Καλημερα σε όλα τα εκλεκτα παιδιά του thread και ειδικά στην ομαδα μας!!!!Χτες , μετα απο μια συγκλονιστική βραδιά,εγω και ο εκλεκτός φίλος CAVO, δωσαμε για άλλη μια φορα τον αγώνα μας και φυγαμε με το κεφάλι ψηλά...Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εκλεκτό ΥΠΑΡΧΗΓΟ μας που μας συμπαρίστατο με ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ενθαρυντικών μηνυμάτων και μας εδινε δυναμη και κουραγιο να συνεχίσουμε..
Ανάλυση- σεντόνι
ακολουθεί:
Καταρχήν η κλήρωση των τραπεζιών μας ευνόησε για άλλη μια φορά με αποτέλεσμα να κατσουμε με τον CAVO στο ιδιο τραπέζ ME ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,εγω 9, εκείνος 7!!Αφού καναμε τις απαραίτητες συννενοήσεις, μοιράζεται η πρώτη πασα, SB o CAVO, UTG εγω, σερβίρομαι "ΣΦΑΙΡΕΣ"!! (για όσους δεν ξερουν "σφαίρες" είναι οι Ασσοι,"τσεκούρια" τα 7αρια, "παπακια" τα 2αρια).Τι να πω τωρα, πρωτη πασα, 25-50 blinds,λεω ενα ξεψυχισμένο "125" φευγουν ολοι και μενει ενας παικτης..Φλοπ Α-3-6 ,δυο μπαστουνια, λεω ενα σιγανο "150" , φευγει και αυτός....
Τρίτη πασα ΞΑΝΑ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!!Ειμαι button, εχουν τσεκάρει ολοι ,λέω "200", raise o SB 700..φευγουν όλοι, "all in" εγω, μετα απο σκεψη ο διπλανός μου -μπλοφαδορος όπως αποδειχτηκε μετα- τα πεταει...Εκεινη τη στιγμη μου εστελνε μηνυμα ο ΓΟΥΡΛΗΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ!!!!
Μετα απο αρκετή ωρα ενα πραγματικό action..Απο θεση HJ, σερβιρομαι J-K off, ακουω τον UTG να λεει 300, ακολουθω εγω, μεσα και ο διπλανος μου-ο μπλοφαδόρος-μεσα και ο BB..Φλοπ 7-5-J off,check ο πρωτος,check εγω, 750 ο διπλανος μου,πασο όλοι call εγω..turn 2 check εγω , 1200 ο διπλανος,call εγω...River K (!!),check εγω, 1600 ο διπλα, raise 3200 εγω, μπαινει και παιρνει τον πούλο...Πανω Ο Ναύαρχος με συγχαρητηρια απο τον CAVO...
Ο Cavo επαιρνε σιγα σιγα τα πανω του με στρωτο και συγκροτημενο παιχνιδι-θα τα γραψει και αυτος- αλλά εγω αρχισα να πιανω σκουπιδια και επεφτα.....
Μετα απο λίγο σερβίρομαι 3-3 σε θεση cut off,blind 125-250, τσεκαρω και ακούω το διπλανο μου μπλοφαδόρο να ανεβαζει στα 750..πασο ολοι, μπαινω εγω,φλοπ 6-9-6...τσεκ εγω, 1200 αυτός call εγω..Turn, 4 check εγω ,εκ νεου 1200 αυτός..Ρε πουστη μου , σκέφτομαι Α-Κ η Α-Q κραταει και μπαινω..River J,τσεκ εγω 1200 αυτός, μπαινω και ...κρατούσε Κ-9 καρα!!!!!Χανω μαρκες...
Καποια στιγμη πιανω 10αρια σε blinds 200-400, απο UTG+2 κανω raise 750 και κανει re raise στα 1500 o Χρηστος Ντικος-Νικητής του GREEK POKER CP 2,
-.Κανω call , flop 3-7-8 μπαστουνια, τσεκαρω και ακούω all in στις 3500 για "να κανει rebuy", όπως είπε...φευγω και ανοίγει JJ....
Συνεχίζω να πιανω σκουπίδια φτανω στις 2000 μαρκες, κανω rebuy 2 λεπτα πριν το διαλλειμα και add on στο καπακι και παμε για φαγητό με τον CAVO.Συζητάμε την τακτική μας κι επιστρεφουμε στη δραση..Πρωτες παρτιδες σκατα, μπαινω σε κατι κολπα αρχικα, φευγω μετα γιατι δεν ειχα επαφη με φλοπ, πεφτω στις 15.000 μαρκες απο 17.000 που ημουν.Ωσπου ερχεται η ΚΑΛΗ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!
Από θέση UTG σερβιρομαι K-Q μπαστουνια, blinds 250-500 ante 50,κανω raise στα 800,μπαινει ενας απέναντι μεσα- Δευτερος όταν ο LOXXOS ειχε κατακτησει τον ΤΙΤΛΟ
- και ο ΒΒ λέει 3.000 ...Σκεφτομαι λίγο και μπαίνω, call και ο άλλος...ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΦΛΟΠ 3-7-10 μπαστούνια!!!!!!Check εγω,check ο αλλος, 5,800 ο ΒΒ...ALL in στις 11.400 μαρκες εγω, πασο ο μεσαίος,call μετα απο σκέψη ο ΒΒ και ανίγει J-J.."ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ" ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, turn, river ασχετα, 30.000 ο Ναυαρχος,ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο CAVO και η BOU POKER ΤΕΑΜ!!!!!
Ακολουθει δευτερο σεντονι να μης σας ζαλιζω.....
[size=20pt]GO GO BOU POKER TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]