Νέα

Poker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnkayliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γεια σου τρελέ σπινταριστέ Υπαρχηγέ κι επισημε ΚΟΟΥΤΣ της BOU POKER TEAM!!!Μόλις εκλεισα [size=15pt]θέση για το side event 22/2[/size]...ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΦΙΛΕ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αυριο θα πείσω και τον CAVO....Με τρεις πρωταθλητές δεν τη γλυτώνουνε...... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!![/size]

[size=30pt]Ευγε Ναυαρχε μου αυτος εισαι ο Μεγας Αρχηγος μας;):thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size] προσεξες τα χρωματα της ομαδας σου ειδικα για σενα δε μου τα σχολιασες στα χθεσινα ποστ μου επισης δεν μου ειπες τιποτα για τα οσα σου γραφω για το περιοδικο card player που εχει αφιερωμα στο Λουτρακι και τα οσα λεει ο γρηγορης για το 1-2 οτι λειτουργει καθημερινα και για το αρθρο για τις τιμωριες των τζογαδορων στη Ρωσια και επισης δε μου ειπες πως σου φανηκε το βιντεακι με τον Χελμουθ Καισαρα ηταν επιλεγμενο ειδικα για σενα ως λατρης των οπισθιων η αρρωστια;) :cheesy: :grin: :dancing:!!!!
επισημε ΚΟΟΥΤΣ της BOU POKER TEAM... :cheesy: :grin:!!!Εισαι ΘΕΟΣ... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπερδευτικα...της κυριακης δεν ειναι ποιο φτηνο,με 150 κ της παρασκευης με 200??? :think:

καλα...με βλεπω να κλεινω δωματιο ππσκ να προλαβαινω να κοιμαμαι κ λιγο... :sunglasses:

αρχηγε μου τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται... :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ δουλευεται αρχηγε μου...

να ξεμπλεξουμε λιγο το μπερδεμα αγαπητε Ανθυπαρχηγε μου το Side Event 4 τη Κυριακη ειναι το φτηνοτερο απο ολα με buy in 150+15 οποτε ο Αρχηγος μας μαλλον εννουσε οτι της Παρασκευης το Side Event 1 με buy in 200+20 ειναι φτηνοτερο απο αυτο του Σαββατου το Side Event 2 με 330 που ειναι το ακριβοτερο ισως μπερδευτηκε οτι το Κυριακατικο εχει buy in 330 αλλα ουτως ή αλλως επειδη τη Δευτερα εργαζεται μην τον πιεσουμε να συμμετασχει και σε αυτο θα μας παθει υπερκοπωση ο Αρχηγος μας και τι θα κανουμε χωρις αυτον θα διαλυθει η ομαδα μας θα σκορπισει στους 5 ανεμους.. :cheesy: :grin: :2funny:!!!
Ο Αρχηγος μας ειναι το αιμα και το οξυγονο της Ομαδας μας με λιγη βοηθεια απο εμας.. ;) :dancing: :rockon:!!!
Οποτε Ανθυπαρχηγε μου προτεινω να κλεισεις εσυ στανταρ απο τωρα για να βρεις θεση για το Side Event 4 τη Κυριακη 24/2 με buy in 150+15 ωστε να ειμαστε στανταρ τουλαχιστον δυο απο την Ιερη Ομαδα(ουτε ο Ιερος Λοχος του Υψηλαντη να ημασταν.. :dancing: :dancing: :dancing:!) σε καθε τουρνουα ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon:!!! 2 στο Μεγαλο,2 τη Παρασκευη και 2 τη Κυριακη εννοειται οτι αν ειστε ακομα μεσα τη 3η μερα του μεγαλου τη Κυριακη για το τελικο τραπεζι με τα ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ :dancing: :rockon:
τα παρατατε ολα και σαιντ ιβεντς και δουλειες την αλλη μερα παραιτειστε απο ολες τις υποχρεωσεις σας και κλεινετε εκ των προτερων τη σουπερ ντελουξ πριγκιπικη σουιτα του γκραντ χοτελ Λουτρακιου για παρτυ της Ομαδας.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μπερδευτικα...της κυριακης δεν ειναι ποιο φτηνο,με 150 κ της παρασκευης με 200??? :think:

καλα...με βλεπω να κλεινω δωματιο ππσκ να προλαβαινω να κοιμαμαι κ λιγο... :sunglasses:

αρχηγε μου τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται... :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ δουλευεται αρχηγε μου...

Εννοειται και θα κλεισεις δωματιο Λουτρατσι Ανθυπαρχηγε και καλε μου φιλε Καβο καθως αλλιως δε προκειται να αντεξεις τα πηγαινε ελα αθηνα-λουτρατσι 4 μερες σερι θα σε κουρασουν αδικα θα σου αφαιμαξουν ολη την ζωτικη ενεργεια που την χρειαζεσαι οπως+δηποτε για τα 4 τουρνουα που θα παιξεις σερι.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:(Day1A του μεγαλου τη Πεμπτη, Side Event 1 τη Παρασκευη, Day 2 του μεγαλου το Σαββατο, και Day 3 του Μεγαλου τη Κυριακη ή Side Event 4 ή και τα δυο μαζι ως αλλος Γρεγκ Μερσον θα σηκωσεις δυο τουρνουα ταυτοχρονα θα κανεις multi-tabling στο live game Μεγαλε Ανθυπαρχηγε μου... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.1.τι εννοεις δουλευεται ποιο..;

Υ.Γ.2.σοβαρα τωρα αν θες να κοιταξεις για οικονομικα χοτελια στο λουτρακι καθως εχω μεινει καμποσες φορες εχω υποψη μου κανα δυο τον Μυτζηθρα και το Ισθμια που ειναι και λιγο οικονομικοτερο νομιζω αν και ο Αρχηγος μας λογω πολυχρονης εμπειριας και το οτι ξερει το Λουτρατσι απ'εξω και ανακατωτα πιθανοτατα θα ξερει να σου προτεινει και αλλα.. ;) :rockon:!!!

Υ.Γ.3.Μολις ξυπνησεις first thing in the morning παρε τηλ Λουτρακι για να κλεισεις θεση για το Side Event 4 μπαι ιν 165
της Κυριακης 24/2 παρε να κλεισεις να προλαβεις τη θεση ;) :cheesy: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Και για να μη ξεχνιομαστε για σημερα...[size=30pt]Παλι σε [size=20pt](λιγο.. ;)[/size])χρονο και καιρους...
(21-22 ωρες απο τωρα το πολυ.. :dancing: :dancing: :dancing:) παλι δικο μας θα'ναι... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

[size=50pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
πολυ καλησπερα στην ηρωικη BOU POKER TEAM...

φιλε μου συναγωνιστη κ υπαρχηγε μου...δυστηχως ειμαι ακομα μετριος παικτης κ εξηγουμε...

στο σατελαιτ της κυριακης κ ενω ειχα μεινει με 3 big blinds με blinds 1000-2000 αποφασιζω με k j αχρωμα να κανω διπλασιασμο(ειχα παρα πολυ ωρα να δω καλο φυλο κ ελεγα στον dealer χαριτολογωντας αντε ποτε θα σε αλλαξουνε να δουμε ασπρη μερα...πριν παιξω το k j τον ειχαν αλλαξει...) πασο ολοι call o big blind αφου ηταν κ chip leader του τραπεζιου...flop νταμα εφτα εφτα...πονταρει 2000 κ με εχει στην σκεψη(σημειωση εκανε αρκετες εμφανεις μπλοφες...)σκεφτομε κ λεω μπλοφα κανει παλι δεν γινεται...βλεπω οτι μου εχουν μεινει 2500 μαρκες κ οτι ουσιαστικα μου μενουν να δω 2 χερια με τα ante κ στο τριτο θα ειμαι υποχρεωτικα all-in...κ λεω all-in κ βαζω κ τις 2500 μαρκες,λεει call κ μου εμφανιζει νταμα εξι...ωρα να παρω τον δρομο για το σπιτι σκεφτομαι...εκτος αν???...turn 10 river 9...απλα δεν γινοντε αυτα...ολοι βοηθησαν,ο χριστος,η παναγια,ο βουδας,ο μωαμεθ,οι 12 θεοι του ολυμπου ολοι...

αμεσως επομενο φυλο Α J κουπες...all-in εγω,πασο ολοι,call o ιδιος απο το small blind τωρα με Α Q...flop J J 10...σ ευχαριστω παναγια μου...διαλειμα,ωρα για μερικες ανασες κ δεηση στην παναγια...

γυρναμε στο τραπεζι,2 φυλο big blind εγω με ΑΚ...all-in o ιδιος με 9500 μαρκες κ 33 call εγω...flop K 3 5...τα παιρνει αλλα δεν μασαω,εχω ανεβασει ψυχολογια κλεβω κατι pot...κανει 2 γυρους κ ειμαι παλι big blind με ΑΑ...all-in o ιδιος με Α6 καρο...call εγω κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...(ειχε φανερα χασει την ψυχραιμια του...)

αμεσως μετα κ ενω ειμαι small blind κ εφτιαχνα τις μαρκες ακουω απο απεναντι 3-bet,ερχεται η σειρα μου να μιλησω κ βλεπω παλι  ΑΑ(2 φορες σερι!!!...η δεηση στην παναγια που λεγαμε...)φυσικα all-in,call αυτος με ΚΚ!!! κ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...CHIP LEADER o cavo του τουρνουα με 15 ακομα στα τραπεζια, με τους 9 απο αυτους να παιρνουν αμεσως εισιτηριο για το GREEK POKER CUP...

υ.γ το σεντονι εχει κ συνεχεια...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ BOU POKER TEAM και παλι για να μη σκεφτεσαι ουτε στιγμη οτι'σαι μετριος παιχτης Εκλεκτε μου φιλε και Ανθυπαρχηγε μου σου λεω απλα οτι η προοδος σου σε δυο μονο λαιβ τουρνουα που εχεις συμμετασχει στη ζωη σου ειναι παρα πολυ ξεκαθαρη και εμφανης και ακομα μεγαλυτερη απ'τη δικη μου αφου απο 33ος υπερπηδηξες 20 θεσεις και εφτασες 13ος :rockon: :rockon: :rockon:!!! Οποτε σημερα παμε για τελικο τραπεζι θα φτασετε και οι δυο σας με τον Αρχηγο και το βαρυτιμο τροπαιο θα παραμεινει στην Ηρωικη Ομαδα αφου θα ειστε οι δυο σας στο ΗΕΑDS UP.. ;) ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Για σημερα θελω updates minute by minute απο το τουρνουα βαλτε τα πανεξυπνα smartphonia σας να δουλεψουν ανοιξτε τα touchscreenia σας και ειδικα του Ανθυπαρχηγου που ειναι υπερταμπλετα και μπειτε απο κει ιντερνετ και στο μπου και ενημερωνετε με ποστ καθε λεπτο για τη προοδο σας... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλημερα σε όλα τα εκλεκτα παιδιά του thread και ειδικά στην ομαδα μας!!!!Χτες , μετα απο μια συγκλονιστική βραδιά,εγω και ο εκλεκτός φίλος CAVO, δωσαμε για άλλη μια φορα τον αγώνα μας και φυγαμε με το κεφάλι ψηλά...Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εκλεκτό ΥΠΑΡΧΗΓΟ μας που μας συμπαρίστατο με ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ενθαρυντικών μηνυμάτων και μας εδινε δυναμη και κουραγιο να συνεχίσουμε..
Ανάλυση- σεντόνι   :grin: ακολουθεί:
Καταρχήν η κλήρωση των τραπεζιών μας ευνόησε για άλλη μια φορά με αποτέλεσμα να κατσουμε με τον CAVO στο ιδιο τραπέζ ME ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,εγω 9, εκείνος 7!!Αφού καναμε τις απαραίτητες συννενοήσεις, μοιράζεται η πρώτη πασα, SB o CAVO, UTG εγω, σερβίρομαι "ΣΦΑΙΡΕΣ"!! (για όσους δεν ξερουν "σφαίρες" είναι οι Ασσοι,"τσεκούρια" τα 7αρια, "παπακια" τα 2αρια).Τι να πω τωρα, πρωτη πασα, 25-50 blinds,λεω ενα ξεψυχισμένο "125" φευγουν ολοι και μενει ενας παικτης..Φλοπ Α-3-6 ,δυο μπαστουνια, λεω ενα σιγανο "150" , φευγει και αυτός....
Τρίτη πασα ΞΑΝΑ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!Ειμαι button, εχουν τσεκάρει ολοι ,λέω "200", raise o SB 700..φευγουν όλοι, "all in" εγω, μετα απο σκεψη ο διπλανός μου -μπλοφαδορος όπως αποδειχτηκε μετα- τα πεταει...Εκεινη τη στιγμη μου εστελνε μηνυμα ο ΓΟΥΡΛΗΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μετα απο αρκετή ωρα ενα πραγματικό action..Απο θεση HJ, σερβιρομαι J-K off, ακουω τον UTG να λεει 300, ακολουθω εγω, μεσα και ο διπλανος μου-ο μπλοφαδόρος-μεσα και ο BB..Φλοπ 7-5-J off,check ο πρωτος,check εγω, 750 ο διπλανος μου,πασο όλοι call εγω..turn 2 check εγω , 1200 ο διπλανος,call εγω...River K (!!),check εγω, 1600 ο διπλα, raise 3200 εγω, μπαινει και παιρνει τον πούλο...Πανω Ο Ναύαρχος με συγχαρητηρια απο τον CAVO...
Ο Cavo επαιρνε σιγα σιγα τα πανω του με στρωτο και συγκροτημενο παιχνιδι-θα τα γραψει και αυτος- αλλά εγω αρχισα να πιανω σκουπιδια και επεφτα.....
Μετα απο λίγο σερβίρομαι 3-3 σε θεση cut off,blind 125-250, τσεκαρω και ακούω το διπλανο μου μπλοφαδόρο να ανεβαζει στα 750..πασο ολοι, μπαινω εγω,φλοπ 6-9-6...τσεκ εγω, 1200 αυτός call εγω..Turn, 4 check εγω ,εκ νεου 1200 αυτός..Ρε πουστη μου , σκέφτομαι Α-Κ η Α-Q κραταει και μπαινω..River J,τσεκ εγω 1200 αυτός, μπαινω και ...κρατούσε Κ-9 καρα!!!!!Χανω μαρκες...
Καποια στιγμη πιανω 10αρια σε blinds 200-400, απο UTG+2 κανω raise 750 και κανει re raise στα 1500 o Χρηστος Ντικος-Νικητής του GREEK POKER CP 2, -.Κανω call , flop 3-7-8 μπαστουνια, τσεκαρω και ακούω all in στις 3500 για "να κανει rebuy", όπως είπε...φευγω και ανοίγει JJ....
Συνεχίζω να πιανω σκουπίδια φτανω στις 2000 μαρκες, κανω rebuy 2 λεπτα πριν το διαλλειμα και add on στο καπακι και παμε για φαγητό με τον CAVO.Συζητάμε την τακτική μας κι επιστρεφουμε στη δραση..Πρωτες παρτιδες σκατα, μπαινω σε κατι κολπα αρχικα, φευγω μετα γιατι δεν ειχα επαφη με φλοπ, πεφτω στις 15.000 μαρκες απο 17.000 που ημουν.Ωσπου ερχεται η ΚΑΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!
Από θέση UTG σερβιρομαι K-Q μπαστουνια, blinds 250-500 ante 50,κανω raise στα 800,μπαινει ενας απέναντι μεσα- Δευτερος όταν ο LOXXOS ειχε κατακτησει τον ΤΙΤΛΟ  :rockon: :rockon:- και ο ΒΒ λέει 3.000 ...Σκεφτομαι λίγο και μπαίνω, call και ο άλλος...ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΟΠ 3-7-10 μπαστούνια!!!!!!Check εγω,check ο αλλος, 5,800 ο ΒΒ...ALL in στις 11.400 μαρκες εγω, πασο ο μεσαίος,call μετα απο σκέψη ο ΒΒ και ανίγει J-J.."ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ" ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, turn, river ασχετα, 30.000 ο Ναυαρχος,ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο CAVO και η BOU POKER ΤΕΑΜ!!!!!
Ακολουθει δευτερο σεντονι να μης σας ζαλιζω.....
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σεντονιού συνέχεια... :grin:
μετα από λίγο "σπάει" το τραπέζι μας και χωρίζουμε με τον CAVO.. :headbang:.παω σε ενα τραπέζει με δυο γυναίκες, μαζί μου και Ο Ντικος...
μετα απο καποιες αναγνωριστικές πασες, κανει ο Ντικος μια χοντρη μαλακια, καθώς σε blinds 600-1200 ante 100, κανει raise pre flop 6000 μαρκες απο τις 9000 περιπου που ειχε μπροστα του, all in o διπλα του που τον καλυπτε ο Χρηστος,call αλλος ενας παικτης απεναντι με πιο πολλες μαρκες από τους αλλους δυο, και Ο ΝΤΙΚΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΣΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕKANΕ CALL!!!Φυσικα γινεται muck με 3-4 καρα,ανοιγουν οι αλλοι Α-Q, Κ-Q, flop 5-[size=18pt]3[/size]-9-2-2....Και μενει με 3000 μαρκες περιπου..Στην επόμενη μαίνει all in, κανω call εγω μονο με Α-Κ και τον πετάω εξω! :rockon: :rockon: :rockon:
Σε λίγο ερχεται στο τραπέζι μας ο Κότσαρης-γερός παίκτης και καλό παιδι   , -Ηρθε με 9.500 μαρκες, εγω ημουν στις 30.000 περίπου..Κανει κατι all in ,μαζευει καμια τριανταρια χιλιαδες και αυτός, ωσπου μπαινει σε ενα κόλπο με 9-9 σε all in αλλου και ακουει και τρίτο call...Ανοίγει ο πρωτος Α-6 σπαθια. 9-9 ο κοτσαρης, Κ-J ο τρίτος, φλοπ 2-4-7 ,turn 3 river..5 (!!!)..αμα σε πουλαει η τράπουλα..Και μενει με 9.000...Τα καρφωνει στην επόμενη με Q-9,μπαινω μεσα με απλό call και Α-J μπαστούνια εγω απο SB, δεν εχω δει τον ΒΒ, ο οποίος κανει απλό call καθοτι τα blinds ηταν ηδη 2,000 -4.000 αντε 500...Φλοπ 7-9-J  all in στις 20.000 εγω πάσο ο ΒΒ,turn ,river αδιαφορα, Βγαζω και τον Κοτσαρη εξω!!!!ΦΟΝΕΑΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ, τρελλα πανηγυρια με τον CAVO!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μετα από λίγο όμως όμως παιρνω μήνμυνα απο τον CAVO ότι εφυγε από μια ατυχη εμπνευση!!!!!Εγω συνέχιζα να ανεβαίνω, εφτασα 40.000 μαρκες περίπου,αλλα τα δολοφονικα blind σε συνδυασμο με κατι call για να δω φλοπ που δεν "παντρευονταν" με το φυλλο μου ,με εκαναν να φυλλοροώ...
Παρόλα αυτά οι παικτες εφευγαν πολύ γρηγορα και κατάφερα να ΜΠΩ fINAL TABLE όπου περασαμε 9 παίκτες αλλα σορτ στακ...Μοναδική ελπίδα μου ήταν να καταφερω με 11.000 μαρκες σε blind 3000-6000 ante 1000 να αντεξω για μερικες βόλτες μπας και μπορεσω να ανεβασω το στακ μου γιατί ολοι οι αλλοι ηταν πολυ μπροστα μου...Καθόμαστε λοιπόν και ελπίζω να παρω το button για αντεξω μερικούς γυρους ακόμα...ΣΚΑΤΑ!μοιραζει τα χαρτια για καθορισμό του button η dealer και ερχομαι σε θέση ...UTG!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
E, απο εκεί κι επειτα, παιρνω 9-4 off, φευγω, επομενη ειμαι ΒΒ μπαινουν τρεις στις 6000, check εγω με 3000 πισω μου και με 8-10 off, flop 5-4-9  check ολοι, turn J,check ξανα ολοι river 2 και τα μαζευει ενας με ...[size=10pt]Q high!!!!![/size]..Κολπο 30.000!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Η επόμενη και τελευταία μου ηταν με Q-5 off ,οπου με  ενας με Α-J βρηκε ενα βαλέ κατω και μ'έστειλε σπίτι μου...bubble!!!!!!
Δεν απογοητευόμαστε,κάθε βδομάδα σταθεροποιούμαστε και πιο ψηλα....Στο main event αλλά και στα side events θα είμαστε ΠΑΝΤΑ 2 BOU POKER TEAM MEMBERS!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Παραθέτω φωτο από τα στακ μας,πρωτα του CAVO και μετα το δικό μου.....
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Φωτογραφία1462.jpg
    Φωτογραφία1462.jpg
    199,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Φωτογραφία1459.jpg
    Φωτογραφία1459.jpg
    213,4 KB · Εμφανίσεις: 51

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Πρωτη φορα που μπαινω τετοια ωρα φορουμ(ειναι μεσημερακι ακομα για μενα τωρα πινω τον πρωινο καφε και ετοιμαζομαι να ξεκινησω τη μερα μου.. ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny:)  για να διαβασω το Ομηρικο Επος την Υπεραναλυση, Μετααναλυση και Ποκερικη Ψυχαναλυση του τροπου παιχνιδιου των παιχτων του τραπεζιου ;) :cheesy: :grin: απο τον Μεγα Αρχηγο μας και να αναφωνησω εν χορω οτι...

[size=40pt]ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΡΩΙΚΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Περιμενω και την υπεραναλυση του εκλεκτου Ανθυπαρχηγου και φιλτατου φιλου Καβου να μας περιγραψει το πως επαιρνε τα πανω του αρχικα στο κοινο σας τραπεζι και την ατυχη εμπνευση της συνεπειας και επισης να του ξαναπω
να μη στενοχωριεται γιατι ειναι...
[size=30pt]Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΝΘΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μετα από λίγο "σπάει" το τραπέζι μας και χωρίζουμε με τον CAVO.. :headbang:.παω σε ενα τραπέζει με δυο γυναίκες, μαζί μου και Ο Ντικος...
μετα απο καποιες αναγνωριστικές πασες, κανει ο Ντικος μια χοντρη μαλακια, καθώς σε blinds 600-1200 ante 100, κανει raise pre flop 6000 μαρκες απο τις 9000 περιπου που ειχε μπροστα του, all in o διπλα του που τον καλυπτε ο Χρηστος,call αλλος ενας παικτης απεναντι με πιο πολλες μαρκες από τους αλλους δυο, και Ο ΝΤΙΚΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΣΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕKANΕ CALL!!!Φυσικα γινεται muck με 3-4 καρα,ανοιγουν οι αλλοι Α-Q, Κ-Q, flop 5-[size=18pt]3[/size]-9-2-2....Και μενει με 3000 μαρκες περιπου..Στην επόμενη μαίνει all in, κανω call εγω μονο με Α-Κ και τον πετάω εξω! :rockon: :rockon: :rockon:
Σε λίγο ερχεται στο τραπέζι μας ο Κότσαρης-γερός παίκτης και καλό παιδι   , -Ηρθε με 9.500 μαρκες, εγω ημουν στις 30.000 περίπου..Κανει κατι all in ,μαζευει καμια τριανταρια χιλιαδες και αυτός, ωσπου μπαινει σε ενα κόλπο με 9-9 σε all in αλλου και ακουει και τρίτο call...Ανοίγει ο πρωτος Α-6 σπαθια. 9-9 ο κοτσαρης, Κ-J ο τρίτος, φλοπ 2-4-7 ,turn 3 river..5 (!!!)..αμα σε πουλαει η τράπουλα..Και μενει με 9.000...Τα καρφωνει στην επόμενη με Q-9,μπαινω μεσα με απλό call και Α-J μπαστούνια εγω απο SB, δεν εχω δει τον ΒΒ, ο οποίος κανει απλό call καθοτι τα blinds ηταν ηδη 2,000 -4.000 αντε 500...Φλοπ 7-9-J  all in στις 20.000 εγω πάσο ο ΒΒ,turn ,river αδιαφορα, Βγαζω και τον Κοτσαρη εξω!!!!ΦΟΝΕΑΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ, τρελλα πανηγυρια με τον CAVO!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μετα από λίγο όμως όμως παιρνω μήνμυνα απο τον CAVO ότι εφυγε από μια ατυχη εμπνευση!!!!!Εγω συνέχιζα να ανεβαίνω, εφτασα 40.000 μαρκες περίπου,αλλα τα δολοφονικα blind σε συνδυασμο με κατι call για να δω φλοπ που δεν "παντρευονταν" με το φυλλο μου ,με εκαναν να φυλλοροώ...
Παρόλα αυτά οι παικτες εφευγαν πολύ γρηγορα και κατάφερα να ΜΠΩ fINAL TABLE όπου περασαμε 9 παίκτες αλλα σορτ στακ...Μοναδική ελπίδα μου ήταν να καταφερω με 11.000 μαρκες σε blind 3000-6000 ante 1000 να αντεξω για μερικες βόλτες μπας και μπορεσω να ανεβασω το στακ μου γιατί ολοι οι αλλοι ηταν πολυ μπροστα μου...Καθόμαστε λοιπόν και ελπίζω να παρω το button για αντεξω μερικούς γυρους ακόμα...ΣΚΑΤΑ!μοιραζει τα χαρτια για καθορισμό του button η dealer και ερχομαι σε θέση ...UTG!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
E, απο εκεί κι επειτα, παιρνω 9-4 off, φευγω, επομενη ειμαι ΒΒ μπαινουν τρεις στις 6000, check εγω με 3000 πισω μου και με 8-10 off, flop 5-4-9  check ολοι, turn J,check ξανα ολοι river 2 και τα μαζευει ενας με ...[size=10pt]Q high!!!!![/size]..Κολπο 30.000!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Η επόμενη και τελευταία μου ηταν με Q-5 off ,οπου με  ενας με Α-J βρηκε ενα βαλέ κατω και μ'έστειλε σπίτι μου...bubble!!!!!!
Δεν απογοητευόμαστε,κάθε βδομάδα σταθεροποιούμαστε και πιο ψηλα....Στο main event αλλά και στα side events θα είμαστε ΠΑΝΤΑ 2 BOU POKER TEAM MEMBERS!!!!!!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!![/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εχω απειρα να σου γραψω Ναυαρχε μου hand for hand analysis and review ;) :rockon: προς το παρων θα σχολιασω απλα το τρελο γελιο με το που σκοτωσες ολους τους Γιγαντες... :dancing::2funny: :rockon:!!! ε ρε και να'μασταν στο τραπεζι οι 3 μας θα λιωναμε.. :cheesy: :grin: :dancing: :2funny:!!!!!!!!!!!
[size=30pt]ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ για τις ευχαριστιες Αρχηγε μου αντευχαριστω με τη σειρα μου και ανταποδιδω  ;) :) :rockon: :rockon: :rockon:!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλημερα σε όλα τα εκλεκτα παιδιά του thread και ειδικά στην ομαδα μας!!!!Χτες , μετα απο μια συγκλονιστική βραδιά,εγω και ο εκλεκτός φίλος CAVO, δωσαμε για άλλη μια φορα τον αγώνα μας και φυγαμε με το κεφάλι ψηλά...Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εκλεκτό ΥΠΑΡΧΗΓΟ μας που μας συμπαρίστατο με ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ενθαρυντικών μηνυμάτων και μας εδινε δυναμη και κουραγιο να συνεχίσουμε..
Καταρχήν η κλήρωση των τραπεζιών μας ευνόησε για άλλη μια φορά με αποτέλεσμα να κατσουμε με τον CAVO στο ιδιο τραπέζ ME ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,εγω 9, εκείνος 7!!Αφού καναμε τις απαραίτητες συννενοήσεις, μοιράζεται η πρώτη πασα, SB o CAVO, UTG εγω, σερβίρομαι "ΣΦΑΙΡΕΣ"!! (για όσους δεν ξερουν "σφαίρες" είναι οι Ασσοι,"τσεκούρια" τα 7αρια, "παπακια" τα 2αρια).Τι να πω τωρα, πρωτη πασα, 25-50 blinds,λεω ενα ξεψυχισμένο "125" φευγουν ολοι και μενει ενας παικτης..Φλοπ Α-3-6 ,δυο μπαστουνια, λεω ενα σιγανο "150" , φευγει και αυτός....
Τρίτη πασα ΞΑΝΑ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!Ειμαι button, εχουν τσεκάρει ολοι ,λέω "200", raise o SB 700..φευγουν όλοι, "all in" εγω, μετα απο σκεψη ο διπλανός μου -μπλοφαδορος όπως αποδειχτηκε μετα- τα πεταει...Εκεινη τη στιγμη μου εστελνε μηνυμα ο ΓΟΥΡΛΗΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μετα απο αρκετή ωρα ενα πραγματικό action..Απο θεση HJ, σερβιρομαι J-K off, ακουω τον UTG να λεει 300, ακολουθω εγω, μεσα και ο διπλανος μου-ο μπλοφαδόρος-μεσα και ο BB..Φλοπ 7-5-J off,check ο πρωτος,check εγω, 750 ο διπλανος μου,πασο όλοι call εγω..turn 2 check εγω , 1200 ο διπλανος,call εγω...River K (!!),check εγω, 1600 ο διπλα, raise 3200 εγω, μπαινει και παιρνει τον πούλο...Πανω Ο Ναύαρχος με συγχαρητηρια απο τον CAVO...
Ο Cavo επαιρνε σιγα σιγα τα πανω του με στρωτο και συγκροτημενο παιχνιδι-θα τα γραψει και αυτος- αλλά εγω αρχισα να πιανω σκουπιδια και επεφτα.....
Μετα απο λίγο σερβίρομαι 3-3 σε θεση cut off,blind 125-250, τσεκαρω και ακούω το διπλανο μου μπλοφαδόρο να ανεβαζει στα 750..πασο ολοι, μπαινω εγω,φλοπ 6-9-6...τσεκ εγω, 1200 αυτός call εγω..Turn, 4 check εγω ,εκ νεου 1200 αυτός..Ρε πουστη μου , σκέφτομαι Α-Κ η Α-Q κραταει και μπαινω..River J,τσεκ εγω 1200 αυτός, μπαινω και ...κρατούσε Κ-9 καρα!!!!!Χανω μαρκες...
Καποια στιγμη πιανω 10αρια σε blinds 200-400, απο UTG+2 κανω raise 750 και κανει re raise στα 1500 o Χρηστος Ντικος-Νικητής του GREEK POKER CP 2, -.Κανω call , flop 3-7-8 μπαστουνια, τσεκαρω και ακούω all in στις 3500 για "να κανει rebuy", όπως είπε...φευγω και ανοίγει JJ....
Συνεχίζω να πιανω σκουπίδια φτανω στις 2000 μαρκες, κανω rebuy 2 λεπτα πριν το διαλλειμα και add on στο καπακι και παμε για φαγητό με τον CAVO.Συζητάμε την τακτική μας κι επιστρεφουμε στη δραση..Πρωτες παρτιδες σκατα, μπαινω σε κατι κολπα αρχικα, φευγω μετα γιατι δεν ειχα επαφη με φλοπ, πεφτω στις 15.000 μαρκες απο 17.000 που ημουν.Ωσπου ερχεται η ΚΑΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!
Από θέση UTG σερβιρομαι K-Q μπαστουνια, blinds 250-500 ante 50,κανω raise στα 800,μπαινει ενας απέναντι μεσα- Δευτερος όταν ο LOXXOS ειχε κατακτησει τον ΤΙΤΛΟ  :rockon: :rockon:- και ο ΒΒ λέει 3.000 ...Σκεφτομαι λίγο και μπαίνω, call και ο άλλος...ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΟΠ 3-7-10 μπαστούνια!!!!!!Check εγω,check ο αλλος, 5,800 ο ΒΒ...ALL in στις 11.400 μαρκες εγω, πασο ο μεσαίος,call μετα απο σκέψη ο ΒΒ και ανίγει J-J.."ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ" ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, turn, river ασχετα, 30.000 ο Ναυαρχος,ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο CAVO και η BOU POKER ΤΕΑΜ!!!!!

Που πας ρε Καραμητρο... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλα ο ντικος κι'ο κοτσαρικος ξαναρχισαν να παιζουν τα ταπεινα και φτωχικα γι'αυτους τεταρτιατικα ΧΧΧ για ψιχουλα οταν εχουν κερδισει δεκαδες χιλιαρικα στα μεγαλα τουρ που'χουν κατακτησει και οταν υποστηριζουν και περηφανευοντε με τους θανασακηδες,κτλ οτι απο το κας βγαζουν 1-2 χιλιαρικα στανταρ τη μερα.... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :S :S :S :S:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Τελειες οι φωτο Ναυαρχε μου οπως παντα σου αξιζει βραβειο για την ικανοτητα και αποτελεσματικοτητα με την οποια διεκπεραιωνεις τις πιο δυσκολες αντερκαβερ φωτογραφησεις εισαι ΘΕΟΣ ;):rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Κριμα για το bubble Nαυαρχε μου λυπηθηκα πολυ οπως σου'γραψα και στα σμς Αρχηγε μου εφτασες στη πηγη για δευτερη φορα αλλα δεν ηπιες νερο αυτη τη φορα δεν υπηρχαν και πολλα που μπορουσες να κανεις ησουν σακατεμενος ρε συ.. :(
(chip crippled.. :(!) οταν εφτασες τελικο τραπεζι και παλι δε σε ευνοησε η κληρωση της θεσης οπως και τη προηγουμενη φορα που ημασταν μαζι θυμαμαι οτι και παλι ειχες ξεκινησει απο πολυ early position UTG 1-2,κτλ... :( :( :( :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!! τα παιρνω στη κρανα σα να παιζα γω το νοιωθω ρε συ τετοια ενσυναισθηση νοιωθουμε το ενα για το αλλο ολα τα μελη της Ιερης Ομαδας :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!

[size=30pt]GO GO BOU POKER TEAM :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Ο δικος μου φιναλιστ της δευτερης θεσης τη Μεγαλη Βραδια της Κατακτησης τι εκανε χτες Ναυρχε μου εφτασε ως το τελικο τραπεζιον μαζι σου ή αποχωρησε πριν..; παντως τη προηγουμενη Τεταρτη οπου ο εκλεκτος Ανθυπαρχηγος ειχε φτασει αισιως και με ανεση παιζοντας εκπληκτικα ως την 13η θεση τον φιναλιστ μου τον αφησε 12ο απο μαρκες οποτε αν εφτασε και χτες προτελικο και κοντα στο τελικο μπαμπλ ή τελικο τραπεζι οπως εσυ εννοειται ειναι καλος.. ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Που εισαι Καβο εκλεκτε μας φιλε ανυπομονουμε για την υπεραναλυση σου Ανθυπαρχηγε μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλα ο ντικος κι'ο κοτσαρικος ξαναρχισαν να παιζουν τα ταπεινα και φτωχικα γι'αυτους τεταρτιατικα ΧΧΧ για ψιχουλα οταν εχουν κερδισει δεκαδες χιλιαρικα στα μεγαλα τουρ που'χουν κατακτησει και οταν υποστηριζουν και περηφανευοντε με τους θανασακηδες,κτλ οτι απο το κας βγαζουν 1-2 χιλιαρικα στανταρ τη μερα.... :huh: :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :think: :S :S :S :S:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;???????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τον Ντικο μιλήσαμε λίγο...οπως σου εχω πει ειναι καλό κι ευγενικό παιδι και χαμηλών τόνων..οπως μου εξομολογήθηκε, δε νιώθει καλός παίκτης, απλά εχει ευνοηθεί σε μερικά κρισιμα τουρνουά.το δε GPC II που πηρε,όπως μας ελεγε και ο ιδιος "κοιμηθηκε ο ΘΕΟΣ" αφού εσπασε ΔΥΟ φορές Α-Α σε all in preflop και σε κρισιμα σημεία του τουρνουα, τη μια με 9-10 κι εκανε κεντα και την αλλη με J-J κι εκανε ΚΑΡΕ!Στο δε final εκαναν συμφωνια και πηρε ΛΙΓΟΤΕΡΑ αυτός και μετα βγηκε πρωτος...Τα 50.000€ που πηρε μου ειπε ότι τα χρωσταγε σε ενα φίλο ( :think: :think:) και μετάνιωσε γιατι του εδωσε μονο τα 30.000 και τωρα δεν εχει τα υπολοιπα...Δεν στακαρεται-μου το ξεκαθαρισε- και τον ειδα και λιγο πεσμενο...
Ο δε Τασος είναι grinder κατω ,στα cash που εχει τα ψαρια..Μαζευεται με τους κολλητους και παιζουν σαν τους "ROUNDERS"..Δεν εχει και αναγκη απο φραγκα, εχει παρει και ενα Greek poker series περυσι,ενταξει..Μεροκαματακι να βγαινει..Και στο κατω κατω τι εκανε?ρισκαρε το πολύ 210€ για να παρει 2700€ περιπου..Μετα που τον εβγαλα ξαναπήγε στα cash... ;) ;)
Δες εδω τι εχουνε κερδισει..εσενα δε σε εχει μεσα όμως ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΥΓ:Ο δικός σου που ρωτησες εφυγε νωρις νωρίς....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Με τον Ντικο μιλήσαμε λίγο...οπως σου εχω πει ειναι καλό κι ευγενικό παιδι και χαμηλών τόνων..οπως μου εξομολογήθηκε, δε νιώθει καλός παίκτης, απλά εχει ευνοηθεί σε μερικά κρισιμα τουρνουά.το δε GPC II που πηρε,όπως μας ελεγε και ο ιδιος "κοιμηθηκε ο ΘΕΟΣ" αφού εσπασε ΔΥΟ φορές Α-Α σε all in preflop και σε κρισιμα σημεία του τουρνουα, τη μια με 9-10 κι εκανε κεντα και την αλλη με J-J κι εκανε ΚΑΡΕ!Στο δε final εκαναν συμφωνια και πηρε ΛΙΓΟΤΕΡΑ αυτός και μετα βγηκε πρωτος...Τα 50.000€ που πηρε μου ειπε ότι τα χρωσταγε σε ενα φίλο ( :think: :think:) και μετάνιωσε γιατι του εδωσε μονο τα 30.000 και τωρα δεν εχει τα υπολοιπα...Δεν στακαρεται-μου το ξεκαθαρισε- και τον ειδα και λιγο πεσμενο...
Ο δε Τασος είναι grinder κατω ,στα cash που εχει τα ψαρια..Μαζευεται με τους κολλητους και παιζουν σαν τους "ROUNDERS"..Δεν εχει και αναγκη απο φραγκα, εχει παρει και ενα Greek poker series περυσι,ενταξει..Μεροκαματακι να βγαινει..Και στο κατω κατω τι εκανε?ρισκαρε το πολύ 210€ για να παρει 2700€ περιπου..Μετα που τον εβγαλα ξαναπήγε στα cash... ;) ;)
Δες εδω τι εχουνε κερδισει..εσενα δε σε εχει μεσα όμως ΥΠΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ!!ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!!!! :rockon: :rockon::rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ:Ο δικός σου που ρωτησες εφυγε νωρις νωρίς....

[size=30pt]AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom