Kαλημερα ποκεράδες!!!!Από το press roon του CHCL αναμεταδίδω LIVE.......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποχώρησα κι εγω χτες 74ος...63 περάσανε την DAY 2 του Σαββάτου..
[size=20pt]
Και λέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ γιατι τη BOU POKER TEAM την κυνηγάνε οι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΑΣΣΟΙ!!!!!![/size]
Όπως διαβασατε και απο τα ποστ του θρυλιού σπινταριστού Υπαρχηγού, ήμουν CHIP LEADER στο τραπέζι μου, με στρωτό, ηρεμο παιχνίδι, χωρίς ακρότητες και σκαμπανεβάσματα...Επιασα ενα ωραίο χρωματάκι και το πληρώθηκα με τη γαματη κίνηση στο river, την κίνηση check/raise,εβγαλα κάτι κέντες, πήγαινα καλά...
[size=20pt]ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ...ΜΕΛΙΣΣΣΕΣ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΑΣΣΟΙ!!![/size]
Από BUTTON μου ερχονται οι ξεφτιλισμένοι!!!!Ενας κουπα κι ενας μπαστούνι...Μιλαει ο SB, blinds 400-800, bet 1.700, all in ο HJ, σκεφτομαι την κίνηση μου εγω και ανακοινώνω all in μια και τους καλύπτω όλους..Πάσο ο SB, heads up με τον αλλον που ειχε 9.000 μαρκες, ανοίγει Α-Κ αχρωμα.....
ΦΛΟΠ 3-4 10 με δυο μπαστουνια..Το παλικάρι παιρνει τις μαρκες τους στο χερι , σηκώνεται και αρχίζει να χαιρετάει...TURN Q, κοντοστεκεται λίγο μπας και κατσει το θαυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΤΗΝΟΥ....
RIVER ....
........
........................ [size=30pt]J!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Γαμώ της γης τον αξονα και όλο το συμπαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το τραπέζι εχει μείνει καγκελο, όλοι του λενε να παει να κανει ενα ταμα στην εκκλησία, κι εγω προσπαθώ να μην τα κάνω όλα πουτανα και να διατηρήσω την ψυχραιμία μου.....Χανω 13.000 μαρκες κόλπο από το ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προχωράμε, ανεβαίνω λιγο εχω μείνει με 18.000 μαρκες και σερβίρομαι JJ...Blinds 800-1600, button κι πάλι,ακουω raise από ΒΒ 3.200, πάσο όλοι ,οι δυο μας..
Φλοπ 4-4-6...check o BB, 3.200 εγω, call αυτός....
TURN [size=20pt] J!!!![/size]................
check αυτός 5.000 εγω, σκεφτεται και κανει ....ALL IN στις 10.000 μαρκες,τον καλυπτα για 3000 περίπου..ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΕΩ, AUTO INSTANT CALL με χερια και ποδια, ανοίγω τους βαλέδες και κάνει "Οχι ρε πούστη" και δείχνει ΚΚ......
Θέλετε να μάθετε το RIVER?????ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ?????? [size=20pt]Κ γαμημένος ξεφτιλισμένος και χιλιοπιπωμένος,[/size] γαμω τους παπάδες και όλο το παπαδαριό παρέα!!!!!!!!!!!!!!
Τρελλά suckout και ψυχολογία στα ταρταρα..Εκείνη τη στιγμή ειλικρινά σκότωνα................Μου εφταιγε και η ανασα μου...
Ειχαν μεινει 130 παικτες και ειχα μπροστα μου 2.800 μαρκες...
παρ'όλα αυτά εκανα τεσσερα all in me Q-J εναντι Q-K και το πήρα,Κ-6 σπαθιά εναντι Q-9 κι εβγαλα χρώμα,Α-Q εναντι Α-2 και το πήρα ,αλλα το κακό ηταν ότι δεν συνεβαιναν κολλητα κι εχανα ante και blinds οπότε δεν μπορούσα να ανέβω..
Τελική κατάληξη 10-J all in εναντι Α-10, σε board 8-9-10-6-2..To ταξίδι τελείωσε στις 11.30 μετα απο 10 ωρες....
Σημερα παίζω side event με τον εκλεκτο Υπαρχηγό που τον περιμένω εδω στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ..
[size=20pt]Πολλα respect στον ΓΑΜΑΤΟ CAVO που εδειξε sτο τραπέζι των Aστερων τι εστι BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
[move][size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]