Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τα κλεμενα κρουασαν απο στον στρατο ρε ατιμε;
Ναι αναγκη να κλεψω τα κρουασαν του Στεργιου εχω που τα χει 60 λεπτα
τα κλεμενα κρουασαν απο στον στρατο ρε ατιμε;
το γνωριζω τυπε συδ ειναι διοικητικοι απλα ηθελα να δω τι ψαρια πιανεις...εγω σε εκοψα για ικαρων πουλι το πολυ πολυ κομενος ελεγκτης αεραμυναςΔυο σχολες βγαζουν Μηχανικους στην Π.Α... ΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΥΑ!!!....Ρωτα την Εκτορινα να ξεθαψει το ποστ που εχω γραψει στο παρελθον, ποια απο τις δυο εχω βγαλει και ειμαι περηφανος!!!!
αφου εισαι ανεργος που τα βρισκεις το μαμαλο;Ναι αναγκη να κλεψω τα κρουασαν του Στεργιου εχω που τα χει 60 λεπτα![]()
Αυτος ο Στεργιου ειναι παλια κολωνια και προμηθευει απο νοσοκομεια..κυλικεια....μεχρι Στρατιωτικες μοναδες!!!Πρεπει να ειναι παμπλουτος!!!Ναι αναγκη να κλεψω τα κρουασαν του Στεργιου εχω που τα χει 60 λεπτα![]()
δινει καλες μιζες τυπεΑυτος ο Στεργιου ειναι παλια κολωνια και προμηθευει απο νοσοκομεια..κυλικεια....μεχρι Στρατιωτικες μοναδες!!!Πρεπει να ειναι παμπλουτος!!!
Αυτος ο Στεργιου ειναι παλια κολωνια και προμηθευει απο νοσοκομεια..κυλικεια....μεχρι Στρατιωτικες μοναδες!!!Πρεπει να ειναι παμπλουτος!!!
αφου εισαι ανεργος που τα βρισκεις το μαμαλο;
ξερεις τι καπνο φουμαρει κ το λες τυπε;Καλα κανει και ειναι παμπλουτος... ηταν μάγκας ομως.
εσυ δεν ελεγες οτι εισαι περιζητητος;Προς το παρον παιρνω λεφτα απο τον μπαμπά. Ελπιζω οχι για πολυ ακομα.
Πανω στην Παρνηθα ψηλα ειναι δυο πουλακια το ενα φωναζει υπομονη και το αλλο δυο χρονακια(παλιο σλογκαν)!!!!Απο ΣΤΥΑ ειμαι με μεγαλο περασμα απο σχεδον ολες τις πιστες των αεροδρομιων μας!!!!26 χρονια ημουνα με μια βαλιτσα στο χερι!!!!Μου αρεσε ομως!!!το γνωριζω τυπε συδ ειναι διοικητικοι απλα ηθελα να δω τι ψαρια πιανεις...εγω σε εκοψα για ικαρων πουλι το πολυ πολυ κομενος ελεγκτης αεραμυνας
εσυ δεν ελεγες οτι εισαι περιζητητος;
Αληθες.Καλα κανει και ειναι παμπλουτος... ηταν μάγκας ομως.
Βρηκα δουλεια στο αντικειμενο μου αλλα δεν θα μου κολλουσε ενσημα... οποτε δεν την επελεξα. Αν καποιος ειναι πληροφορικαριος και ξέρει πραγματα δεν θα μεινει ευκολα ανεργος ειδικα αμα το κυνηγησει ετσω και με λιγα λεφτα στην αρχη.
Ο Στεργιου χρειαζεται να ξερεις τι καπνο φουμαρει? Μαγκας δεν ειναι οταν εχει μαγαζια με την επωνυμια του? Μεταμορφωση ... Φιλαδελφεια... ειναι ενας επιτυχημενος επιχειρηματιας... οι σκεψεις του δουλεψανε αρα ειναι μάγκας. Τελος δεν χρειαζεται κατι αλλο
Γενικα με το σωμα μου ειμαι ικανοποιημενος...οποτε μπορω να μεινω οπως ειμαι και να τρωω και αυτα που θελω... βεβαια ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασσει και η υγεια μπορει σημερα να ειμαι καλα και μετα απο 10 χρονια κτυπα ξυλο να αποκτησω διαβητη... θελει προσοχη
οποτε εχω στο μυαλο μου κατι σε στυλ.... φαε καθε μερα υγιεινα και 1 αντε 2 φορες την εβδομαδα γαμησου.... φαε το πρωι μια κρεπα το μεσημερι μια πιτσα και το βραδυ σουβλακια ή σπαστο... πες το σαββατοκυριακο θα το ριχνω εξω... την υπολοιπη βδομαδα τα κεφαλια μεσα.
καρπαθο ειχες παει τυπε;Πανω στην Παρνηθα ψηλα ειναι δυο πουλακια το ενα φωναζει υπομονη και το αλλο δυο χρονακια(παλιο σλογκαν)!!!!Απο ΣΤΥΑ ειμαι με μεγαλο περασμα απο σχεδον ολες τις πιστες των αεροδρομιων μας!!!!26 χρονια ημουνα με μια βαλιτσα στο χερι!!!!Μου αρεσε ομως!!!
Και εσυ ρε βλαξ μπορεις να βγαλεις χρηματα, αν εισαι καλος γνωστης της πληροφορικης!!!Η πληροφορικη ειναι το μελλον και εσεις τα νεα παιδια εισαστε ενημερωμενοι σε πολλα θεματα....Βρηκα δουλεια στο αντικειμενο μου αλλα δεν θα μου κολλουσε ενσημα... οποτε δεν την επελεξα. Αν καποιος ειναι πληροφορικαριος και ξέρει πραγματα δεν θα μεινει ευκολα ανεργος ειδικα αμα το κυνηγησει ετσω και με λιγα λεφτα στην αρχη.
Ο Στεργιου χρειαζεται να ξερεις τι καπνο φουμαρει? Μαγκας δεν ειναι οταν εχει μαγαζια με την επωνυμια του? Μεταμορφωση ... Φιλαδελφεια... ειναι ενας επιτυχημενος επιχειρηματιας... οι σκεψεις του δουλεψανε αρα ειναι μάγκας. Τελος δεν χρειαζεται κατι αλλο
εγω τρωω 8 σνιτσελ 4 λιτρα γαλα 1 κιλο πασατεμπο 4 σοκολατες κρανς 2 μαρουλια σαλατα 2 φρεντο καπουτσινο και ειμαι 71 κιλα 1,88 υψος μαλλον δεν μας τα λεει καλα ο μπολντης παλιΤρωγε οτι ναναι και μη μασας ρε σιγα.
του μπολντη αμα του πεις ανοιξε το pc θα παρει μια πετρα να το σπασει..τετοιος πληροφορικαριος ειναιΚαι εσυ ρε βλαξ μπορεις να βγαλεις χρηματα, αν εισαι καλος γνωστης της πληροφορικης!!!Η πληροφορικη ειναι το μελλον και εσεις τα νεα παιδια εισαστε ενημερωμενοι σε πολλα θεματα....
Οχι.καρπαθο ειχες παει τυπε;
περασες καλα αφου δεν πηγες καστελι η τυμπακιΟχι.....πηγαινα για Ασκησεις...Σκυρο-Λημνο-Σαντορινη-Βολο-Λαρισα-Θεσσαλονικη και Κρητη(115 Π.Μ και 126 ΣΜ) που υπηρετησα εκει μια πενταετια (στην 126 ΣΜ).Μητρικη μου βαση για τα μισα μου χρονια που υπηρετησα ηταν η 114Π.Μ(Ταναγρα).