Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι μου θυμιζει αυτο AA vs AQ ωλ ιν πριφλοπ τι μου θυμιζει... :huh: :huh: :think: :think: :think: ;) :cheesy: :grin: :2funny:
μεσ'τη χαρα ειναι ο αγγλακος με τους ασσαιους που'δε οτι ειναι κοντρα σε ασσονταμο... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!

Συνημμένα

• AAvsAQ.jpg
    AAvsAQ.jpg
    190,8 KB · Εμφανίσεις: 43

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι μου θυμιζει αυτο AA vs AQ ωλ ιν πριφλοπ τι μου θυμιζει... :huh: :huh: :think: :think: :think: ;) :cheesy: :grin: :2funny:
μεσ'τη χαρα ειναι ο αγγλακος με τους ασσαιους που'δε οτι ειναι κοντρα σε ασσονταμο... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:!
Eμενα να δεις τι μου θυμίζει..ΣΤο main του Λουτρακίου..Α-Α εγω εναντιον Α-Κ off...Την καταληξη τη θυμασαι... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S :S :S :S :S :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
οπως ειπε κ ο αρχηγος...κατσαμε διπλα διπλα...πρωτο διαλλειμα 22000 stack...δευτερο διαλλειμα...29000...chip leader τραπεζιου απο την αρχη...φυλλα???...μετρια!!!...το καλυτερο ηταν το σετ με τα 99 που ειπε ο αρχηγος μας κ εκει σεταρα στο ριβερ...σε σι μπετ απο 2400 σε 3700 κ με φλοπ K Q 5 κ ολο τσεκ μεχρι το ριβερ......

τις μαρκες τις πηρα με τριφυλλια(αγαπημενα)...ενα χρωμα με βαλε δεκα...οπου μπιγκ εγω στο ριβερ βλεπω χρωμα ακουω απο utg 2000 ρειζ...ολοι πασο κ κανω ρειζ στις 4000...κανει κολ...δειχνω το χρωμα...το σκεφτεται...βλεπει τα φυλλα...μου τα ψυλοδειχνει κ βλεπω μια νταμα σπαθι κ παει πασο...

και αλλο ενα χρωμα που κανω...μπιγκ παλι...4 στην πασα...χωρις ρειζ...κανω χρωμα παλι στο ριβερ με Q 3...κ δειχνει ο αλλος J 9...

α κ η πρωτη που εκανα μπλοφα  με A 5 σε φλοπ J 10 9...

μετα βρηκα ενα παππουλη που το επαιζε χαζουλης...κ καλα εδειχνε ζευγαρι κ ελεγε οτι εχει κεντα...με συνεπεια να τον εχουνε παρει στο ψιλο ο αρχηγος μας κ ο διπλανος του...κ να γινετε το σωσε...εκει λοιπον...τον πετυχαινω σε μια ακρη...μπιγκ παλι εγω...σε φλοπ J 9 5 OFF...κανω τσεκ/κολ στις 1500 μαρκες...τερν 4...1500 αυτος...τον εβαλα σε ολ ιν για περιπου 6000 μαρκες...με J K εγω κ J Q αυτος...ριβερ 8 κ αντε γεια...

αλλη μια σε φλοπ A K 9 με δυο καρα...εχω διπλοζευγαρο A 9...1500 εγω...κολ ο αλλος,φευγουν δυο...τερν 10...τσεκ εγω...ολιν ο αλλος με 6000 μαρκες...το σκεφτομαι λιγακι...τον κοβω οτι εχει το πολυ διπλοζευγαρο με Κ 10...κανω κολ κ δειχει 8 6 καρα...ριβερ 8 κ πηγε να δει τον βασιλη καρρα...αυτα...μετρια φυλλα ως πολλυ μετρια...για να μην πω κακα...

σκεφτομαι...ηρθε η ωρα να δουμε κ κανα Α Α προς τα δω τωρα που ανεβαίνουν τα μπλαιντς...

κ εγινε το μοιραιο...αποχωρει ο αρχηγος...

[size=50pt]εχασα την σιγουρια που μου εδινε η παρουσια του διπλα μου...[/size]

[size=50pt]εχασα την αυρα του...[/size]

θλιψη στην [size=50pt]bou poker team[/size]

απο εκεινη την ωρα...δεν σταυρωσα φυλλο...σε τελικο τραπεζι να βρισκομαι(56000 μαρκες) με 2 δυο δεξια μου κ 3 αριστερα μου απο 90000 μαρκες μεχρι 150000 μαρκες κ με φυλλα 2 2 απο utg κ παλι καλα που τα πασαρα γιατι μπηκαν ολ ιν 10 10 με 9 9...μετα...10 6 κ J 4 off τα καλυτερα...φυσικα αποχωρησα σε μπιγκ ολ ιν με 9 4 off...

αρχηγε μου...η απουσια σου...[size=50pt]ηταν αισθητη[/size]...

Επικο Σεντονι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!! Εισαι ΜΕγας Ανθυπαρχηγε μας εγραψες Ιστορια... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''...βρηκα ενα παππουλη που το επαιζε χαζουλης... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!
''...κανω κολ κ δειχει 8 6 καρα...ριβερ 8 κ πηγε να δει τον βασιλη καρρα...''  :cheesy: :grin: :cheesy: :dancing: :dancing: :dancing:
Λιωνω δεν αντεχω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χωρις την αυρα και τη σιγουρια που μας δινει η παρουσια του Αρχηγου διπλα μας καθολη τη διαρκεια της επικης και αιματηρης μαχης ημαστε καταδικασμενοι στην αποτυχια!!! γι'αυτο τη τελευταια Ιστορικη και Ηρωικη Τεταρτη που θα'μαστε ολη η Ομαδα παρουσα πρεπει να παραμεινουμε ΟΛΟΙ πανταχου παροντες ως το τελος μεχρι να 'πεσει' ηρωικα και ενδοξα και ο τελευταιος ηρωας της μπαρουτοκαπνισμενης ομαδας μας.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=30pt]BOU POKER TEAM ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Μπραβο και παλι συγχαρητηρια που αντεξες τοσο υπο τετοιες συνθηκες Ανθυπαρχηγε μας εισαι [size=60pt]ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

...
ΥΜΝΟΣ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

πεφτω για υπνο μετα απο 25 ωρες σερι παω να πεθανω τον υπνο του δικαιου... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΩχΩχΩχΩχχχχ... :- :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'( :'( :S :S :S :S...Μου βαλες τα γυαλια Γενικε μου μ'εκανες σκουπιδι ατιμαστηκα... :- :(  :'( :'( τη πρωτη φορα που τον ακουσα πριν κανα δυο χρονια ηταν σε καποιο βιντεακι κακιστης ποιοτητας να μιλα ολλανδικα και λογω του αθλιου ηχου μου μοισαν με γερμανικα..μοιαζουν κιολας παρα πολυ... :S :S :headbang:
η μονη αξιοπρεπης λυση τωρα ειναι η τιμητικη αυτοκτονια με χαρακιρι... :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:...οχι τη παραλλαγη της ποκας αλλα κανονικο σεπουκου... ;) :uzi:
αρχιζω την ιεροτελεστικη προετοιμασια της λεπιδας...;) :dancing: :dancing: :grin: :grin: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:!!!!!!!!!!

Ετσι σε θελω για τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!
[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM ΡΟΔΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Υπαρχηγέ μου αν με μια παρατήρηση, προφορική επίπληξη(ούτε καν γραπτή) αρχίζεις τα χαρακίρια, καήκαμε.

Παίξε την παραλλάγη της πόκας, άντε κ έναν κούκο διπλό, επειδή είσαι εσύ.  :dancing: :grin: 

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρά περάσαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλύτερα που πήγαν εκεί οι μάρκες παρά σε κανένα άλλον , έτσι και αλλιώς ποκερικά χθες ήταν φόλα η νύχτα  :headbang: :headbang:, ευτυχώς μας έσωσε το μαγικό βουαζέν με το 15 του (και τα φρουτάκια)  :rockon:

τρελλό δίδυμο δίπλα δίπλα στις θέσεις και με τα μαύρα γυαλιά τους σαν δίδυμο εμπόρων του καρτέλ ήταν  :2funny: :2funny:

Καλησπέρα κ καλωσόρισες φίλε στην ομάδα μας.

Πάντα επιτυχίες με υγεία.

Υγ. Η ομάδα μεγαλώνει επικίνδυνα. ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ..

[shadow=red,left][size=10pt][size=10pt][size=10pt]GO GO BOU POKER TEAM[/size][/size][/size][/shadow]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οπως ειπε κ ο αρχηγος...κατσαμε διπλα διπλα...πρωτο διαλλειμα 22000 stack...δευτερο διαλλειμα...29000...chip leader τραπεζιου απο την αρχη...φυλλα???...μετρια!!!...το καλυτερο ηταν το σετ με τα 99 που ειπε ο αρχηγος μας κ εκει σεταρα στο ριβερ...σε σι μπετ απο 2400 σε 3700 κ με φλοπ K Q 5 κ ολο τσεκ μεχρι το ριβερ......

τις μαρκες τις πηρα με τριφυλλια(αγαπημενα)...ενα χρωμα με βαλε δεκα...οπου μπιγκ εγω στο ριβερ βλεπω χρωμα ακουω απο utg 2000 ρειζ...ολοι πασο κ κανω ρειζ στις 4000...κανει κολ...δειχνω το χρωμα...το σκεφτεται...βλεπει τα φυλλα...μου τα ψυλοδειχνει κ βλεπω μια νταμα σπαθι κ παει πασο...

και αλλο ενα χρωμα που κανω...μπιγκ παλι...4 στην πασα...χωρις ρειζ...κανω χρωμα παλι στο ριβερ με Q 3...κ δειχνει ο αλλος J 9...

α κ η πρωτη που εκανα μπλοφα  με A 5 σε φλοπ J 10 9...

μετα βρηκα ενα παππουλη που το επαιζε χαζουλης...κ καλα εδειχνε ζευγαρι κ ελεγε οτι εχει κεντα...με συνεπεια να τον εχουνε παρει στο ψιλο ο αρχηγος μας κ ο διπλανος του...κ να γινετε το σωσε...εκει λοιπον...τον πετυχαινω σε μια ακρη...μπιγκ παλι εγω...σε φλοπ J 9 5 OFF...κανω τσεκ/κολ στις 1500 μαρκες...τερν 4...1500 αυτος...τον εβαλα σε ολ ιν για περιπου 6000 μαρκες...με J K εγω κ J Q αυτος...ριβερ 8 κ αντε γεια...

αλλη μια σε φλοπ A K 9 με δυο καρα...εχω διπλοζευγαρο A 9...1500 εγω...κολ ο αλλος,φευγουν δυο...τερν 10...τσεκ εγω...ολιν ο αλλος με 6000 μαρκες...το σκεφτομαι λιγακι...τον κοβω οτι εχει το πολυ διπλοζευγαρο με Κ 10...κανω κολ κ δειχει 8 6 καρα...ριβερ 8 κ πηγε να δει τον βασιλη καρρα...αυτα...μετρια φυλλα ως πολλυ μετρια...για να μην πω κακα...

σκεφτομαι...ηρθε η ωρα να δουμε κ κανα Α Α προς τα δω τωρα που ανεβαίνουν τα μπλαιντς...

κ εγινε το μοιραιο...αποχωρει ο αρχηγος...

[size=50pt]εχασα την σιγουρια που μου εδινε η παρουσια του διπλα μου...[/size]

[size=50pt]εχασα την αυρα του...[/size]

θλιψη στην [size=50pt]bou poker team[/size]

απο εκεινη την ωρα...δεν σταυρωσα φυλλο...σε τελικο τραπεζι να βρισκομαι(56000 μαρκες) με 2 δυο δεξια μου κ 3 αριστερα μου απο 90000 μαρκες μεχρι 150000 μαρκες κ με φυλλα 2 2 απο utg κ παλι καλα που τα πασαρα γιατι μπηκαν ολ ιν 10 10 με 9 9...μετα...10 6 κ J 4 off τα καλυτερα...φυσικα αποχωρησα σε μπιγκ ολ ιν με 9 4 off...

αρχηγε μου...η απουσια σου...[size=50pt]ηταν αισθητη[/size]...

Ανθυπαρχηγέ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Πάντα τέτοια. Δεν αργεί η στιγμή που θα το σηκώσεις.

Keep Going CAVO..

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]15-03-2013 19:00 Texas Hold'em Tournament 50(45+5)(rebuy+ADD ON)[/size][/size][/size]

Η ομάδα μας κατεβαίνει στο γήπεδο πάνοπλη, δυνατή, αποφασισμένη.   :uzi: :ak:  :s&m_2:

ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ..  :cool2:

Update after..  ;)  :thumbsup:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Update time

ΓΕΙΑ ΣΑΣ - ΓΕΙΑ ΣΑΣ - ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Όπως θα καταλάβατε από την ώρα που γράφω μόλις τώρα επέστρεψα σπίτι.

Στα του τουρνουα λοιπόν ξεκινήσαμε την μάχη 17 άτομα κ πληρώνονταν οι 3 θέσεις που μετά από τα rebuys - add on, η πληρωμή ήταν 1ος=1015 2ος=630 3ος=405

Θα ξεκινήσω με τον φίλο Αντώνη που από την κλήρωση των τραπεζιών φάνηκε άτυχος. Έπεσε σε τραπέζι με πολύ επιθετικούς κ αστροναυτικούς "εχθρούς". Μέχρι την πρώτη ώρα που τελειώναν τα rebuys συμμετείχε σε 2 χέρια. Ένα το οποίο μοιράστηκε δηλ πήρε τα μισά blinds κ ένα άλλο που κρατώντας 2 γυναικάρες(Q-Q) έκανε raise κ φολντάρανε όλοι, οπότε πήρε πάλι κάτι ψιλά.
Στο τέλος της ώρας συζητήσαμε το ενδεχόμενο να κάνει Add on αλλά απορριφθηκε αμέσως από το συμβούλιο της ομάδας μας.
Λίγο μετά την έναρξη της 2ης ώρας πιάνει Κ-Q off, κάνει raise κ τον κολλάρει ένας.
Φλοπ: Q-10-10 All in o Αντώνης μετά από 3-bet του αντιπάλου που κρατούσε Κ-10
Τερν κ ρίβερ σκουπίδια κ ο φίλος Αντώνης αποχωρεί πρώτος στη 17 θέση.
Η ποκερική του βραδιά όμως δεν τελειώνει εδώ. Κάθισε στο cash 1-2 blinds κ έφυγε από το καζίνο με 150 ευρώ κέρδος.  :thumbsup:

Πάμε τώρα κ σε μέναααα..
Θα παραθέσω τι είχα γράψει στον μεγάλο Υπαρχηγό μας: "Την Παρασκευή θα πάω να το σηκώσω. ΤΕΛΟΣ"
Το τραπέζι μου ήταν πολύ καλό σε σχέση με του Αντώνη.
Ξέκινάμε κ στη πρώτη πάσα πιάνω Κ-J off. Κανώ Raise από το μπάτον με βλέπουν τα blinds.
Φλοπ: Α-Q-9.  C-bet εγώ με κολλάρει ένας σκωτσέζος τον οποίο έβλεπα πρωτη φορά(μάλλον διακοπές έκανε)
ΤΕΡΝ: 10  ποντάρω μου κάνει raise κ ανακοινώνω all in. Κολλάρει ο αθεόφοβος κ δείχνει 9-Κ οφφ.
Ριβερ: Δεν μας ενδιαφέρει κ double up στο πρώτο χέρι.
Το τραπέζι παραμιλούσε με το call του "γκάιντα"
Συνεχίσα άνετα κ χαλαρά. Μέχρι την περίοδο των rebuys είχα 12500 μάρκες. Δεν έκανα Add on.
Μετά έχασα αρκετέ μάρκες σε χέρια που λέμε πως να πας πάσο. θα αναφέρω μόνο αυτό που έχασα τις περισσότερες γύρο στις 3500.
Είχα A-7 μπαστούνια
Φλοπ: 5-6-Κ με 2 μπαστούνια
Τερν: 8 καρό
Ριβερ: 3 κούπα
Τι να πεις? Πάω για χρώμα, για κέντα κ πήραμε τον πούλο. Μένω με κάπου 6000 μάρκες.
Δε πειράζει λέω, υπομονή δεν χάθηκε τπτ.
Μετά τα σκουπίδια ήταν η καλύτερη μου παρέα για 2-3 γύρους, ώσπου από θέση μπάτον σερβίρομαι Α-Κ οφφ. Όλο το τραπέζι μέσα με απλό call κ κάνω ALL IN. Κολλάρει μόνο ο φίλος μας ο γκάιντας με 9-K οφφ.
Φλοπ: 10-Q-3
Τερν: 5
Ρίβερ: J κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. 
DOUBLE UP AGAIN 13500 περίπου.
Τα blinds είχαν αρχίσει πια να γίνονται πολύ επικύνδινα για στο στακ που είχα.
Παράλληλα είχαμε διάφορες αποχωρήσεις κ φτάνουμε στο τελικό τράπεζι(10άρι) κ είχα το μικρότερο στακ 10000 περίπου.
Πάσο πάσο πάσο κ πάλι πάσο ενώ παράλληλα φαγώθηκαν τα μεσσαία στακ κ μένουμε 6. Τα blinds 400/800 φόβος κ τρόμος πια για μένα.
Να σου κ τα ΑΝΤΕ μετάάά. 100/500/1000
Δεν μπορούσα να δω φλόπ με τα γαμω-σκουπίδια που έπιανα.
Μένω με 2500 μάρκες κ από το μπάτον κάνω ALL IN με Α-9 οφφ.
Με κολλάρουν λογικότατα τα blinds.
Φλοπ: Κ-3-4
Τερν: 8
Ριβερ: 10
Ανοίγουν τα φύλλα κ κρατούσαν Α-6  Q-J  κ πέρνω το 3πλό ALL IN με kiker το 9.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Από την κόλαση στη πόρτα του παραδείσου.
Μετά έκανα 2-3 All in με Α-J A-10 κ έπερνα μόνο τα blinds που για μένα ήταν οξυγόνο.
Σιγά σιγά σκαρφάλωσα στις 16000 μάρκες κ ξαναμπήκα στο παιχνίδι.
Να σου κ μια ακόμη αποχώρηση κ παίζουμε πια για το bouble.
Φυσικά εγώ το short stak με μεγάλη διαφορά.
Μια έπερνα κάνα blind μια κόλλαρα κ άμα πάτούσα πουθενά ρέσταρα κ πήρα έτσι καμιά 10000 φτάνοντας στις 25000.
Παρεμπιπτόντως έχουμε πια 500/1000/2000
Σερβιρομαι Κ-Κ κάνω raise 8000 κ κολλάρει το big blind.
Φλοπ: Q-J-3  ALL IN εγώ call αυτός κ δείχνει Q-J. Αμάν λέω, αλλά δεν απελπίζομαι.
Τερν: Κ κ άντε για νανάκια αγόρι μου. Του έμειναν λίγες μάρκες κ στο επόμενο big blinds ήταν όλες μέσα κ αποχώρησε ως bouble boy.
Γύρο 50000 μάρκες πία κ μέσα στις πληρωμές.
Άνετος πια, χωρίς άγχος έκανα το παιχνίδι μου κ ό,τι βγει πια.
Έφθασα μέχρι κ 80000 αλλά οι άλλοι 2 είχα τις διπλάσιες μου κ με τα blinds πια σε 2000/8000/16000 έχασα όλο μου το στακ από τα Blinds.
Όταν πια ήμουν ALL IN στο big blind κ κολλάρανε κ οι 2 έχασα στο κίκερ με ζευγαρι του 6 εγώ με 7 κ εκεινος 6 με 9.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]3η θέση κ 405 ευρώ εγώ, 150 κέρδος ο Αντώνης από το cash.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]BOO RODOS POKER TEAM IS BACK[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Σας καληνυχτίζω κ σας καλημερίζω..

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Update time

Στα του τουρνουα λοιπόν ξεκινήσαμε την μάχη 17 άτομα κ πληρώνονταν οι 3 θέσεις που μετά από τα rebuys - add on, η πληρωμή ήταν 1ος=1015 2ος=630 3ος=405

Θα ξεκινήσω με τον φίλο Αντώνη που από την κλήρωση των τραπεζιών φάνηκε άτυχος. Έπεσε σε τραπέζι με πολύ επιθετικούς κ αστροναυτικούς "εχθρούς". Μέχρι την πρώτη ώρα που τελειώναν τα rebuys συμμετείχε σε 2 χέρια. Ένα το οποίο μοιράστηκε δηλ πήρε τα μισά blinds κ ένα άλλο που κρατώντας 2 γυναικάρες(Q-Q) έκανε raise κ φολντάρανε όλοι, οπότε πήρε πάλι κάτι ψιλά.
Στο τέλος της ώρας συζητήσαμε το ενδεχόμενο να κάνει Add on αλλά απορριφθηκε αμέσως από το συμβούλιο της ομάδας μας.
Λίγο μετά την έναρξη της 2ης ώρας πιάνει Κ-Q off, κάνει raise κ τον κολλάρει ένας.
Η ποκερική του βραδιά όμως δεν τελειώνει εδώ. Κάθισε στο cash 1-2 blinds κ έφυγε από το καζίνο με 150 ευρώ κέρδος.  :thumbsup:

Πάμε τώρα κ σε μέναααα..
Θα παραθέσω τι είχα γράψει στον μεγάλο Υπαρχηγό μας: "Την Παρασκευή θα πάω να το σηκώσω. ΤΕΛΟΣ"
Ξέκινάμε κ στη πρώτη πάσα πιάνω Κ-J off. Κανώ Raise από το μπάτον με βλέπουν τα blinds.
Φλοπ: Α-Q-9.  C-bet εγώ με κολλάρει ένας σκωτσέζος τον οποίο έβλεπα πρωτη φορά(μάλλον διακοπές έκανε)
ΤΕΡΝ: 10  ποντάρω μου κάνει raise κ ανακοινώνω all in. Κολλάρει ο αθεόφοβος κ δείχνει 9-Κ οφφ.
Συνεχίσα άνετα κ χαλαρά. Μέχρι την περίοδο των rebuys είχα 12500 μάρκες. Δεν έκανα Add on.
Μετά έχασα αρκετέ μάρκες σε χέρια που λέμε πως να πας πάσο. θα αναφέρω μόνο αυτό που έχασα τις περισσότερες γύρο στις 3500.
Είχα A-7 μπαστούνια
Τι να πεις? Πάω για χρώμα, για κέντα κ πήραμε τον πούλο. Μένω με κάπου 6000 μάρκες.
Μετά τα σκουπίδια ήταν η καλύτερη μου παρέα για 2-3 γύρους, ώσπου από θέση μπάτον σερβίρομαι Α-Κ οφφ. Όλο το τραπέζι μέσα με απλό call κ κάνω ALL IN. Κολλάρει μόνο ο φίλος μας ο γκάιντας με 9-K οφφ.
Παράλληλα είχαμε διάφορες αποχωρήσεις κ φτάνουμε στο τελικό τράπεζι(10άρι) κ είχα το μικρότερο στακ 10000 περίπου.
Πάσο πάσο πάσο κ πάλι πάσο ενώ παράλληλα φαγώθηκαν τα μεσσαία στακ κ μένουμε 6. Τα blinds 400/800 φόβος κ τρόμος πια για μένα.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Μετά έκανα 2-3 All in με Α-J A-10 κ έπερνα μόνο τα blinds που για μένα ήταν οξυγόνο.
Μια έπερνα κάνα blind μια κόλλαρα κ άμα πάτούσα πουθενά ρέσταρα κ πήρα έτσι καμιά 10000 φτάνοντας στις 25000.
Φλοπ: Q-J-3  ALL IN εγώ call αυτός κ δείχνει Q-J. Αμάν λέω, αλλά δεν απελπίζομαι.
Τερν: Κ κ άντε για νανάκια αγόρι μου. Του έμειναν λίγες μάρκες κ στο επόμενο big blinds ήταν όλες μέσα κ αποχώρησε ως bouble boy.
Έφθασα μέχρι κ 80000 αλλά οι άλλοι 2 είχα τις διπλάσιες μου κ με τα blinds πια σε 2000/8000/16000 έχασα όλο μου το στακ από τα Blinds.
Όταν πια ήμουν ALL IN στο big blind κ κολλάρανε κ οι 2 έχασα στο κίκερ με ζευγαρι του 6 εγώ με 7 κ εκεινος 6 με 9.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]3η θέση κ 405 ευρώ εγώ, 150 κέρδος ο Αντώνης από το cash.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]BOO RODOS POKER TEAM IS BACK[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

[size=60pt]ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO GO ΡΟΔΟΣ BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
[size=60pt]ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GO GO ΡΟΔΟΣ BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

Και παλι συγχαρητηρια το πες και το κανες οτι θα πας ψηλα εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΝΙΚΕ ΜΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΡΟΔΟΥ ειχες προαισθημα ειδες ποσο ρολο παιζει η αυτοπεποιθησις... ;) :dancing: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυο ερωτησεις/αποριες μονο καταρχας απ'οτι καταλαβα το πηγες ολο το τουρ καμικαζι με ενα μπαι ιν το αρχικο μονο 40 ευρακια ετσι οποτε ειχες κερδος 1000% δεκα φορες τα λεφτα σου επιστροφη 10Χ... ;)!!! Πολυ ωραιος... ;) :thumbsup::sunglasses: :cool2: :rockon:!
Επισης απ'οτι καταλαβα το τουρ σας αυτο πρεπει να'ναι παρα πολυ αργο στην ανοδο των μπλαιντς super slow stack καμια σχεση με το super turbo ΧΧΧ του λουτρακιου καθως ειχες σχεδον το ιδιο στακ απο την αρχη του τουρνουα στο τελος του ριμπαι μεχρι και τελους στο τελικο τραπεζι οταν ειχαν απομεινει λιγοτερα απο τα μισα ατομα.. :- :o :o :o!!!! παιζει ρολο βεβαια και το οτι ειναι τοσα λιγα ατομα και προχωραει γρηγορα το τουρ υποθετω αν ηταν φουλ καπαρισμενο θα ηταν πιο τουρμπιλα με κολοσιαια στακ...Τεσπα λοιπον και παλι...

[size=50pt]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΕΝΙΚΕ ΜΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΡΟΔΟΥ BOU POKER TEAM GO GO GO :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Update time

Πάμε τώρα κ σε μέναααα..
Είχα A-7 μπαστούνια
Ανοίγουν τα φύλλα κ κρατούσαν Α-6  Q-J  κ πέρνω το 3πλό ALL IN με kiker το 9.
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Φλοπ: Q-J-3  ALL IN εγώ call αυτός κ δείχνει Q-J. Αμάν λέω, αλλά δεν απελπίζομαι.

Τι επικο και υπεραναλυτικο ρεπορτο σεντονι ηταν αυτο Σταυρακα γι'αυτο επισης σου αξιζουν τα απειρα συγχαρητηρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ημουν ο πρωτος που σε συνεχαρει λογω βρυκολακιασμενων ωραριων και ηθελα να σας χορτασω συγχαρηκια.. ;) :cheesy: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα αυτα τα απανωτα ποσταρισματα και τα ρεπορτα απο τα τουρνουα των τελευταιων ημερων Λουτρακι+Ροδος+ΕΡΤ Λονδρες :dancing: :rockon: με εχουν πορωσει αγρια και ψηνομαι ασχημα να κατεβω λουτρακι και αυτη τη τεταρτη πριν φυσικα της τελευταιας οπου εχουμε ραντεβου με την Ιστορια... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!
Το ακουσες αυτο Ναυαρχε πως θα γινει να ψησουμε τον Ανθυπαρχηγο και γι'αυτη τη Τεταρτη πρεπει να ειναι πανοπλη η ομαδα συσσωμη σε πολεμικο σχηματισμο.. ;) :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=40pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Με τον ΥΜΝΟ του Αρχηγου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Update time

Η ποκερική του βραδιά όμως δεν τελειώνει εδώ. Κάθισε στο cash 1-2 blinds κ έφυγε από το καζίνο με 150 ευρώ κέρδος.  :thumbsup:

Πάμε τώρα κ σε μέναααα..
Φλοπ: Α-Q-9.  C-bet εγώ με κολλάρει ένας σκωτσέζος τον οποίο έβλεπα πρωτη φορά(μάλλον διακοπές έκανε)
ΤΕΡΝ: 10  ποντάρω μου κάνει raise κ ανακοινώνω all in. Κολλάρει ο αθεόφοβος κ δείχνει 9-Κ οφφ.
Είχα A-7 μπαστούνια
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

[size=15pt]ΠΟΚΕΡΙΚΟΝ ΣΗΜΑ

FROM: ΑΡΧΗΓΟ BOU POKER TEAM
TO :  RODOS BOU POKER TEAM
INFO: STAVROS 8

ΘΕΜA: ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΦΗΜΟΥ ΜΝΕΙΑΣ
  ΣΧΕΤ: ΠΟΣΤ ΣΑΣ ΑΠΟ 160426/Ζ/ΜΑΡ 13 RODOS BOU POKER TEAM

1 (ΑΔ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ STAVROS 8 ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.
    2 (ΑΔ) ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ.
    3 (ΑΔ) Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ.

ADMIRAL GR
                                                                                            BOU POKER TEAM
[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ολα αυτα τα απανωτα ποσταρισματα και τα ρεπορτα απο τα τουρνουα των τελευταιων ημερων Λουτρακι+Ροδος+ΕΡΤ Λονδρες :dancing: :rockon: με εχουν πορωσει αγρια και ψηνομαι ασχημα να κατεβω λουτρακι και αυτη τη τεταρτη πριν φυσικα της τελευταιας οπου εχουμε ραντεβου με την Ιστορια... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!
Το ακουσες αυτο Ναυαρχε πως θα γινει να ψησουμε τον Ανθυπαρχηγο και γι'αυτη τη Τεταρτη πρεπει να ειναι πανοπλη η ομαδα συσσωμη σε πολεμικο σχηματισμο.. ;) :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εννοειται  ΌΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΡΕ ΣΥ!!Αφου καβάντζωσε τα φράγκα!!!!ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και παλι συγχαρητηρια το πες και το κανες οτι θα πας ψηλα εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΕΝΙΚΕ ΜΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΡΟΔΟΥ ειχες προαισθημα ειδες ποσο ρολο παιζει η αυτοπεποιθησις... ;) :dancing: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυο ερωτησεις/αποριες μονο καταρχας απ'οτι καταλαβα το πηγες ολο το τουρ καμικαζι με ενα μπαι ιν το αρχικο μονο 40 ευρακια ετσι οποτε ειχες κερδος 1000% δεκα φορες τα λεφτα σου επιστροφη 10Χ... ;)!!! Πολυ ωραιος... ;) :thumbsup::sunglasses: :cool2: :rockon:!
Επισης απ'οτι καταλαβα το τουρ σας αυτο πρεπει να'ναι παρα πολυ αργο στην ανοδο των μπλαιντς super slow stack καμια σχεση με το super turbo ΧΧΧ του λουτρακιου καθως ειχες σχεδον το ιδιο στακ απο την αρχη του τουρνουα στο τελος του ριμπαι μεχρι και τελους στο τελικο τραπεζι οταν ειχαν απομεινει λιγοτερα απο τα μισα ατομα.. :- :o :o :o!!!! παιζει ρολο βεβαια και το οτι ειναι τοσα λιγα ατομα και προχωραει γρηγορα το τουρ υποθετω αν ηταν φουλ καπαρισμενο θα ηταν πιο τουρμπιλα με κολοσιαια στακ...Τεσπα λοιπον και παλι...

[size=50pt]ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΓΕΝΙΚΕ ΜΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΡΟΔΟΥ BOU POKER TEAM GO GO GO :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Ευχαριστώ πολύ Υπαρχηγέ μου.
Όντως το πίστευα πως θα πήγαινα καλά ακόμα κ όταν ήμουν ο υπαριθμόν 1 για να φύγω.

Να σου λύσω τις απορίες σου τώρα.
Η περίοδος των rebuys(απεριόριστα) + 1 add on είναι μόνο για 1 ώρα, ενώ στο Λουτράκι για 2 ώρες μόνο 1 rebuy +1 add on.
Τα level είναι 20λεπτα οπότε μέσα σε 1 ώρα 3 level. 25/50 50/100 75/150.
Οπότε ξεκινάμε μετά τα rebuys με 100/200.
Δεν χρειαάζεται add on κατά την γνώμη μου ακόμα κ με το αρχικό στακ 5000.
Τα blinds μετά πάνε 150/300 200/400 300/600 400/800 100/500/1000 100/600/1200 200/1000/2000 200/2000/4000 500/3000/6000 500/4000/8000 1000/8000/16000 ................. χθες μέχρι εκεί φθάσαμε.
Αυτό που λές με της μάρκες όντως έτσι είναι, ανάλογα κ  με πόσες εγραφές έχουν γίνει μαζί με rebuys + add on.
Δεν το λες super turbo αλλά turbo είναι.
Ελπίζω να σε κάλυψα υπαρχηγέ μου.

Τώρα πια (λογικά πάντα) δίνουμε ραντεβού για την επόμενη μάχη στο εξής τουρνουα:

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]29/03/2013 19:00 TEXAS HOLDEM FREEZ OUT 90+10 10.000 Chips 20min/level 40 Max Entries[/size][/size][/size][/size][/size][/size]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
[size=15pt]ΠΟΚΕΡΙΚΟΝ ΣΗΜΑ

FROM: ΑΡΧΗΓΟ BOU POKER TEAM
TO :  RODOS BOU POKER TEAM
INFO: STAVROS 8

ΘΕΜA: ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΦΗΜΟΥ ΜΝΕΙΑΣ
   ΣΧΕΤ: ΠΟΣΤ ΣΑΣ ΑΠΟ 160426/Ζ/ΜΑΡ 13 RODOS BOU POKER TEAM

1 (ΑΔ) ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ STAVROS 8 ΕΥΦΗΜΟΣ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.
     2 (ΑΔ) ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ.
     3 (ΑΔ) Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΑΣ.

ADMIRAL GR
                                                                                             BOU POKER TEAM
[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΧΑΧΑΧΑ
Για αυτό είσαι ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ  :grin: :dancing: :) :cheesy: :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:
Το καλύτερο post ever..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ.
Η αύρα σου έκανε τη διαφορά..  :) ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι