Καλημερα στους απανταχού ποκεράδες...Μετα απο μια μεγάλη περίοδο αποχής από την παρουσία στα δρωμενα της ομάδας μας Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στους αγωνιστικούς στίβους του Λουτρακίου, συνοδεία δική μου για να δωσουμε και παλι ΠΟΝΟ!!!!Τα άλλα μελη μας απέιχαν λόγω ανειλλημμένων υποχρεώσεων, ενω ο ειδικά ο CAVO ηταν σε παρακολουθηση μεταγραφικού στόχου (!!)
Ετσι λοιπόν, xτες το απογευμα κατηφορίσαμε στο προτελευταίο WEDNESDAY'S και αφού
καταστρωσαμε την αγωνιστική τακτικη μας, εν μεσω ενός club sandwitch, 3 τοματοχυμών, 2 ελληνικών καφεδων, 1 sprite,1 coca cola,1 κρυας σοκολάτας και μιας ζεστης (!!!! ) ,κατσαμε στα τραπέζια, χωριστά δυστυχως...
Οι πρωτες παρτίδες για μενα περασαν σε ρηχά νερα, ωσπου λίγο πριν το add on σερβιρίστηκα [size=15pt]7-7.[/size]..Σε blinds 100-200 ante 25 και θεση button, ακουω ανοιγμα 650 και τρια call πριν από μενα..Call κι εγω, φλοπ [size=15pt]10-7-10[/size]
Raise o cut off 3.000 μαρκες, σκεφτομαι εγω,χτυπιεμαι,κοιταω τα φυλλα,τα ξανακοιτάω, τραβαω μια τζουρα απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το σκεφτομαι,το ξανασκεφτομαι,
τελικά μου φερνουν το αγαλματακι με το OSCAR ηθοποιίας Α' Ανδρικού ρόλου ( ;) ;))
και τελικά μισοψιθυρίζω ενα ξεψυχισμένο call....Πίσω μου έχω άλλες 3.500 μαρκες..
Call κι ενας αλλος ταλαίπωρος,turn 8...Δυο σπαθια κάτω..
Bet ο αρχικός 3.000 μαρκες,all in εγω, ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!!!
river 3, o ενας ανοιγει σετ 10 και ο αλλος κεντα....Ανοίγω το φουλ και ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΛΟΙ....
μετα απο μερικές πασες πληρωθηκα καλά σε καθε χτυπημα με J-J στο χερι εναντι Α-Κ μαλλον του αλλου σε φλοπ 5-7-10 Turn 8 river 9...Χτυπησε pre flop ο αλλος,τα επομενα χτυπηματα 3000-3500 μαρκων δικα μου, ακολουθαγε και στο τελος muckαρε..
Στη συνεχεια εσπασα Κ-Κ με Κ-Q βγαζοντας κεντα με 9-10-J-x-x κατω,αλλα εχασα ενα καλό me A-Q σπαθια εναντι Q-Q και μπηκα στους 15 με λιγες μαρκες, οπου αφου επιβιωσα με Α-5 εναντιον 8-8, τα καρφωσα με 10-Q μπαστουνια εναντι 4-4 τα οποία και κρατησαν...
[size=15pt]ΟΜΩΣ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ[/size] και θρυλικα χαρτια-ειδα πάσα που πηρε γυρω στα 50.000 με Κ-Κ σε board A-K-3-x-x-[size=15pt]ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 5ος μεσα σε γενική αποθέωση [/size], δειχνοντας για αλλη μια φορά τα δοντια του και την αξία του..
[size=20pt]Η BOU POKER TEAM ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ[/size], όπου κατα πασα πιθανότητα θα διεξαχθεί το τελευταίο τουρνουά της σειράς αυτής ,στην οποία συμμετείχαμε ανελλιπώς από το Οκτωβριο.[size=20pt]ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!![/size]
[size=30pt]
GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size]