Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οι έξοδοι πρέπει να πληρώνονται με αναλογία 70 % από τον άντρα και 30% από τη γυναίκα σε γενικές γραμμές, και πάντα τις 2-3 πρώτες εξόδους όλα από τον άντρα.
Υπό ιδιαίτερες βέβαια συνθήκες, τα ποσοστά μπορούν να αλλάξουν και να πάνε μέχρι και στο 20 άντρας 80 γυναίκα, (πχ εργαζόμενη γυναίκα-άνεργος άντρας, 40άρα που τη γαμάει καλά ο 20άρης, κλπ)
Πανε τραβα μια :jerking: ρε πυρφορε και συ

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι αλλα πρεπει να ειναι ηλιθια καποια για να έχει απαιτησεις απο εναν ανεργο καλα βεβαια τοτε ξεκινανε αλλα... αρχιζει η μανα της και που τον βρηκες τον φτωχομπινε και εψαξες πολυ? τα χρονια περνανε τι θα κανεις με αυτον.... και βρες καναν αλλον οποτε θα σου ερχεται αυτη φορτωμενη θα τσακωνεστε κτλπ κτλπ....

γαμησετα δηλαδη

Θα μπει στην κουλτουρα τηs μαναs κι αυτη η προοπτικη
Ηδη μπορει να τηs εχουν περικοψει την συνταξη και βλεπει κι αυτη τα στραβα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τασο ενταξει δεν εχει και αδικο η μανα της ομως... οσο εισαι ανεργος δεν σε εχει κανεις σε υποληψη... ελαχιστοι.

Σου λεει αμα ηταν μαγκας θα ειχε βρει δουλεια.

Επισκέπτης
Ειχα γνωρισει ενα βλαμμενο τις προαλλες....

λεει ε να ειναι καλο παιδι (καλος μαλακας) και να έχει και μια δουλεια

ακου τι απαιτησεις εχουνε  :2funny: :2funny: :2funny:

εμενα αν η γυναικα δεν δουλευει δυσκολα θα σκεφτω για γαμους παντως

Μπόλντιος λογική  :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τασο ενταξει δεν εχει και αδικο η μανα της ομως... οσο εισαι ανεργος δεν σε εχει κανεις σε υποληψη... ελαχιστοι.

Δεν ειναι θεμα μαγκιαs.......Οσο συμπτωσεων , γνωριμιων και καληs τυχηs
Ε λοιπον, δεν υπαρχουν τοσοι γαμπροι.....Εκτοs αν μεινουν με την γατα τουs

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Αν βγάλεις καινούρια γκόμενα τις πρώτες φορές εσύ (2-3), μετά μισά μισά.

Επισκέπτης

bold  δεν τις ξέρεις καλά τις γυναίκες. Ακόμη και όλα τα καλούδια να έχεις , ακόμη και να να κολυμπάς στις καταθέσεις και στα σπίτια , θα σου κάνουν τον πόλεμό τους με απότερο σκοπό τον ολοκληρωτικό έλεγχό σου..Ισα ίσα , για λόγους και καλά  ανθρωπισμού , αν είσαι άνεργος και είσαι στοιχειωδώς ευγενικός , θα σε αντιμετωπίσουν με συμπάθεια. που πονάει πολύ περισσότερο όπως ίσως ξέρεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι θεμα μαγκιαs.......Οσο συμπτωσεων , γνωριμιων και καληs τυχηs
Ε λοιπον, δεν υπαρχουν τοσοι γαμπροι.....Εκτοs αν μεινουν με την γατα τουs

Οι συμπτώσεις δεν ειναι θέμα μαγκιάς αλλα οι γνωριμιες ειναι. Πρεπει να έχεις ικανοτητες.
Το Marketing ειναι ολοκληρη επιστημη.Oλοι οι μεγάλοι καλλλιτέχνες ειχανε μάνατζερς ... οι ποδοσφαιριστες το ιδιο. Δεν ειναι απλο πραγμα αυτο που συζητάμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω θα προσπαθησω να την βγάλω τσάμπα πάντως και θα δωσω εμφαση στα γλυκολογα τους μύθους και το κυνήγι. Πρεπει να κυνηγησεις αμα δεν κυνηγησεις δεν βγαζεις γκομενα καλη γιατι αυτη την κυνηγανε και αλλοι ετσι? και οχι μονο αυτο μετα πρεπει να εισαι συνεχως απο πανω και να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα μονιμο. Καποια στιγμη μπορουμε να προχωρησουμε στο επομενο σταδιο δηλαδη να την κλάσεις χωρις λογο και αιτια και εκει να τρελαθει  :P

Μονιμο δεν ειναι τιποτα γιατι σιγουρα μπορει να υπάρξει καλυτερος απο σενα και οσο ωραια ειναι η γκομενα αυξάνονται και οι πιθανοτητες να αρέσει στον καλύτερο.Οποιος θέλει κορυφη και μεζεδάκια δεν ηρεμεί ευκολα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σιγα μην βγω με γκομενα και της πω πληρωσε μου τον καφε μωρο μου...αχ τι ωραια που με κερασες σημερα κουκλα μου!!!

δεν το καταδεχομαι...

ε αν ειναι να μου εκμεταλευτει τα 3 ευρω που κανει ο καφες ας το κανει...παρα να μαι ο γυφτος εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom