Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
λογω ανεργιας,κτλ ή ασχολεισαι με αλλο τζογο στοιχημα,κτλ..;;
καταραμενη φτωχια  :tooth:
μπα δε μου αρεσει ο τζογος το ποκερ ειναι παιχνιδι ικανοτητων οπως λεει και ο αλλος  στη ταινια για αυτο βγαινουν οι ιδιοι πρωταθλητες συνεχεια  :tooth:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωραιος φιλε ολοι καπως ετσι κολησαμε στην αρχη.. ;)!!! γιατι δεν ερχεσαι αυριο λουτρακι να συμμετασχεις στο τουρνουα που θα παιξουμε στις 5μμ εχει το μικροτερο μπαι ιν (150 ευρω) που μπορεις να βρεις σε τουρνουα οπουδηποτε σε ολοκληρη την Ευρωπη αυτη τη στιγμη ειναι φτηνοτερο ακομα και απο το μινιμουμ μπαι ιν σε παιχνιδι μετρητων που ξεκινα απο τα 200 ευρω.. :o :o :o!!! ελα αν θες θα'χει πλακα και θα'χει πολυ ενδιαφερον σαν πρωτη εμπειρια και θα'ναι και ευκαιρια να γνωριστουμε και να προστεθει και αλλο ενα μελος στη δοξασμενη ΒOU POKER TEAM GO GO GOOOOOOOOOOOOOOOO :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασε το παιδι ρε!!!Αμέσως να τον ¨δαγκώσεις"...Φρόντισε να εισαι στην ωρα σου αυριο,μην αφήσεις μόνο του τον Cavo,θα σε μαστιγώσω!!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ασε το παιδι ρε!!!Αμέσως να τον ¨δαγκώσεις"...Φρόντισε να εισαι στην ωρα σου αυριο,μην αφήσεις μόνο του τον Cavo,θα σε μαστιγώσω!!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

[size=25pt]ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναυαρχε μου εισαι ΘΕΟΣ και παναξια εκλεγης ΑΡΧΗΓΟΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

Για ποιαν δαγκωματα μιλας ρε Αρχηγε μου για την Ομαδα μας αγωνιζομαι ρε συ προσπαθω απεγνωσμενα να την αυξησω και πληθυνω... :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!

Δε μ'απαντησες στα σχολια μου για τα χθεσινα ποσταρισματα σου... :dancing: :dancing: :dancing:!!! Αποφευγεις να παραδεχτεις οτι αν και επαγγελματιας παιχτης τουρνουα υπεπεσες στο αμαρτημα να εστιαζεις τη προσοχη σου περισσοτερο στην νεαρα ντιλερ παρα στους αντιπαλους και στις καρτες... :boobies: :boobies: :boobies: ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καταραμενη φτωχια  :tooth:
μπα δε μου αρεσει ο τζογος το ποκερ ειναι παιχνιδι ικανοτητων οπως λεει και ο αλλος  στη ταινια για αυτο βγαινουν οι ιδιοι πρωταθλητες συνεχεια   :tooth:

Εχεις δικιο εν μερη φιλτατε πιτμπουλ αν και υπαρχει και αλλος ενας λογος οπου βγαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι συνεχεια.. ;)!!!
Κατι που παρελειψε να πει στο Ραουντερς οτι δεν ειναι μονο θεμα ικανοτητων,κτλ αλλα επειδη στο ποκερ παιζει και παρα πολυ ρολο οι ευνοια(variance,downswings,upswings,κτλ!) και αυτο ειναι αισθητο στα τουρνουα περισσοτερο απο οπουδηποτε αλλου καθως ειναι συχνα πιθανον να συμμετασχεις σε πολλα τουρνουα στη σειρα χωρις να καταφερεις να πληρωθεις γι'αυτο οι επαγγελματιες που βλεπεις στα βιντεακια αυτα τα μερικες δεκαδες πασιγνωστα προσωπα εχουν τεραστιο voΙume(ποσοτητα!) σε λαιβ τουρνουα!!! αν παιζεις σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λαιβ τουρνουα που γινοντε ανεξαρτητως κοστους,χωρας,κτλ..ειναι λογικο σε μερικα απο αυτα να πλερωθεις και μαλιστα καλα... ;) ;) ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Καλα βλεπεις αυτα που βλεπω για τον φιλο μας Ναυαρχε μου αυτη τη στιγμη εχει τη μεγαλυτερη ευνοια και στακα ολων... :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παει να το σηκωσει το γαμημενο... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε μιλάω μην τον ματιάσω!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!!Δε σε στακάρανε τα μαλακισμενα στην pokerland και τωρα θα πανε ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δε μιλάω μην τον ματιάσω!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!!Δε σε στακάρανε τα μαλακισμενα στην pokerland και τωρα θα πανε ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AXAXA!!! Καλως τον Αρχηγο μας που παρακολουθει τα παντα ;)!!! Γιατι να τον στακαρουνε ρε συ αφου ειχε προκριθει απο ονλαιν προκριματικα στη Σταρς μου το'χε πει απο πριν ερθει καν στα κυριακατικα σατς!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δε μιλάω μην τον ματιάσω!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!!!!Δε σε στακάρανε τα μαλακισμενα στην pokerland και τωρα θα πανε ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΟΜΑΔΙΚΩΣ!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν τον ματιασες Ναυαρχε τα πηγε περιφημα μεχρι τωρα εχει υγιαιστεταστη στακα με 20 ΒΒσ οποτε οπως καταλαβαινεις αυριο ειναι υποχρεωση και ιερο σου καθηκον να κατεβεις ναο για να παρακουλουθησουμε τον φιλο μας στο ιερο αυτο γενονος που συμμετασχει ειχε να γινει στην ελλαδα δυο χρονια σχεδον απ'τον Ιουλη του '11 και αν δουμε ποτε θα ξαναγινει με τη κριση τωρα αν οχι ποτε ισως σε κανα δυο-τρια χρονακια παλι... :- :(!!! ειναι εμπειρια ζωης να κατσουμε στο υπερυψωμενο τραπεζι featured table της διοργανωσης οπως ειχα δει εγω του ταραμουα ειναι εμπειρα ζωης και δε πρεπει να τη χασει κανεις ;) Ναυαρχε ελα Λουτρακι και επι την ευκαιρια παιξε και κανα side event 4 με 150.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: αλλα αν λογω financial difficulties δεν ειναι δυνατον ελα τουλαχιστο να παρακολοθησεις εμας τους φιλους στο ενα τελικο τραπεζι και τον αλλο φιλο μας στο αλλο... :dancing: :dancing: :dancing:!!!!! θα γινεται ο χαμος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη το σκεφτεσαι και ελα Αρχηγε μας δεν ξαναβρισκοντε τετοιες ευκαιριες ζωης.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε υπαρχηγε μου...δεν σου ειπα να ξεκουραστεις για να τους μαμησουμε αυριο???  :s&m_2:

τι δουλεια εχεις τετοια ωρα στο νετ???  :s&m_1:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ο δημητρακης τα σπαει...παιρνει το αιμα μου πισω...οπως ειπαμε... :rockon:

αρχηγε μου δεν μπορει να τον ματιασει κανεις... :sunglasses:

τον εχω ξεματιασει εγω απο χτες 3 φορες.... :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
AXAXA!!! Καλως τον Αρχηγο μας που παρακολουθει τα παντα ;)!!! Γιατι να τον στακαρουνε ρε συ αφου ειχε προκριθει απο ονλαιν προκριματικα στη Σταρς μου το'χε πει απο πριν ερθει καν στα κυριακατικα σατς!!!
Αυτό λέω ρε συ...ειχε πάρει το εισητήριο από το νετ κι εδινε ΜΕΡΙΔΙΟ στα ΚΕΡΔΗ!!!Με 10%, δηλ 66€, τωρα θα είχαν εξασφαλισμένα 240ε και συνεχίζει...Αλλα τα μαλακισμένα μεσα στο ποκερλαντ πουλούσαν ειρωνεία και πνευμα...ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ, ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!
Από χτες τον εχω χρισει ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ -Με μεταγραφή τον αρπαξα τελευταία στιγμη!!!! :2funny: :2funny:-και θα τον βαλω να κανει κι εγγραφή εδω μεσα να τον αποθεώσουμε...Ετσι κι αλλιώς ΡΕΜΑΛΟΣ είναι σαν κι εμας!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ: Δεν κατεβαίνω κάτω, περιμένω κόσμο σπίτι το μεσημέρι..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ....
[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!![/size]
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό λέω ρε συ...ειχε πάρει το εισητήριο από το νετ κι εδινε ΜΕΡΙΔΙΟ στα ΚΕΡΔΗ!!!Με 10%, δηλ 66€, τωρα θα είχαν εξασφαλισμένα 240ε και συνεχίζει...Αλλα τα μαλακισμένα μεσα στο ποκερλαντ πουλούσαν ειρωνεία και πνευμα...ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ, ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!
Από χτες τον εχω χρισει ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ -Με μεταγραφή τον αρπαξα τελευταία στιγμη!!!! :2funny: :2funny:-και θα τον βαλω να κανει κι εγγραφή εδω μεσα να τον αποθεώσουμε...Ετσι κι αλλιώς ΡΕΜΑΛΟΣ είναι σαν κι εμας!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ: Δεν κατεβαίνω κάτω, περιμένω κόσμο σπίτι το μεσημέρι..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ....
[size=20pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!!![/size]
[move][size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αρχηγε μου καλημερα,ολημερα....περιμενω πως κ πως να τον αποθεωσω... :rockon:

η μεταγραφη που εκανες τα σπαει...μονο ενας αρχηγος θα μπορουσε να την κανει... :rockon:

με ειπες ρεμαλι η μου φαινεται??? :cool2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αρχηγε μου καλημερα,ολημερα....περιμενω πως κ πως να τον αποθεωσω... :rockon:

η μεταγραφη που εκανες τα σπαει...μονο ενας αρχηγος θα μπορουσε να την κανει... :rockon:

με ειπες ρεμαλι η μου φαινεται??? :cool2:
xaxaxaxaxaxxaxa!!!!Συγνώμη ρε φίλε....Επρεπε να πω....ΑΡΧΙΡΕΜΑΛΙΑ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=20pt]ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜ@@@ ΤΟΥΣ!!!!!ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM !!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Να δω τι ωρα θα κατεβει κατω ο άλλος..........Με αφησε μιάμιση ωρα και τον εψαχνα προχτες!!!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
xaxaxaxaxaxxaxa!!!!Συγνώμη ρε φίλε....Επρεπε να πω....ΑΡΧΙΡΕΜΑΛΙΑ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=20pt]ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!ΠΑΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΑΜ@@@ ΤΟΥΣ!!!!!ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM !!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Να δω τι ωρα θα κατεβει κατω ο άλλος..........Με αφησε μιάμιση ωρα και τον εψαχνα προχτες!!!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ετσι ετσι...το αρχιρεμαλι το δεχομε... :cool2:

ωρα τους ειναι...για πολυ πονο... :s&m_2:

με τον υπαρχηγο εχω ραντεβου στης 2.30...ελπιζω να ειναι στην ωρα του...γιατι αλλιώς θα εχει πονο... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το καλό για το τέλος...Η αγαπημένη μου γκρουπιέρισα..Όταν ηρθε στο τραπέζι μας ,δεν μπορούσα να παίξω...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :tits2: :tits2: :tits2:

αχ αχ αχ...πρεπει να βαλω κ την χριστιανα μεσα... :knockinb:

τρελο καρε θα κανουμε αρχηγε... :s&m_2:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιγαντιαία μαχη με τα Θηρία δίνουν τα παλικάρια της BOU POKER TEAM αυτή τη στιγμή στο CHCL....
-Ο CAVO μόλις εφυγε με άλλο ενα τρελλό suckout, όταν σε blinds 200-400, σερβιρίστηκε 10-10, κανει raise στα 800, τον ακούει ενας, φλοπ 9-10-J,bet o αλλος 800, all in o CAVO με σετ και call του άλλου με.....Α-Κ off(!!!!).Μια νταμα στο turn μας εστειλε αδιάβαστους.....Βεβαια το πώς κάνεις call σε all in, με Α-Κ σε τετοιο φλοπ, αφου περιμενεις μόνο 4 outs, θα παραμείνει αναπάντητο....
Κατα τα άλλα, ο LOXXOS μαχεται με 5.000 μαρκες περίπου ,ενώ το καινουργιο μελος μας με μεταγραφή είναι στις 3.500 μαρκες...

[size=20pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γιγαντιαία μαχη με τα Θηρία δίνουν τα παλικάρια της BOU POKER TEAM αυτή τη στιγμή στο CHCL....
-Ο CAVO μόλις εφυγε με άλλο ενα τρελλό suckout, όταν σε blinds 200-400, σερβιρίστηκε 10-10, κανει raise στα 800, τον ακούει ενας, φλοπ 9-10-J,bet o αλλος 800, all in o CAVO με σετ και call του άλλου με.....Α-Κ off(!!!!).Μια νταμα στο turn μας εστειλε αδιάβαστους.....Βεβαια το πώς κάνεις call σε all in, με Α-Κ σε τετοιο φλοπ, αφου περιμενεις μόνο 4 outs, θα παραμείνει αναπάντητο....
Κατα τα άλλα, ο LOXXOS μαχεται με 5.000 μαρκες περίπου ,ενώ το καινουργιο μελος μας με μεταγραφή είναι στις 3.500 μαρκες...

Ευχαριστουμε θερμα τον Αρχηγο μας για την εξ αποστασεως υποστηριξη ;) :cheesy: :rockon:!!! παραθετω συντομοτατο λογω κουρασης και διαλυσης απο την υπερενταση ιστορικο της χθεσινης τιτανομαχιας μονο και μονο για να προλαβω το πρωινο δελτιο τυπου by Admiral.. ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Μετα απο την τραγικα ατυχη αποχωρηση του Εκλεκτου Ανθυπατου Ανθυπαρχηγου Καβου την οποια για την ιστορια πρεπει να αναφερουμε οτι την αντιμετωπισε με τεραστια ψυχραιμια και ''παγωμενο αιμα'' πολυπειρου επαγγελματια :rockon: :rockon: :rockon:!!! εγω παρεμεινα εις τη Γιγαντιαία μαχη με τα Θηρία.. ;) :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!! Εχοντας δει μεχρι τελους συνολικα μονο δυο Ασσορηγα οφ+2-3 ρηγοβαλα+απειρους βαλεδες+νταμες με σκουπιδια κικερς+απο ποκετ ζευγη τιποτα πανω απο 6αρια επιασα 2 φορες+5αρια+2αρια+3αρια 3 φορες περικαλω... :2funny: :2funny: :2funny:!!! Παιζοντας κατα τα 3/4 του χαιπερ Τουρμπο περικαλω τουρνουα εχοντας 4-8 μπλαιντς παιζοντας Σουπερ Σορτ Στακ Στρατηγικη συμφωνα με τα βιβλια που'χω καταβροχθισει των δυο Φιλιππων που ειδικευονται στα τουρνουα του
Φιλ Χελμουθ (play poker like the Pros!)και του Φιλ Γκορντον (The Little Green Book of Poker) δεν ηταν τουρνουα αυτο αλλα η μαχη των Φιλιππων με Καισαρα εναντιων Αντωνιου... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παραυτα και παρολας τας υπεραντιξοας συνθηκας εκαταφερων και εφθασον ως το προτελικο τραπεζι ωσπου ρεσταρα απ'το κατ οφ με Κ9 χρωμα μαυρο και αραχλο :cheesy: παρεπιπτοντως και οι δυο Φιλιπποι συμφωνουν οτι το Κ9 οφ ή ον ειναι το ιδανικο κατωτερο δυνατον χερι να ρεσταρεις οταν εισαι σορτ σε ανανανοιχτο ποτ οποτε καλα τα βαλαμε και παλι εχοντας 5 μπλαιντς πληρη 1200αρια+αρκετα εξτρα αντε κοντα στα 7 χιλιαρικα και ο αστροναυτης στο ΒΒ εχοντας 2,5-3 φορες περιπου το στακ μου ειχε την φαεινη ιδεα.. :jerking: :jerking: :jerking: να με κολαρει με νταμα 7 οφ...και εννοειται οπως και στη περιπτωση προηγουμενως του εκλεκτου Ανθυπαρχηγου η τυχη ευνοει τους λαγκαρομαλαλ... :jerking: :jerking: :jerking: και το φλοπ ηρθε νταμα,ασσος,δεκα δινωντας μου 7 αουτς μαξ 3 ρηγαδες+4 βαλεδες,το τερν επεσε ασχετο σκουπιδι και το ριβερ ενα ενιαρακι ετσι για να με ειρωνευτει... :- :( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!! Και ετσι αποχωρησα
17ος απο το τελευταιο τουρνουα του Καπ φευγοντας με το κεφαλι ψηλα ελπιζω σωζοντας εστω και λιγο την ''τιμη'' της δοξασμενης μας ομαδας... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16

θα ειδε ονειρο μαλλον ο τυπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom