Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα καλοκαιρια ανεβαιναν πανω το καιρο εκεινο.... καποια πυροσβεστικα αφη, στην 113 Π.Μ.!!!Τα αλλα που εγραψες πριν με αφηνουν αδιαφορο..δεν ειχα σχεση με μοναδες καυσιμων!!!Γι αυτο και ρωτησα αν εισαι συναδελφος....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα καλοκαιρια ανεβαιναν πανω το καιρο εκεινο.... καποια πυροσβεστικα αφη, στην 113 Π.Μ.!!!Τα αλλα που εγραψες πριν με αφηνουν αδιαφορο..δεν ειχα σχεση με μοναδες καυσιμων!!!Γι αυτο και ρωτησα αν εισαι συναδελφος....
το γνωριζω...σκοτινα εχεις παει ποτε διακοπες στην μοναδα εκει;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καναντερ στην 113;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το γνωριζω...σκοτινα εχεις παει ποτε διακοπες στην μοναδα εκει;
Δεν εχω θελησει ποτε μου να παω διακοπες σε κανενα θερετρο της Π.Α. ουτε σαν εν ενεργεια Αξιωματικος, ουτε τωρα σαν αποστρατος Αξιωματικος!!! Και ειμαι βλακας γιατι το δικαιουμαι και πηγαινουν αλλοι στην θεση μου, αφου με ενημερωσουν πρωτα!!!Δεν ηθελα ο ελευθερος μου χρονος να ειναι και αυτος μεσα σε Μοναδες!!!Φετος θα παω ομως στο Ζουμπερι!!!Και θα πηγαινοερχομαι Αθηνα!!!Την Αθηνα τωρα σαν πολιτης δεν την αλλαζω....εχει οτι επιθυμω!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν εχω θελησει ποτε μου να παω διακοπες σε κανενα θερετρο της Π.Α. ουτε σαν εν ενεργεια Αξιωματικος, ουτε τωρα σαν αποστρατος Αξιωματικος!!! Και ειμαι βλακας γιατι το δικαιουμαι και πηγαινουν αλλοι στην θεση μου, αφου με ενημερωσουν πρωτα!!!Δεν ηθελα ο ελευθερος μου χρονος να ειναι και αυτος μεσα σε Μοναδες!!!Φετος θα παω ομως στο Ζουμπερι!!!Και θα πηγαινοερχομαι Αθηνα!!!Την Αθηνα τωρα σαν πολιτης δεν την αλλαζω....εχει οτι επιθυμω!!!!

Ακόμα δεν κοιμήθηκες αγαπητέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom