Για την αγαπη μου τον Enduro θα γινω θυσια
Οταν λές θυσία; Θα πέσεις σε τιποτα ράγες οταν περνάει κάνα τραίνο και ετσι;
Για την αγαπη μου τον Enduro θα γινω θυσια
oΛο το μπου χαιρεται τον ερωτα σας
3:49
Ο καπιταλισμος χρειαζεται την ανισοτητα για να δημιουργησει υπεραξία ως κίνητρο για τηνπαραγωγικοτηταεπιχειρηματικότητα. Τι κινητρο θα ειχε ο πετυχημενος ναδουλευειεπιχειρεί, αν δεν υπηρχαμε εμεις οι χαμενοι να συγκρινει τον εαυτο του μαζι μας και να αισθάνεται ως ένα ανώτερο ον που προσφέρει στην κοινωνία αλλά κυρίως στον τραπεζικό του λογαριασμό;
Αν δεν αμβλυθουν όμως αυτές οι ανισότητες, ο καπιταλισμός θα καταρρεύσει από μόνος του. Έχει αποκλειστεί ήδη ένα πολύ μεγάλο μέρος των καταναλωτών.Ο καπιταλισμος χρειαζεται την ανισοτητα για να δημιουργησει παραγωγικοτητα. Τι κινητρο θα ειχε ο πετυχημενος να δουλευει, αν δεν υπηρχαμε εμεις οι χαμενοι να συγκρινει τον εαυτο του μαζι μας;
είσαι gay ή πουστης;ιακωβε πρεπει να με δεις πως χορευω στα κλαμπ το all the single ladies ειδικα εκει που λεει ολοι σηκωστε το χερι ψηλα
νομίζω η ότι υπερβάλλεις
δεν γίνεται όλα να σου πήγαν όπως τα ήθελες και να πέτυχες σε όλα
ωραια ολα αυτα αλλα το μονο που δεν πετυχες ειναι το μυαλο
σαν γνησιο θηλυκο - οπως λες τουλαχιστον -
γτ τι εχει το μυαλο μου?
Μέσα; Απολύτως τίποτα.
Εγω παντως ειχα τ αρχιδια να παιξω διπλο μπιλμπαο στο 2-0 του βαζελου με αποδοση...33!!! Τωρα πινω τα κερδη μου!
Aυτος εισαι τυπε
poso χρονων εισαι μακης?ονειρο μου ηταν να γινω frontman συγκροτηματος η πορνοσταρ
σημερα ειμαι φοιτητης και θελω να γινω δικαστης