Νέα

Πιστεύετε ότι τη γκόμενά σας την έχουν παρτουζώσει στο παρελθόν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.165
Πόντοι
3.846
Συμφωνώ για τη φαντασίωση της γυναίκας με 2 άντρες όπως και του άντρα με 2 γυναίκες συμβαίνει. Δε νομίζω όμως ότι πολλές γυναίκες γουστάρουν να πάνε σε μπαρ και να κάτσουν στα 4 για να μπει μέσα τους μια διμοιρία. Εκεί πας σε άλλη φαντασίωση που είναι πολύ πιο σπάνια.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
491
Συμφωνώ για τη φαντασίωση της γυναίκας με 2 άντρες όπως και του άντρα με 2 γυναίκες συμβαίνει. Δε νομίζω όμως ότι πολλές γυναίκες γουστάρουν να πάνε σε μπαρ και να κάτσουν στα 4 για να μπει μέσα τους μια διμοιρία. Εκεί πας σε άλλη φαντασίωση που είναι πολύ πιο σπάνια.
Ολες το γουσταρουν και εαν φυγουν οι αναστολες με δυο τρια ποτα θα δεις κι αλλα. Απαξ και μπουν στο μαγαζι λυνονται αυτα

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.778
Πόντοι
1.446
Φιλε πολλοι ετσι που το περιγραφεις σκεφτονταν μικροι καινδεν εβλεπαν το εγχειριο με τα service της κοπελας που ειχαν διπλα και τα χρονια περασαν και μετα την αραβωνιαστηκαν και παντρευτηκαν και εκαναν και παιδια και την επιασαν να τρωει ξενες πουτσες και εφαγαν διαζυγιο διατροφες και μετα χτυπουσαν το κεφαλι τους που αγνοουσαν τα σημαδια,τα red flags. Αν η κοπελα τους ειναινπουτανα που οπως το λες turned wild και ηταν το χυσοδοχειο,στην πρωτη κριση ηλικιας εκει στα 40 θα ξαναγινει χυσοδοχειο.τι νομιζεις οτι ειναι αυτες οι παντρεμενες που γαμιουνται...
Παραείσαι soft για σχέσεις μάστορα, με αυτόν τον ψυχισμό και στις διατροφές να μην τα φας θα στα φάνε οι ψυχίατροι.

Τελευταία τροποποίηση:

kalampalikis2369

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
180
Πόντοι
6
Εμενα η γκομενα μου ειναι 50.Μου ειπε οτι ειχε καμποσους γαμιαδες πριν χωρις να πει αριθμο.Επισης μια μερα αρχισε να με πιπωνει και μου τα καταπιε ολα και λεει οτι δεν το εχει ξανακανει...:confused:

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Τυπε νηματοθετη, πολύ σίγουρος είσαι για το ότι δεν την ξεκωλιαζουν και τώρα.
Παρτουζα σημαίνει διπλός κόπος για την γυναίκα και όχι διπλή απόλαυση. Για τις εκδιδομενες σημαίνει πιο εύκολα λεφτά στον ίδιο χρόνο. Απλα κάποιες το φαντασιωνονται και το κάνουν. Είναι καραπουταναρια του κερατα και θέλουν να κανουν ότι βλέπουν στις τσόντες. Και οι εσκορτ τον δεύτερο τον χρεώνουν παραπανω

Τελευταία τροποποίηση:

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Για την τωρινή 2η παράλληλη γκόμενα μου είχε εμπειρία bsdm και εμμένει για γλειφομούνι σαν συμβόλαιο αμοιβαίας ανταλλαγής (κλασικα ότι μου τυχαίνει τελευταία 7 χρόνια).Εγω δεν γουστάρω γιατί από την μια δεν ξέρω καλά το ιατρικό της ιστορικό και η αναφορά για αλλαξοκωλιες παλιότερα με τον γκόμενο κατά bsdm με έχει βάλει σε ανησυχίες.....
Της εχω πάρει βοηθήματα,τα οποία επιμένει σε κάποια να γίνει και αντίστροφη ρολου...
Εχει απωθημένο λεσβιακό γιατί μου είπε για κάτι ψιλό παιχνίδι παλιότερα.Θα την φλομωσω στα 925 κοσμήματα με 5 ευρώ από Temu σε πολυτελή κουτάκια δώρων και θα την ψήσω για τριολέ με τρίτη γκόμενα πριν την σουτάρω για διάφορους λόγους.
Είναι δυνατή στο κρεβάτι,γλείφει 9/10 καλά,αντέχει γερό σφυροκόπημα αλλά είναι κυρίως ψιλοανωμαλη, αχάριστη, πονηρη,παρτάκιας και από τους πιο καταψύκτες εκτός κρεβατιού. και για όλα αυτά θα φάει σουταρισμα.
Ναι είναι από το βορειοανατολικο μπλοκ.
Μια γυναίκα δν δέχεται εύκολα το γλειφομουνι εκτός αν είναι τελείως απελευθερωμενη.
Δεν είναι σαν την πιπα που η κάθε γυναίκα το κάνει σε όλους λιγότερο ή περισσότερο έμπειρους. . Αν μπλέκεις με τέτοιες κτλβ τι έχει κάνει και που θα καταλήξεις. Την δικαιολογία που λένε πολλές αν θες πιπα γλειψε με είναι επειδή έχουν γλύψει πολλές ψωλες και θέλουν κάτι πίσω. Πολλοί εδω μέσα γλύφουν πουτανες γιατί το δέχονται πιο ευκολα αυτές από ότι άλλες και δν τους πρήζουν

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.465
Πόντοι
456
Τα ειχα 3 χρονια με καποια ενα βραδι μεθυσε και αρχισε να μου λεει κλαιγοντας για τετοιες καταστασεις της το δινω οτι μου το πε εστω και μεθυσμενη τωρα ειναι παντρεμενη με 3 παιδια
Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ξέρουν ποιόν έχουνε πατέρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom