Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Update time

Πάμε τώρα κ σε μέναααα..
Θα παραθέσω τι είχα γράψει στον μεγάλο Υπαρχηγό μας: "Την Παρασκευή θα πάω να το σηκώσω. ΤΕΛΟΣ"
Το τραπέζι μου ήταν πολύ καλό σε σχέση με του Αντώνη.
Ξέκινάμε κ στη πρώτη πάσα πιάνω Κ-J off. Κανώ Raise από το μπάτον με βλέπουν τα blinds.
Φλοπ: Α-Q-9.  C-bet εγώ με κολλάρει ένας σκωτσέζος τον οποίο έβλεπα πρωτη φορά(μάλλον διακοπές έκανε)
ΤΕΡΝ: 10  ποντάρω μου κάνει raise κ ανακοινώνω all in. Κολλάρει ο αθεόφοβος κ δείχνει 9-Κ οφφ.
Ριβερ: Δεν μας ενδιαφέρει κ double up στο πρώτο χέρι.
Το τραπέζι παραμιλούσε με το call του "γκάιντα"
μην χτυπατε τον τουρισμο ρε! :2funny: :2funny:
παντως και την προηγουμενη παρασκευη που ειχα παει παρνηθα στην ρουλεττα επαιζα με 2 αγγλους τουριστες! :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Εννοειται  ΌΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΡΕ ΣΥ!!Αφου καβάντζωσε τα φράγκα!!!!ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

To Εκλεισα.. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο Υπαρχηγος εξασφαλισε το πολυποθητο εισητηριο Αρχηγε μου τωρα μενει μονο να καταφερεις με τη τρομερη πειθω και αυρα σου τον Ανθυπαρχηγο μας να'ναι και αυτος παρων αυτη τη προτελευταια Τεταρτη :rockon: :rockon: :rockon:!!! Επι της ευκαιριας να σου πω Ναυαρχε μου οτι με ανησυχησε πολυ το μην σου οτι εχουν κλειστει μονο 4 θεσεις για τη τεταρτη αυτο σημαινει οτι αποκλειεται να καπαρει ουτε αυτη τη φορα και θα'ναι ακομα λιγοτερα ατομα απο τη προηγουμενη τωρα αν ειναι κατω απο 45 ειναι τραγικο αυτο δεν ειναι ΜΤΤ αλλα 4 table SNG...θα πληρωνονται μονο οι 6 πρωτοι ή και ακομα λιγοτεροι...ελεος...:( :- :- :- :( :( :( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μην χτυπατε τον τουρισμο ρε! :2funny: :2funny:
παντως και την προηγουμενη παρασκευη που ειχα παει παρνηθα στην ρουλεττα επαιζα με 2 αγγλους τουριστες! :rockon: :rockon:

Γεια σου φιλε παιζεις και ποκερακι εκτος απο μπιλια...;;;???!!!!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σαν πειραγμενους σας βλεπω λιγο,αρχηγο και σκυλους  :uglystupid:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ποιος ειν'αυτος Ναυαρχε μου πως του επιτρεπεις να μας μιλα ετσι μεσα στην εδρα μας... :huh: :huh: :huh: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απαλλάσσεται λόγω ..ομάδας....Μην ασχολείσαι...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα στους απανταχού ποκεράδες...Μετα απο μια μεγάλη περίοδο αποχής από την παρουσία στα δρωμενα της ομάδας μας Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στους αγωνιστικούς στίβους του Λουτρακίου, συνοδεία δική μου για να δωσουμε και παλι ΠΟΝΟ!!!!Τα άλλα μελη μας απέιχαν λόγω ανειλλημμένων υποχρεώσεων, ενω ο ειδικά ο CAVO ηταν σε παρακολουθηση μεταγραφικού στόχου (!!) :2funny: :2funny:
Ετσι λοιπόν, xτες το απογευμα κατηφορίσαμε στο προτελευταίο WEDNESDAY'S και αφού καταστρωσαμε την αγωνιστική τακτικη μας, εν μεσω ενός club sandwitch, 3 τοματοχυμών, 2 ελληνικών καφεδων, 1 sprite,1 coca cola,1 κρυας σοκολάτας και μιας ζεστης (!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:),κατσαμε στα τραπέζια, χωριστά δυστυχως...
Οι πρωτες παρτίδες για μενα περασαν σε ρηχά νερα, ωσπου λίγο πριν το add on σερβιρίστηκα [size=15pt]7-7.[/size]..Σε blinds 100-200 ante 25 και θεση button, ακουω ανοιγμα 650 και τρια call πριν από μενα..Call κι εγω, φλοπ [size=15pt]10-7-10[/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Raise o cut off 3.000 μαρκες, σκεφτομαι εγω,χτυπιεμαι,κοιταω τα φυλλα,τα ξανακοιτάω, τραβαω μια τζουρα απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το σκεφτομαι,το ξανασκεφτομαι,τελικά μου φερνουν το αγαλματακι με το OSCAR ηθοποιίας Α' Ανδρικού ρόλου ( ;) ;)) και τελικά μισοψιθυρίζω ενα ξεψυχισμένο call....Πίσω μου έχω άλλες 3.500 μαρκες..
Call κι ενας αλλος ταλαίπωρος,turn 8...Δυο σπαθια κάτω..
Bet ο αρχικός 3.000 μαρκες,all in εγω, ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!!!
river 3, o ενας ανοιγει σετ 10 και ο αλλος κεντα....Ανοίγω το φουλ και ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΛΟΙ....
μετα απο μερικές πασες πληρωθηκα καλά σε καθε χτυπημα με J-J στο χερι εναντι Α-Κ μαλλον του αλλου σε φλοπ 5-7-10 Turn 8 river 9...Χτυπησε pre flop ο αλλος,τα επομενα χτυπηματα 3000-3500 μαρκων δικα μου, ακολουθαγε και στο τελος muckαρε..
Στη συνεχεια εσπασα Κ-Κ με Κ-Q  βγαζοντας κεντα με 9-10-J-x-x κατω,αλλα εχασα ενα καλό me A-Q σπαθια εναντι Q-Q και μπηκα στους 15 με λιγες μαρκες, οπου αφου επιβιωσα με Α-5 εναντιον 8-8, τα καρφωσα με 10-Q μπαστουνια εναντι 4-4 τα οποία και κρατησαν...
[size=15pt]ΟΜΩΣ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ[/size]  και θρυλικα χαρτια-ειδα πάσα που πηρε γυρω στα 50.000 με Κ-Κ σε board A-K-3-x-x-[size=15pt]ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 5ος μεσα σε γενική αποθέωση [/size], δειχνοντας για αλλη μια φορά τα δοντια του και την αξία του..
[size=20pt]Η BOU POKER TEAM ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ[/size], όπου κατα πασα πιθανότητα θα διεξαχθεί το τελευταίο τουρνουά της σειράς αυτής ,στην οποία συμμετείχαμε ανελλιπώς από το Οκτωβριο.[size=20pt]ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αλλος για ΒΕΡΟΛΙΝΟ???Ειναι και το ARTEMIS κοντα, τζάμι θα περάσουμε!!!! :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb:

Συνημμένα

• EPT BERLIN.jpg
    EPT BERLIN.jpg
    279,3 KB · Εμφανίσεις: 71

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα στους απανταχού ποκεράδες...Μετα απο μια μεγάλη περίοδο αποχής από την παρουσία στα δρωμενα της ομάδας μας Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στους αγωνιστικούς στίβους του Λουτρακίου, συνοδεία δική μου για να δωσουμε και παλι ΠΟΝΟ!!!!Τα άλλα μελη μας απέιχαν λόγω ανειλλημμένων υποχρεώσεων, ενω ο ειδικά ο CAVO ηταν σε παρακολουθηση μεταγραφικού στόχου (!!) :2funny: :2funny:
Ετσι λοιπόν, xτες το απογευμα κατηφορίσαμε στο προτελευταίο WEDNESDAY'S και αφού καταστρωσαμε την αγωνιστική τακτικη μας, εν μεσω ενός club sandwitch, 3 τοματοχυμών, 2 ελληνικών καφεδων, 1 sprite,1 coca cola,1 κρυας σοκολάτας και μιας ζεστης (!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) :2funny: :2funny: :2funny:,κατσαμε στα τραπέζια, χωριστά δυστυχως...
Οι πρωτες παρτίδες για μενα περασαν σε ρηχά νερα, ωσπου λίγο πριν το add on σερβιρίστηκα [size=15pt]7-7.[/size]..Σε blinds 100-200 ante 25 και θεση button, ακουω ανοιγμα 650 και τρια call πριν από μενα..Call κι εγω, φλοπ [size=15pt]10-7-10[/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Raise o cut off 3.000 μαρκες, σκεφτομαι εγω,χτυπιεμαι,κοιταω τα φυλλα,τα ξανακοιτάω, τραβαω μια τζουρα απο το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το σκεφτομαι,το ξανασκεφτομαι,τελικά μου φερνουν το αγαλματακι με το OSCAR ηθοποιίας Α' Ανδρικού ρόλου ( ;) ;)) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και τελικά μισοψιθυρίζω ενα ξεψυχισμένο call....Πίσω μου έχω άλλες 3.500 μαρκες..
Call κι ενας αλλος ταλαίπωρος,turn 8...Δυο σπαθια κάτω..
Bet ο αρχικός 3.000 μαρκες,all in εγω, ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!!!
river 3, o ενας ανοιγει σετ 10 και ο αλλος κεντα....Ανοίγω το φουλ και ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΛΟΙ....
μετα απο μερικές πασες πληρωθηκα καλά σε καθε χτυπημα με J-J στο χερι εναντι Α-Κ μαλλον του αλλου σε φλοπ 5-7-10 Turn 8 river 9...Χτυπησε pre flop ο αλλος,τα επομενα χτυπηματα 3000-3500 μαρκων δικα μου, ακολουθαγε και στο τελος muckαρε..
Στη συνεχεια εσπασα Κ-Κ με Κ-Q  βγαζοντας κεντα με 9-10-J-x-x κατω,αλλα εχασα ενα καλό me A-Q σπαθια εναντι Q-Q και μπηκα στους 15 με λιγες μαρκες, οπου αφου επιβιωσα με Α-5 εναντιον 8-8, τα καρφωσα με 10-Q μπαστουνια εναντι 4-4 τα οποία και κρατησαν...
[size=15pt]ΟΜΩΣ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΕΜΑΡΑΖ[/size]  και θρυλικα χαρτια-ειδα πάσα που πηρε γυρω στα 50.000 με Κ-Κ σε board A-K-3-x-x-[size=15pt]ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 5ος μεσα σε γενική αποθέωση [/size], δειχνοντας για αλλη μια φορά τα δοντια του και την αξία του..
[size=20pt]Η BOU POKER TEAM ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ[/size], όπου κατα πασα πιθανότητα θα διεξαχθεί το τελευταίο τουρνουά της σειράς αυτής ,στην οποία συμμετείχαμε ανελλιπώς από το Οκτωβριο.[size=20pt]ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!![/size]

Λιωνω Αρχηγε μου τελειο το ρεπορτο [size=50pt]Ναυαρχε μου εισαι ΘΕΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

Ωφειλω υπεραναλυτικο σεντονι και τα λινκ και τα προγραμματα απο τα καζινα της αγγλιας που λεγαμε Ναυαρχε μου θα τα ποσταρω ολα λιαν συντομως καθως τωρα πεθαινω... ;) :cheesy: :grin:!!!! Επισης θα ακολουθησει ποστ με τον Νομο του Loxxos για το τελευταιο ιστορικο τουρνουα XXX Loutraki WSOP :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[move][size=95pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αλλος για ΒΕΡΟΛΙΝΟ???Ειναι και το ARTEMIS κοντα, τζάμι θα περάσουμε!!!! :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb: :rockon: :knockinb:

Ωραιο massive chip lead Αρχηγε μας συγχαρητηρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως εληξε τελικα το σατελατι  πηρες τικετ για το EPT Berlin-Alexanderplatzzzzz.... ;) :cheesy: :grin:  :dancing: :dancing::rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ωραιο massive chip lead Αρχηγε μας συγχαρητηρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως εληξε τελικα το σατελατι  πηρες τικετ για το EPT Berlin-Alexanderplatzzzzz.... ;) :cheesy: :grin:  :dancing: :dancing::rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!
Καλημερα φίλοι..Οχι, δεν το πηρα το σατελατι,απλά πόσταρα το massive chip lead καθώς ειχα τρελλά φυλλα..μετά με 3000 μαρκες στο 22αρι και 300 συμμετοχες, μπαινοντας και μετα από μια ωρα με το late reg, τι να φτουρησεις....
Σημερα κατεβαινω κάτω για τριημερο..
Υπάρχει ειδική προσκληση για τη ΒOU ΠΟΚΕΡ TEAM να πιουμε καφεδακι, να φαμε κατι εξω και να αποτοξινωθούμε εν' οψη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!
Οποιος θελει,τφ....
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!
[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ποκερικο διαλειμμα σημερα παιζει η Ηρωικη και Τιμημενη Εθνικη μας στο κρισιμοτερο αγωνα των ομιλων πρωιμος τελικος για τη πρωτη θεση του ομιλου με τη Βοσνια!!!!

Ως αμετανοητος πιστος και αρρωστος Εθνικαρας θα πονταρω 150 ευρα στο Χ2 με αποδοση 1,67 στον οπαπι.. :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!! ειναι μια καλη επενδυση πιστευω ενα απλο μπαι ιν τουρ ΧΧΧ χωρις ριμπαι με καλο ριτερν ον ινβεστμεντ και αλλωστε το ωφειλω στην εθνικαρα μας..(εσυ ξερεις γιατι Ναυαρχε μου στα λεγα προχτες.. ;) :dancing: :rockon:!!! Οποτε αν θες μια καλη επενδυση χτυπα το σημερα.. ;) :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!

[size=90pt]ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move][size=90pt]GO GO GO HELLAS FOOTBALL TEAM... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετώ την ομαδάρα μας κ όχι μόνο.
Μετά από πενθήμερη απουσία από το site λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να μαστε κ πάλι εδώ.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ  :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Χαιρετώ την ομαδάρα μας κ όχι μόνο.
Μετά από πενθήμερη απουσία από το site λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να μαστε κ πάλι εδώ.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ   :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ   :dancing: :rockon: :dancing: :rockon:

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

[size=40pt]ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
Kαλα που μπηκες εσυ και μας εγραψες ενα καλο λογο Σταυρακα γιατι δεν ειχαμε κανενα μηνυμα απο προχτες απο κανενα αλλο πιστο μελος..(ακους Καβ... :huh: :think:..ονοματα δε λεμε... :cheesy: :grin:) και ειχαμε αρχησει να ανησυχουμε με τον Αρχηγο μας δινουμε τον αγωνα τον καλο και αγαθο να κρατησουμε ψηλα το ηθικο παραστημα της Ομαδαρας μας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!! Μ'αρεσε το ''..και οχι μονο...'' Γενικε μου αν και ποιος αλλος λες να μπαινει εδω και να μας διαβαζει.. :priest: :priest: εκτος απο τα λιγα αλλα εκλεκτα μελη μας...:huh: :think: :S;;;??? οποτες γραφουν και  αυτα.. :- :(  :'( :-!!!

[move][size=75pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα φίλοι..Οχι, δεν το πηρα το σατελατι,απλά πόσταρα το massive chip lead καθώς ειχα τρελλά φυλλα..μετά με 3000 μαρκες στο 22αρι και 300 συμμετοχες, μπαινοντας και μετα από μια ωρα με το late reg, τι να φτουρησεις....
Σημερα κατεβαινω κάτω για τριημερο..
Υπάρχει ειδική προσκληση για τη ΒOU ΠΟΚΕΡ TEAM να πιουμε καφεδακι, να φαμε κατι εξω και να αποτοξινωθούμε εν' οψη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!
Οποιος θελει,τφ....
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!
[/size]

Καλημερα Αρχηγε μου τελεια τα πμ συγχαρητηρια και παλι αξιζει νομιζω επιτελους και η επισημη επιβραβευση και αποθεωση επι του φορουμιου στο ''ειδικο'' και τιμημενο μελος... ;) :rockon: :rockon: :rockon:!!! Πως περνας το ΠΣΚΔ επι του ιερου εδαφους του Ναου ελπιζω τελεια να χαλαρωνεις και να αποτοξινωνεσαι εν' οψη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.. :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Τι εγινε τελικα ηρθε κανα μελος της ομαδας μας τιμησε την ειδικη προσκληση του Αρχηγου..;! :rockon: Αν πας στα εγκαινια του νεου κυριακατικου τουρακιου στο ναο αυριο καθως ειναι νωρις και δε 8α προλαβεις να με διαβασεις κυριακη πρωι που θα'χω γραψει ξανα απο τωρα αυριο ξημερωματα γι'αυτο σου ευχομαι απο τωρα...

[size=50pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙΣ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ LEADER BOARD...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon:[/size]

[move][size=85pt]GO GO CAPTAIN ADMIRAL OF BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα Αρχηγε μου τελεια τα πμ συγχαρητηρια και παλι αξιζει νομιζω επιτελους και η επισημη επιβραβευση και αποθεωση επι του φορουμιου στο ''ειδικο'' και τιμημενο μελος... ;) :rockon: :rockon: :rockon:!!! Πως περνας το ΠΣΚΔ επι του ιερου εδαφους του Ναου ελπιζω τελεια να χαλαρωνεις και να αποτοξινωνεσαι εν' οψη της ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.. :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Τι εγινε τελικα ηρθε κανα μελος της ομαδας μας τιμησε την ειδικη προσκληση του Αρχηγου..;! :rockon: Αν πας στα εγκαινια του νεου κυριακατικου τουρακιου στο ναο αυριο καθως ειναι νωρις και δε 8α προλαβεις να με διαβασεις κυριακη πρωι που θα'χω γραψει ξανα απο τωρα αυριο ξημερωματα γι'αυτο σου ευχομαι απο τωρα...

[size=50pt]ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙΣ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ LEADER BOARD...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon::rockon: :rockon:[/size]

[move][size=85pt]GO GO CAPTAIN ADMIRAL OF BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
Ευχαριστω για τις ευχες αλλά...ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ενόψη Τεταρτης και λόγω οικονομικών στενωπών.. :2funny: :2funny:
ΥΓ:Τα συγχαρητηρια εδόθησαν στο "Premioum member".... ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom