loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλημερα καλη εβδομαδα να εχουμε...
καταρχην να πω τα γεγονοτα πως εγιναν....αρχισα εργασια κ χαρα κ γι αυτο δεν εφυγα οπως σου ειχα πει...την τεταρτη το πρωι βγαινω για δουλεια κ με παιρνει ο αρχηγος μας τηλ για το αν θα παω στον ναο...κ λεω οχι αρχηγε μου δεν μπορω(αυτο εγινε κατα τις 10)...ελα που εμενα με ετρωγε απο νωρις...πως θα αφησουμε τον αρχηγο μονο του???...παιρνω τηλ κατα τις 11.30 κ ειχαν θεσεις!!!...κ ετσι εκλεισα μια κ για μενα...απο εκεινη την ωρα κ μεχρι το βραδυ που γυρναγαμε με τον αρχηγο απο τον ναο...πρεπει να σε πηραμε κ 10 τηλ ο καθενας...στην αρχη για να ερθεις(εστω κ για παρεα) κ μετα για να σου πουμε τι εγινε...ετσι εχουν τα γεγονοτα...
οσο για την καθερεση που λεει ο αρχηγος...ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...εισαι δικαια υπαρχηγος κ δασκαλος τις BOY POKER TEAM...
μην ξεχναμε αλλωστε οτι εισαι κ ο μοναδικος που το εχεις σηκωσει...
Θενκς για την σουπερ αναλυτικη ξηγα αν και δε χρειαζοταν καθως αστειευομουν για την αποκαθηλωση,κτλ εκλεκτε και αγαπητε μου φιλε Καβο νοιωθω την αναγκη να δηλωσω με πληρη επιγνωση των λογων μου οτι με δικη μου πρωτοβουλια θελω να ανακυρηχτεις και εσυ επισημα ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΄Β της ομαδος λογω της ακεραιης ηθικης σου στασης και χαρακτηρα !!! Ειμαι περηφανος που εισαι φιλος μου ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!