redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ακομα να πας για υπνο;Το γνωριζεις και το γραφεις;;;
ακομα να πας για υπνο;Το γνωριζεις και το γραφεις;;;
ελληνοαμερικανα τυπεΕννοειται και η ΑΓγελικουλα πλουσια δεν ηταν?
μπρουκλισαελληνοαμερικανα τυπε![]()
απο ματσατσουτσες ηταν τυπεμπρουκλισα
ελληνοαμερικανα τυπε![]()
και εσυ τυπε δεν πας πισωξερει που κτυπαει ο αχαχουχας. Για χαζο τον περασες?
τυπε τα ακριβα δωρα που του ειχε κανει της τα επεστρεψε ομωςξερει που κτυπαει ο αχαχουχας. Για χαζο τον περασες?
τυπε τα ακριβα δωρα που του ειχε κανει της τα επεστρεψε ομως![]()
Εχεις δικιο....με την διαδικτυακη συζητηση ξεχαστηκα!!!....Κοιμαμαι λιγες ωρες...οι πολλες ειναι στην ουσια αρνηση ζωης!!!Καλο βραδυ σε ολους!!!....Και στις γυναικες του φορουμ!!...Κατσε να της θυμηθω....Εριναλ...βιλμα...Εκτορινα, που ειχαν συμμετοχη στην συζητηση!!!Και αδελφες του ελεους αν υποθεσουμε να ειναι, εφοσον δηλωνουν οι δυο πρωτες.... γυναικες και ο τριτος ανδρας, απαιτειται σεβασμος στο διαδικτυο!!!ακομα να πας για υπνο;
τι θα κανεις απο το πρωι στις 7; καμακι;Εχεις δικιο....με την διαδικτυακη συζητηση ξεχαστηκα!!!....Κοιμαμαι λιγες ωρες...οι πολλες ειναι στην ουσια αρνηση ζωης!!!Καλο βραδυ σε ολους!!!....Και στις γυναικες του φορουμ!!...Κατσε να της θυμηθω....Εριναλ...βιλμα...Εκτορινα, που ειχαν συμμετοχη στην συζητηση!!!Και αδελφες του ελεους αν υποθεσουμε να ειναι, εφοσον δηλωνουν οι δυο πρωτες.... γυναικες και ο τριτος ανδρας, απαιτειται σεβασμος στο διαδικτυο!!!
Κανω γυμναστικη σπιτι μου(βαρη-πεντακιλα.. επαναληψεις-διαφορες ασκησεις) και ξεκιναω την ημερα μου με διαβασμα!!!τι θα κανεις απο το πρωι στις 7; καμακι;
Κανω γυμναστικη σπιτι μου(βαρη-πεντακιλα.. επαναληψεις-διαφορες ασκησεις) και ξεκιναω την ημερα μου με διαβασμα!!!
Σε ποια σχολη;;;Η καλυτερη γυμναστικη ειναι οι πολεμικες τεχνες εγω κανω TKD χρόνια![]()
ξεχασες τον ασσο μπροστα μαλλονΗ καλυτερη γυμναστικη ειναι οι πολεμικες τεχνες εγω κανω TKD χρόνια
ζυγιστηκα κιολας σημερα... και ειμαι 75.5 κιλα νομιζα οτι ημουν 78-79
εδω λενε οτι εισαι χοντρος και εσυ μου λες οτι εισαι μποντιμπιλντεραςΚανω γυμναστικη σπιτι μου(βαρη-πεντακιλα.. επαναληψεις-διαφορες ασκησεις) και ξεκιναω την ημερα μου με διαβασμα!!!
Σε ποια σχολη;;;