sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ε ναι....ολοι καλοι ειναι...εκτος απο καποιους τυπους που χωρις να τους ενοχλεις ειναι εριστικοι... .οχι αλλα ειναι δυσκολο να βαλεις τοπ 5....
Ε ναι....ολοι καλοι ειναι...εκτος απο καποιους τυπους που χωρις να τους ενοχλεις ειναι εριστικοι... .οχι αλλα ειναι δυσκολο να βαλεις τοπ 5....
Μια απο τα ιδια..στην ψηφοφορια δε μπορω να ριξω την ψηφο μου σε πανω απο ενα ατομο!!!!!!!!!!!!!!!!γτ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θα τη φτιάξω waitστην ψηφοφορια δε μπορω να ριξω την ψηφο μου σε πανω απο ενα ατομο!!!!!!!!!!!!!!!!γτ;;;;;;;;;;;;;;;;;
απο τι επασχε;προσωπικα δεν μισω κανεναν......
εναν που αντιπαθουσα αφανταστα στην αρχη ειταν ο νωντας, αλλα πεθανε....
Ολοι αυτοί είναι στους φίλους σου μωρό μου? :o
Zero Tolerance, gobr και ολα τα μελη της παλιας συνομοταξιας.
Επισης, οποιους γαμανε κωλο μεχρι τον πατο, και αντε κανα δυο απο τη νεα φουρνια που ψιλοξεχωριζουν.
Οι υπολοιποι-υπολοιπες ειναι για να μου γλειφουν τους προσαγωγους μετα απο 10 μερες απλυσια και 25 μαλακιες.
Σε ειχα ξεχασει εσενα..καλα που εσκασες να σε ψηφισω..Zero Tolerance, gobr και ολα τα μελη της παλιας συνομοταξιας.
Επισης, οποιους γαμανε κωλο μεχρι τον πατο, και αντε κανα δυο απο τη νεα φουρνια που ψιλοξεχωριζουν.
Οι υπολοιποι-υπολοιπες ειναι για να μου γλειφουν τους προσαγωγους μετα απο 10 μερες απλυσια και 25 μαλακιες.
Σε ειχα ξεχασει εσενα..καλα που εσκασες να σε ψηφισω..
Απο ιντερνετ καφέ μπαίνεις καμμένο καυλάκι?Μου κοψανε οι αλητες τον ΟΤΕ και δεν μπαινω πλεον
Zero Tolerance, gobr και ολα τα μελη της παλιας συνομοταξιας.
δεν εχεις παραπονο...πανω πανω εισαι...... ;)Ολοι αυτοί είναι στους φίλους σου μωρό μου? :o
:-* :-* :-*δεν εχεις παραπονο...πανω πανω εισαι...... ;)
Και αυτοι το κοβουν απο τον υπολογηστη,δεν ειναι σαν την δεη που το κοβει απο τον πινακα,και μολις φυγουν το συνδεουμε μονοι μας..Μου κοψανε οι αλητες τον ΟΤΕ και δεν μπαινω πλεον
Tα αγαπημένα μου είναι η poustiki kithara, ο sinerman, ο Δημήτρηςσςσς, ο αρκάνς και ο gamaomanoules2 (όχι o gamaomanoules1, αυτός ήταν ξενέρωτος). Guest star για 3 μόνο εμφανίσεις ο ποκαχόντας.