Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εχω θα τον εβαζα καθε μερα να καθαριζει τις καλλιοπες
Εγω τις καλλιοπες θα τις καθαριζα και δεν θα μιλαγα κιολας αλλα μετα μην μαθαινα που μένεις.
εχω θα τον εβαζα καθε μερα να καθαριζει τις καλλιοπες
Σαρανταρα+ Ελλε-ει-νη ειναι και οχι Τζενιφερ...χαχαχαχα!!!!Όχι Εκτορίνα...
Λόπεζ....
Τζένιφερ Λόπεζ....
Σαρανταρα+ Ελλε-ει-νη ειναι και οχι Τζενιφερ...χαχαχαχα!!!!
Θα τα καταφερνε ρε;;;;εχω θα τον εβαζα καθε μερα να καθαριζει τις καλλιοπες
αμα εισαι φανταρος υπακους τους ανωτερους σου μην κοιτας στο γεα που ειχε πεσει τηλ και δεν ειναι στρατοπεδο αμα ησουν πουθενα αλλου δεν θα ειχες αντεξει ασε που εισαι καλομαθημενοςΕγω τις καλλιοπες θα τις καθαριζα και δεν θα μιλαγα κιολας αλλα μετα μην μαθαινα που μένεις.
Στοιχεια εγω δεν εχω.....αλλος πρεπει να εχει.....Λες?Χμ....
Τι στοιχεία έχουμε μέχρι τώρα?
αμα εισαι φανταρος υπακους τους ανωτερους σου μην κοιτας στο γεα που ειχε πεσει τηλ και δεν ειναι στρατοπεδο αμα ησουν πουθενα αλλου δεν θα ειχες αντεξει ασε που εισαι καλομαθημενος
θα τον εβαζα με την οδοντοβουρτσα τυπε να τα γυαλισειΘα τα καταφερνε ρε;;;;
θα τον εβαζα με την οδοντοβουρτσα τυπε να τα γυαλισει
Και αμα ειχες και εσυ αρχιδια θα ησουν αρσενικος.
Δεκανεας υπαρχει στην Πολεμικη Αεροπορια σαν βαθμος;;;;Ρε βλακα σε ποιον ανωτερο? δεκανεας ημουν εκτος αυτου ημουν οδηγος... τι δουλεια θα ειχα με τους υπαξιωματικους?
τι δενανεας ρε βλακα στην αεροπορια; απολυθηκες και ακομα δεν εμαθες τους βαθμους ;Ρε βλακα σε ποιον ανωτερο? δεκανεας ημουν εκτος αυτου ημουν οδηγος... τι δουλεια θα ειχα με τους υπαξιωματικους?
:SΔεκανεας υπαρχει στην Πολεμικη Αεροπορια σαν βαθμος;;;;
οτι γραφω το κανεις c/p?βλακα ΤΗΛΕΚΟΝτρολλ.
τελικα σε παω ρε....αργησα να σε καταλαβω......βλακα ΤΗΛΕΚΟΝτρολλ.
θα τον ειχες στειλει να απολυθει στην σουδα..και ξερεις ποσο φιλοξενοι ειναι οι κρητικοι αν εσυ δεν εισαι δικος τουςτελικα σε παω ρε....αργησα να σε καταλαβω......
αγορι μου ξεκινησε καλα η μερα μας ....δεν σου λεω πως....μην μας εξαφανιστει το νουμερο....
Άντε και λιγη ωραία μουσική να ξεκινήσει καλά η μέρα!
αγορι μου ξεκινησε καλα η μερα μας ....δεν σου λεω πως....μην μας εξαφανιστει το νουμερο....