Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Και εμενα εντυπωση μου κανει.....απο το Google ενημερωθηκα...καναντερ στην 113;
Και εμενα εντυπωση μου κανει.....απο το Google ενημερωθηκα...καναντερ στην 113;
Με κρατησατε ξυπνιο ντουρασελ σημερα εσεις....
και καβουρι καλα ειναιΔεν εχω θελησει ποτε μου να παω διακοπες σε κανενα θερετρο της Π.Α. ουτε σαν εν ενεργεια Αξιωματικος, ουτε τωρα σαν αποστρατος Αξιωματικος!!! Και ειμαι βλακας γιατι το δικαιουμαι και πηγαινουν αλλοι στην θεση μου, αφου με ενημερωσουν πρωτα!!!Δεν ηθελα ο ελευθερος μου χρονος να ειναι και αυτος μεσα σε Μοναδες!!!Φετος θα παω ομως στο Ζουμπερι!!!Και θα πηγαινοερχομαι Αθηνα!!!Την Αθηνα τωρα σαν πολιτης δεν την αλλαζω....εχει οτι επιθυμω!!!!
καλα ειχες υπηρετησει στην 113 και δεν γνωριζεις;Και εμενα εντυπωση μου κανει.....απο το Google ενημερωθηκα...
ε...τι να πω;;;....Περασαμε ωραια με την συζητηση!!! Σε λιγο θα βγει το πρωτο φως της ημερας να παω για καφε!!!Πρωινη γυμναστικη θα κανει και για μενα ο μπολντη.....Ε μια που είσαι ξύπνιος, πες τίποτα γιατί ούτε και μένα με παίρνει ο ύπνος και βαριέμαι....
ο μπολντης εχει υπηρετησει στο γεα σμηνιτηςε...τι να πω;;;....Περασαμε ωραια με την συζητηση!!! Σε λιγο θα βγει το πρωτο φως της ημερας να παω για καφε!!!Πρωινη γυμναστικη θα κανει και για μενα ο μπολντη.....
ε...τι να πω;;;....Περασαμε ωραια με την συζητηση!!! Σε λιγο θα βγει το πρωτο φως της ημερας να παω για καφε!!!Πρωινη γυμναστικη θα κανει και για μενα ο μπολντη.....
Μουσαφιρης ημουνα στην 113......πηγαινε τις σελιδες πισω και διαβασε!!!καλα ειχες υπηρετησει στην 113 και δεν γνωριζεις;
λαθος σορρυΜουσαφιρης ημουνα στην 113......πηγαινε τις σελιδες πισω και διαβασε!!!
Κανανε μετακινησεις τα πυροσβεστικα στο παρελθον τα καλοκαιρια και πηγαινα ρε....τωρα ειναι μονιμα μια Μοιρα πανω....απλα βαρεθηκα τοση ωρα να μου κανεις ερωτησεις....κουραστηκα.....το θεωρω οτι με ανακρινεις...χαχαχαχα!!!Μια απο τις δεκα πλακετες που εχω σπιτι μου απ' ολες τις Μοναδες της Π.Α ειναι απο τα πυροσβεστικα αφη!!!λαθος σορρυ
Ειτε τυχερος ητανε(να μην γραψω τιποτις αλλο)....ειτε Γιωτας σε υπηρεσια γραφειου να υποθεσω;;;.....ο μπολντης εχει υπηρετησει στο γεα σμηνιτης
ναι σωστος σε ολαΕιτε τυχερος ητανε(να μην γραψω τιποτις αλλο)....ειτε Γιωτας σε υπηρεσια γραφειου να υποθεσω;;;.....
αχχαχαχαα....καταλαβα.....εισαι γατος!!!ναι σωστος σε ολα
καταλαβα αμα περιμενω να πει καλημερα ο αχαχουχας θα με γκαντεμιασειαντε εισαστε τυχεροι που μεινατε ξυπνιοι...σε λιγο θα σκασει μυτη ο αχαχουχας να πει την καλημερα του....
γιατι τυπε τι αλλαζει;Παιδιά εγώ πιστεύω οτι θα 'πρεπε να υπάρχει ένα chat...θα ήταν πιο εύκολο για γρήγορες συζητήσεις λίγων ατόμων...
καταλαβα αμα περιμενω να πει καλημερα ο αχαχουχας θα με γκαντεμιασει
χαχαχαχα....εμενα παντως μου ελεγε οτι φερνει τυχη στους αλλους...και γκατεμια στον εαυτο του!!καταλαβα αμα περιμενω να πει καλημερα ο αχαχουχας θα με γκαντεμιασει
γιατι τυπε τι αλλαζει;