redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Η καλυτερη γυμναστικη ειναι οι πολεμικες τεχνες εγω κανω TKD χρόνια
ζυγιστηκα κιολας σημερα... και ειμαι 75.5 κιλα νομιζα οτι ημουν 78-79
Η καλυτερη γυμναστικη ειναι οι πολεμικες τεχνες εγω κανω TKD χρόνια
ζυγιστηκα κιολας σημερα... και ειμαι 75.5 κιλα νομιζα οτι ημουν 78-79
Ξημερωματα προχτες το Σκαι ειχε σε επαναληψη σε μια εκπομπη, ενα τυπο που εχει σχολες στις βορειες περιοχες των Αθηνων αυτοαμυνας!!!Ειναι πιο ευσωμος απο μενα!!!....Αλλα και πρωην Αεροπορος,τρεις σειρες πιο κατω απο μενα.....Ειναι απο τους καλυτερους σε θεματα αυτοαμυνας στην Ελληνικη Επικρατεια!!Αυτα τα ολιγα!!!εδω λενε οτι εισαι χοντρος και εσυ μου λες οτι εισαι μποντιμπιλντερας
http://[URL unfurl="true"]www.troll.me/images/fat-ninja/fat-boy-karate-kid-i-choose-you.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Χαζος εισαι? :idiot: :idiot:
σου λεω 75.5 κιλα ειμαι 1.80 υψος τι χοντρους και μαλακιες μου βαζεις...
και οχι τιποτα αλλο με αυτα που ετρωγα 1 χρονο στο στρατο λεω σιγουρα θα εχω 80αρισει γιατι στο στρατο ειχα παει 72 κιλα και καταταχθηκα. Αλλα εχω τρομερο μεταβολισμο και με διατηρει καλα το τι ετρωγα εκει μεσα ενα χρονο δεν λεγεται.... πηγαινα το πρωι επαιρνα απο του Γρηγορη σαντουιτς ή ζαμπνοτυροπιτα και μετα κατεβαζα και το προαριστον κρουασαν ειχε συνηθως ή στεργιου !!!!!! Το μεσημερι κλασσικα ή εκει ή σπιτι μου ετρωγα δυο πιατα και το βραδυ σουβλάκια κοκα κολιτσα και σοκολατα !!!!!!!!!!
Παλι καλα που οι 4 κοιλιακοι τουλαχιστον φαινονται :dancing:
σκυλας ειναι η ειδικοτητα σου στην π.α;Ξημερωματα προχτες το Σκαι ειχε σε επαναληψη σε μια εκπομπη, ενα τυπο που εχει σχολες στις βορειες περιοχες των Αθηνων αυτοαμυνας!!!Ειναι πιο ευσωμος απο μενα!!!....Αλλα και πρωην Αεροπορος,τρεις σειρες πιο κατω απο μενα.....Ειναι απο τους καλυτερους σε θεματα αυτοαμυνας στην Ελληνικη Επικρατεια!!Αυτα τα ολιγα!!!
Ναι ρε προσεχω....για να περνω την ωρα μου κανω...και οχι συστηματικα!!!!Προσοχη στα βάρη μην παθετε καμια βουβωνοκηλη.
Χαζος εισαι?
σου λεω 75.5 κιλα ειμαι 1.80 υψος τι χοντρους και μαλακιες μου βαζεις...
και οχι τιποτα αλλο με αυτα που ετρωγα 1 χρονο στο στρατο λεω σιγουρα θα εχω 80αρισει γιατι στο στρατο ειχα παει 72 κιλα και καταταχθηκα. Αλλα εχω τρομερο μεταβολισμο και με διατηρει καλα το τι ετρωγα εκει μεσα ενα χρονο δεν λεγεται.... πηγαινα το πρωι επαιρνα απο του Γρηγορη σαντουιτς ή ζαμπνοτυροπιτα και μετα κατεβαζα και το προαριστον κρουασαν ειχε συνηθως ή στεργιου !!!!!! Το μεσημερι κλασσικα ή εκει ή σπιτι μου ετρωγα δυο πιατα και το βραδυ σουβλάκια κοκα κολιτσα και σοκολατα !!!!!!!!!!
Παλι καλα που οι 4 κοιλιακοι τουλαχιστον φαινονται
Μπόλντη, οι κοιλιακοί δεν είναι αποτέλεσμα κυρίως διατροφής?
Γιατί εγώ κάνω καλή διατροφή (μικρά και πολλά γεύματα, φρουτα, λαχανικά κτλ) αλλά από γυμναστική λίγα πράγματα (τρέξιμο σε καθημερινή βάση και αρκετές κάμψεις κτλ) και οι κοιλιακοί μου διαγράφονται σε νορμάλ επίπεδα....μου το είπε γνωστός αλλά ρωτάω και σένα που όπως λες γυμνάζεσαι....
Ναι ρε προσεχω....για να περνω την ωρα μου κανω...και οχι συστηματικα!!!!
Κοιταξε να δεις ... δεν εχει νοημα να πας γυμναστηριο και μετα να γυρισεις σπιτι και να πλακωσεις 4 σουβλακια. Εγω ομως γυμναζομαι απο μικρο παιδι και στο σπιτι μαγειρευανε μια ζωη παρα πολυ υγιεινα να φανταστεις το λαδι σε καθε φαγητο δεν ψηνεται μπαινει στο τελος ωμο... με αλλα λογια δεν τσιγαριζουμε εδω μεσα.... κοκα κολες δεν μπαινουν ευκολα ζαμπον και τετοια οτι παρω θα το παρω απο την τσεπη μου. Οι κοκα κολες εμειναν απο το παρτυ του Σαββατου.
Εγω που λες γυμναζομαι απο μικρο παιδι και εωχ φτιαξει το καλουπι.... συνεχιζω να γυμναζομαι ομως και με την γυμναστικη που κανω αμα δεν ετρωγα μαλακιες θα ειχα ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Οποτε η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι οτι γυμναστικη χωρις διατροφη δεν γινεται. Βεβαια εγω μια χαρα νιωθω με το σωμα μου δεν θελω ακραιες καταστασεις... ουτε φουσκωματα εκει φιλε... εισαι με το σταγονομετρο γλυκα και τετοια τα ξεχνας αυτα τα ατομα ειναι κολλημενα
Μηχανικος Αφων.σκυλας ειναι η ειδικοτητα σου στην π.α;
Κοιταξε να δεις ... δεν εχει νοημα να πας γυμναστηριο και μετα να γυρισεις σπιτι και να πλακωσεις 4 σουβλακια. Εγω ομως γυμναζομαι απο μικρο παιδι και στο σπιτι μαγειρευανε μια ζωη παρα πολυ υγιεινα να φανταστεις το λαδι σε καθε φαγητο δεν ψηνεται μπαινει στο τελος ωμο... με αλλα λογια δεν τσιγαριζουμε εδω μεσα.... κοκα κολες δεν μπαινουν ευκολα ζαμπον και τετοια οτι παρω θα το παρω απο την τσεπη μου. Οι κοκα κολες εμειναν απο το παρτυ του Σαββατου.
Εγω που λες γυμναζομαι απο μικρο παιδι και εωχ φτιαξει το καλουπι.... συνεχιζω να γυμναζομαι ομως και με την γυμναστικη που κανω αμα δεν ετρωγα μαλακιες θα ειχα ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Οποτε η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι οτι γυμναστικη χωρις διατροφη δεν γινεται. Βεβαια εγω μια χαρα νιωθω με το σωμα μου δεν θελω ακραιες καταστασεις... ουτε φουσκωματα εκει φιλε... εισαι με το σταγονομετρο γλυκα και τετοια τα ξεχνας αυτα τα ατομα ειναι κολλημενα
υγ Αν θες να φτιαξεις κοιλιακους πρεπει να στεγνωσει τελειως η κοιλιά να αδυνατισεις και μετα να ξεκινησεις ... και αμα μπορεσεις και οτι τρως το παρεις σε μυες εισαι οκ γιατι γραμμωση στα κοκκαλα δεν γινεται
απο στυα η συδ;Μηχανικος Αφων.
Γενικα με το σωμα μου ειμαι ικανοποιημενος...οποτε μπορω να μεινω οπως ειμαι και να τρωω και αυτα που θελω... βεβαια ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασσει και η υγεια μπορει σημερα να ειμαι καλα και μετα απο 10 χρονια κτυπα ξυλο να αποκτησω διαβητη... θελει προσοχη
οποτε εχω στο μυαλο μου κατι σε στυλ.... φαε καθε μερα υγιεινα και 1 αντε 2 φορες την εβδομαδα γαμησου.... φαε το πρωι μια κρεπα το μεσημερι μια πιτσα και το βραδυ σουβλακια ή σπαστο... πες το σαββατοκυριακο θα το ριχνω εξω... την υπολοιπη βδομαδα τα κεφαλια μεσα.
Ναι ρε φίλε και γω να διατηρούμαι θέλω...έχω πολύ καλό μεταβολισμό!1,78, 65 κιλά
Δηλαδή προτείνεις να συνεχίσω να προσέχω την διατροφή μου?
για χεσιμο τι ωρα πας συνηθως;Δεν ξερω τι διατροφη κανεις αλλα πρεπει ολοι να κανουμε καλη διατροφη. Σε αυτα ο πιο καταλληλος ειναι ενας διατροφολογος ωστε να παιρνεις τις απαραιτητες βιταμινες και θρεπτικα συστατικα που χρειαζεται ο οργανισμος. Εγω οταν τρωω σωστα το πρωι θα φαω μια φετα ψημενη στο φουρνο (μαυρο ψωμι) με ταχινι + μελι + σταφιδες πανω... ή γιαουρτι με νιφαδες βρωμης μεσα ανακατεμενο και μελι.
Το μεσημερακι καμια φακουλα... καμια φαβουλα ή τιποτα ρεβυθακια ... ή κανα ψαρακι ... το λαδι παντα στο τελος ωστε το φαγητο να ειναι ελαφρυ... το απογευμα δυστυχως δεν θα αντεξω και θα κτυπησω μια σοκολατα (το χειμωνα τρωω ΚΑΘΕ μερα μια σοκολατα των 100 γραμμαριων...) και το βρδυ το ιδιο φαι το μεσημερι ή φρουτα.... γενικα σαλατες μαρουλια λαχανα καροτα κτλπ....
τα κλεμενα κρουασαν απο στον στρατο ρε ατιμε;Μια μερα που θας φαω σκατα θα ξεκινησω το πρωι με κανα κρουασαν ή τυροπιτα απο Στεργιου.... πριν το μεσημεριανο θα εχω κτυπησει και κανα παγωτο ή σοκολατα... μεσημεριανο φαι της μαμας μου ή θα παρω κανα catering απο του Βαιλοπουλου(τσιγαριασμενα ολα με καμμενα βουτυρα πανω και μαλακιες τετοιες) και το βραδυ σουβλακια με κοκα κολα.... με αλλα λογια?
για το πουτσο καβαλα.
Δυο σχολες βγαζουν Μηχανικους στην Π.Α... ΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΥΑ!!!....Ρωτα την Εκτορινα να ξεθαψει το ποστ που εχω γραψει στο παρελθον, ποια απο τις δυο εχω βγαλει και ειμαι περηφανος!!!!απο στυα η συδ;