Εγώ δίνω ρε εξυπνάκια και συ.....
Μπράβο ρε μάγκα! σε θαυμαζουμε!
Εγώ δίνω ρε εξυπνάκια και συ.....
ρε συ αγιε! μη μου πεις οτι καθεσε και ασχολεισαι με τον καθε ψυχασθενη εδω μεσα???? αν ειναι δυνατον! δινεις ραντεβου γαι ξυλο?
Δεν έχω πρόβλημα. Όλοι ξέρουν ότι τα π.μ. μπορείς να τα "πειράξεις" και να τα αναρτήσεις έπειτα κατά το δοκούν. ;)
Γιατί ποτέ δεν έχει πει τον λόγο ή τους λόγους που με αντιπαθεί; Αυτό δεν σας βάζει σε σκέψεις αγαπητέ;
Στην ερώτησή σας θα απαντήσω αργότερα. Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω. Γιατί ποτέ δεν έχει πει τον λόγο ή τους λόγους που με αντιπαθεί; Αυτό δεν σας βάζει σε σκέψεις αγαπητέ;
οχι. γιατι θεωρω οτι αν αναλωσουμε εστω και 1 λεπτο σκεψης για ατομα αυτου του ειδους παιζουμε το παιχνιδι τους.
Ρε παιδια..αυτο που λενε πολλοι οτι ελα μωρε σιγα ενα νικ ειναι δεν το καταλαβαινω...το νικ δεν γραφει μονο του,χρειαζεται καποιον στο πληκτρολογιο...Ασ το εξηγησει καποιος...
κιθαρα εισαι να μαζευτουμε 40 μελη απο δυο ομαδες 20-20 να πεσει το ξυλο της χρονιας?
Γιατί πολύ απλά ρε μαλάκα,εσύ άρχισες να μου την μπαίνεις πρώτος.....αν θυμάσαι.....
Ρε Αβράμη ξεκόλα.
Για να σας ξεσκονήσω λίγο την μνήμη, η αντιπάθεια σας προς το φάντασμά μου, άρχισε όταν δεν σας έδινα τις πληροφορίες (που μέσω π.μ. αλλά και δημόσια) μου είχατε ζητήσει σχετικά με τις Μαριάνες, Άννες Μαρίες κ.λ.π.
Υ.Γ. Βλέπω ότι αποφύγατε εσκεμμένα να αναρτήσετε το επόμενο μου π.μ. με το οποίο αποδέχομαι το ραντεβου.
Άντε να δούμε πότε, γιατί μου έχει ζαλίσει τα αρχίδια με τα "ραβασάκια" που μου στέλνει με π.μ.
Kιθάρα κόφτο επιτέλους ρε μαλάκα.
Σταματήστε και οι δύο,παρατράβηξε.Αν ο άλλος λέει ψέματα,και δεν έχει αποδείξεις καλύτερα να το βουλώνει........αλλά ο "άγιος" επιμένει βλέπω.... ;) ;) ;) ;)