Νομίζω ότι όποια είναι λίγι εμφανίσιμη και έχει λίγη κάβλα μέσα της το έχει κάνει. Άλλες το έκαναν για να το παίξουν ιστορία. Καλό ειναι να μην σκαλίζετε το παρελθόν αν δεν αντέχετε την αλήθεια και αν δεν είστε σε φάαση να πάρετε τα μάτια σας και να φύγετε αν δεν σας αρέσει ότι μάθετε. Πλέον αυτα που μας έλεγαν κάτι καφενομπαρμπάδες περί χεριών κτλ είναι ξεπερασμένα. Δεν υπάρχει σχετικά μέτρια γκομενα και πάνω που να μην έχει φάει πολύ πούτσο και απο πολύ κόσμο (όπως θεωτεί ο καθένας την έννοια πολύ, φυσικά, αλλά εγω την ορίζω σε 10+) και φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λόγω της σεξουαλικής απελευθέρωσης στα 90s και μετά που δοκίμαζαν τα πάντα. Πλέον ακομα και άσχημες ή χοντρές έχουν κάνει τα πάντα, πόσο μάλλον οι πιο θελκτικές. Οπότε το ενδεχόμενο παρτούζας είναι πολύ πιθανό, άσχετα αν το μάθετε ή όχι. Τώρα αν όλα αυτά έχουν σημασία δεν ξέρω και δεν θέλω να το συζητήσω, γιατί πραγματικά είναι χάσιμο χρόνου για όλους μας. Καλύτερα να σκαλιζετε το παρελθόν για άλλα πράγματα, όπως χρήση ουσιών κάθε είδους, εξαρτήσεις και ότι άλλο πιστεύει ο καθένας ότι είναι κόκκινη γραμμή για εκείνον και όχι για το σεξ, γιατί όλες πηδιουνται αβέρτα και καπέλο τους. Απλά να μην είστε αγαπούληδες και οι ίδιοι και να μην εκθειάζετε κάποια επειδή έχει μουνί.