Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα καλη εβδομαδα να εχουμε...

καταρχην να πω τα γεγονοτα πως εγιναν....αρχισα εργασια κ χαρα κ γι αυτο δεν εφυγα οπως σου ειχα πει...την τεταρτη το πρωι βγαινω για δουλεια κ με παιρνει ο αρχηγος μας τηλ για το αν θα παω στον ναο...κ λεω οχι αρχηγε μου δεν μπορω(αυτο εγινε κατα τις 10)...ελα που εμενα με ετρωγε απο νωρις...πως θα αφησουμε τον αρχηγο μονο του???...παιρνω τηλ κατα τις 11.30 κ ειχαν θεσεις!!!...κ ετσι εκλεισα μια κ για μενα...απο εκεινη την ωρα κ μεχρι το βραδυ που γυρναγαμε με τον αρχηγο απο τον ναο...πρεπει να σε πηραμε κ 10 τηλ ο καθενας...στην αρχη για να ερθεις(εστω κ για παρεα) κ μετα για να σου πουμε τι εγινε...ετσι εχουν τα γεγονοτα...

οσο για την καθερεση που λεει ο αρχηγος...ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...εισαι δικαια υπαρχηγος κ δασκαλος τις BOY POKER TEAM...

μην ξεχναμε αλλωστε οτι εισαι κ ο μοναδικος που το εχεις σηκωσει...

Θενκς για την σουπερ αναλυτικη ξηγα αν και δε χρειαζοταν καθως αστειευομουν για την αποκαθηλωση,κτλ :cheesy: εκλεκτε και αγαπητε μου φιλε Καβο νοιωθω την αναγκη να δηλωσω με πληρη επιγνωση των λογων μου οτι με δικη μου πρωτοβουλια θελω να ανακυρηχτεις και εσυ επισημα ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΄Β της ομαδος λογω της ακεραιης ηθικης σου στασης και χαρακτηρα :rockon: :rockon: :rockon:!!! Ειμαι περηφανος που εισαι φιλος μου ;) :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μετά την απολογία του Υπαρχηγού και την υποστηρικτική άποψη του Ανθυπαρχηγου, το [size=20pt]ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΚΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της BOU POKER TEAM[/size], [size=20pt]αποφάσισε την παραμονη του LOXXOS στη θέση του Υπαρχηγού και Τεχνικού Μanager της ομάδας[/size] αλλά [size=20pt] και την επιβολή ποινής 5 ημερολογιακών ημερών αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με ισχύ από 6/3/13[/size] , για το λόγο ότι δε σηκωνε τα τηλεφωνα κι εξαφανίστηκε..
Μη και κανεις όμως καμια στραβή και δεν εμφανιστείς την Τεταρτη, εστω και σαν υποστήριξη γιατί θα σε στείλω στη ...ΡΟΔΟ, να παίζεις τουρνουα με 50€ μεχρι το καλοκαίρι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
Την Τεταρτη η BOU TEAM με CAVO κι εμενα σίγουρους θα κατέβει στο Λουτράκι με αγριες διαθέσεις.......
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!![/size]
Καλημερα Αρχηγε μου και Προεδρε στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΚΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της BOU POKER TEAM.. :cheesy: :grin: :2funny:ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :dancing: :rockon: :rockon:!!!!! Ευχαριστω για την αθωωτικη αποφαση..(ουτε εξεταστικη επιτροπη της Βουλης να'μασταν που αθωονοντε μεταξυ τους.. ;) :cheesy: :grin:)αν και η ποινη της Ροδου πλακα πλακα θα ηταν οτι καλυτερο παραυτα κρατω την αποκλειστικη θεση του Τεχνικου Μανατζερ,Προπονητη και Δασκαλου της Ομαδος αλλα οχι την αποκλειστικοτητα της Υπαρχηγιας καθως δυστυχως δε θα μπορεσω να παρευρεθω μεθαυριο λογω ανωτερας βιας απειρων αμετακλητων και ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλα για εξιλεωση δηλωνω υπευθυνα οτι θα παρευρεθω 1000% στο τελευταιο τουρ οπως εχουμε πει με Καβο και κατα 99% θα εχω μαζι και την εκπληξη που υποσχεθηκα..να το παρει το ποταμι απο τωρα.. ;) :cheesy: :grin:;;; Επισης το συζηταμε για την επομενη τεταρτη 20 του μηνος βλεπουμε και αν ο εκλεκτος φιλος Καβο συμμετασχει και σε αυτη αν δηλαδη παρει μερος σε ΟΛΑ τα τουρ του Μαρτη καθως το τελευταιο ειναι κλεισμενο και κανονισμενο παση θυσια νεκροι ή ζωντανοι στο τουρνουα θα παμε... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ΑΔΕΙΑ?  :2funny:  :2funny: :2funny:
Υπαρχηγέ μου θα σου απαντήσω με 3 λέξεις.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ

Πηγαίνεται εσείς με το καλό κ σηκώστε το.

Σταυρακα Γενικε Διευθυντη μου σε παρακαλω οργανωσε μου που θα βρω την οικονομικοτερη κατοικια σε φτηνο ενοικιαζομενο καθως ο Αρχηγος μας θα με στειλει με ποινικη μεταθεση στο πανεμορφο νησι σας για συμμετοχη στα τοπικα τουρνουα πρεπει να ενισχυσουμε το ηρωικο παραρτημα της Ροδου.. ;) :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
EPT LONDON TV TABLE...
Ο Σταύρος Καλφας στο τηλεοπτικό τραπέζι...Πριν από λίγο εχασε ενα μεγάλο κόλπο και τωρα πηρε κάτι ψιλά......
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Που τα βρισκεις αυτα ρε Ναυαρχε μου γι'αυτο θα εισαι παντα και για παντα ο Αρχηγος μας.. ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!! Δεν ειχα ιδεα για τον Καλφα οτι προχωρησε στο Λονδρες εχω και μερες να δω τα νεα στα σχετικα σαιτ αλλα με μια πρωτη ματια οπως βλεπω τις σκριν σοτς;;; που παραθεσες εκπληκτικος στην φωτογραφικη απεικονιση οπως παντα ;) :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:!!! ηταν πολυ ατυχος ο Σταυρος στη κληρωση του τραπεζιου table draw καθως καθεται ακριβως δεξια απο τον super maniac Victor Blom Isildur δε μπορεις να παιξεις με τετοιο παιχτη αριστερα σου ακριβως ειναι η χειροτερη θεση ολου του τραπεζιου για τον Σταυρο σου γαμαει το παιχνιδι ο μανιακος... :- :-  :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup: :blowup: :blowup:!!!!!! Απορω να δω πως τα καταφερε ο Σταυρος  αρχιζω τη τσαρκα στα ποκερικα σαιτ τωρα ελπιζω να'χει και ολοκληρα τα βιντεο στο σταρς αχ ρε Ναυαρχε μου με κατεστρεψες παλι θα ειμαι στο ιντερνετ ως το μεσημερι και μετα θα΄μαι νεκρος απ'τη κουραση και θα κοιμαμαι μεχρι το βραδυ... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :fart-in-bed: :fart-in-bed:!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα Αρχηγε μου και Προεδρε στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΚΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της BOU POKER TEAM.. :cheesy: :grin: :2funny:ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :dancing: :rockon: :rockon:!!!!! Ευχαριστω για την αθωωτικη αποφαση..(ουτε εξεταστικη επιτροπη της Βουλης να'μασταν που αθωονοντε μεταξυ τους.. ;) :cheesy: :grin:)αν και η ποινη της Ροδου πλακα πλακα θα ηταν οτι καλυτερο παραυτα κρατω την αποκλειστικη θεση του Τεχνικου Μανατζερ,Προπονητη και Δασκαλου της Ομαδος αλλα οχι την αποκλειστικοτητα της Υπαρχηγιας καθως δυστυχως δε θα μπορεσω να παρευρεθω μεθαυριο λογω ανωτερας βιας απειρων αμετακλητων και ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλα για εξιλεωση δηλωνω υπευθυνα οτι θα παρευρεθω 1000% στο τελευταιο τουρ οπως εχουμε πει με Καβο και κατα 99% θα εχω μαζι και την εκπληξη που υποσχεθηκα..να το παρει το ποταμι απο τωρα.. ;) :cheesy: :grin:;;; Επισης το συζηταμε για την επομενη τεταρτη 20 του μηνος βλεπουμε και αν ο εκλεκτος φιλος Καβο συμμετασχει και σε αυτη αν δηλαδη παρει μερος σε ΟΛΑ τα τουρ του Μαρτη καθως το τελευταιο ειναι κλεισμενο και κανονισμενο παση θυσια νεκροι ή ζωντανοι στο τουρνουα θα παμε... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Για να σε πείσω να κατέβεις αυριο, απλώς σου λέω ότι[size=20pt] Η BOU POKER TEAM ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!!EΝΑ ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!![/size]!Τι άλλο θες ρε για να ερθεις????????

[size=30pt]ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΑΥΡΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ- με το ριγε- στο TV TABLE....
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Ο ΚΑΛΦΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΧΤΕΣ!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• PANAGIOTIDIS 2.jpg
    PANAGIOTIDIS 2.jpg
    282,8 KB · Εμφανίσεις: 40

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Για να σε πείσω να κατέβεις αυριο, απλώς σου λέω ότι[size=20pt] Η BOU POKER TEAM ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!!EΝΑ ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!!![/size]!Τι άλλο θες ρε για να ερθεις????????

[/size]

Καλημερα τιμημενε Αρχηγε μας σε ευχαριστω πολυ για ολη την υπερπροσπαθεια να με πεισεις να'ρθω αυριο δε χρειαζεται καμια πειθω εκ μερους σου καθως οπως τις αλλες φορες που'ρθα χωρις να παιξω αν μπορουσα θα'ρχομουν για τη παρεα οπως ξερεις γουσταρω τρελα να'ρθω για σας και μονο να σας υποστηριξω ;) :rockon: :rockon: :rockon:!!!! αλλλα οπως ειπα και στα προηγουμενα ποστ γι'αυριο ειναι αδυνατο λογω αμετακλητων και ανειλημμένων υποχρεώσεων ασχετα εντελως με το τουρ αυριο δε μπορω να'ρθω λουτρατσι οπως ακριβως ειπε και ο εκλεκτος CEO του Ροδιτικου Παραρτηματος θα παραθεσω ακριβως τα λογια του..
''Αρχηγέ μου θα σου απαντήσω με 3 λέξεις.
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ
Πηγαίνεται εσείς με το καλό κ σηκώστε το...''
οποτε...
[size=35pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

[/size]

Απο περιεργεια αναρωτιεμαι ποιο ειναι το νεο μελος αυριο μηπως ειναι το γνωστο και μη εξαιρετεο εκλεκτο ''συντροφικο'' σου μελος ή μηπως ειναι ο Τζιμ Ποκερσταρς που δεν εχει ερθει απο τη Τεταρτη που'ρθα και γω... :huh: :think: :S;;;!!!
Γιατι δεν ερχεται αυτος δεν τον πιεζεις να'ρθει.. ;) :huh: :think: :S ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny:;;;???

Και παλι...
[size=60pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Προσεξες γι'αλλη μια φορα τα χρωματα της ομαδας σου ειδικα για παρτη σου... ;) :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ- με το ριγε- στο TV TABLE....
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Ο ΚΑΛΦΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΧΤΕΣ!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πωπω εγραψες παλι Ναυαρχε μου κλασσικα και τα χασα ολα γω οποιος νυχτα περπατει τα ποκερικα λαιβ λινκς δε προλαβαινει να δει... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παλι δυσκολο τραπεζι ειχαν οι δικοι μας με τον παναγιωτιδη να'ναι αριστερα απ'τον εμπειροτατο γερμανο Μαρσελ Λουσκ
τον αναγνωρισα αμεσως ειναι ειδικος των τουρνουα αποκλειστικα σχεδον τον εχω δει σε απειρα βιντεακια απο μεγαλα τουρ

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΉΣΠΕΡΕΣ παρτε το όπως θέλετε ;) :cheesy: :grin:

Καλή επιτυχία παλικάρια.  :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:

ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

GO GO BOU POKER TEAM..

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σταυρακα Γενικε Διευθυντη μου σε παρακαλω οργανωσε μου που θα βρω την οικονομικοτερη κατοικια σε φτηνο ενοικιαζομενο καθως ο Αρχηγος μας θα με στειλει με ποινικη μεταθεση στο πανεμορφο νησι σας για συμμετοχη στα τοπικα τουρνουα πρεπει να ενισχυσουμε το ηρωικο παραρτημα της Ροδου.. ;) :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------

Πωπω εγραψες παλι Ναυαρχε μου κλασσικα και τα χασα ολα γω οποιος νυχτα περπατει τα ποκερικα λαιβ λινκς δε προλαβαινει να δει... Wink Cheesy Grin 2funny 2funny 2funny Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley Dancing Smiley Tickedoff Tickedoff Tickedoff Tickedoff Tickedoff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παλι δυσκολο τραπεζι ειχαν οι δικοι μας με τον παναγιωτιδη να'ναι αριστερα απ'τον εμπειροτατο γερμανο Μαρσελ Λουσκ
τον αναγνωρισα αμεσως ειναι ειδικος των τουρνουα αποκλειστικα σχεδον τον εχω δει σε απειρα βιντεακια απο μεγαλα τουρ

Υπαρχηγέ μου, αφού γλίτωσες την εξορία έλα για διακοπές να τις συνδοιάσεις με το ποκερ.  :dancing:
Κατάλυμα θα βρούμε, τώρα από τιμή άγνωστο, ανάλογα την περίοδο.  :huh:

Αχ Υπαρχηγέ μου, από τα πολλά βιντεάκια που έχεις δει έχεις χάσει ολίγον την μπάλα.  :cheesy: :grin:
Θα σου έδειχνα κιτρινη κάρτα αλλά επειδή είναι το πρώτο σου λάθος θα δείξω επιείκεια.  :grin: ;) :cheesy: :) :dancing: :rockon:

Ο Marcel Lüske είναι Ολλανδός
κ όχι Γερμαναράς.

Υγ. Την Παρασκευή θα πάω να το σηκώσω, ΤΕΛΟΣ..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Υπαρχηγέ μου, αφού γλίτωσες την εξορία έλα για διακοπές να τις συνδοιάσεις με το ποκερ.  :dancing:
Κατάλυμα θα βρούμε, τώρα από τιμή άγνωστο, ανάλογα την περίοδο.  :huh:

Αχ Υπαρχηγέ μου, από τα πολλά βιντεάκια που έχεις δει έχεις χάσει ολίγον την μπάλα.  :cheesy: :grin:
Θα σου έδειχνα κιτρινη κάρτα αλλά επειδή είναι το πρώτο σου λάθος θα δείξω επιείκεια.  :grin: ;) :cheesy: :) :dancing: :rockon:

Ο Marcel Lüske είναι Ολλανδός
κ όχι Γερμαναράς.

Υγ. Την Παρασκευή θα πάω να το σηκώσω, ΤΕΛΟΣ..

ΩχΩχΩχΩχχχχ... :- :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'( :'( :S :S :S :S...Μου βαλες τα γυαλια Γενικε μου μ'εκανες σκουπιδι ατιμαστηκα... :- :(  :'( :'( τη πρωτη φορα που τον ακουσα πριν κανα δυο χρονια ηταν σε καποιο βιντεακι κακιστης ποιοτητας να μιλα ολλανδικα και λογω του αθλιου ηχου μου μοισαν με γερμανικα..μοιαζουν κιολας παρα πολυ... :S :S :headbang:
η μονη αξιοπρεπης λυση τωρα ειναι η τιμητικη αυτοκτονια με χαρακιρι... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:...οχι τη παραλλαγη της ποκας αλλα κανονικο σεπουκου... ;) :uzi:
αρχιζω την ιεροτελεστικη προετοιμασια της λεπιδας...;) :dancing: :dancing: :grin: :grin: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:!!!!!!!!!!

Ετσι σε θελω για τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!
[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM ΡΟΔΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μια χαρά περάσαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλύτερα που πήγαν εκεί οι μάρκες παρά σε κανένα άλλον , έτσι και αλλιώς ποκερικά χθες ήταν φόλα η νύχτα  :headbang: :headbang:, ευτυχώς μας έσωσε το μαγικό βουαζέν με το 15 του (και τα φρουτάκια)  :rockon:

τρελλό δίδυμο δίπλα δίπλα στις θέσεις και με τα μαύρα γυαλιά τους σαν δίδυμο εμπόρων του καρτέλ ήταν  :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μετα την ΚΑΘΟΛΙΚΗ αποδοχή του,το
[size=30pt]AC/DC Thunderstruck live at the River Plate [/size]
ανακηρύσσεται κι επίσημα ως ο

[size=30pt]ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ BOU POKER TEAM!!!!![/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom