Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχα...καλη τυχη να εχεις δικε μου!!!!
Τελειωμένη υπόθεση είναι, απλά έτσι για τα μάτια!Ευχαριστώ πάντως!
χαχαχαχα...καλη τυχη να εχεις δικε μου!!!!
μονο ο μπολντης παει σε μπουρδελαΕπαρχία εδώ!
Άσε που δεν πηγαίνω ρε μπουρδέλα!
θα μου πεις, τι κάνω εδώ....?Την πλάκα μου όπως σχεδόν όλοι!
α...θα σε μαλωσω...χαχαχαχα....ουτε μια φορα ρε;;;Επαρχία εδώ!
Άσε που δεν πηγαίνω ρε μπουρδέλα!
θα μου πεις, τι κάνω εδώ....?Την πλάκα μου όπως σχεδόν όλοι!
καντου μαθημα δασκαλεα...θα σε μαλωσω...χαχαχαχα....ουτε μια φορα ρε;;;
Ευγε νεαρε....αν ειναι τελειωμενη με επιτυχια...αλλα και αν δεν ειναι...αρκει η προσπαθεια ...ολοι τρωμε χυλοπιτες!!!!Τελειωμένη υπόθεση είναι, απλά έτσι για τα μάτια!Ευχαριστώ πάντως!
α...θα σε μαλωσω...χαχαχαχα....ουτε μια φορα ρε;;;
η χυλοπιτα είναι στο προγραμμα μονο ο μπολντης δεν εχει φαειΕυγε νεαρε....αν ειναι τελειωμενη με επιτυχια...αλλα και αν δεν ειναι...αρκει η προσπαθεια ...ολοι τρωμε χυλοπιτες!!!!
Ευγε νεαρε....αν ειναι τελειωμενη με επιτυχια...αλλα και αν δεν ειναι...αρκει η προσπαθεια ...ολοι τρωμε χυλοπιτες!!!!
εχει "κοπελες" το μπου τυπε;Μόνο στην Ολλανδία...από κει και πέρα, δεν χρειάστηκε....
Κοίτα, αν ρωτήσεις την πλειοψηφία εδώ μέσα θα σου πουν οτι τα μέλη του bou είναι άσχημοι, αγάμητοι, που σεξ κάνουν μόνο στα μπουρδέλα.Εγώ δεν το πιστεύω αυτό.Για τις κοπέλες εδώ μέσα, ας μην το συζητήσουμε καν!Θεωρούν οτι είναι μπάζα ή παρθένες.Εγώ προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά....
η χυλοπιτα είναι στο προγραμμα μονο ο μπολντης δεν εχει φαει
εχει προβλημα ο τυπος :SΚαι είναι ο μόνος που έχει παρέες!Όλοι οι υπόλοιποι μόνοι μας βαδίζουμε στον δρόμο που λέγεται ζωή!
εχει "κοπελες" το μπου τυπε;
Τυπε δεν ειμαι νεος εδω.ποιανου κλωνος είσαι εσυ; δεν μου απαντησες πριν 14 ειμαι κοντα επεσες
Μεγαλη συζητηση ανοιγεις.Στο μονο που θα σου τοποθετηθω θα ειναι στο τελευταιο για τις κοπελες για να μην εισαι αφελης!!!...Εδω μεσα καλο μου παιδι δεν υπαρχουν κοπελες(περαν απο τις εργαζομενες που διαφημιζονται και μονες τους να ουμε)!!!!..Αν υπαρχουν και αλλες γυναικες ειναι ΚΑΙ καποιες σαβουρες Νεολληνιδες που ειναι μελη για διαφορους λογους!!!Δικη μου αποψη ειναι αυτη!!!!Μόνο στην Ολλανδία...από κει και πέρα, δεν χρειάστηκε....
Κοίτα, αν ρωτήσεις την πλειοψηφία εδώ μέσα θα σου πουν οτι τα μέλη του bou είναι άσχημοι, αγάμητοι, που σεξ κάνουν μόνο στα μπουρδέλα.Εγώ δεν το πιστεύω αυτό.Για τις κοπέλες εδώ μέσα, ας μην το συζητήσουμε καν!Θεωρούν οτι είναι μπάζα ή παρθένες.Εγώ προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά....
Μεγαλη συζητηση ανοιγεις.Στο μονο που θα σου τοποθετηθω θα ειναι στο τελευταιο για τις κοπελες για να μην εισαι αφελης!!!...Εδω μεσα καλο μου παιδι δεν υπαρχουν κοπελες(περαν απο τις εργαζομενες που διαφημιζονται και μονες τους να ουμε)!!!!..Αν υπαρχουν και αλλες γυναικες ειναι ΚΑΙ καποιες σαβουρες Νεολληνιδες που ειναι μελη για διαφορους λογους!!!Δικη μου αποψη ειναι αυτη!!!!
Ποιος εχει παρεες;;;....Και είναι ο μόνος που έχει παρέες!Όλοι οι υπόλοιποι μόνοι μας βαδίζουμε στον δρόμο που λέγεται ζωή!
Εισαι ευγενικος....καθοτι η σωστη φραση ειναι προβληματαρα....εχει προβλημα ο τυπος :S
Μεγαλη συζητηση ανοιγεις.Στο μονο που θα σου τοποθετηθω θα ειναι στο τελευταιο για τις κοπελες για να μην εισαι αφελης!!!...Εδω μεσα καλο μου παιδι δεν υπαρχουν κοπελες(περαν απο τις εργαζομενες που διαφημιζονται και μονες τους να ουμε)!!!!..Αν υπαρχουν και αλλες γυναικες ειναι ΚΑΙ καποιες σαβουρες Νεολληνιδες που ειναι μελη για διαφορους λογους!!!Δικη μου αποψη ειναι αυτη!!!!
ειναι καλο παιδι...αλλα...Εισαι ευγενικος....καθοτι η σωστη φραση ειναι προβληματαρα....