ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.050
- Πόντοι
- 1.486
RODOS POKER TOUR TOURNAMENTS WINNER is ANTONIS of BOO POKER TEAM
Μεγάλη εμφάνιση κ πρωτιά(1020 ευρωπούλια) για τον ΑΝΤΩΝΗ παίδες.
Αύριο θα έχει Update σεντόνι.
Stay Tune..
Μεγάλη εμφάνιση κ πρωτιά(1020 ευρωπούλια) για τον ΑΝΤΩΝΗ παίδες.
Αύριο θα έχει Update σεντόνι.
Stay Tune..
Ολο παραπονα είσαι!Θα σε βγαλω στην αναφορά πάλι!Κυριε GENERAL LEADER οφ ντα BOU POKER TEAM δεν σχολιασατε ουτε ενα απ'τα τερατωδη+επικα ποστς χτες καθησα και εγγραφα 3 ωρες για παρτη σας σεντονια επι σεντονιων υπεραναλυσεις λεξη προς λεξη σεντονια πανω στα σεντονια σας... :- :- :- !!!!
Επισης εχετε Σημαντικοτατον Πιεμι.. :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!
[size=15pt]Δωστε πονο οπου κι αν βρεθείτε..Η BOU POKER TEAM θα μεγαλουργεί συνεχώς!!!!RODOS POKER TOUR TOURNAMENTS WINNER is ANTONIS of BOO POKER TEAM
Update time..
Καλημέρες σε όλη τη παρέα.
Ο Αντώνης σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια.
Αρχικά λίγες πληροφορίες για το τουρνουά.
27 Buy in δημιούργησαν ένα prize pool της τάξεως των 2430 ευρώ κ πλήρωνε
1ο=1020
2ο=610
3ο=460
4ο=340
Πήρε μέρος όλη η αφρόκρεμα των ποκεράδων της Ρόδου κ έτσι η πρωτιά του Αντώνη πέρνει μεγαλύτερη αξία.
Ας ξεκινήσουμε από εμένα πρώτα που κινήθηκα, όχι σε ρηχά νερά, αλλά δεν ακούμπησα καν.
Δεν πήρα ούτε ένα κόλπο.
Όσες φορές είχα καλό χέρι πχ ΑΚ, ΚQ, ΑQ κ κάποια άλλα souited δεν πάντρευα στο φλοπ ΤΙΠΟΤΑ.
Έτσι με τα πολλά κ πριν καν συμπληρωθεί η πρώτη ώρα μένω με 3500 μάρκες.
Όταν σηκώθηκα κ πηγα στον Αντώνη κ του λέω 3500, δε το πίστευε.
Μετά από λίγο έρχετε το τελειωτικό χτύπημα.
Big Blind εγώ με 4-5 οφ, πάει στο τσεκ με 3 παίκτες μέσα.
Φλοπ: 3-6-7 με 2 σπαθιά.
Bet εγώ, 3-bet ο άλλος, πάσο ο τρίτος κ κάνω All in 3000 κ κολλάρει εύκολα ο άλλος που με κάλυπτε κατά πολυ με Α-9 σπαθιά.
Τερν: ΣΠΑΘΙ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ..
Ήταν πολύ νωρίς ακόμα κ λέω να δοκιμάσω στο cash.
Τα ίδια κ από εκεί.
Βάζω 140 ευρώ κ τα μόνα κόλπα που πήρα ήταν με 9-9 κ 5-5
Απόλογισμός βραδιάς -240.
Τέσπα θα τα πάρουμε πίσω άλλη φορά.
Πάμε τώρα κ στον Αντώνη.
Καθόμασταν σε διαφορετικά τραπέζια κ θα σας μεταφέρω κάποια κόλπα που μου είπε κ κάποια που είδα κ εγώ.
Ξεκίνησε χαλαρά, με υπομονή κ αποφασιστηκότητα.
Έπερνε κάποια κόλπα κ έχτιζε το στακ του σιγα σιγά.
Ποτέ δεν ήταν κάτω από το Αverage.
Άνετος από μάρκες άρχισε να καταβροχθίζει τους αντιπάλους.
Θα αναφέρω την αγαπημένη του έκφραση "θα τους καταπιώ αμάσητους" που όντως έτσι κ έγινε.
Πάμε σε διάφορα χέρια τώρα που έβγαλε τους αντιπάλους έξω.
Κρατάει QQ vs KJ σετάρει κ άντε γεια.
Κρατάει ΚQ vs KJ φλοπ Q κ καληνύχτησε τον τύπο.
Κρατάει KK vs QQ κρατάνε οι ρηγάδες κ βασιλίας ο Αντώνης.
Κρατάει ΑΚ vs AJ την συνέχεια την φαντάζεστε, τον καληνύχτισε.
Κρατάει 7-7 κ σετάρει στο φλοπ με τον άλλο να έχει top pair Q κ άντε γεια κ αυτός.
Έρχεται η στιγμή που σπάει το bouble κ βρίσκει τον Αντώνη αν όχι chip leader 2ο σε μάρκες.
Δεν άργησε να φύγει ο 4ος κ μένουνε 3ηηηηηηςςςςςς.
Εδώ έχει πλάκα.
Ψιλοσυζητήθηκε για deal αλλά ο chip leader εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε.
Ο Αντώνης είχε τις λιγότερες μάρκες αλλά κοντά με το 2ο.
Πιάνει 7-7 κ τα σπρώχνει. Κολλάρει ο chip leader με Α-3
Κρατάνε τα τσεκούρια, double up and new chip leader now is ANTONIS.
Αμέσως ο πρώην chip leader ζήτησε deal με το prize pool που απόμενε για τις 3 θέσεις δια του 3 δηλ ο καθενας 700 ευρώ.
Αμέσως πηγαίνω κ του λέω, "ο υπαρχηγός είπε ότι οι μεγάλοι παίκτες δε κάνουν deal".
Αν κ είχε την διάθεση για deal, όπως έχει κάνει κ άλλες φορές, δεν δέχονταν κάτω από 900.
Δεν τα βρήκανε κ συνεχίσαν το παιχνίδι.
Λίγο μετά φαγώθηκαν μετάξυ τους οι άλλοι 2 κ έφυγε ο αρχικός chip leader με το περίεργο deal που ήθελε να κάνει.
Πάμε στο heads up που δεν συζητήθηκε καν deal.
Παρεπιπτώντος αντίπαλος ήταν αυτός που με πέταξε έξω(καλός παίκτης κ καλό παιδί), οπότε ο Αντώνης πήρε εκδίκηση για την ομάδα μας.
Την χαριστική βολη την έριξε με 10-K vs 10-Q
Ανοίγει στο φλοπ 10 κ πηρε τη πάσα με kiker K.
Στην επόμενη o άλλος ήταν all in λόγω blinds.
Τα 2-2 του Αντώνη κράτησαν κ το σήκωσε το γαμημένο.
Αυτά αδέρφια, δεν περιγράφω άλλο..
Update time..
Καλημέρες σε όλη τη παρέα.
Ο Αντώνης σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια.
Αρχικά λίγες πληροφορίες για το τουρνουά.
27 Buy in δημιούργησαν ένα prize pool της τάξεως των 2430 ευρώ κ πλήρωνε
1ο=1020
2ο=610
3ο=460
4ο=340
Πήρε μέρος όλη η αφρόκρεμα των ποκεράδων της Ρόδου κ έτσι η πρωτιά του Αντώνη πέρνει μεγαλύτερη αξία.
Ας ξεκινήσουμε από εμένα πρώτα που κινήθηκα, όχι σε ρηχά νερά, αλλά δεν ακούμπησα καν.
Δεν πήρα ούτε ένα κόλπο.
Όσες φορές είχα καλό χέρι πχ ΑΚ, ΚQ, ΑQ κ κάποια άλλα souited δεν πάντρευα στο φλοπ ΤΙΠΟΤΑ.
Έτσι με τα πολλά κ πριν καν συμπληρωθεί η πρώτη ώρα μένω με 3500 μάρκες.
Όταν σηκώθηκα κ πηγα στον Αντώνη κ του λέω 3500, δε το πίστευε.
Μετά από λίγο έρχετε το τελειωτικό χτύπημα.
Big Blind εγώ με 4-5 οφ, πάει στο τσεκ με 3 παίκτες μέσα.
Φλοπ: 3-6-7 με 2 σπαθιά.
Bet εγώ, 3-bet ο άλλος, πάσο ο τρίτος κ κάνω All in 3000 κ κολλάρει εύκολα ο άλλος που με κάλυπτε κατά πολυ με Α-9 σπαθιά.
Τερν: ΣΠΑΘΙ Κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ..
Ήταν πολύ νωρίς ακόμα κ λέω να δοκιμάσω στο cash.
Τα ίδια κ από εκεί.
Βάζω 140 ευρώ κ τα μόνα κόλπα που πήρα ήταν με 9-9 κ 5-5
Απόλογισμός βραδιάς -240.
Τέσπα θα τα πάρουμε πίσω άλλη φορά.
Πάμε τώρα κ στον Αντώνη.
Καθόμασταν σε διαφορετικά τραπέζια κ θα σας μεταφέρω κάποια κόλπα που μου είπε κ κάποια που είδα κ εγώ.
Ξεκίνησε χαλαρά, με υπομονή κ αποφασιστηκότητα.
Έπερνε κάποια κόλπα κ έχτιζε το στακ του σιγα σιγά.
Ποτέ δεν ήταν κάτω από το Αverage.
Άνετος από μάρκες άρχισε να καταβροχθίζει τους αντιπάλους.
Θα αναφέρω την αγαπημένη του έκφραση "θα τους καταπιώ αμάσητους" που όντως έτσι κ έγινε.
Πάμε σε διάφορα χέρια τώρα που έβγαλε τους αντιπάλους έξω.
Κρατάει QQ vs KJ σετάρει κ άντε γεια.
Κρατάει ΚQ vs KJ φλοπ Q κ καληνύχτησε τον τύπο.
Κρατάει KK vs QQ κρατάνε οι ρηγάδες κ βασιλίας ο Αντώνης.
Κρατάει ΑΚ vs AJ την συνέχεια την φαντάζεστε, τον καληνύχτισε.
Κρατάει 7-7 κ σετάρει στο φλοπ με τον άλλο να έχει top pair Q κ άντε γεια κ αυτός.
Έρχεται η στιγμή που σπάει το bouble κ βρίσκει τον Αντώνη αν όχι chip leader 2ο σε μάρκες.
Δεν άργησε να φύγει ο 4ος κ μένουνε 3ηηηηηηςςςςςς.
Εδώ έχει πλάκα.
Ψιλοσυζητήθηκε για deal αλλά ο chip leader εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε.
Ο Αντώνης είχε τις λιγότερες μάρκες αλλά κοντά με το 2ο.
Πιάνει 7-7 κ τα σπρώχνει. Κολλάρει ο chip leader με Α-3
Κρατάνε τα τσεκούρια, double up and new chip leader now is ANTONIS.
Αμέσως ο πρώην chip leader ζήτησε deal με το prize pool που απόμενε για τις 3 θέσεις δια του 3 δηλ ο καθενας 700 ευρώ.
Αμέσως πηγαίνω κ του λέω, "ο υπαρχηγός είπε ότι οι μεγάλοι παίκτες δε κάνουν deal".
Αν κ είχε την διάθεση για deal, όπως έχει κάνει κ άλλες φορές, δεν δέχονταν κάτω από 900.
Δεν τα βρήκανε κ συνεχίσαν το παιχνίδι.
Λίγο μετά φαγώθηκαν μετάξυ τους οι άλλοι 2 κ έφυγε ο αρχικός chip leader με το περίεργο deal που ήθελε να κάνει.
Πάμε στο heads up που δεν συζητήθηκε καν deal.
Παρεπιπτώντος αντίπαλος ήταν αυτός που με πέταξε έξω(καλός παίκτης κ καλό παιδί), οπότε ο Αντώνης πήρε εκδίκηση για την ομάδα μας.
Την χαριστική βολη την έριξε με 10-K vs 10-Q
Ανοίγει στο φλοπ 10 κ πηρε τη πάσα με kiker K.
Στην επόμενη o άλλος ήταν all in λόγω blinds.
Τα 2-2 του Αντώνη κράτησαν κ το σήκωσε το γαμημένο.
Αυτά αδέρφια, δεν περιγράφω άλλο..
12ος ο Jim, όταν shovαρε με 8-8 εναντι J-J και τέλος..Φωτό ακολουθουν............
Ο Jim οταν εφυγα ηταν στους 20, αναμενουμε νεα του..
..............
Ελα στην ομάδα..Θα σε παρουμε ..δανεικό μεχρι το καλοκαιρι και μετα με συμβόλαιο!!!!καλημερα και απο μενα και συγχαρητηρια στην μπουρδελικη ποκερικη ομαδα για τις επιτυχιες της.... θελω να κανω καποιες επισημανσεις για να προστατεψω τους συνμπουρδελιαρηδες ποκεραδες.... οσο αναφορα το online poker.... καταρχην στην stars με παει αεροπορια εχω roi 36%, ability 74 και κερδη 5.000 δολλαρια και το γραφημα μου εχει παρει τα πανω του( ο λοχος ξερει ποιος ειμαι ας τσεκαρει....) ειπα λοιπον να παιξω λιγο ongame επειδη εχει αρκετα donks για να τους ξεκολιασω ετσι και εκανα, ξαναγυρισα μετα απο απουσια σχεδον 1 χρονου στην ongame και ξεκινησα sit and go.......Τι πραγμα ηταν αυτο ρε μαγκες?????????? ολοι στο τραπεζι calling station, οι ασσοι εχουν σπασει για πλακα απο το οτιδηποτε σας αναφερω μια παρτιδα για παραδειγμα ...... ειμαι μπατον με ασσαιους, τα blinds 20-40 βλεπω 3 call , μετα ενα raise στα 80 και μιλαω εγω.... κανω reraise στα 880 (ετσι θελουν εκει στο μικρο raise δεν μασανε) και βλεπω call ο big blind και απο τους 4 προλαλλησαντες 3 call!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σκαει φλοπ 8- 10 -2 αχρωμα, φυσικα και μου σπασαν απο το j-9 με κεντα στο τερν.....αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεινετε μακρυα απο αυτες τις εταιρειες καθως το ποκερ εκει ειναι facebook poker... παιξτε μονο σταρς, την θεωρω την πιο αξιοποστη και παιζεις ποκερ..... στην ongame δεν υπαρχει το μπλαινκ στιλινκ, δεν εχει αξια το raise οσο και να ναι αυτο, υπαρχουν παρα πολλα call απλα για να δουν ενα φλοπ,οταν πιασουν φιγουρα νομιζουν οτι γαμανε..... γενικα ειναι για τον πουτσο. ...... καλυτερα 1 donk στο τραπεζι το οποιο το μυριζεσαι αμεσως και το πηδας παρα 5 donks τα οποια αν κολαρουν οι 3 απο τους 5 και ασσους να κρατας απεναντι σε 3 τυχαια φυλλα παιζεις ενα 50-50.....
Καλημέρα στους απανταχού ποκεράδες...Η θρυλική και μπαρουτοκαπνισμένη BOU POKER TEAM, με τρία ατομα στη συνθεσή της σημερα,κατεβαίνει το μεσημέρι στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ για τί άλλο?????
[size=20pt]ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=30pt]CAVO............OOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
JIM POKERSTARS..........OOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
ADMIRAL.............OOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! [/size]
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!![/size]
ΥΓ: Καποιος λειπει από το φορουμ..Οι πληροφορίες λενε ότι κανει ...διαλογισμό και anger management!!!