Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Παλια αν θυμαμαι καλα υπηρχε στο μπου.....Παιδιά εγώ πιστεύω οτι θα 'πρεπε να υπάρχει ένα chat...θα ήταν πιο εύκολο για γρήγορες συζητήσεις λίγων ατόμων...
Παλια αν θυμαμαι καλα υπηρχε στο μπου.....Παιδιά εγώ πιστεύω οτι θα 'πρεπε να υπάρχει ένα chat...θα ήταν πιο εύκολο για γρήγορες συζητήσεις λίγων ατόμων...
για να αγορασεις λαχεια απο αυτον τυπεχαχαχαχα....εμενα παντως μου ελεγε οτι φερνει τυχη στους αλλους...και γκατεμια στον εαυτο του!!
Στην εκδοση του Εθνικου το Σεπτεμβριο απο αυτον θα παραγγειλω... αν ασχολειται με το Εθνικο λαχειο!!!Καθοτι στην τρεχουσα εκδοση εχω χιλιαδα απο 51..... και την ανανεωνω σε πρακτορειο της Κυψελης!!!για να αγορασεις λαχεια απο αυτον τυπε
Ρε ποσο χρονων εισαι;;;Με παιδια μιλαω στο διαδικτυο ολοκληρη νυχτα;;;;Πω...8 με 10 έχω και σχολή...μετα ύπνος!
Πω...8 με 10 έχω και σχολή...μετα ύπνος!
εγω ειμαι 56 αποστρατος και εγωΡε ποσο χρονων εισαι;;;Με παιδια μιλαω στο διαδικτυο ολοκληρη νυχτα;;;;
Ρε ποσο χρονων εισαι;;;Με παιδια μιλαω στο διαδικτυο ολοκληρη νυχτα;;;;
Πω...πω...τι δουλεια εχω εγω με την Νεολαια;;;
Μερικες σελιδες πισω, μου δηλωσες οτι δεν εισαι συναδελφος!!!εγω ειμαι 56 αποστρατος και εγω
μεταξουργειο με 10ρικο να αδειασεις21 είμαι...3ο έτος πληροφορική....
Αν και δεν έχω εργαστήρια σήμερα, ψήνω ένα μωρό οπότε καταλαβαίνεις....
για να ξερω τοσα πραγματα τι λες να ειμαι χιονανθρωπος; :SΜερικες σελιδες πισω, μου δηλωσες οτι δεν εισαι συναδελφος!!!
χαχαχαχα...καλη τυχη να εχεις δικε μου!!!!21 είμαι...3ο έτος πληροφορική....
Αν και δεν έχω εργαστήρια σήμερα, ψήνω ένα μωρό οπότε καταλαβαίνεις....
αμα παρει κανα λαχειο απο τον μητσο παιζειχαχαχαχα...καλη τυχη να εχεις δικε μου!!!!
Το ειχα καταλαβει απλα περιμενα εσυ να το ομολογησεις!!!για να ξερω τοσα πραγματα τι λες να ειμαι χιονανθρωπος; :S
μεταξουργειο με 10ρικο να αδειασεις
ποιανου κλωνος είσαι εσυ; δεν μου απαντησες πριν 14 ειμαι κοντα επεσεςτυπε ρεντμαν πανω απο 18 δεν εισαι