Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με το μαλακο βέβαια.... δεν θα της πεις "ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ"

θα πεις "Μωρο μου δυσκολοι οι καιροι... εγω κανω οτι καλυτερο και πολυ συντομα θα έχω μια δουλεια και θα περνάμε πολυ καλυτερα"

ξες μωρε πουστιες οπως οι πολιτικοι για να κερδιζεις χρονο και την συνηθιζεις κιολας σε εναν πιο νορμαλ τροπο ζωης.
Οχι με τετοιεs φρασειs.....Απλα εννοειται οτι τηs εξηγειs ποια ειναι η κατασταση με ομορφο τροπο βεβαια...Απο κει και περα  δεν θα κατσω να τσακωθω...Αν βγαινει μαζι μου μονο γι αυτο, ε  σιγουρα θα ξεκοψει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχα γνωρισει ενα βλαμμενο τις προαλλες.... τεσπα της ειχα πει να παμε για καφεδακι... και αυτη αρχισε τις κονξες και να το παιζει δυσκολη ενω γνωριστηκαμε εξω (πανω στον χορο)  :P

σε κάποια φάση αρχισα να την ψαρευω εγω να δω τι ψαχνει ... και τι αρχιζε να μου ξεφουρνιζει?  :2funny:

λεει έ ψαχνω ακομα και να παντρευτω  :2funny: :2funny: :2funny: της λεω και τι κριτηρια θα πρεπει να εχει αυτος που θα παντρευτεις??? λεει ε να ειναι καλο παιδι (καλος μαλακας) και να έχει και μια δουλεια ... στο μεταξυ αυτη μεσα στο ψεμα πηγαινε σχολη κατα τα αλλα και ολο στο φβ την εβλεπες. Ξυνοτανε εψαχνε το κοροιδο απο εμφανιση 6-7 νταξ δεν τρελαινοσουν κιολας.

ακου τι απαιτησεις εχουνε  :2funny: :2funny: :2funny:

εμενα αν η γυναικα δεν δουλευει δυσκολα θα σκεφτω για γαμους παντως

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ειχα γνωρισει ενα βλαμμενο τις προαλλες.... τεσπα της ειχα πει να παμε για καφεδακι... και αυτη αρχισε τις κονξες και να το παιζει δυσκολη ενω γνωριστηκαμε εξω (πανω στον χορο)  :P

σε κάποια φάση αρχισα να την ψαρευω εγω να δω τι ψαχνει ... και τι αρχιζε να μου ξεφουρνιζει?  :2funny:

λεει έ ψαχνω ακομα και να παντρευτω  :2funny: :2funny: :2funny: της λεω και τι κριτηρια θα πρεπει να εχει αυτος που θα παντρευτεις??? λεει ε να ειναι καλο παιδι (καλος μαλακας) και να έχει και μια δουλεια ... στο μεταξυ αυτη μεσα στο ψεμα πηγαινε σχολη κατα τα αλλα και ολο στο φβ την εβλεπες. Ξυνοτανε εψαχνε το κοροιδο απο εμφανιση 6-7 νταξ δεν τρελαινοσουν κιολας.

ακου τι απαιτησεις εχουνε  :2funny: :2funny: :2funny:

Προσεχε!!!  Οχι μονο να δουλευει καλη δουλεια....Αλλα και κανα σπιτακι ζαχαρη θα ειναι....Δυο μισθοι σημερα ισον τιποτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι με τετοιεs φρασειs.....Απλα εννοειται οτι τηs εξηγειs ποια ειναι η κατασταση με ομορφο τροπο βεβαια...Απο κει και περα  δεν θα κατσω να τσακωθω...Αν βγαινει μαζι μου μονο γι αυτο, ε  σιγουρα θα ξεκοψει

Σωστο ουτε εγω τσακωνομαι... αυτη που λεω πιο πανω εκοψε μονη της εγω δεν της ειπα τιποτα απλα την ακουσα μετα αλλαξαμε θεμα και μετα κλεισαμε το τηλεφωνο και μετα χαθηκαμε.

Επισκέπτης
Ειχα γνωρισει ενα βλαμμενο τις προαλλες.... τεσπα της ειχα πει να παμε για καφεδακι... και αυτη αρχισε τις κονξες και να το παιζει δυσκολη ενω γνωριστηκαμε εξω (πανω στον χορο)  :P

σε κάποια φάση αρχισα να την ψαρευω εγω να δω τι ψαχνει ... και τι αρχιζε να μου ξεφουρνιζει?  :2funny:

λεει έ ψαχνω ακομα και να παντρευτω  :2funny: :2funny: :2funny: της λεω και τι κριτηρια θα πρεπει να εχει αυτος που θα παντρευτεις??? λεει ε να ειναι καλο παιδι (καλος μαλακας) και να έχει και μια δουλεια ... στο μεταξυ αυτη μεσα στο ψεμα πηγαινε σχολη κατα τα αλλα και ολο στο φβ την εβλεπες. Ξυνοτανε εψαχνε το κοροιδο απο εμφανιση 6-7 νταξ δεν τρελαινοσουν κιολας.

οι πρώτοι δύο γάμοι είναι δύσκολοι. Μετά συνηθίζεις!  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα τασο σωστος.

Προσεχε!!!   Οχι μονο να δουλευει καλη δουλεια....Αλλα και κανα σπιτακι ζαχαρη θα ειναι....Δυο μισθοι σημερα ισον τιποτα

Κοιτα θα ερθουν ακομα πιο δυσκολες μερες παιζει και να μεταναστευσουμε .... δυστυχως πεσαμε σε ασχημη εποχη. Δεν πειραζει αλλα δεν θελω και αλλους μπελαδες στο κεφαλι μου. Οποια ειναι ψωνισμενο και δεν εχει καταλαβει τι γινεται γυρω της δεν θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε. Καταρχην να τα πληρωνει ολα ο αντρας ειναι αδικια πως θα το κανουμε τωρα? δωροδοκια?

αλλο να σε φωναξω σπιτι μου να σου κανω το τραπεζι και να βγαλω τα παντα .... αλλα το να βγαινουμε εξω και να τα πληρωνω ολα εγω δεν μου ερχεται καλα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
κοίταξε , όλα πάνε ανάλογα με την διάθεση. άμα έχω κέφια συνήθως τα πληρώνω όλα εγώ και με το παραπάνω και άχρηστα έξοδα.

αν είμαι στις μαύρες μου θα δώσει μάχη να μου βγάλει ένα 20λεπτο από την τσέπη.
μην εισαι γυφτος,τι εντυπωση θα εχει μετα για σενα η γκομενα,ολα τα πληρωνεις λεμε :rockon: :rockon: :rockon:.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Να σε δω γαμπρό ρε πούστη και δε θέλω τίποτ' άλλο.
Θα μας καλέσεις εννοείται στο γάμο σου εμάς τα παιδιά απ' το σάιτ!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
χαχαχαχα τασο σωστος.

Κοιτα θα ερθουν ακομα πιο δυσκολες μερες παιζει και να μεταναστευσουμε .... δυστυχως πεσαμε σε ασχημη εποχη. Δεν πειραζει αλλα δεν θελω και αλλους μπελαδες στο κεφαλι μου. Οποια ειναι ψωνισμενο και δεν εχει καταλαβει τι γινεται γυρω της δεν θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε. Καταρχην να τα πληρωνει ολα ο αντρας ειναι αδικια πως θα το κανουμε τωρα? δωροδοκια?

αλλο να σε φωναξω σπιτι μου να σου κανω το τραπεζι και να βγαλω τα παντα .... αλλα το να βγαινουμε εξω και να τα πληρωνω ολα εγω δεν μου ερχεται καλα.
Ναι αν εχειs κανει το κουμαντο σου για τραπεζωματα και κερασματα , τοτε που εσυ θα ευκολυνεσαι ....πασο
Απλα , επειδη κι εκεινη φανταζομαι μενει στον ιδιο πλανητη μ εμαs και βλεπει τι γινεται.....να μην εχει απαιτησειs για καθημερινεs εξορμησειs
Τα παντα , θα πρεπει να ειναι στοχευμενα τωρα πια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι αν εχειs κανει το κουμαντο σου για τραπεζωματα και κερασματα , τοτε που εσυ θα ευκολυνεσαι ....πασο
Απλα , επειδη κι εκεινη φανταζομαι μενει στον ιδιο πλανητη μ εμαs και βλεπει τι γινεται.....να μην εχει απαιτησειs για καθημερινεs εξορμησειs
Τα παντα , θα πρεπει να ειναι στοχευμενα τωρα πια

Ναι αλλα πρεπει να ειναι ηλιθια καποια για να έχει απαιτησεις απο εναν ανεργο καλα βεβαια τοτε ξεκινανε αλλα... αρχιζει η μανα της και που τον βρηκες τον φτωχομπινε και εψαξες πολυ? τα χρονια περνανε τι θα κανεις με αυτον.... και βρες καναν αλλον οποτε θα σου ερχεται αυτη φορτωμενη θα τσακωνεστε κτλπ κτλπ....

γαμησετα δηλαδη

Επισκέπτης
ο αντρας πληρωνει, ειδικα στα πρωτα ραντεβου
οσο για αργοτερα αναλογα τον χαρακτηρα που θα δειξει η λεγαμενη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι καραβαναδες στην εποχη που ζουμε έχουν προτεραιοτητα... πχ δημοσιοι / στρατιωτικοι κτλπ κτλπ βαζω στοιχημα οι μαναδες ορισμενων ελληνιδων για τετοιους θα τις πρηζουν "Παρε αυτον να εξασφαλιστεις κοριτσι μου..."

:2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Στην ελλαδα ειναι ρε, 7αρι στην ελλαδα ισον 10αρι,γιατι υππαρχει και το 4αρι και 3αρι οποτε θεομουνο νιωθει,αφου θα βρει πυρφορακιδες σαν τον μαστερακη  να τις πληρωνουν  τα εξοδα  :jerking:

Επισκέπτης
Οι έξοδοι πρέπει να πληρώνονται με αναλογία 70 % από τον άντρα και 30% από τη γυναίκα σε γενικές γραμμές, και πάντα τις 2-3 πρώτες εξόδους όλα από τον άντρα.
Υπό ιδιαίτερες βέβαια συνθήκες, τα ποσοστά μπορούν να αλλάξουν και να πάνε μέχρι και στο 20 άντρας 80 γυναίκα, (πχ εργαζόμενη γυναίκα-άνεργος άντρας, 40άρα που τη γαμάει καλά ο 20άρης, κλπ)

Επισκέπτης
Ναι αλλα πρεπει να ειναι ηλιθια καποια για να έχει απαιτησεις απο εναν ανεργο καλα βεβαια τοτε ξεκινανε αλλα... αρχιζει η μανα της και που τον βρηκες τον φτωχομπινε και εψαξες πολυ? τα χρονια περνανε τι θα κανεις με αυτον.... και βρες καναν αλλον οποτε θα σου ερχεται αυτη φορτωμενη θα τσακωνεστε κτλπ κτλπ....

γαμησετα δηλαδη
σε αυτές τις περιπτώσεις που περιγράφεις , έχω την γνώση ότι προέχει η αξιοπρέπειά σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom