Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τελειωμένη υπόθεση είναι, απλά έτσι για τα μάτια!Ευχαριστώ πάντως!
Ευγε νεαρε....αν ειναι τελειωμενη με επιτυχια...αλλα και αν δεν ειναι...αρκει η προσπαθεια ...ολοι τρωμε χυλοπιτες!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
α...θα σε μαλωσω...χαχαχαχα....ουτε μια φορα ρε;;;

Μόνο στην Ολλανδία...από κει και πέρα, δεν χρειάστηκε....

Κοίτα, αν ρωτήσεις την πλειοψηφία εδώ μέσα θα σου πουν οτι τα μέλη του bou είναι άσχημοι, αγάμητοι, που σεξ κάνουν μόνο στα μπουρδέλα.Για τις κοπέλες εδώ μέσα, ας μην το συζητήσουμε καν!Θεωρούν οτι είναι μπάζα ή παρθένες.Εγώ προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ευγε νεαρε....αν ειναι τελειωμενη με επιτυχια...αλλα και αν δεν ειναι...αρκει η προσπαθεια ...ολοι τρωμε χυλοπιτες!!!!

Το βράδυ θα βγούμε και την βλέπω οτι θέλει...τώρα αν πέφτω τόοοοοσο έξω, τι να πω, μες την ζωή είναι όλα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Κοίτα, αν ρωτήσεις την πλειοψηφία εδώ μέσα θα σου πουν οτι τα μέλη του bou είναι άσχημοι, αγάμητοι, που σεξ κάνουν μόνο στα μπουρδέλα.Εγώ δεν το πιστεύω αυτό.Για τις κοπέλες εδώ μέσα, ας μην το συζητήσουμε καν!Θεωρούν οτι είναι μπάζα ή παρθένες.Εγώ προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά....
εχει "κοπελες" το μπου τυπε;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
εχει "κοπελες" το μπου τυπε;

Ε δεν θα έχει?Στο κάτω κάτω, μέσα από έναν λογαριασμό, ο καθένας πλασάρεται όπως θέλει!Γιατί λοιπόν να μην πιστέψουμε κάποια που δηλώνει κοπέλα?Δεν με νοιάζει στην τελική, σάμπως θα την γνωρίσω και από κοντά?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Κοίτα, αν ρωτήσεις την πλειοψηφία εδώ μέσα θα σου πουν οτι τα μέλη του bou είναι άσχημοι, αγάμητοι, που σεξ κάνουν μόνο στα μπουρδέλα.Εγώ δεν το πιστεύω αυτό.Για τις κοπέλες εδώ μέσα, ας μην το συζητήσουμε καν!Θεωρούν οτι είναι μπάζα ή παρθένες.Εγώ προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά....
Μεγαλη συζητηση ανοιγεις.Στο μονο που θα σου τοποθετηθω θα ειναι στο τελευταιο για τις κοπελες για να μην εισαι αφελης!!!...Εδω μεσα καλο μου παιδι δεν υπαρχουν κοπελες(περαν απο τις εργαζομενες που διαφημιζονται και μονες τους να ουμε)!!!!..Αν υπαρχουν και αλλες γυναικες ειναι ΚΑΙ καποιες σαβουρες Νεολληνιδες που ειναι μελη για διαφορους λογους!!!Δικη μου αποψη ειναι αυτη!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μεγαλη συζητηση ανοιγεις.Στο μονο που θα σου τοποθετηθω θα ειναι στο τελευταιο για τις κοπελες για να μην εισαι αφελης!!!...Εδω μεσα καλο μου παιδι δεν υπαρχουν κοπελες(περαν απο τις εργαζομενες που διαφημιζονται και μονες τους να ουμε)!!!!..Αν υπαρχουν και αλλες γυναικες ειναι ΚΑΙ καποιες σαβουρες Νεολληνιδες που ειναι μελη για διαφορους λογους!!!Δικη μου αποψη ειναι αυτη!!!!

Mεγαλη συζητηση ανοιγει και σηκώνεσαι και πρωί.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Ναι, σεβαστή η άποψή σου, απλά δεν θα κάτσω να ψάξω το αν η άλλη είναι κοπέλα ή όχι...απλά γιατί δεν θα της μιλήσω διαφορετικά απ΄οτι θα μιλούσα στον οποιοδήποτε άντρα και φυσικά δεν θα της την έπεφτα!Οπότε λέω, είναι δεν είναι κοπέλα, άστην/άστον να δηλώνει ότι θέλει!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΑΛΑΜοπαικτουρα τι εγινε ζαβωσες και αρχισες να με θάβεις απο πισω????

α ρε μλκα... ειδες τελικα που λενε δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom