Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Για να παρουμε μια ιδεα ποσο χαλια ειναι τα πραματα εδω και στο θεμα του ποκερ παραθετω ενα λινκ απο ενα μεσο καζινακι της αμερικα ειναι φοβερο το ποσα τουρνουα γινονται καθημερινως για ολα τα βαλλαντια ξεκινουν απο ψιχουλα
50-100 ντολαρς..λιγοτερο και απο ενα ριμπαι ή add on του XXX και με prize poοl δεκαδων χιλιαδων.. :o :o :o!!!! και μετρητα καθημερινα για κας εχει ανοιχτα καμια ντουζινα τραπεζια 1-2 και μοναχα δυο τραπεζια για 2-5... :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι για να δουμε για ποσο λαλακες μας εχουν περασει εδω και μας ξαφριζουν στο 2-5 που ειναι super high stakes buy in level...:jerking: :jerking: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!

poker/index.php
[/quote]

Το Προγραμματακι για τα τουρνουακια του Μαρτιου και μονο...pdf/TournCalendarMar13.pdf

Τα παιξα ρε συ λωλαθηκα τι γινεται ηδω ουρεεε παμε Αμερικα τωρααααααααα ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να παρουμε μια ιδεα ποσο χαλια ειναι τα πραματα εδω και στο θεμα του ποκερ παραθετω ενα λινκ απο ενα μεσο καζινακι της αμερικα ειναι φοβερο το ποσα τουρνουα γινονται καθημερινως για ολα τα βαλλαντια ξεκινουν απο ψιχουλα
50-100 ντολαρς..λιγοτερο και απο ενα ριμπαι ή add on του XXX και με prize poοl δεκαδων χιλιαδων.. :o :o :o!!!! και μετρητα καθημερινα για κας εχει ανοιχτα καμια ντουζινα τραπεζια 1-2 και μοναχα δυο τραπεζια για 2-5... :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι για να δουμε για ποσο λαλακες μας εχουν περασει εδω και μας ξαφριζουν στο 2-5 που ειναι super high stakes buy in level...:jerking: :jerking: :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!

poker/index.php

Το Προγραμματακι για τα τουρνουακια του Μαρτιου και μονο...pdf/TournCalendarMar13.pdf

Τα παιξα ρε συ λωλαθηκα τι γινεται ηδω ουρεεε παμε Αμερικα τωρααααααααα ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμαν ρε Υπαρχηγέ, τι μου εδειξες!!!!!!!!!!!!!Και καταλαβαίνεις γιατί τρελλάθηκα....... ;) ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τέλος πάντων,σήμερα ανεβαίνουμε πάνω δυο μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ο JIM κι εγω....Πάμε να δωσουμε πόνο στα γατάκια!!!!!

[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστουμε για το υπεραναλυτικο update Σταυρακα ανυπομονουσα για το θριαμβο της ομαδας γι'αυτο μπερδεψα τις μερες και εχασα την αισθηση του χρονου.. ;) :cheesy: :grin: :P :dancing:!!! Δε πειραζει για τη τραγικη ατυχια+Εθνικη Τραγωδια+Μικρασιατικη Καταστροφη που συνεχιζει να κυνηγα την ομαδα μας και στη Ροδο με το βγδελυρο και τρισκαταρατο ασονταμο και ακομα πιο μισητο και ποταπο νταμοβαλο πως τολμουν να το παιζουν με τοσο θρασος χωρις ιχνος τσιπας ρε συ γω το'χω πεταξει σε πολλα κρισιμα σημεια ακομα και σορτ στακντ αν δε μιλω πρωτος εστω και μετα απο λιμπερς,κτλ..δε το συζητω καν να δω/κολαρω αλλου ωλ ιν με αυτο... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!!!!!!!!!!
Τεσπα αγαπητε μας φιλε Σταυρακα χαρη στο υπεραναλυτικο και εκτενεστατο update που παρεθεσες οριζεσαι αμεσα επισημα και παμψηφει Γενικος Διευθυντης CEO του Παραρτηματος της Μπου Τημ εις την Ροδον ;) :dancing: :rockon::rockon: :rockon: :rockon:!!!
Συγχαρητηρια και Καλη Συνεχεια ;) :) :rockon::rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;; ΧΑΧΑΧΑ  :thumbsup: :thumbsup:

Είσαι μεγάλος υπαρχηγέ μου.

Μας έχουν γκαντεμιάσει δεν εξηγείται διαφορτικά.
Τέσπα την επόμενη φορά θα πάρουμε το αίμα μας πίσω.

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αμαν ρε Υπαρχηγέ, τι μου εδειξες!!!!!!!!!!!!!Και καταλαβαίνεις γιατί τρελλάθηκα....... ;) ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τέλος πάντων,σήμερα ανεβαίνουμε πάνω δυο μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ο JIM κι εγω....Πάμε να δωσουμε πόνο στα γατάκια!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ομάδα μας..

Άντε να σπάσει η γκίνια.

ΥΓ. A-A Α-Q J-J Q-J  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Καταλαβαινω..Καταλαβαινω.. ;) ;) ;)Και γι'αυτο στο εδειξα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon:!!! Ακολουθουν λιαν συντομως και λινκ απο το καζινο στο λονδινο που ηταν ενα τετραγωνο διπλα απο κει που εμενα.. ;) :cheesy: :grin: :rockon:!!!! Τι εγινε σημερα στο βουνο ανυπομονουμε για update υπεραναλυτικο και επικο στα υψηλα στανταρ by Admiral. :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;; ΧΑΧΑΧΑ  :thumbsup: :thumbsup:

Είσαι μεγάλος υπαρχηγέ μου.

Μας έχουν γκαντεμιάσει δεν εξηγείται διαφορτικά.
Τέσπα την επόμενη φορά θα πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Εισαι μεγαλος Σταυρακα Γενικε Διεθυνταρα μου προτεινω απο τωρα να κανονισετε με τον ετερο συναδελφο+συναγωνιστη
εκ Ροδου να ερθετε εν Αθηναις για ενα εστω Τεταρτιατικο ΧΧΧ να ειμαστε ολοι μαζι οπως ειπε και ο Αρχηγος μας σε
πληρη απαρτια 6 μελων της Ομαδας θα το ξανασηκωσουμε το γαμημενο που θα παει σκεψου οπως ειχες πει τη στιγμη οπου το τελικο τραπεζι θα αποτελειται το μισο τουλαχιστον απο τα δοξασμενα μελη της ομαδας μας... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

Γι'αυτο Σταυρακα αν βγαλουμε τη μεθαυριανη που δε προλαβαινετε εκ των πραγματων μεχρι το τελος του μηνα που τελειωνουν οριστικα τα τουρνουα μενουν 3 Τεταρτες μονο οποτε κανονιστε ποια απο τις 3 σας βολευει να ερθετε κλειστε και θεσεις οπως την προηγουμενη Ιστορικη φορα και εφορμουμε στη μαχη σε πληρη σχηματισμο Μπου Τημ... :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα ποκεράδες..
Για αλλη μια φορά η BOU POKER TEAM εκπροσωπήθηκε σε ενα satelite,πλην όμως...ΤΖΙΦΟΣ!!!
-Λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής ανέβηκα ως μόνος εκπρόσωπος της ομάδας μας κι εδωσα τον "καλον κ'αγαθόν" αγωνα, όμως οι ΑΣΣΟΙ και πάλι μου την ειχαν στημένη...
Χαμηλό field-μόλις 22 ατομα,3 εισητηρια, μπήκα final σχετικά ευκολα, κι εφυγα 6ος όταν σε open shove του UTG,και call του Cut off, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ κανω CALL απο button  με Κ-Κ (!!)....
showdown A-K KOYΠΕΣ O utg,10-10 O CUT OFF, αρχισα να πανηγυρίζω εγω....
[size=15pt]FLOP A-A-6 (!!!!!!!)
TURN 8
RIVER 2[/size]
Με καλυπταν οριακα -15.000 μαρκες- κι εληξε η σεμνή τελετη..
Και πρεπει να κανουμε με τους ΓΑΜΩΑΣΣΟΥΣ..
Τους παιρνουμε, μας τους σπάνε.. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τους βρίσκουμε απέναντι μας πηδανε!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ: TA ΠΑΙΔΙΑ από τη ΡΟΔΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλημερα ποκεράδες..
Για αλλη μια φορά η BOU POKER TEAM εκπροσωπήθηκε σε ενα satelite,πλην όμως...ΤΖΙΦΟΣ!!!
-Λόγω προβλήματος της τελευταίας στιγμής ανέβηκα ως μόνος εκπρόσωπος της ομάδας μας κι εδωσα τον "καλον κ'αγαθόν" αγωνα, όμως οι ΑΣΣΟΙ και πάλι μου την ειχαν στημένη...
Χαμηλό field-μόλις 22 ατομα,3 εισητηρια, μπήκα final σχετικά ευκολα, κι εφυγα 6ος όταν σε open shove του UTG,και call του Cut off, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ κανω CALL απο button  με Κ-Κ (!!)....
TURN 8
RIVER 2[/size]
Τους βρίσκουμε απέναντι μας πηδανε!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
ΥΓ: TA ΠΑΙΔΙΑ από τη ΡΟΔΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!

πάλι κουμάρι ρε κάθαρμα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ρε τα παιδιά ου ρε δεν τα σκέφτεσαι ρε τράγο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πάρε δέκα μέρες μπαλαούρο να στρώσεις ρε πιλάφι  :birdman:

τσι καλημέρες μου... να γιάνει και η πίκρα από τα χτεσινά με τον βάζελο  :grin:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εισαι μεγαλος Σταυρακα Γενικε Διεθυνταρα μου προτεινω απο τωρα να κανονισετε με τον ετερο συναδελφο+συναγωνιστη
εκ Ροδου να ερθετε εν Αθηναις για ενα εστω Τεταρτιατικο ΧΧΧ να ειμαστε ολοι μαζι οπως ειπε και ο Αρχηγος μας σε
πληρη απαρτια 6 μελων της Ομαδας θα το ξανασηκωσουμε το γαμημενο που θα παει σκεψου οπως ειχες πει τη στιγμη οπου το τελικο τραπεζι θα αποτελειται το μισο τουλαχιστον απο τα δοξασμενα μελη της ομαδας μας... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

Γι'αυτο Σταυρακα αν βγαλουμε τη μεθαυριανη που δε προλαβαινετε εκ των πραγματων μεχρι το τελος του μηνα που τελειωνουν οριστικα τα τουρνουα μενουν 3 Τεταρτες μονο οποτε κανονιστε ποια απο τις 3 σας βολευει να ερθετε κλειστε και θεσεις οπως την προηγουμενη Ιστορικη φορα και εφορμουμε στη μαχη σε πληρη σχηματισμο Μπου Τημ... :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρες Υπαρχηγέ μου κ συνποκεράδες.

Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε. Θα το θέλαμε πολύ, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν.

Εδώ στη Ρόδο που έχει 3-4 τουρνουά(50αρια βέβαια) κάθε βδομάδα κ δεν μπορούμε να πάμε.

Εγώ για να καταλάβεις ίσως καταφέρω να πάω σε αυτό της Παρασκευής  15/03/13

Σε οποιαδήποτε μάχη πάρουμε μέρος θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ποκεράδες..
TURN 8
RIVER 2[/size]

Καλημέρα Αρχηγέ μου..

Αχ αχ αχ αυτοί οι Α-Α.. Την Τετάρτη θα είναι μαζί μας, δεν πάει άλλο.

Όσον για να έρθουμε Λουτράκι, τα έγραψα παραπάνω στον Υπαρχηγό μας.

ΥΓ. ΤΑ καλύτερα έρχονται..  :dancing: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πάλι κουμάρι ρε κάθαρμα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ρε τα παιδιά ου ρε δεν τα σκέφτεσαι ρε τράγο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

πάρε δέκα μέρες μπαλαούρο να στρώσεις ρε πιλάφι  :birdman:

τσι καλημέρες μου... να γιάνει και η πίκρα από τα χτεσινά με τον βάζελο  :grin:
Καλημερα φίλε,ευχαριστώ για τις ..ευχές σου!!!!κΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καλημερα φίλε,ευχαριστώ για τις ..ευχές σου!!!!κΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

πάλι εγώ ρε αχρηστε καραβανάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε κάτι θα κάνω...

γα πότε το βλέπεις ??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα ποκεράδες..
Χαμηλό field-μόλις 22 ατομα,3 εισητηρια, μπήκα final σχετικά ευκολα, κι εφυγα 6ος όταν σε open shove του UTG,και call του Cut off, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ κανω CALL απο button  με Κ-Κ (!!)....
TURN 8
RIVER 2[/size]

Ατυχια μεν συμβαινουν αυτα δε Αρχηγε μου γι'αυτο αλλωστε και το διασημοτερο παρατσουκλι των KK ειναι Ace Magnets.. ;)
Με τους Ρηγαδες παρολο που φαινοντε παντοδυναμοι οταν τους κρατας στο χερι σου πριφλοπ αρκει ενας κωλοασσος της κακιας ωρας που ειναι κανονας να πεφτει οταν τους κρατας για να στους σπασει.. :headbang: :headbang: :headbang:!!! πως εφυγα εγω θυμασαι απ'το μειν550 του δεκεμβρη αφου μου'χαν σπασει πρωτα τις σφαιρεςΑΑ με στανταρ παιξιμο υπερεπιθετικο απεναντι σε εναν κωλερ κωλοφαρδο τον εβαλα ωλ ιν αλλα επιασε κεντα σφηνα στο ριβερ και μετα απο λιγα χερια μου σπασαν τους ρηγαδες με ενα κωλοασσο Α6.. :headbang: :headbang::- :( :'(!!! Το θεμα τωρα ειναι αν το παθημα σου εγινε μαθημα οχι για το πως επαιξες αλλα το γιατι επαιξες αυτο το αθλιο υπερεκτιμημενο και υπερκοστολογημενο σατελατι της κακιας ωρας εις το βουνο το δες και μονος σου επι του πρακτεου οτι ουτε καν τα ατομα δεν συμπληρωθηκαν.. :o :o :o!!!ξυπνησαν ακομα και στη παρνηθα και δε πατανε σε ενα πανακριβο σατελαιτ που στο κατω κατω με αυτα τα ατομα δεν ειναι ΜΤΤ(Multiple Table Tournament) αλλα
2 table SNG(Sit and Go..!) δεν εχει καθολου βαλιου ρε συ τι'ν'αυτα οι 3 πρωτοι και πρασειν αλογα δε παιζουμε λοττο καλυτερα... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:!!! Στο κατω κατω Ναυαρχε μου οπως λεει και ο φιλος σου Τρικυμιας σκεψου τα παιδια σου που τα αφηνεις για να τρεχεις για εξτρημ σπορ στα βουνα... :cheesy: :grin: :dancing: :2funny:!!!
Κανω οτι μπορω για να σωσω τον φιλο μου και να τον αποτρεψω απ'την καταστροφη..;) :) :rockon:!!! Τεσπα ο Τζιμ γιατι δεν ηρθε στο βουνο συνειδητοποιησε οτι δεν αξιζει το σατελατι.. ;) :huh: :think: :S?!!! Αντε καλη συνεχεια :rockon: :rockon: :rockon:!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρες Υπαρχηγέ μου κ συνποκεράδες.

Μακάρι να μπορούσαμε να έρθουμε. Θα το θέλαμε πολύ, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν.

Εδώ στη Ρόδο που έχει 3-4 τουρνουά(50αρια βέβαια) κάθε βδομάδα κ δεν μπορούμε να πάμε.

Εγώ για να καταλάβεις ίσως καταφέρω να πάω σε αυτό της Παρασκευής  15/03/13

Σε οποιαδήποτε μάχη πάρουμε μέρος θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Υπεραπασχολημενος μου εισαι Γενικε μου Super Busy με τι ασχολεισαι επαγγελματικα μηπως διευθυνεις στ'αληθεια καμια ξενοδοχιακη μοναδα του νησιου.. :huh: :think: :S ;) :cheesy: :grin:;;!!!

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Υπεραπασχολημενος μου εισαι Γενικε μου Super Busy με τι ασχολεισαι επαγγελματικα μηπως διευθυνεις στ'αληθεια καμια ξενοδοχιακη μοναδα του νησιου.. :huh: :think: :S ;) :cheesy: :grin:;;!!!

Βασικά Καλησπέρα σας!

Χα χα χα χα χα χα  :2funny: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy:

Υπαρχηγέ μου, την πάτησες όπως όλοι οι Αθηναίοι, που νομίζουν πως όλοι οι Ροδίτες έχουμε κ από ένα ξενοδοχείο.

Μακάρι να είχα αλλά ΔΕΝ.......

Απλά δουλεύω με βάρδιες (πρωινός-απογευματινός-βραδυνός). Οπότε μπορώ να πηγαίνω μόνο όταν είμαι πρωί κ την επόμενη δεν δουλεύω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχουμε αγώνα αυριο...δε βλέπω ποσταρίσματα και ανησυχώ για απαρτία....Θα αναγκαστώ να πάρω μετρα..ΑΚΟΥΣ ΞΕΝΥΧΤΗ LOXXE????
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε αγώνα αυριο...δε βλέπω ποσταρίσματα και ανησυχώ για απαρτία....Θα αναγκαστώ να πάρω μετρα..ΑΚΟΥΣ ΞΕΝΥΧΤΗ LOXXE????
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα κάτι μου λέει πως η ομάδα θα πλασαριστεί στα έπαθλα.  ;)  :sunglasses: :cool2:

Σας στέλνω την αύρα κ την θετική ενέργεια της RODOS ΒΟΟ POKER TEAM.  :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα κάτι μου λέει πως η ομάδα θα πλασαριστεί στα έπαθλα.  ;)  :sunglasses: :cool2:

Σας στέλνω την αύρα κ την θετική ενέργεια της RODOS ΒΟΟ POKER TEAM.  :rockon: :rockon:
Με τον CAVO παρέα ριχνόμαστε στη ΜΑΧΗ το απόγευμα......
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Τωρα μπηκα Μπου δεν ειχα μπει απο προχτες Ναυαρχε μου δε σου λεγα και τη προηγουμενη Τεταρτη που σε συνοδευσα στο γκαραζ οτι περασαμε τελεια,κτλ αλλα΄ναι πολυ ακριβη διασκεδαση για μενα τα 150-220 γιουρια καθε βδομαδα ρε συ αν ηταν τουρνουα των 50 φριζ αουτ οπως εχει στο αμερικα και στο λονδινο εννοειται θα πηγαιναμε καθε βδομαδα στανταρ για χαβαλε.. ;) :cheesy: :)!!! γι'αυτο για να παιζουμε καθε βδομαδα παρεα ας οργανωσουμε τα χομ γκεμια που λεγαμε μεταξυ μας με
σιτ+γκο μεχρι 50 γιουρια ή βρες μου στακερς να'ρχομαι καθε βδομαδα στο ΧΧΧ σαν και σενα δε θα χασω ουτε Τεταρτη ουτε σατελατι ουτε τιποτα θα'μαι πανταχου παρων και τα παντα πληρων..(by στακερ..;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Με τον CAVO παρέα ριχνόμαστε στη ΜΑΧΗ το απόγευμα......
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Με τον CAVO...;;;??? :huh: :think: :S!!! Με τον CAVO...;;;??? :huh: :think: :S!!! Με τον CAVO...;;;??? :huh: :think: :S!!!!!!!!!!
Οποίαν προδοσιαν... :o :o :o!!! Οποίαν εξαπατησις... :o :o :o!!!! Οποίαν παραπληροφορισης... :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!
Αστειευομαι εννοειται απλα εκλησομαι καθως ο εκλεκτος και αγαπητος Ανθυπαρχηγος με διαβεβαιωσε τις προαλλες οτι
δεν επροκειται να συμμετασχει σε κανενα απ'τα πρωτα 1-2 ΧΧΧ του Μαρτη καθως θα λειπει απο Αθηνα λογω ανωτερας βιας παραυτα τις Τεταρτες και ετσι θα συμμετασχει ισως στα δυο τελευταια ή στανταρ στο τελευταιο του Μαρτη οπου τον διαβεβαιωσα οτι θα'μαι και γω παρων για να'μαστε ολη Μπου Τημ Παρουσα.. :rockon: :rockon: :rockon:!!! και εκπλησομαι τωρα αν αλλαξε τα σχεδια του και αντι για αρχη του ΜΑρτη τις πρωτες δυο Τεταρτες λειψει στα δυο τελευταια... :- :huh: :think: :think: :S :S :( :( :(!!! Ανησυχω γιατι δε μου'στειλε ουτε μηνυμα στο κινητο τηλ,κτλ ουτε τιποτα οτι θα παει σημερα οπως ειχαμε πει οταν προκειται να ξαναπαει να με ενημερωσει στανταρ για να'ρθω και γω αφου προκειται να συμμετασχει μονο σε ενα δυο τελευταια τουρνουα... :- :- :huh: :huh: :think: :think: :S :S :( :( :(!!!! Τεσπα αν και οσοι απ'την ομαδα κατεβηκατε οπως παντα εχετε τις ευχες ολης της ομαδος για Καλη Επιτυχια και ανυπομονουμε για τη Πρωινη Ενημερωση Τυπου :cheesy: :grin: :dancing: :rockon:!!!
Morning Press Release by Admiral... ;) :cheesy: :grin:  :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom