Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οπου με στελναν πηγαινα.Μου αρεσαν οι μετακινησεις, αν υπηρχε ωραιο τεαμ!!!!περασες καλα αφου δεν πηγες καστελι η τυμπακι
Οπου με στελναν πηγαινα.Μου αρεσαν οι μετακινησεις, αν υπηρχε ωραιο τεαμ!!!!περασες καλα αφου δεν πηγες καστελι η τυμπακι
σαλονικα που 113 πμ η 350 πκβ ; δεν νομιζω χωρτιατη η τριαδι που ειναι βαση καυσιμωνΟπου με στελναν πηγαινα.Μου αρεσαν οι μετακινησεις, αν υπηρχε ωραιο τεαμ!!!!
Ξαναγραψε το αληθες να σου τοποθετηθω!!!Εισαι συναδελφος;;;;σαλονικα που 113 πμ η 350 πκβ ; δεν νομιζω χωρτιατη η τριαδι που ειναι βαση καυσιμων
ποιο αληθες τυπε;Ξαναγραψε το αληθες να σου τοποθετηθω!!!Εισαι συναδελφος;;;;
Ξαναρωτω εισαι συναδελφος για να εχει και καποιο νοημα η συνεχεια της συζητησης!!!Και αν εισαι σε ποιο Οπλο;;ποιο αληθες τυπε;
oχιΞαναρωτω εισαι συναδελφος για να εχει και καποιο νοημα η συνεχεια της συζητησης!!!Και αν εισαι σε ποιο Οπλο;;
τυπε γιατι δεν πας εξω για μεταπτυχιακο;Προς το παρον παιρνω λεφτα απο τον μπαμπά. Ελπιζω οχι για πολυ ακομα.
στο μπου δινουν μεταπτυχιακα τυπετυπε γιατι δεν πας εξω για μεταπτυχιακο;
βαριεσαι;
στο μπου μονο διδακτορικα τυπεστο μπου δινουν μεταπτυχιακα τυπε
Τα καλοκαιρια ανεβαιναν πανω το καιρο εκεινο.... καποια πυροσβεστικα αφη, στην 113 Π.Μ.!!!Τα αλλα που εγραψες πριν με αφηνουν αδιαφορο..δεν ειχα σχεση με μοναδες καυσιμων!!!Γι αυτο και ρωτησα αν εισαι συναδελφος....
τυπε ο μπολντης ειναι επιστημοναςστο μπου μονο διδακτορικα τυπε
το γνωριζω...σκοτινα εχεις παει ποτε διακοπες στην μοναδα εκει;Τα καλοκαιρια ανεβαιναν πανω το καιρο εκεινο.... καποια πυροσβεστικα αφη, στην 113 Π.Μ.!!!Τα αλλα που εγραψες πριν με αφηνουν αδιαφορο..δεν ειχα σχεση με μοναδες καυσιμων!!!Γι αυτο και ρωτησα αν εισαι συναδελφος....
Απο ΣΤΥΑ ειμαι με μεγαλο περασμα απο σχεδον ολες τις πιστες των αεροδρομιων μας!!!!26 χρονια ημουνα με μια βαλιτσα στο χερι!!!!Μου αρεσε ομως!!!
ποιανου εισαι εσυ τυπε;τυπε σας γαμησαν με τις περικοπες...
ποιανου εισαι εσυ τυπε;![]()
![]()
![]()
Δεν εχω θελησει ποτε μου να παω διακοπες σε κανενα θερετρο της Π.Α. ουτε σαν εν ενεργεια Αξιωματικος, ουτε τωρα σαν αποστρατος Αξιωματικος!!! Και ειμαι βλακας γιατι το δικαιουμαι και πηγαινουν αλλοι στην θεση μου, αφου με ενημερωσουν πρωτα!!!Δεν ηθελα ο ελευθερος μου χρονος να ειναι και αυτος μεσα σε Μοναδες!!!Φετος θα παω ομως στο Ζουμπερι!!!Και θα πηγαινοερχομαι Αθηνα!!!Την Αθηνα τωρα σαν πολιτης δεν την αλλαζω....εχει οτι επιθυμω!!!!το γνωριζω...σκοτινα εχεις παει ποτε διακοπες στην μοναδα εκει;
Δεν εχω θελησει ποτε μου να παω διακοπες σε κανενα θερετρο της Π.Α. ουτε σαν εν ενεργεια Αξιωματικος, ουτε τωρα σαν αποστρατος Αξιωματικος!!! Και ειμαι βλακας γιατι το δικαιουμαι και πηγαινουν αλλοι στην θεση μου, αφου με ενημερωσουν πρωτα!!!Δεν ηθελα ο ελευθερος μου χρονος να ειναι και αυτος μεσα σε Μοναδες!!!Φετος θα παω ομως στο Ζουμπερι!!!Και θα πηγαινοερχομαι Αθηνα!!!Την Αθηνα τωρα σαν πολιτης δεν την αλλαζω....εχει οτι επιθυμω!!!!
Με κρατησατε ξυπνιο ντουρασελ σημερα εσεις....Ακόμα δεν κοιμήθηκες αγαπητέ?