Νέα

Ποιά η ζωή που κάνετε σήμερα και ποιά η ζωή που έχετε ονειρευτεί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
στη σεξουαλικη ζωη θα ηθελα κάθε μερα να πηδαω διαφορετικη γκομενα από τη μουναρα μεχρι την ασχημη από τη λεπτοτερη μεχρι τη χοντρητερη από λευκη μεχρι μαυρη γενικα ότι ειδος γυναικειο κυκλοφορει συν κανα τραβελακι γυναικωτο από ασια να το ξεσκιζω.
η τωρινη σεξουαλικη ζωη είναι μπουρδελακι 1 με 2 φορες το μηνα και με μια γκομενα μετρια γενικα να περναει η ωρα.
τωρα από επαγγελματικα ηθελα να ειχα μια επιχειρηση κερδοφορα και να χεζομαι στο χρημα όπως π.χ ξενοδοχειο αλλα στη πραγματικοτητα είμαι πωλητης ρουχων στη λαικη και η πεινα όπως λεμε θα φαει το κουνουπι ατσαλι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Γιατι ρωτας εσενα δεν στα καταπινω? >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :gay: :boobies:

μεγαλη φαντασια εχεις τυπε.να γραψεις ενα βιπερ νορα   :S :S :S :effemine: :gay:

"η ιστορια μιας κωλοτρυπιδας"   :S :S :S
χαιρετισματα στη γιωτα   :grin: :grin: :grin: :zfuck:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
μεγαλη φαντασια εχεις τυπε.να γραψεις ενα βιπερ νορα   :S :S :S :effemine: :gay:

"η ιστορια μιας κωλοτρυπιδας"   :S :S :S
χαιρετισματα στη γιωτα   :grin: :grin: :grin: :zfuck:
Ντρεπεσαι που εισαι κωλομπαρας? :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :gay: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Ντρεπεσαι που εισαι κωλομπαρας? :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :- :gay: :boobies:

θα ηθελες μωρη ψυχανωμαλη φτερου   :S :S :S
νευριασες που γελαμε μαζι σου σιχαμενη πουστρα;   :takethis: :takethis: :takethis:
ρουφα καμια γυφτικη αραπικη και πακικη ψωλη και μην πουλας μαγκια.το αντριλικι δεν ειναι για'σενα γρια πουστριτσα   :takethis: :takethis: :takethis:

χαιρετισματα στη γιωτα   :grin: :grin: :grin: :takethis: :takethis: :takethis:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αγαπη μου με πληγωνεις.Εσυ δεν μου ελεγες ποσο με λατρευεις και τι ωραιο γαμησι κανω? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :gay: :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Αγαπη μου με πληγωνεις.Εσυ δεν μου ελεγες ποσο με λατρευεις και τι ωραιο γαμησι κανω?

ετσι μωρη τρελλη,συνεχισε να γελοιοποιεισαι περισσοτερο.μας κανεις να γελαμε ακομα πιο πολυ   :grin: :grin: :grin:
οσο πιο πουστης εισαι,και στο σωμα και στη συμπεριφορα τοσο πιο πολυ γελαμε μαζι σου   :grin: :grin: :grin: :effemine: :gay:

φιλια στη γιωτα  :grin: :grin: :grin: :takethis:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

κοιτα ενα πουστη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Η μαπα του λιλα.jpg
    Η μαπα του λιλα.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 25

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• bozo.png
    bozo.png
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Η μαπα του λιλα.jpg
    Η μαπα του λιλα.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 23

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
ρε το γαμήσατε το θρεντ πούστη φύγε από εδώ

τυπε η γερολουγκρα εχει μυριστει οτι εχει ψωλες εδω και δεν φευγει με τιποτα   :S :S :S
μονο αν κολλησει η σουφρα της μελιγκρα απο τα κουτσουρα θα ησυχασουμε   :grin: :grin: :grin:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αγαπουλα μου ευ ποσο λαχταρω να φιλησω ξανα την τρχωτη κοιλουμπα σου :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :gay: :boobies:

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296

Φίλε, αμα γυαλίσεις στον λίλα την γάμησες. Πιο εύκολα απαλλάσεσαι απο την πανούκλα παρα απο τον Λίλα. Καλά ξεμπερδέματα τωρα, και τα συλλυπητήρια μου.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Φίλε, αμα γυαλίσεις στον λίλα την γάμησες. Πιο εύκολα απαλλάσεσαι απο την πανούκλα παρα απο τον Λίλα. Καλά ξεμπερδέματα τωρα, και τα συλλυπητήρια μου.

τυπε ολο το σαϊτ τον εχει χεσμενο τον λιλα.γελαμε μαζι του και τα εχει παρει,γι'αυτο τα κανει αυτα  :S :S :S
κι οσο πιο πολυ προσπαθει να μας διωξει,τοσο πιο γελοιος θα γινεται,δηλαδη αυτο που θελουμε  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom