kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Που είναι η αγαπη μου ο Enduro?
λιλα ποτε ειναι ειπαμε η ημερομηνια γαμου σου με τον enduro ?
να φερω κουφετα ???
θα εχει χωσει την καραφλα του στην σουφρα σου λογικα και δεν θα μπορεις να τον δεις
για σκυψε λιγο
Λατρεια μου που χαθηκες?
εσύ είσαι στο αβαταρ τύπε;Δυνατο θεμα! προφανως και πολλοι δεν κανουμε την ζωη μας οπως την θελουμε και την εχουμε ονειρευτει!
Ηθελα να εχω ωραια παιδικα χρονια κ το πετυχα..
Ηθελα να σπουδασω αυτο που ηθελα με τρελα και το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια στη τριτη λυκειου αλλα κ να περασω εκει που θελω και το πετυχα..
Ηθελα να αγαπησω και να αγαπηθω και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι ποθητη και να κυκλοφορω τους πιο ωραιους γκομενους και το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια φοιτητικα χρονια και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι 25 χρονων και ανεξαρτητη και το πετυχα...
Ηθελα να φυγω στο εξωτερικο και το πετυχα..
Ηθελα εγω να οριζω τη ζωη μου και το πετυχα..
Για να δουμε τι θα φερει η συνεχεια..to be continued !
Τυπε το γούστο του καθενός ειναι διαφορετικό.
Ο καθένας το σκατο του το μυρίζει σαν τριαντάφυλλο.
Η τυπισα ισως βλέπει τα πακιστανια και τους σκατιαρηδες σαν τον brad pitt...
τυπε οταν νομιμοποιηθει ο γαμος πουστη και δεντρου,ο λιλας μπορει να παντρευτει κανενα μαονι
Παρε και μια φωτογραφια μου για να σχηματισεις και μια πιο ολοκληρωμενη εικονα τυπε. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.funny-pictures.name/Image-Gallery-1/images/FUNNY-PICTURES-ugly-bald-men.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αχαχαχα μαλακα.... :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα ζεις αυτην τυπε :S :S :S
Μιας και ανοιγουμε τη καρδια μας τυποι...εγω θα ηθελα να κανω τη ζωη ενος μεγαλοχειρουργου οφθαλμιατρου αλλα δυστυχως κανω τη ζωη ενος ντελιβερα που περναει ολη τη μερα του εδω μεσα να διαβαζει και να γραφει μαλακιες. :S :S :S
τυπε και μεγαλοχειρουργος να γινεις παλι εδω μεσα σε βλεπω :S :S :SΜιας και ανοιγουμε τη καρδια μας τυποι...εγω θα ηθελα να κανω τη ζωη ενος μεγαλοχειρουργου οφθαλμιατρου αλλα δυστυχως κανω τη ζωη ενος ντελιβερα που περναει ολη τη μερα του εδω μεσα να διαβαζει και να γραφει μαλακιες. :S :S :S