Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Βασικά Καλησπέρα σας!

Χα χα χα χα χα χα  :2funny: :grin: :cheesy: :2funny: :grin: :cheesy:

Υπαρχηγέ μου, την πάτησες όπως όλοι οι Αθηναίοι, που νομίζουν πως όλοι οι Ροδίτες έχουμε κ από ένα ξενοδοχείο.

Μακάρι να είχα αλλά ΔΕΝ.......

Απλά δουλεύω με βάρδιες (πρωινός-απογευματινός-βραδυνός). Οπότε μπορώ να πηγαίνω μόνο όταν είμαι πρωί κ την επόμενη δεν δουλεύω.

Βλεπω εισαι φαν των καλτ 80's Γενικε μου CEO Χαχαχα :):cheesy: :2funny: :dancing: :rockon:!!! Οχι Γενικε μου δεν την πατησα ετσι
δεν το νομιζω αυτο οτι'στε ολοι μεγαλοπιασμενοι απο τον τουρισμο,κτλ για πλακα το'πα μηπως διευθυνεις ξενοδοχειο,κτλ απλα υπεθεσα οτι για να δουλευεις τοσο σκληρα Σουπερ Μπιζη σιγουρα θα'χεις καποιο υπευθυνο ποστο.. ;)!!!
Βαρδιες πρωι-απογεμα-βραδυ,κτλ κανεις σε ξενοδοχειο Γενικε μου δουλευεις στη Ρεσεψιον..;;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με τον CAVO...;;;??? :huh: :think: :S!!! Με τον CAVO...;;;??? :huh: :think: :S!!! Με τον CAVO...;;;??? :huh: :think: :S!!!!!!!!!!
Οποίαν προδοσιαν... :o :o :o!!! Οποίαν εξαπατησις... :o :o :o!!!! Οποίαν παραπληροφορισης... :o :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!
Αστειευομαι εννοειται απλα εκλησομαι καθως ο εκλεκτος και αγαπητος Ανθυπαρχηγος με διαβεβαιωσε τις προαλλες οτι
δεν επροκειται να συμμετασχει σε κανενα απ'τα πρωτα 1-2 ΧΧΧ του Μαρτη καθως θα λειπει απο Αθηνα λογω ανωτερας βιας παραυτα τις Τεταρτες και ετσι θα συμμετασχει ισως στα δυο τελευταια ή στανταρ στο τελευταιο του Μαρτη οπου τον διαβεβαιωσα οτι θα'μαι και γω παρων για να'μαστε ολη Μπου Τημ Παρουσα.. :rockon: :rockon: :rockon:!!! και εκπλησομαι τωρα αν αλλαξε τα σχεδια του και αντι για αρχη του ΜΑρτη τις πρωτες δυο Τεταρτες λειψει στα δυο τελευταια... :- :huh: :think: :think: :S :S :( :( :(!!! Ανησυχω γιατι δε μου'στειλε ουτε μηνυμα στο κινητο τηλ,κτλ ουτε τιποτα οτι θα παει σημερα οπως ειχαμε πει οταν προκειται να ξαναπαει να με ενημερωσει στανταρ για να'ρθω και γω αφου προκειται να συμμετασχει μονο σε ενα δυο τελευταια τουρνουα... :- :- :huh: :huh: :think: :think: :S :S :( :( :(!!!! Τεσπα αν και οσοι απ'την ομαδα κατεβηκατε οπως παντα εχετε τις ευχες ολης της ομαδος για Καλη Επιτυχια και ανυπομονουμε για τη Πρωινη Ενημερωση Τυπου :cheesy: :grin: :dancing: :rockon:!!!
Morning Press Release by Admiral... ;) :cheesy: :grin:  :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα και καλά τσικνίσματα σήμερα σε όλους τους ποκεράδες συναγωνιστές..
Η BOU POKER TEAM χτες, συνεπής στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κατέβηκε στον Τεταρτιάτικο αγώνα-αν κι ελλιπής- για να δωσει τη μαχη της κορυφης..
ΔΥ-ΣΤΥ-ΧΩΣ για μια ακόμη φορά φάγαμε πόρτα στο παρα κάτι..Αν και ο CAVO κατεβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να υπερασπιστεί την τιμημενη μας φανέλα, τα 3-4-5 κλπ λιμα φυλλα σε συνδυασμό με καποια μεσαία και μεγαλα δευτερα δεν του επέτρεψαν να δείξει τη δυναμή του πλην όμως αποχώρησε ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ από μενα, σαν σωστός Υπαρχηγός (??)-θα τα πούμε μετα-....
Εγω , ενώ κάθησα σε ενα τραπέζι-ορισμό του calling station με πολύ γέλιο και χαβαλέ, είχα μαζί μου και τον προηγούμενο Τεταρτιάτικο νικητη να βολοδερνει με 1500-2000 μαρκες,δυστυχώς "σπασαμε" και μετά τον "Aντώνη",κατσαμε με τον προαναφερθέντα φιλο μαζί στο μελλοντικό final table..
Για να δω για άλλη μια φορά πόσο πουτάνα ειναι η τράπουλα, αφού σε τρεις σερί πασες, ο φίλος με τις 1500-2000 μαρκες ,σάρωσε το τραπέζι-όχι με τίποτα γερα φύλλα,απλώς τα "πάντρευε' κατω-κι εφτασε στις 70.000 μαρκες...Εγω με νυχια και με δοντια στις 17.000..
Ερχεται η μοιραία πάσα,ΒΒ εγω , blind 1500-3000, σερβιρομαι Α-7 off ,ακουω call από HJ και "HERO" call -όπως ειπε-από το φιλο που ηταν SB..
[size=20pt]ΦΛΟΠ Α-4-8 [/size]με 4 και 8 καρα...
ALL IN ανακοινώνω εγω, call ο απέναντι-με καλυπτε κατα 3000 μαρκες περίπου- Αuto call απο sB ,ανοίγουν φυλλα, ο απέναντι εχει Α-Q (!!!) και ο φιλος διπλα 3-10 καρα (!!!).
[size=20pt]TURN 7 [/size] σηκώνομαι πάνω και αρχίζω να πανηγυρίζω!!!!Φωναζει ο φιλος από διπλα  "TURN ΚΑΡΩ!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!!"
RIVER......

[size=20pt]9 ΚΑΡΩ ..........[/size]
Ο χαμός στο τραπέζι,τριπλό all in με 65.000 μαρκες περιπου,λεω στον απέναντι, "Γιατι δεν κανεις all in preflop ME A-Q να τον πεταξουμε εξω ρεεεεεε???" μΟυ λεει "κόλωσα"!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
12.30 τον πούλο μαζί με CAVO στο καπάκι-εφυγε με all in Κ-Q σπαθια  εναντι J-J που κράτησαν (!!) και να βρίζουμε παρέα.....
YΓ: Υπαρχηγέ καλείσαι σε έγγραφη απολογία με το ερώτημα της καθαίρεσης του Τιτλου του Υπαρχηγού,καθότι είσαι εξαφανισμένος από τφ μια εβδομάδα και χτες ήσουν απών..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
[size=30pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!
GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!![/size]

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βλεπω εισαι φαν των καλτ 80's Γενικε μου CEO Χαχαχα :):cheesy: :2funny: :dancing: :rockon:!!! Οχι Γενικε μου δεν την πατησα ετσι
δεν το νομιζω αυτο οτι'στε ολοι μεγαλοπιασμενοι απο τον τουρισμο,κτλ για πλακα το'πα μηπως διευθυνεις ξενοδοχειο,κτλ απλα υπεθεσα οτι για να δουλευεις τοσο σκληρα Σουπερ Μπιζη σιγουρα θα'χεις καποιο υπευθυνο ποστο.. ;)!!!
Βαρδιες πρωι-απογεμα-βραδυ,κτλ κανεις σε ξενοδοχειο Γενικε μου δουλευεις στη Ρεσεψιον..;;

Γεια σου Υπαρχηγέ μου..

Το ξέρω πως κάνεις πλάκα κ εγώ το ίδιο.  :dancing: :dancing:

Τα υπόλοιπα σε π.μ.  :grin: :grin:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η BOU POKER TEAM χτες, συνεπής στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κατέβηκε στον Τεταρτιάτικο αγώνα-αν κι ελλιπής- για να δωσει τη μαχη της κορυφης..
ΔΥ-ΣΤΥ-ΧΩΣ για μια ακόμη φορά φάγαμε πόρτα στο παρα κάτι..Αν και ο CAVO κατεβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να υπερασπιστεί την τιμημενη μας φανέλα, τα 3-4-5 κλπ λιμα φυλλα σε συνδυασμό με καποια μεσαία και μεγαλα δευτερα δεν του επέτρεψαν να δείξει τη δυναμή του πλην όμως αποχώρησε ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ από μενα, σαν σωστός Υπαρχηγός (??)-θα τα πούμε μετα-....
Εγω , ενώ κάθησα σε ενα τραπέζι-ορισμό του calling station με πολύ γέλιο και χαβαλέ, είχα μαζί μου και τον προηγούμενο Τεταρτιάτικο νικητη να βολοδερνει με 1500-2000 μαρκες,δυστυχώς "σπασαμε" και μετά τον "Aντώνη",κατσαμε με τον προαναφερθέντα φιλο μαζί στο μελλοντικό final table..
Για να δω για άλλη μια φορά πόσο πουτάνα ειναι η τράπουλα, αφού σε τρεις σερί πασες, ο φίλος με τις 1500-2000 μαρκες ,σάρωσε το τραπέζι-όχι με τίποτα γερα φύλλα,απλώς τα "πάντρευε' κατω-κι εφτασε στις 70.000 μαρκες...Εγω με νυχια και με δοντια στις 17.000..
Ερχεται η μοιραία πάσα,ΒΒ εγω , blind 1500-3000, σερβιρομαι Α-7 off ,ακουω call από HJ και "HERO" call -όπως ειπε-από το φιλο που ηταν SB..
ALL IN ανακοινώνω εγω, call ο απέναντι-με καλυπτε κατα 3000 μαρκες περίπου- Αuto call απο sB ,ανοίγουν φυλλα, ο απέναντι εχει Α-Q (!!!) και ο φιλος διπλα 3-10 καρα (!!!).
[size=20pt]TURN 7 [/size] σηκώνομαι πάνω και αρχίζω να πανηγυρίζω!!!!Φωναζει ο φιλος από διπλα  "TURN ΚΑΡΩ!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!!"
RIVER......

Ο χαμός στο τραπέζι,τριπλό all in με 65.000 μαρκες περιπου,λεω στον απέναντι, "Γιατι δεν κανεις all in preflop ME A-Q να τον πεταξουμε εξω ρεεεεεε???" μΟυ λεει "κόλωσα"!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
12.30 τον πούλο μαζί με CAVO στο καπάκι-εφυγε με all in Κ-Q σπαθια  εναντι J-J που κράτησαν (!!) και να βρίζουμε παρέα.....
YΓ: Υπαρχηγέ καλείσαι σε έγγραφη απολογία με το ερώτημα της καθαίρεσης του Τιτλου του Υπαρχηγού,καθότι είσαι εξαφανισμένος από τφ μια εβδομάδα και χτες ήσουν απών..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Αρχηγέ, Ανθυπαρχηγέ κ όλα τα μέλη της ομάδας μας έβγαλα ένα συμπέρασμα μετά τα τελευταία γαμώ-τουρνουά.

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.

Ε ρε ένα βρωμόξυλο  :s&m_1: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_3: που θέλουν.

KEEP GOING BOO POKER TEAM

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
.....
[size=20pt]TURN 7 [/size] σηκώνομαι πάνω και αρχίζω να πανηγυρίζω!!!!Φωναζει ο φιλος από διπλα [size=15pt] "TURN ΚΑΡΩ!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!!"[/size]
RIVER......

RIVER ηθελα να πω.......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συνεχίζεται η εξαφάνισις του υπό καθαίρεση Υπαρχηγού....Σε λίγο θα τον βάλω στο AMBER ALERT!!!!!!!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
POKER LESSONS BY ADMIRAL.....

Για να δείτε πόσο ΠΟΥΤΑΝΑ είναι η τράπουλα..Το ίδιο φύλλο- MONSTER- σε 4 διαφορετικές εκδοχές...Τα λεφτα μπήκαν preflop....

Συνημμένα

• ASSOI!!.jpg
    ASSOI!!.jpg
    374,1 KB · Εμφανίσεις: 39
  • SPASANE OI ASSOI KYRIOI.jpg
    SPASANE OI ASSOI KYRIOI.jpg
    378,1 KB · Εμφανίσεις: 53

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• KAI KRATANE OI ASSOI KYRIOI.jpg
    KAI KRATANE OI ASSOI KYRIOI.jpg
    388,3 KB · Εμφανίσεις: 48
  • ETSI SPAME ASSOUS KYRIOI.jpg
    ETSI SPAME ASSOUS KYRIOI.jpg
    377,6 KB · Εμφανίσεις: 78

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
RIVER......

Αδερφια Συναγωνιστες Καλημερα :cheesy: :rockon:..τι καλη δηλαδη Μπηκα Μπου μετα απο 4 μερες και διεπιστωθη η... :o :o :o
ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..... :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..... :o :o :o!!!!!!! ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ..... :o :o :o!!!!!!! ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ BOYNTY.....:o :o :o!!!!!..ΑΙΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.....:o :o :o!!!!!..ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.....:o :o :o!!!!...ΙΕΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ...:o :o :o!!!!!!!!!!! ΣΟΚ ΣΟΚ και παλι ΣΟΚ και ΔΕΟΣ... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o  :o :o
Ξεκινα η απολογια του Σοκρατες,Πελε,Ζαιρζινιο και δε συμμαζευεται... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon:!!!!!!!!!!!!!
Εχουμε και λεμε καταρχας τη Τεταρτη την ωρα του Τουρ εκοιμομουν τον υπνο του δικαιου καθως ειχα λιωσει στο ξενυχτι τις προηγουμενες μερες για να ετοιμασω το συνεδριο,κτλ ξερεις αλλα το κινητο το'χα συνεχεια ανοιχτο μεχρι τη Τριτη ξημερωματα προς Τεταρτη οπου μεχρι τοτε δεν ειχα παρει κανενα μηνυμα στο κινητο ουτε πμ στο Μπου που μπηκα και εκανα το τελευταιο μου ποστ..πως να μυρισω τα νυχια μου οτι ο Ανθυπα-Υπα τωρα.. :huh: :think: :S;;; Καβο αποφασισε να παρευρεθει παρολο που μου'χε πει επανειλημενα και επισταμενα οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συμμετασχει στα ενα-δυο πρωτα τουρ του Μαρτη καθως θα λειπει εκτος Αθηνων και μονο το τελευταιο στανταρ και ισως το προτελευταιο 8α συμετασχει στο ΧΧΧ οπου του εταξα οτι θα'μαι και γω προς Χαρην της εκλεκτης Ομαδας+παρεας+χαβαλε που κανουμε καθως οπως σου'πα και ξαναπα Αρχηγε μου ειναι πολυ ακριβη διασκεδαση για μενα τα 200 ευρα καθε βδομαδα... :- :- :( :( :'( :'(!!! Βρες μου στακερς και θα'ρχομαι καθε Τεταρτη σαν και σενα δε θα χασω ουτε ενα τουρ θα παρευρισκομαι  ακομα και στα πανακριβα υπερτιμημενα σατια στο βουνο..!!! Μακαρι να υπηρχαν και εδω στο Ελλαντα εν Αθηναις τουρακια φριζ αουτ πενηνταρια οπως στο Λονδρες και Αμερικα και θα μουν εκει συνεχως δεν θα χανα ουτε ενα.. ;) :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon:!!! Τεσπα τι γινεται τωρα με την Ιεραρχια της Ομαδας που βρισκομαστε τωρα ποιος ειναι Ανθυπας και ποιος Υπας... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;??? Μη με πεις οτι θα ξαναρθει ο Καβο αυτη τη Τεταρτη μεθαυριο και θα χασει τα δυο τελευταια... :huh: :huh: :- :- :huh: :huh: :( :( :( :( :( :'( :'(???
Καθως στο τελευταιο ειδικα σας εχω μια μεγαλη εκπληξη επιφυλασσω στην Ομαδα... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Συνεχίζεται η εξαφάνισις του υπό καθαίρεση Υπαρχηγού....Σε λίγο θα τον βάλω στο AMBER ALERT!!!!!!!
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!! Τι'ν'αυτο εννοεις Ναυαρχε μου ελπιζω να το τσικνησες γερα την ΤσικνοΠεμπτη Χρονια Πολλα κατοπιν εορτης... ;) :cheesy: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γεια σου Υπαρχηγέ μου..

Το ξέρω πως κάνεις πλάκα κ εγώ το ίδιο.   :dancing: :dancing:

Τα υπόλοιπα σε π.μ.  :grin: :grin:

Σε ευχαριστω για το μην Σταυρακα τωρα το ειδα που ξαναμπηκα Μπου απο τη Πεμπτη ειχα να μπω τεσερις μερες ρε συ κανονιστε να ρθετε Αθηνα για τη τελευταια Τεταρτη 27 του μηνος στο τελευταιο τουρ θα γινει χαμος θα το απο-γειωσουμε το Λουτρακι οπως το απο-γειωσε ο Αρχηγος μας τη μεγαλη αλλα και ατυχη βραδια στην ηρωικη κατακτηση της 4ης θεσης οπου γειωσε τους γκρουπιερηδες ολους σε ποκερ και ρουλετες τα εκανε ολα μπιλιες κυριολεκτικα... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε σεις Γενικε μου δε μπορειτε να κανονισετε καμια αδειουλα για τις 27.. :huh: :think: :- :-;;??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
POKER LESSONS BY ADMIRAL.....

Για να δείτε πόσο ΠΟΥΤΑΝΑ είναι η τράπουλα..Το ίδιο φύλλο- MONSTER- σε 4 διαφορετικές εκδοχές...Τα λεφτα μπήκαν preflop....

Τι'ν'αυτα Ωρε Αρχηγε μου μη με πεις οτι εισακουσθησαν οι προσευχες μου και δε πηγες εις το βουνο Κυριακη αλλα εναντι ξεχαρμανιαζεις με τουρνουα ψιχουλα Σντζις στο σταρς για να περνα η ωρα οπως λες παντως καλα σου ξηγηθηκαν οι Ασσαιοι 2 στις 3 σου κρατησαν..Το Απολυτως Μαξιμουμ ποσοστο που μπορει να περιμενει κανεις...Sad but True.. ;) :- :(!!!!!!
POKER LESSONS BY ADMIRAL.....ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Και εσπασες και Ασσαιους με Ασσοεννια οφ ατιμουλη αγιο ειχες ρε συ το ξερεις οτι ησουν 95% πισω απ'τους Σφαιρες πριφλοπ ειχες μια στις 20 πιθανοτητες να νικησεις.. :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!
Αχ τι μου θυμισε αυτο ρε συ το πρωτο ΧΧΧ που επαιξα το Δεκεμβρη τη πρωτη φορα που συνπαιξαμε και κατσαμε και μαζι και ειχαμε τρελαθει θυμασαι Ναυαρχε μου συγκινηση :) :) :cheesy: :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon:!!! και με μπασταρε 20ο ο αλλος με το βγδελυρο ασονταμο οφ ενω ειχα Ασσαιους με 37.000 μαρκες επιασε τη μια στις 20 πιθανοτητες οπως ακριβως εσυ φιλε με δυο νταμες απ'το φλοπ...ελεος..:- :- :- :- :( :( :( :( *P *P *P *P *P :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφια Συναγωνιστες Καλημερα :cheesy: :rockon:..τι καλη δηλαδη Μπηκα Μπου μετα απο 4 μερες και διεπιστωθη η... :o :o :o
ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..... :o :o :o!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..... :o :o :o!!!!!!! ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ..... :o :o :o!!!!!!! ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ BOYNTY.....:o :o :o!!!!!..ΑΙΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.....:o :o :o!!!!!..ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.....:o :o :o!!!!...ΙΕΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ...:o :o :o!!!!!!!!!!! ΣΟΚ ΣΟΚ και παλι ΣΟΚ και ΔΕΟΣ... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o  :o :o
Ξεκινα η απολογια του Σοκρατες,Πελε,Ζαιρζινιο και δε συμμαζευεται... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon:!!!!!!!!!!!!!
Εχουμε και λεμε καταρχας τη Τεταρτη την ωρα του Τουρ εκοιμομουν τον υπνο του δικαιου καθως ειχα λιωσει στο ξενυχτι τις προηγουμενες μερες για να ετοιμασω το συνεδριο,κτλ ξερεις αλλα το κινητο το'χα συνεχεια ανοιχτο μεχρι τη Τριτη ξημερωματα προς Τεταρτη οπου μεχρι τοτε δεν ειχα παρει κανενα μηνυμα στο κινητο ουτε πμ στο Μπου που μπηκα και εκανα το τελευταιο μου ποστ..πως να μυρισω τα νυχια μου οτι ο Ανθυπα-Υπα τωρα.. :huh: :think: :S;;; Καβο αποφασισε να παρευρεθει παρολο που μου'χε πει επανειλημενα και επισταμενα οτι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να συμμετασχει στα ενα-δυο πρωτα τουρ του Μαρτη καθως θα λειπει εκτος Αθηνων και μονο το τελευταιο στανταρ και ισως το προτελευταιο 8α συμετασχει στο ΧΧΧ οπου του εταξα οτι θα'μαι και γω προς Χαρην της εκλεκτης Ομαδας+παρεας+χαβαλε που κανουμε καθως οπως σου'πα και ξαναπα Αρχηγε μου ειναι πολυ ακριβη διασκεδαση για μενα τα 200 ευρα καθε βδομαδα... :- :- :( :( :'( :'(!!! Βρες μου στακερς και θα'ρχομαι καθε Τεταρτη σαν και σενα δε θα χασω ουτε ενα τουρ θα παρευρισκομαι  ακομα και στα πανακριβα υπερτιμημενα σατια στο βουνο..!!! Μακαρι να υπηρχαν και εδω στο Ελλαντα εν Αθηναις τουρακια φριζ αουτ πενηνταρια οπως στο Λονδρες και Αμερικα και θα μουν εκει συνεχως δεν θα χανα ουτε ενα.. ;) :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon:!!! Τεσπα τι γινεται τωρα με την Ιεραρχια της Ομαδας που βρισκομαστε τωρα ποιος ειναι Ανθυπας και ποιος Υπας... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;??? Μη με πεις οτι θα ξαναρθει ο Καβο αυτη τη Τεταρτη μεθαυριο και θα χασει τα δυο τελευταια... :huh: :huh: :- :- :huh: :huh: :( :( :( :( :( :'( :'(???
Καθως στο τελευταιο ειδικα σας εχω μια μεγαλη εκπληξη επιφυλασσω στην Ομαδα... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!

καλημερα καλη εβδομαδα να εχουμε...

καταρχην να πω τα γεγονοτα πως εγιναν....αρχισα εργασια κ χαρα κ γι αυτο δεν εφυγα οπως σου ειχα πει...την τεταρτη το πρωι βγαινω για δουλεια κ με παιρνει ο αρχηγος μας τηλ για το αν θα παω στον ναο...κ λεω οχι αρχηγε μου δεν μπορω(αυτο εγινε κατα τις 10)...ελα που εμενα με ετρωγε απο νωρις...πως θα αφησουμε τον αρχηγο μονο του???...παιρνω τηλ κατα τις 11.30 κ ειχαν θεσεις!!!...κ ετσι εκλεισα μια κ για μενα...απο εκεινη την ωρα κ μεχρι το βραδυ που γυρναγαμε με τον αρχηγο απο τον ναο...πρεπει να σε πηραμε κ 10 τηλ ο καθενας...στην αρχη για να ερθεις(εστω κ για παρεα) κ μετα για να σου πουμε τι εγινε...ετσι εχουν τα γεγονοτα...

οσο για την καθερεση που λεει ο αρχηγος...ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...εισαι δικαια υπαρχηγος κ δασκαλος τις BOY POKER TEAM...

μην ξεχναμε αλλωστε οτι εισαι κ ο μοναδικος που το εχεις σηκωσει...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0

καταρχην να πω τα γεγονοτα πως εγιναν....αρχισα εργασια κ χαρα κ γι αυτο δεν εφυγα οπως σου ειχα πει...την τεταρτη το πρωι βγαινω για δουλεια κ με παιρνει ο αρχηγος μας τηλ για το αν θα παω στον ναο...κ λεω οχι αρχηγε μου δεν μπορω(αυτο εγινε κατα τις 10)...ελα που εμενα με ετρωγε απο νωρις...πως θα αφησουμε τον αρχηγο μονο του???...παιρνω τηλ κατα τις 11.30 κ ειχαν θεσεις!!!...κ ετσι εκλεισα μια κ για μενα...απο εκεινη την ωρα κ μεχρι το βραδυ που γυρναγαμε με τον αρχηγο απο τον ναο...πρεπει να σε πηραμε κ 10 τηλ ο καθενας...στην αρχη για να ερθεις(εστω κ για παρεα) κ μετα για να σου πουμε τι εγινε...ετσι εχουν τα γεγονοτα...

οσο για την καθερεση που λεει ο αρχηγος...ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...εισαι δικαια υπαρχηγος κ δασκαλος τις BOY POKER TEAM...

κανονισε να ερθεις αυτην την τεταρτη...για την τελευταια τα ειπαμε κ οταν λεω κατι εγω ισχυει...ο κοσμος να γυρισει αναποδα...

Rav4ass

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και εσπασες και Ασσαιους με Ασσοεννια οφ ατιμουλη αγιο ειχες ρε συ το ξερεις οτι ησουν 95% πισω απ'τους Σφαιρες πριφλοπ ειχες μια στις 20 πιθανοτητες να νικησεις.. :o :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!!!!!!!!!!!!
Αχ τι μου θυμισε αυτο ρε συ το πρωτο ΧΧΧ που επαιξα το Δεκεμβρη τη πρωτη φορα που συνπαιξαμε και κατσαμε και μαζι και ειχαμε τρελαθει θυμασαι Ναυαρχε μου συγκινηση :) :) :cheesy: :cheesy: :rockon: :rockon: :rockon:!!! και με μπασταρε 20ο ο αλλος με το βγδελυρο ασονταμο οφ ενω ειχα Ασσαιους με 37.000 μαρκες επιασε τη μια στις 20 πιθανοτητες οπως ακριβως εσυ φιλε με δυο νταμες απ'το φλοπ...ελεος..:- :- :- :- :( :( :( :( *P *P *P *P *P :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!

αρχοντας των στατιστικων ο υπαρχηγος μας...

ριξτε κ μια ματια τι κανει ο αρχοντας phil...

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω για το μην Σταυρακα τωρα το ειδα που ξαναμπηκα Μπου απο τη Πεμπτη ειχα να μπω τεσερις μερες ρε συ κανονιστε να ρθετε Αθηνα για τη τελευταια Τεταρτη 27 του μηνος στο τελευταιο τουρ θα γινει χαμος θα το απο-γειωσουμε το Λουτρακι οπως το απο-γειωσε ο Αρχηγος μας τη μεγαλη αλλα και ατυχη βραδια στην ηρωικη κατακτηση της 4ης θεσης οπου γειωσε τους γκρουπιερηδες ολους σε ποκερ και ρουλετες τα εκανε ολα μπιλιες κυριολεκτικα... :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε σεις Γενικε μου δε μπορειτε να κανονισετε καμια αδειουλα για τις 27.. :huh: :think: :- :-;;??

ΑΔΕΙΑ?  :2funny:  :2funny: :2funny:
Υπαρχηγέ μου θα σου απαντήσω με 3 λέξεις.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ

Πηγαίνεται εσείς με το καλό κ σηκώστε το.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Μετά την απολογία του Υπαρχηγού και την υποστηρικτική άποψη του Ανθυπαρχηγου, το [size=20pt]ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΚΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της BOU POKER TEAM[/size], [size=20pt]αποφάσισε την παραμονη του LOXXOS στη θέση του Υπαρχηγού και Τεχνικού Μanager της ομάδας[/size] αλλά [size=20pt] και την επιβολή ποινής 5 ημερολογιακών ημερών αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με ισχύ από 6/3/13[/size] , για το λόγο ότι δε σηκωνε τα τηλεφωνα κι εξαφανίστηκε..
Μη και κανεις όμως καμια στραβή και δεν εμφανιστείς την Τεταρτη, εστω και σαν υποστήριξη γιατί θα σε στείλω στη ...ΡΟΔΟ, να παίζεις τουρνουα με 50€ μεχρι το καλοκαίρι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
Την Τεταρτη η BOU TEAM με CAVO κι εμενα σίγουρους θα κατέβει στο Λουτράκι με αγριες διαθέσεις.......
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!![/size]

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
EPT LONDON TV TABLE...
Ο Σταύρος Καλφας στο τηλεοπτικό τραπέζι...Πριν από λίγο εχασε ενα μεγάλο κόλπο και τωρα πηρε κάτι ψιλά......
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• EPT LONDON KALFAS.jpg
    EPT LONDON KALFAS.jpg
    263 KB · Εμφανίσεις: 90
  • EPT LONDON KALFAS 2.jpg
    EPT LONDON KALFAS 2.jpg
    209,5 KB · Εμφανίσεις: 97

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Suckout για το Σταύρο...Α-5 εναντι χρωματος...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• KALFAS SUCKOUT.jpg
    KALFAS SUCKOUT.jpg
    265,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom