλοι.
Πριν λίγο επιστρέψαμε από το τουρνουά κ είπα να κάνω το αναμενόμενο update διότι από την υπερένταση, νεύρα κτλ δεν μπορώ να κλείσω μάτι.

Ας τα πάρουμε απ' την αρχή.
Εγγραφές μόλις 18 και οι πληρωμές 3 μετά από συμφωνία διότι κανονικά πληρώνονταν 4 θέσεις.

Θα σας ενημερώσω πρώτα για τον φίλο Αντώνη κ μετά για μένα.
Καθόμασταν σε διαφορετικό τραπέζι οπότε θα σας πω τι μου είπε για την μάχη που έδωσε.
Στην πρώτη ώρα(περίοδος που υπήρχαν rebuy) είδε ελάχιστα flop στα οποία όποτε είχε καλό χέρι πήγαιναν πάσο ή δεν πατούσε πουθενά κ φόλνταρε. Μένει με περίπου 2500 μάρκες κ blinds 100/200 κάνει ALL IN με 7-7 κ πέφτει πάνω σε Q-Q. REBUY ο Αντώνης αλλά δεν πτοείται.
Μετά πήρε κάτι ψιλά από blinds κτλ κ τελειώνει η πρώτη ώρα βρίσκοντας τον με 6100 μάρκες. Δεν έκανε Add on.
Κάποια στιγμή πέρνει Α-Α, διπλασιάζει κ φτάνει περίπου 15000 μάρκες.
Αργότερα με Α-Κ οφ, βλέπει φλοπ Κ κ αλλα 2 σκουπιδια καρά. Ακούει ένα ALL IN από κάποιον με λιγότερες μάρκες, κάνει call κ στο γαμώ-river σκάει καρο. Πέφτει σε μάρκες ο φίλος μας ο Αντώνης κ από εκέινη τη στιγμή κ μετά τπτ. Το χάος. Από 2-7 σε 3-6 κτλ. Τα blinds να ανεβαίνουν επικίνδυνα οπότε με ελάχιστες μάρκες κάνει ALL IN με A-Q off. Τον κολλάρει ένας με Q-J off. Flop σκουπίδια, turn γαμώ-J κ ο Αντώνης φεύγει στην 11 θέση.

Πάμε κ σε μένα τώρα.
Στην πρώτη ώρα αν είδα 5 φλοπ είναι ζήτημα. Το καλό είναι πως σε όσα είδα δεν εφαγα καμιά σφαλιάρα. Λιγο από εδώ λίγο από εκεί τελείωσε η πρώτη ώρα βρίσκοντας με, με 7500 μάρκες. Δεν κάνω Add on.
Τα σκουπίδια συνέχιζαν να έρχονται αλλά με υπομονή κ πίστη περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσω. Να κολλάρω σε raise με λοζέ στο χέρι αλλά σετ πουθενά. Με τα πολλά κ τα blinds να γίνονται θηρία μένω με 3500 μάρκες περίπου όπου είμαι big blind με 9-Κ κούπες. UTG raise 3700, call μόνο το button κ εγώ ALL IN με 3500. Οι αντίπαλοι ήταν κ οι 2 οι chip leader του τραπεζιού.
Φλοπ Α-3-7 με μία κούπα. Λέω από μέσα μου Καληνύχτα. Turn 9 κούπα, River 5 κούπα κ τους τα πέρνω. Φτάνω κάπου στις 13000. Ωραία λέω ανάσανα. Μετά από αυτό, πάλι στα ίδια για να μην ξεχνιόμαστε. Σκουπίδια κ πάλι σκουπίδια.
Με το που φεύγει ο Αντώνης(11) γινόμαστε ένα τραπέζι, το λεγόμενο final table πανάθεμα μας.
Είχα το πιο μικρό στακ κάπου 9500 κ αν αναλογιστείτε ότι to average ήταν 25000 κ με ante/blinds 100/800/1600 ήμουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκής(Α ρε Μακρόπουλε)
Περίμενα να πιάσω κάτι μήπως κ 2πλασιάσω αλλά πως? Αυτό το 2-3 πρέπει να το παντρεύτηκα.
Υπομονή κ πάλι υπομονή λέω.
Με τα πολλά φεύγουν 3 κ μένουμε 7.
Δεν έχει πια call λέω, μονο ALL IN με στακ περίπου 6500(γαμώ τα blinds γαμώ).
Ώσπου έρχετε η στιγμή που πιάνω 8-8 κ τα σπρώχνω. 200/1000/2000 Κολλάρει μόνο αυτός που είχε λίγες μάρκες αλλά με κάλυπτε. Κρατούσε 7-7. Τα 8-8 μου κράτησαν κ double up.. YES λέω.
Στο καπάκι πιάνω 10-10 ALL IN εγώ. Με βλέπει πάλι μόνο αυτός που είχε πριν τα 7-7 κ του είχαν μείνει 3500.
Δείχνει 8-J off. Flop 8-Α-3 Turn 9 River γαμωωωωωωω J κ παραμένει στο παιχνίδι.
Στο καπάκι 3 συνεχόμενη παρτίδα σε θέση big blind 200/1000/2000 Call το μπάτον(cheep leader), to small blind raise 5000, ALL IN 12500 εγώ με Α-Q σπαθιά. Πάσο το μπάτον κ μετά από λίγη σκέψη call το small blind (είχε περιπου 30000) με  Q-J off.
Flop το ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ J με σκουπίδια κ κανένα σπαθί. Α δεν ήρθε οπότε κ απόχώρησα στην 6 θέση με μια μεγάλη δόση πίκρας σε μια δύσκολη μάχη όπως καταλάβατε.

ΥΓ. Παρατηρήσατε ότι κ εγώ κ ο Αντώνης χάσαμε με το ίδιο χέρι? Α-Q vs J-Q. ΓΑΜΩ ΤΟΝ JACK (J)

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜA σε όλους..

Ευχαριστουμε για το υπεραναλυτικο update Σταυρακα ανυπομονουσα για το θριαμβο της ομαδας γι'αυτο μπερδεψα τις μερες και εχασα την αισθηση του χρονου.. ;) :cheesy: :grin: :P :dancing:!!! Δε πειραζει για τη τραγικη ατυχια+Εθνικη Τραγωδια+Μικρασιατικη Καταστροφη που συνεχιζει να κυνηγα την ομαδα μας και στη Ροδο με το βγδελυρο και τρισκαταρατο ασονταμο και ακομα πιο μισητο και ποταπο νταμοβαλο πως τολμουν να το παιζουν με τοσο θρασος χωρις ιχνος τσιπας ρε συ γω το'χω πεταξει σε πολλα κρισιμα σημεια ακομα και σορτ στακντ αν δε μιλω πρωτος εστω και μετα απο λιμπερς,κτλ..δε το συζητω καν να δω/κολαρω αλλου ωλ ιν με αυτο... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!!!!!!!!!!
Τεσπα αγαπητε μας φιλε Σταυρακα χαρη στο υπεραναλυτικο και εκτενεστατο update που παρεθεσες οριζεσαι αμεσα επισημα και παμψηφει Γενικος Διευθυντης CEO του Παραρτηματος της Μπου Τημ εις την Ροδον ;) :dancing: :rockon::rockon: :rockon: :rockon:!!!
Συγχαρητηρια και Καλη Συνεχεια ;) :) :rockon::rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα στο ΗΡΩΙΚΟ παραρτημα της ΡΟΔΟΥ και σε ΟΛΑ τα παιδιά που μας διαβάζουν εδω...
Σας αξίζουν συγχαρητήρια Σταύρο και Αντώνη, παρόλα τα γαμω-suckouts που φαγατε...
Εχω να προτείνω κάτι:
Όταν θα πιανουμε Α-Α, J-J ή θα κινδυνεύουμε από J, να φολνταρουμε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Εχει καταντήσει ΜΑΛΑΚΙΑ πια να τρωμε bad beats από αυτα τα ΚΩΛΟΦΥΛΛΑ!!!
Μην απογοητεύεστε,όπως λέει και ο JIM/POKERSTARS, "DEN EINAI H DOKSA…DEN EINAI TA LEFTAAA…EINAI TOU DROMOU H XARA"
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πότε θα κατέβετε να τους πάρουμε κούρσα στο Λουτρακι??
Με 6 ατομα η ομάδα θα εξαφανίσει τα επαθλα!!!!!!
[size=30pt] GO GO BOU POKER TEAM!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι θα κανεις τελικα Ναυαρχε μου θα ανεβεις βουνο σημερα για το υπερτιμημενο σατελατι.. :huh:;; αν ανεβεις σου ευχομαι πρωτον καλη επιτυχια εννοειται και δευτερον να μην ξαναανεβεις στο συγκεκριμενο δεν αξιζει ρε συ... :booty: :booty: :booty: :- :- :-!!!! Για να παρουμε μια ιδεα ποσο χαλια ειναι τα πραματα εδω και στο θεμα του ποκερ παραθετω ενα λινκ απο ενα μεσο καζινακι της αμερικα ειναι φοβερο το ποσα τουρνουα γινονται καθημερινως για ολα τα βαλλαντια ξεκινουν απο ψιχουλα
50-100 ντολαρς..λιγοτερο και απο ενα ριμπαι ή add on του XXX και με prize poοl δεκαδων χιλιαδων.. :o :o :o!!!! και μετρητα καθημερινα για κας εχει ανοιχτα καμια ντουζινα τραπεζια 1-2 και μοναχα δυο τραπεζια για 2-5... :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι για να δουμε για ποσο λαλακες μας εχουν περασει εδω και μας ξαφριζουν στο 2-5 που ειναι super high stakes buy in level...:jerking: :jerking: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!

poker/index.php

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom