Δεν μπορω να το καταλαβω, ρε γμτ. Αφου λετε οτι τις ... εχουν πηδιξει ολοι, πως γινεται, εδω περα μεσα, ναχει τοσους πολλους αγαμητους, που κλαιγονται, οτι δεν τους καθονται οι γκομενες?
Αν κάποιος είναι >20-22 χρονών και κάνει τέτοιες μαλακίες καλύτερα να μην ασχολείται με σχέσεις και γκόμενες, είναι ανώριμος συναισθηματικά και θα πληγώνεται συνέχεια, ας μείνει μόνο στις τάνες ή ας τον παίζει and that's it. Ή ακόμα καλύτερα να πάει σε έναν psy μήπως στρώσει. Είσαι με κάποια ή κάποιον επειδή σου δίνει κάτι τώρα και είσαι ικανοποιημένος με αυτό σήμερα, όποιος ασχολείται με το αν η γκόμενα του turned wild κάποια στιγμή πριν 5 ή 15 χρόνια είναι ναυάγιο, ας αξιοποιήσει αυτό το χρόνο σε κάτι πιο παραγωγικό. Just my 50 cents.
Φιλε πολλοι ετσι που το περιγραφεις σκεφτονταν μικροι καινδεν εβλεπαν το εγχειριο με τα service της κοπελας που ειχαν διπλα και τα χρονια περασαν και μετα την αραβωνιαστηκαν και παντρευτηκαν και εκαναν και παιδια και την επιασαν να τρωει ξενες πουτσες και εφαγαν διαζυγιο διατροφες και μετα χτυπουσαν το κεφαλι τους που αγνοουσαν τα σημαδια,τα red flags. Αν η κοπελα τους ειναινπουτανα που οπως το λες turned wild και ηταν το χυσοδοχειο,στην πρωτη κριση ηλικιας εκει στα 40 θα ξαναγινει χυσοδοχειο.τι νομιζεις οτι ειναι αυτες οι παντρεμενες που γαμιουνται...
Οταν την ρωτησα αν εχει παει με δυο.. γελασε και μου ειπε με πολλους περισσοτερους απο δυο εχω παει.
Καλα τις λεω τι παρτουζα ηταν αυτη;;
Ξανα γελασε και μου λεει.. νομιζα οτι ρωτησες με ποσους εχω παει, παρτουζα δεν εχω κανει.
Δεν μπορω να το καταλαβω, ρε γμτ. Αφου λετε οτι τις ... εχουν πηδιξει ολοι, πως γινεται, εδω περα μεσα, ναχει τοσους πολλους αγαμητους, που κλαιγονται, οτι δεν τους καθονται οι γκομενες?
Όι περισσότερες είτε τα έχουν κάνει είτε προέκυψε κάποια εγκυμοσύνη και αναγκάστηκαν να παντρευτούν. Στην Θεσσαλονίκη κυρία με πτυχίο από την Φιλοσοφική σχολή, χωρισμένη με παιδιά μου έστελνε στο ig πόσο τις αρέσουν οι παρτούζες. Μιλάμε για κυρία με θητεία σε στριπ της πόλης.
Μακάρι να γυρίζαμε πάλι σε εποχές παλιές. Όλα ήταν πιο εύκολα πιστεύω τότε και αν φεροσουν ωραία σε μια γυναικα το εκτιμούσε και κατέληγε σε κάτι ωραιο. Φτάσαμε στην εποχή που όλες οι εφαρμογές γέμισαν με 35+ κοπέλες μόνες να ψάχνονται. Όλα είναι στο χρήμα,διαζυγια φουλ, κατεστραμενες οικογενειες και όλα στο φαίνεσθαι.