redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
παρακολουθουσες απο παλια το σαιτ να φανταστω; :SΤυπε δεν ειμαι νεος εδω.
Κοντα επεσα![]()
![]()
![]()
παρακολουθουσες απο παλια το σαιτ να φανταστω; :SΤυπε δεν ειμαι νεος εδω.
Κοντα επεσα![]()
![]()
![]()
Περιμενουμε νεα ρε....καλα μαμησια...Το βράδυ θα βγούμε και την βλέπω οτι θέλει...τώρα αν πέφτω τόοοοοσο έξω, τι να πω, μες την ζωή είναι όλα!
ειναι καλο παιδι...αλλα...
ΠΑΛΑΜοπαικτουρα τι εγινε ζαβωσες και αρχισες να με θάβεις απο πισω????
α ρε μλκα... ειδες τελικα που λενε δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι?
τυπε ειμαστε φιλοιΔεν σε προβληματιζει που σας εχω γινει εμμονη ιδεα?
Απλα σου υποκλινομαι....πηγαινε τις σελιδες τις προσφατες πισω και πες μου αν σε θαβω εγω;;;;.....Σε παω ρε.....εισαι μια κατηγορια μονος σου....χαχαχαχαχα!!!!ΠΑΛΑΜοπαικτουρα τι εγινε ζαβωσες και αρχισες να με θάβεις απο πισω????
α ρε μλκα... ειδες τελικα που λενε δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι?
αγαπαμε μπολντεμορτΑπλα σου υποκλινομαι....πηγαινε τις σελιδες τις προσφατες πισω και πες μου αν σε θαβω εγω;;;;.....Σε παω ρε.....εισαι μια κατηγορια μονος σου....χαχαχαχαχα!!!!
Απλα σου υποκλινομαι....πηγαινε τις σελιδες τις προσφατες πισω και πες μου αν σε θαβω εγω;;;;.....Σε παω ρε.....εισαι μια κατηγορια μονος σου....χαχαχαχαχα!!!!
Μας καταλαβε ρε....χαχαχααχα!!!!τυπε ειμαστε φιλοι
τι καταλαβε;; καλο παιδι ειναι ο μπολντης δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα :SΜας καταλαβε ρε....χαχαχααχα!!!!
Ναι.παρακολουθουσες απο παλια το σαιτ να φανταστω; :S
κλωνος ειμαι τυπεΝαι.
Και εκτος απο αυτο,στην ημερομηνια εγγραφης ,εισαι 1 μηνα παλιοτερος![]()
Απλα τα σεβη μου...αυτα που εχω ακουσει για σενα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που γραφεις και διαβαζουν τα ματια μου!!!!Επετρεψε μου να δηλωσω θαυματσης σου!!!Η Επιστημη αυριο θα σου χρωστα πολλα....Ναι εσυ βγηκες με τον αχαχουχα και τον κερασες κιολας και μετα σε εχεσε και εγω ειμαι μια κατηγορια απο μονος μου. Αλλα και εσυ σαν και αυτον εισαι... αμα δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε... μλκα που να μην ειχα προσεξει με το ΚΕΛΑΚΥ ε? και δεν ηταν και αυτη σωστη και σου ελεγε καμια μαλακια για μενα.... πωπω θα με ειχες δωσει με την μια ΚΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ.
Ιδιος αχαχουχας
ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Απλα τα σεβη μου...αυτα που εχω ακουσει για σενα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που γραφεις και διαβαζουν τα ματια μου!!!!Επετρεψε μου να δηλωσω θαυματσης σου!!!Η Επιστημη αυριο θα σου χρωστα πολλα....
Παιζει να ειναι ο Αντι...ο Λακης.....Πάντως μακράν ο πιο διασκεδαστικός είναι ο Λάκης!Respect!![]()
ειχαμε συζητηση τυπε,αυτα επρεπε να τα πεις πριν 15 μερες που ησουν φανταρος να σε εστελνε με φυλλο πορειας στην ισμαροΗταν που θα πηγαινε για υπνο ο παλαμοπαικτουρας ο ψευτης. Κατι τετοιες μικρες ψευτιες φανερωνουν οτι και στα αλλα λες φάφλες παικτουρα :S σορρυ δεν εισαι φερεγγυος.
Παιζει να ειναι ο Αντι...ο Λακης.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειχαμε συζητηση τυπε,αυτα επρεπε να τα πεις πριν 15 μερες που ησουν φανταρος να σε εστελνε με φυλλο πορειας στην ισμαρο