Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δυο σχολες βγαζουν Μηχανικους στην Π.Α... ΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΥΑ!!!....Ρωτα την Εκτορινα να ξεθαψει το ποστ που εχω γραψει στο παρελθον, ποια απο τις δυο εχω βγαλει και ειμαι περηφανος!!!!
το γνωριζω τυπε συδ ειναι διοικητικοι απλα ηθελα να δω τι ψαρια πιανεις...εγω σε εκοψα για ικαρων πουλι το πολυ πολυ κομενος ελεγκτης αεραμυνας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι αναγκη να κλεψω τα κρουασαν του Στεργιου εχω που τα χει 60 λεπτα  :P
Αυτος ο Στεργιου ειναι παλια κολωνια και προμηθευει απο νοσοκομεια..κυλικεια....μεχρι Στρατιωτικες μοναδες!!!Πρεπει να ειναι παμπλουτος!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτος ο Στεργιου ειναι παλια κολωνια και προμηθευει απο νοσοκομεια..κυλικεια....μεχρι Στρατιωτικες μοναδες!!!Πρεπει να ειναι παμπλουτος!!!

Καλα κανει και ειναι παμπλουτος... ηταν μάγκας ομως.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το γνωριζω τυπε συδ ειναι διοικητικοι απλα ηθελα να δω τι ψαρια πιανεις...εγω σε εκοψα για ικαρων πουλι το πολυ πολυ κομενος ελεγκτης αεραμυνας
Πανω στην Παρνηθα ψηλα ειναι δυο πουλακια το ενα φωναζει υπομονη και το αλλο δυο χρονακια(παλιο σλογκαν)!!!!Απο ΣΤΥΑ ειμαι με μεγαλο περασμα απο σχεδον ολες τις πιστες των αεροδρομιων μας!!!!26 χρονια ημουνα με μια βαλιτσα στο χερι!!!!Μου αρεσε ομως!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εσυ δεν ελεγες οτι εισαι περιζητητος;

Βρηκα δουλεια στο αντικειμενο μου αλλα δεν θα μου κολλουσε ενσημα... οποτε δεν την επελεξα. Αν καποιος ειναι πληροφορικαριος και ξέρει πραγματα δεν θα μεινει ευκολα ανεργος ειδικα αμα το κυνηγησει ετσω και με λιγα λεφτα στην αρχη.

Ο Στεργιου χρειαζεται να ξερεις τι καπνο φουμαρει? Μαγκας δεν ειναι οταν εχει μαγαζια με την επωνυμια του? Μεταμορφωση ... Φιλαδελφεια... ειναι ενας επιτυχημενος επιχειρηματιας... οι σκεψεις του δουλεψανε αρα ειναι μάγκας. Τελος δεν χρειαζεται κατι αλλο

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βρηκα δουλεια στο αντικειμενο μου αλλα δεν θα μου κολλουσε ενσημα... οποτε δεν την επελεξα. Αν καποιος ειναι πληροφορικαριος και ξέρει πραγματα δεν θα μεινει ευκολα ανεργος ειδικα αμα το κυνηγησει ετσω και με λιγα λεφτα στην αρχη.

Ο Στεργιου χρειαζεται να ξερεις τι καπνο φουμαρει? Μαγκας δεν ειναι οταν εχει μαγαζια με την επωνυμια του? Μεταμορφωση ... Φιλαδελφεια... ειναι ενας επιτυχημενος επιχειρηματιας... οι σκεψεις του δουλεψανε αρα ειναι μάγκας. Τελος δεν χρειαζεται κατι αλλο

+1
Εγώ πληροφορική σπουδάζω τώρα και ήδη έχω βρει δουλειά...κάνω την πρακτική μου και πληρώνομαι κιόλας....και αφού τελειώσω θα συνεχίσω μέχρι να βρω κάτι καλύτερο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γενικα με το σωμα μου ειμαι ικανοποιημενος...οποτε μπορω να μεινω οπως ειμαι και να τρωω και αυτα που θελω... βεβαια ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασσει και η υγεια μπορει σημερα να ειμαι καλα και μετα απο 10 χρονια κτυπα ξυλο να αποκτησω διαβητη... θελει προσοχη

οποτε εχω στο μυαλο μου κατι σε στυλ.... φαε καθε μερα υγιεινα και 1 αντε 2 φορες την εβδομαδα γαμησου.... φαε το πρωι μια κρεπα το μεσημερι μια πιτσα και το βραδυ σουβλακια ή σπαστο... πες το σαββατοκυριακο θα το ριχνω εξω... την υπολοιπη βδομαδα τα κεφαλια μεσα.

Τρωγε οτι ναναι και μη μασας ρε σιγα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πανω στην Παρνηθα ψηλα ειναι δυο πουλακια το ενα φωναζει υπομονη και το αλλο δυο χρονακια(παλιο σλογκαν)!!!!Απο ΣΤΥΑ ειμαι με μεγαλο περασμα απο σχεδον ολες τις πιστες των αεροδρομιων μας!!!!26 χρονια ημουνα με μια βαλιτσα στο χερι!!!!Μου αρεσε ομως!!!
καρπαθο ειχες παει τυπε;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Και εσυ ρε βλαξ μπορεις να βγαλεις χρηματα, αν εισαι καλος γνωστης της πληροφορικης!!!Η πληροφορικη ειναι το μελλον και εσεις τα νεα παιδια εισαστε ενημερωμενοι σε πολλα θεματα....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τρωγε οτι ναναι και μη μασας ρε σιγα.
εγω τρωω 8 σνιτσελ 4 λιτρα γαλα 1 κιλο πασατεμπο 4 σοκολατες κρανς 2 μαρουλια σαλατα 2 φρεντο καπουτσινο και ειμαι 71 κιλα 1,88 υψος μαλλον δεν μας τα λεει καλα ο μπολντης παλι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και εσυ ρε βλαξ μπορεις να βγαλεις χρηματα, αν εισαι καλος γνωστης της πληροφορικης!!!Η πληροφορικη ειναι το μελλον και εσεις τα νεα παιδια εισαστε ενημερωμενοι σε πολλα θεματα....
του μπολντη αμα του πεις ανοιξε το pc θα παρει μια πετρα να το σπασει..τετοιος πληροφορικαριος ειναι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οχι.....πηγαινα για Ασκησεις...Σκυρο-Λημνο-Σαντορινη-Βολο-Λαρισα-Θεσσαλονικη και Κρητη(115 Π.Μ και 126 ΣΜ) που υπηρετησα εκει μια πενταετια (στην 126 ΣΜ).Μητρικη μου βαση για τα μισα μου χρονια που υπηρετησα ηταν η 114Π.Μ(Ταναγρα).
περασες καλα αφου δεν πηγες καστελι η τυμπακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom