Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τουλαχιστον να την χαρει καποιος αλλος.....

εμενα πια δεν νομιζω να μου κανει και δεν νομιζω να ξαναπαιξω πια......

Γιατί να μην ξαναπαίξεις φίλε άμα έχεις την υγεία σου; Εγώ ξέρεις πως ζηλεύω τους άλλους που αθλούνται ενώ εγώ δε μπορώ; :'(

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ήμουν και αθλητής όντας έφηβος. Πέταγα στους αιθέρες.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πέρα από την πλάκα τώρα...σε σχέση με αρκετά μεγαλύτερο και λεφτά πλήρωνε πάντοτε αυτός. Σε σχέση με μικρότερο φοιτητή πλήρωνα πάντα εγώ. Τα συμπεράσματα δικά σας!
Και με ποιόν διήρκεσε περισσότερο η σχέση?
Φαντάζομαι πως επρόκειτο για καθαρά ρητορική ερωτηση ε?

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Διαφωνω. Τσιπης δεν εισαι ουτος ή αλλος. Δεν βγηκες απο μηχανης ΑΤΜ, ουτε η γκομενα απο μηχανης αρχαγγελος για να της πληρωνεις τα κερατιατικα με την ελπιδα να (ξανα)φας μουνι. Να πα να γαμηθει με χελι!

Απ την αλλη, πληρωνεις και κατ εμαι ετσι πρεπει (και να επιμεινεις μεχρι να τσακωμου κιολας αμα χριαστει), γιατι αν εκεινη θελει να πληρωσει, ειναι απλα μια κινηση για να νιωσει οτι δε σου χρωσταει και να καθυστερησει το μουνι. Αν δεν επιμεινει ή δεν το προτεινει καν, σημαινει οτι δεχεται να "μπει κατω απ τη φτερουγα σου" και να τη φροντιζεις, κατι για το οποιο θα παρεις ανταλαγμα. Το ξερει ηδη οτι ετσι παει το πραμα. Αν πεις εσυ να το πατε 50-50 τη γαμησες, γιατι ειτε εισαι στην πρωτη περιπτωση που αν προχωρησετε θα φας φολα 100%, ειτε η τυπισσα το καταγραφει (υποσεινηδητα) σαν ανικανοτητα να τη φροντησεις.

Για να φερεις εις περας το 50-50 και να σαι κομπλε πρεπει να χεις ταλεντο επιπεδου Δον Ζουαν και βαλε, ωστε να χεις καταφερει απο πριν να βαλεις στο υποσεινηδητο της οτι μαλλον εισαι απο κεινους που θα πρεπε εκεινη να κυνηγαει, και αν θελει να τη πληρωνεις καλα θα κανει να αρχισει να δινει. Αλλα αυτο ειναι παιχνιδι για ελαχιστους...

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Θα τα χαρισω φυσικα .....

Τυπε θες να μου τα κανεις πασα, και να τα χωσω σε κανα ebay; Τα φραγκα μισα μισα. Απ το ολοτελα καλη και η Ευρωπουλενα. Και θα παρεις και την ηθικη ικανοποιηση οτι εκανες ψυχικο χαριζοντας ενα ακριβο σετ. ^^

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Διαφωνω. Τσιπης δεν εισαι ουτος ή αλλος. Δεν βγηκες απο μηχανης ΑΤΜ, ουτε η γκομενα απο μηχανης αρχαγγελος για να της πληρωνεις τα κερατιατικα με την ελπιδα να (ξανα)φας μουνι. Να πα να γαμηθει με χελι!

Απ την αλλη, πληρωνεις και κατ εμαι ετσι πρεπει (και να επιμεινεις μεχρι να τσακωμου κιολας αμα χριαστει), γιατι αν εκεινη θελει να πληρωσει, ειναι απλα μια κινηση για να νιωσει οτι δε σου χρωσταει και να καθυστερησει το μουνι. Αν δεν επιμεινει ή δεν το προτεινει καν, σημαινει οτι δεχεται να "μπει κατω απ τη φτερουγα σου" και να τη φροντιζεις, κατι για το οποιο θα παρεις ανταλαγμα. Το ξερει ηδη οτι ετσι παει το πραμα. Αν πεις εσυ να το πατε 50-50 τη γαμησες, γιατι ειτε εισαι στην πρωτη περιπτωση που αν προχωρησετε θα φας φολα 100%, ειτε η τυπισσα το καταγραφει (υποσεινηδητα) σαν ανικανοτητα να τη φροντησεις.

Για να φερεις εις περας το 50-50 και να σαι κομπλε πρεπει να χεις ταλεντο επιπεδου Δον Ζουαν και βαλε, ωστε να χεις καταφερει απο πριν να βαλεις στο υποσεινηδητο της οτι μαλλον εισαι απο κεινους που θα πρεπε εκεινη να κυνηγαει, και αν θελει να τη πληρωνεις καλα θα κανει να αρχισει να δινει. Αλλα αυτο ειναι παιχνιδι για ελαχιστους...
Πυρφορια αλερτ :rockon: :rockon:,μαστερακη βγες να μας πεις την γνωμη σου,μισα μισα η ολα ο πυρφορος

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Να υποθεσω το κλικ στο εκανε το "να τη φροντισεις".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσο δεν εχω δουλεια δεν πληρωνω καμια (εκτος και αν ειναι πουτανα) ΤΕΛΟΣ. Οποια θέλει κεράσματα ας έρθει σπιτι για καφεδάκι αλλιως να πά να γαμηθει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αιντε παλι......Πλερωνει οποιοs εχει λεμε....Δεν παει με την υπερηφανεια
τωρα πια....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αιντε παλι......Πλερωνει οποιοs εχει λεμε....Δεν παει με την υπερηφανεια
τωρα πια....

Αυτο ειπα.Εγω δεν έχω. Αλλα και δουλεια να βρεις... με την κριση που υπάρχει δεν ειναι σιγουρο οτι θα την κρατήσεις... οποτε πρέπει να μαζέψεις για κεφάλαιο. Οταν σε απολυσουν να χεις να ανοιξεις κάτι δικο σου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτο ειπα.Εγω δεν έχω. Αλλα και δουλεια να βρεις... με την κριση που υπάρχει δεν ειναι σιγουρο οτι θα την κρατήσεις... οποτε πρέπει να μαζέψεις για κεφάλαιο. Οταν σε απολυσουν να χεις να ανοιξεις κάτι δικο σου.
Θα μαs φτασουν στο σημειο να φτιαχνουμε καφε στο μιξερ και βουρ, οχι για παραλια(εισοδοs 10 ευρω)     αλλα  παγκακι !!!!!!!! Και νερο απο κει που ποτιζουν τα λουλουδια με το λαστιχο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα μαs φτασουν στο σημειο να φτιαχνουμε καφε στο μιξερ και βουρ, οχι για παραλια(εισοδοs 10 ευρω)     αλλα  παγκακι !!!!!!!! Και νερο απο κει που ποτιζουν τα λουλουδια με το λαστιχο

Για σενα δεν ξέρω. Εγω τα κερασματα τα χω κοψει παντως. Ολοι κερνανε... δεν ξεχωριζεις ετσι
βγαινεις εξω και περιμενει η αλλη να κεράσεις επειδη ο προηγουμενος κερνουσε και ο προπροηγουμενος το ιδιο.... αλλα ετσι η κυρια έχει βγει 10 ραντεβου και δεν έχει πληρωσει φράγκο. 10 * 10 = 100 ευρω τα εχει βαλει στην ακρη.

Εμεις τι ειμαστε μαλακες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με το μαλακο βέβαια.... δεν θα της πεις "ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ"

θα πεις "Μωρο μου δυσκολοι οι καιροι... εγω κανω οτι καλυτερο και πολυ συντομα θα έχω μια δουλεια και θα περνάμε πολυ καλυτερα"

ξες μωρε πουστιες οπως οι πολιτικοι για να κερδιζεις χρονο και την συνηθιζεις κιολας σε εναν πιο νορμαλ τροπο ζωης.

Επισκέπτης
Για σενα δεν ξέρω. Εγω τα κερασματα τα χω κοψει παντως. Ολοι κερνανε... δεν ξεχωριζεις ετσι
βγαινεις εξω και περιμενει η αλλη να κεράσεις επειδη ο προηγουμενος κερνουσε και ο προπροηγουμενος το ιδιο.... αλλα ετσι η κυρια έχει βγει 10 ραντεβου και δεν έχει πληρωσει φράγκο. 10 * 10 = 100 ευρω τα εχει βαλει στην ακρη.

Εμεις τι ειμαστε μαλακες?
Χωρίς καμμία διάθεση να προσβάλλω , έτσι θεωρεί. Αφού μετά στις γυναικοκουβέντες τους , πάνε τις κόντρες μεταξύ τους για το ποιά έκανε την μεγαλύτερη ζημιά!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χωρίς καμμία διάθεση να προσβάλλω , έτσι θεωρεί. Αφού μετά στις γυναικοκουβέντες τους , πάνε τις κόντρες μεταξύ τους για το ποιά έκανε την μεγαλύτερη ζημιά!

Δεν κάνω παρέα με τέτοια μαλακισμενα. Σορρυ φιλε. Δεν τους δινω τσαμπα αξια. Καντε το ιδιο  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom