Καλημερα και καλά τσικνίσματα σήμερα σε όλους τους ποκεράδες συναγωνιστές..
Η BOU POKER TEAM χτες, συνεπής στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κατέβηκε στον Τεταρτιάτικο αγώνα-αν κι ελλιπής- για να δωσει τη μαχη της κορυφης..
ΔΥ-ΣΤΥ-ΧΩΣ για μια ακόμη φορά φάγαμε πόρτα στο παρα κάτι..Αν και ο CAVO κατεβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να υπερασπιστεί την τιμημενη μας φανέλα, τα 3-4-5 κλπ λιμα φυλλα σε συνδυασμό με καποια μεσαία και μεγαλα δευτερα δεν του επέτρεψαν να δείξει τη δυναμή του πλην όμως αποχώρησε ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ από μενα, σαν σωστός Υπαρχηγός (??)-θα τα πούμε μετα-....
Εγω , ενώ κάθησα σε ενα τραπέζι-ορισμό του calling station με πολύ γέλιο και χαβαλέ, είχα μαζί μου και τον προηγούμενο Τεταρτιάτικο νικητη να βολοδερνει με 1500-2000 μαρκες,δυστυχώς "σπασαμε" και μετά τον "Aντώνη",κατσαμε με τον προαναφερθέντα φιλο μαζί στο μελλοντικό final table..
Για να δω για άλλη μια φορά πόσο πουτάνα ειναι η τράπουλα, αφού σε τρεις σερί πασες, ο φίλος με τις 1500-2000 μαρκες ,σάρωσε το τραπέζι-όχι με τίποτα γερα φύλλα,απλώς τα "πάντρευε' κατω-κι εφτασε στις 70.000 μαρκες...Εγω με νυχια και με δοντια στις 17.000..
Ερχεται η μοιραία πάσα,ΒΒ εγω , blind 1500-3000, σερβιρομαι Α-7 off ,ακουω call από HJ και "HERO" call -όπως ειπε-από το φιλο που ηταν SB..
[size=20pt]ΦΛΟΠ Α-4-8 [/size]με 4 και 8 καρα...
ALL IN ανακοινώνω εγω, call ο απέναντι-με καλυπτε κατα 3000 μαρκες περίπου- Αuto call απο sB ,ανοίγουν φυλλα, ο απέναντι εχει Α-Q (!!!) και ο φιλος διπλα 3-10 καρα (!!!).
[size=20pt]TURN 7 [/size] σηκώνομαι πάνω και αρχίζω να πανηγυρίζω!!!!Φωναζει ο φιλος από διπλα "TURN ΚΑΡΩ!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!ΚΑΡΩ!!!!!!!"
RIVER......
[size=20pt]9 ΚΑΡΩ ..........[/size]
Ο χαμός στο τραπέζι,τριπλό all in με 65.000 μαρκες περιπου,λεω στον απέναντι, "Γιατι δεν κανεις all in preflop ME A-Q να τον πεταξουμε εξω ρεεεεεε???" μΟυ λεει "κόλωσα"!!!
12.30 τον πούλο μαζί με CAVO στο καπάκι-εφυγε με all in Κ-Q σπαθια εναντι J-J που κράτησαν (!!) και να βρίζουμε παρέα.....
YΓ: Υπαρχηγέ καλείσαι σε έγγραφη απολογία με το ερώτημα της καθαίρεσης του Τιτλου του Υπαρχηγού,καθότι είσαι εξαφανισμένος από τφ μια εβδομάδα και χτες ήσουν απών.....
[size=30pt]ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!
GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!![/size]