Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Mα δεν στην ειπα που δεν παιζεις λαιβ αλλα που δε συμμετεχεις στο φορουμ φιλε καθε συνεισφορα ειναι πολυτιμη.. ;) :cheesy: :dancing:!!!
Οχι δεν τον ειχα γνωρισει τον αδερφο σου δυστυχως... :- :(
εχεις δικιο.... καλη επιτυχια και παλι σε ολη την ομαδα....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]Chip Leader Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Stack ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=10pt]Βρισκεται καπου εδω...[/size]
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

[move][size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=30pt]Chip Leader Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Stack ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=10pt]Βρισκεται καπου εδω...[/size]
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

[move][size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

Για την ιστορια αξιζει να καταγραφει οτι αυτη τη στιγμη στο Τουρνουα ο Αρχηγος μας εχει περισσοτερες μαρκες απο τον Ποκερσταρς Προ Σταυρο Καλφα... ;) :cheesy: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=25pt]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι Κολπα ειναι αυτα εκει εχετε προφεσιοναλ μασατζουδες...;;; :o :o :o ;) :cheesy: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies:
δεν μας τα πατε αυτα θα'ρχομουν κι'εγω... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :2funny: :rockon:!!!!
Ειμαι σιγουρος οτι οντας παναξια μελη της Μπου Τημ ο Αρχηγος και Ανθυπαρχηγος μας απολαυσαν πολλα χαλαρωτικα μασαζακια... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλή επιτυχία από τα μέλη της ΡΟΔΟΥ έστω κ καθυστερημένα..

Δεν ξεχνάμε την ομάδα απλά η δουλειά μας έχει αποσυντονίσει λίγο..

ΦΟΡΤΣΑ BOO POKER TEAM..  :priest: :priest:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα αρχοντες κ συναγωνιστες του φορουμ...

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας...αλλα δυστηχως δεν εισακουστηκαν...

το τουρνουα ξεκίνησε με μιση ωρα καθυστερηση...κ πιστευω οτι ειμουν αν οχι στο καλυτερο τραπεζι του τουρνουα μεσα στα 2 σιγουρα...

δειτε τραπεζι...καλφας,καραθανος,παυλος ξανθοπουλος,ενας που εχει παρει 4 θεση στο wsoop(δεν μου ερχεται το ονομα),ενας κυπριος που κουτσαινει(επισης δεν θυμαμαι ονομα)...κ αλλοι 2 πολυ καλοι,γνωστοι φατσικα στους ποκεραδες αλλα δεν τους γνωριζω εγω...

ξεκιναει ο αγων κ παω αρκετα καλα εχω ανεβει στις 26000 μαρκες κ εκεινη την ωρα...χανω μια καλη παρτιδα απο καραθανο κ 9000 μαρκες απο αφου ειχα χρωμα αλλα ο καραθανος φουλ του 3 με ρηγαδες...

δεν μασαω...παιζω προσεκτικα κ με αρκετη σκεψη ωστε να ελαχιστοποιησω τα λαθη μου...

κερδιζω μια καλη παρτιδα με σετ 5αρια κ 2 ζευγαρια K Q ο αλλος κ ναμε παλι στις 26000 μαρκες...

κ εκει γυριζει ο διακοπτης...δυστηχως  :'(

blind 200/400 ante 50 small blind εγω κ μου ερχονται ΑΣΣΟΙ...utg(ψαρι κ caller)raise στις 1500...πασο ολοι...re-raise εγω στις 4500...πασο ο big blind,call o αλλος χωρις σκεψη...(μην προτρεχετε γιατι φυλλα μπορει να εχει...)

ανοιγει το flop 10 καρο 9 κουπα 7 κουπα...3000 εγω...10000 ο caller...σκεψη τρελλη στο τι μπορει να εχει...σετ δεν τον ειχα με τιποτα...η κυνηγαει χρωμα η στην καλυτερη εχει μεγαλυτερο ζευγαρι...KK QQ JJ...αποφασιζω...ALL-IN 20000 μαρκες...το σκεφτεται 5 δευτερα κ κανει call...(ειχε κ 300 μαρκες παραπανω)...

δειχνω τους ΑΣΣΟΥΣ εγω κ εμφανιζει j 9 off......turn Q...river K...κ κανει κεντα στον βαλε...  :o :o :o τι να πει κανεις???...αφου δεν γυρισα το τραπεζι αναποδα...παλι καλα...

7 η ωρα κ κοιμοταν ο θεος???...μαλλον τον ειχε παρει ο υπνος απο το μεσημερι... :'(

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλή επιτυχία από τα μέλη της ΡΟΔΟΥ έστω κ καθυστερημένα..

Δεν ξεχνάμε την ομάδα απλά η δουλειά μας έχει αποσυντονίσει λίγο..

ΦΟΡΤΣΑ BOO POKER TEAM..  :priest: :priest:

γεια σου ρε σταυρακα...μην μασας ρε...οι υποχρεωσεις προηγουνται... :)

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλη επιτυχια και απο μενα σε ολους σας.... ο μπραδερ θε ειναι εκει σημερα .... το κερδισε απο ποκερσταρς με μονοδολαρο σατελαιτ....εγω δεν ασχοληθηκα.....

ελπιζω να συνεχιζει ο αδερφος σου... :)

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
αντε καλη επιτυχια ρε.

λοχε τα ποστ σου με αγχωνουν πολυ σπιντα εισαι μονιμως  :grin:

ο υπαρχηγος κ δασκαλος μας...ειναι παντα στην σπιντα... κ θα ειναι παντα στην σπιντα...γι αυτο αλλωστε ειναι κ δασκαλος...!!! :sunglasses:

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
αρχηγε μου κ υπαρχηγε μου σημερα σκιστε τους,μαμηστε τους...παρτε το αιμα μου πισω... :s&m_2:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ελπιζω να συνεχιζει ο αδερφος σου... :)

αποχωρησε φιλαρακο.... ειχε πεσει στις 13000 μαρκες, μπλαιντς νομιζω 400-800 χωρις να ειμαι σιγουρος, του ρχονται βαλεδες στο μπατον, ολοι πασο μεχρι αυτον, κανει μινιμουμ ρειζ και κανει κολ το μπιγκ μπλαιντ, ανοιγει το φλοπ j - 10 - 2 αχρωμα... και ακουει ρεστα απο τον μπιγκ, σεταρε στο φλοπ αλλα που ναξερε.... ανοιγουν τα φυλλα και ειχε ρηγα-νταμα.... σκαει ο ασσος μετα και εμεινε με 1500 μαρκες.........τα σπρωξε μα ασσορηγο στην επομενη μετα εκανε κολ το μπιγκ με 9-4 οφ και εβγαλε χρωμα στο 4...... :headbang: :headbang: :headbang:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kαλημερα ποκεράδες!!!!Από το press roon του CHCL αναμεταδίδω LIVE.......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποχώρησα κι εγω χτες 74ος...63 περάσανε την DAY 2 του Σαββάτου..
[size=20pt]Και λέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ γιατι τη BOU POKER TEAM την κυνηγάνε οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΣΣΟΙ!!!!!![/size]
Όπως διαβασατε και απο τα ποστ του θρυλιού σπινταριστού Υπαρχηγού, ήμουν CHIP LEADER στο τραπέζι μου, με στρωτό, ηρεμο παιχνίδι, χωρίς ακρότητες και σκαμπανεβάσματα...Επιασα ενα ωραίο χρωματάκι και το πληρώθηκα με τη γαματη κίνηση στο river, την κίνηση check/raise,εβγαλα κάτι κέντες, πήγαινα καλά...
[size=20pt]ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ...ΜΕΛΙΣΣΣΕΣ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΑΣΣΟΙ!!![/size]
Από BUTTON μου ερχονται οι ξεφτιλισμένοι!!!!Ενας κουπα κι ενας μπαστούνι...Μιλαει ο SB, blinds 400-800, bet 1.700, all in ο HJ, σκεφτομαι την κίνηση μου εγω και ανακοινώνω all in μια και τους καλύπτω όλους..Πάσο ο SB, heads up με τον αλλον που ειχε 9.000 μαρκες, ανοίγει Α-Κ αχρωμα.....
ΦΛΟΠ  3-4 10 με δυο μπαστουνια..Το παλικάρι παιρνει τις μαρκες τους στο χερι , σηκώνεται και αρχίζει να χαιρετάει...TURN Q, κοντοστεκεται λίγο μπας και κατσει το θαυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΗΝΟΥ....
RIVER ....
........
........................   [size=30pt]J!!!!!!!!!!!!!!!![/size] :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Γαμώ της γης τον αξονα και όλο το συμπαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το τραπέζι εχει μείνει καγκελο, όλοι του λενε να παει να κανει ενα ταμα στην εκκλησία, κι εγω προσπαθώ να μην τα κάνω όλα πουτανα και να διατηρήσω την ψυχραιμία μου.....Χανω 13.000 μαρκες κόλπο από το ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προχωράμε, ανεβαίνω λιγο εχω μείνει με 18.000 μαρκες και σερβίρομαι JJ...Blinds 800-1600, button κι πάλι,ακουω raise από ΒΒ 3.200, πάσο όλοι ,οι δυο μας..
Φλοπ 4-4-6...check o BB, 3.200 εγω, call αυτός....
TURN   [size=20pt] J!!!![/size]................
check αυτός 5.000 εγω, σκεφτεται και κανει ....ALL IN στις 10.000 μαρκες,τον καλυπτα για 3000 περίπου..ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΕΩ, AUTO INSTANT CALL με χερια και ποδια, ανοίγω τους βαλέδες και κάνει "Οχι ρε πούστη" και δείχνει ΚΚ......
Θέλετε να μάθετε το RIVER?????ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ??????  [size=20pt]Κ γαμημένος ξεφτιλισμένος και χιλιοπιπωμένος,[/size] γαμω τους παπάδες και όλο το παπαδαριό παρέα!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τρελλά suckout και ψυχολογία στα ταρταρα..Εκείνη τη στιγμή ειλικρινά σκότωνα................Μου εφταιγε και η ανασα μου...
Ειχαν μεινει 130 παικτες και ειχα μπροστα μου 2.800 μαρκες...
παρ'όλα αυτά εκανα τεσσερα all in me Q-J εναντι Q-K και το πήρα,Κ-6 σπαθιά εναντι Q-9 κι εβγαλα χρώμα,Α-Q εναντι Α-2 και το πήρα ,αλλα το κακό ηταν ότι δεν συνεβαιναν κολλητα κι εχανα ante και blinds οπότε δεν μπορούσα να ανέβω..
Τελική κατάληξη 10-J all in εναντι Α-10, σε board 8-9-10-6-2..To ταξίδι τελείωσε στις 11.30 μετα απο 10 ωρες....
Σημερα παίζω side event με τον εκλεκτο Υπαρχηγό που τον περιμένω εδω στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ..
[size=20pt]Πολλα respect στον ΓΑΜΑΤΟ CAVO που  εδειξε sτο τραπέζι των Aστερων τι εστι BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Kαλημερα ποκεράδες!!!!Από το press roon του CHCL αναμεταδίδω LIVE.......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποχώρησα κι εγω χτες 74ος...63 περάσανε την DAY 2 του Σαββάτου..
[size=20pt]Και λέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ γιατι τη BOU POKER TEAM την κυνηγάνε οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΣΣΟΙ!!!!!![/size]
Όπως διαβασατε και απο τα ποστ του θρυλιού σπινταριστού Υπαρχηγού, ήμουν CHIP LEADER στο τραπέζι μου, με στρωτό, ηρεμο παιχνίδι, χωρίς ακρότητες και σκαμπανεβάσματα...Επιασα ενα ωραίο χρωματάκι και το πληρώθηκα με τη γαματη κίνηση στο river, την κίνηση check/raise,εβγαλα κάτι κέντες, πήγαινα καλά...
[size=20pt]ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ...ΜΕΛΙΣΣΣΕΣ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΑΣΣΟΙ!!![/size]
Από BUTTON μου ερχονται οι ξεφτιλισμένοι!!!!Ενας κουπα κι ενας μπαστούνι...Μιλαει ο SB, blinds 400-800, bet 1.700, all in ο HJ, σκεφτομαι την κίνηση μου εγω και ανακοινώνω all in μια και τους καλύπτω όλους..Πάσο ο SB, heads up με τον αλλον που ειχε 9.000 μαρκες, ανοίγει Α-Κ αχρωμα.....
ΦΛΟΠ  3-4 10 με δυο μπαστουνια..Το παλικάρι παιρνει τις μαρκες τους στο χερι , σηκώνεται και αρχίζει να χαιρετάει...TURN Q, κοντοστεκεται λίγο μπας και κατσει το θαυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΗΝΟΥ....
RIVER ....
........
........................   [size=30pt]J!!!!!!!!!!!!!!!![/size] :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Γαμώ της γης τον αξονα και όλο το συμπαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το τραπέζι εχει μείνει καγκελο, όλοι του λενε να παει να κανει ενα ταμα στην εκκλησία, κι εγω προσπαθώ να μην τα κάνω όλα πουτανα και να διατηρήσω την ψυχραιμία μου.....Χανω 13.000 μαρκες κόλπο από το ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προχωράμε, ανεβαίνω λιγο εχω μείνει με 18.000 μαρκες και σερβίρομαι JJ...Blinds 800-1600, button κι πάλι,ακουω raise από ΒΒ 3.200, πάσο όλοι ,οι δυο μας..
Φλοπ 4-4-6...check o BB, 3.200 εγω, call αυτός....
TURN   [size=20pt] J!!!![/size]................
check αυτός 5.000 εγω, σκεφτεται και κανει ....ALL IN στις 10.000 μαρκες,τον καλυπτα για 3000 περίπου..ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΕΩ, AUTO INSTANT CALL με χερια και ποδια, ανοίγω τους βαλέδες και κάνει "Οχι ρε πούστη" και δείχνει ΚΚ......
Θέλετε να μάθετε το RIVER?????ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ??????  [size=20pt]Κ γαμημένος ξεφτιλισμένος και χιλιοπιπωμένος,[/size] γαμω τους παπάδες και όλο το παπαδαριό παρέα!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τρελλά suckout και ψυχολογία στα ταρταρα..Εκείνη τη στιγμή ειλικρινά σκότωνα................Μου εφταιγε και η ανασα μου...
Ειχαν μεινει 130 παικτες και ειχα μπροστα μου 2.800 μαρκες...
παρ'όλα αυτά εκανα τεσσερα all in me Q-J εναντι Q-K και το πήρα,Κ-6 σπαθιά εναντι Q-9 κι εβγαλα χρώμα,Α-Q εναντι Α-2 και το πήρα ,αλλα το κακό ηταν ότι δεν συνεβαιναν κολλητα κι εχανα ante και blinds οπότε δεν μπορούσα να ανέβω..
Τελική κατάληξη 10-J all in εναντι Α-10, σε board 8-9-10-6-2..To ταξίδι τελείωσε στις 11.30 μετα απο 10 ωρες....
Σημερα παίζω side event με τον εκλεκτο Υπαρχηγό που τον περιμένω εδω στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ..
[size=20pt]Πολλα respect στον ΓΑΜΑΤΟ CAVO που  εδειξε sτο τραπέζι των Aστερων τι εστι BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
αρχηγε πραγματικα πικρα.... μεγαλη πικρα.... η περιγραφη σου ειναι συγκλονιστικη...

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα ρε παιδια,παιζει κανεις στην partypoker??

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα συναγωνιστές...Η θρυλική BOU POKER TEAM χτες βράδυ, δεν τα πήγε καλά...Εγω και ο Υπαρχηγός, συμμετείχαμε στο SIDE EVENT του GPC III αλλά...τον πούλο!!!Εγω κλασσικά, δε σταύρωσα παρτίδα και αποχώρησα σε 1 1/2 ωρα περίπου, ενω ο Υπαρχηγός, αφού προσήλθε κατά μια ωρα (!!!) αργοπορημένος, μόλις με είδε και σηκώθηκα, κάρφωσε με 6-6 3.500 μαρκες απέναντι σε Α-Q..Ενας Ασσος- κλασσικά, μας εχουνε βαλει στο ματι οι γαμημενοι Ασσοι- έδωσε τέλος και στην πορεία του Υπαρχηγού....Από τα δικά μου χαρτιά,αξιοσημείωτη παρτίδα,πού εχασα και το μεγαλύτερο στακ ήταν η παρακάτω:
-blinds 100-200, είμαι SB, σερβίρομαι Q-10 αχρωμα, κανω raise στα 400, ακολουθεί ο ΒΒ, φλοπ Q-9-10 rainbow, bet 1200 εγω, call o BB, turn 5, bet 1800 εγω, call o BB, river 2,check/check δειχνω τα ζευγαρια και ...τρωω στη μαπα μια λαχταριστη φλοπάτη κεντα με 8-J... :headbang: :headbang: :headbang:
ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, όπου ρίχνεται στη μαχη ο CAVO με τον Υπαρχηγό!!!
[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παραθέτω χαρακτηριστικές φωτο από το μεγαλύτερο μεχρι στιγμής Ελληνικό τουρνουα- σε αριθμό συμμετεχόντων- επί Ελληνικού εδάφους......
[size=15pt]Η BOU POKER TEAM HTAN EKEI!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1491.jpg
    Φωτογραφία1491.jpg
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Φωτογραφία1495.jpg
    Φωτογραφία1495.jpg
    157,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Stories

Νέο!

Stories